Kiyamam canim yaaa, cok zor durumun. Yapacak pek de bisey yok gibi anlattigina gore. Yapilacak en iyi sey esini araya sokmakti ama o annesine laf dedirtmez diyosun. Hazirlama kahvalti, ayakustu biseyler atistir bebegin uyumadan. Uyuyunca da tokim ben, sen istersen kendine hazirla biseyler de. Yemegi de disardan soule, 1 disardan 2 disardan derken 3. de belki yemek yapar oglunun parasina kiyamayip. Belki senden cekindiginden mutfaga giremiyodur. Benim kv oyle mesela, cay bile demlemez benden cekindiginden. Bise defihim de yok halbu ki. Ama ciddi soyluyorum, yerinde olsam yormam kendimi, istwrim disardan, hatta kv ac degilim derse sadece kendime isterim. Eger esim bisey derse ona cevabim hazir, yetistiremiyorum derim. Kv bisey derse buyur yap, ben yapamiyorum derim. Ayrica esine guzel bi dille sana yardim etmesi gerektigini hatirlat. Sen de aksama kadar evde calisiyosun. Hos, benim esim de yardimci olmaz bana geceleri. Soylemekten usandim. Terzi kendi sokugunu sikemez misali. İnsallah hersey yoluna girer canim.
Canim biz de 52 gunluguz. Anca 5 kiloyuzdur. Ama endise etcek kadar tombik degil oglusun. Sen yine de azaltmaya bak mamayi. Bi srkilde oyala. Zaten 3. Ayda cevrelerine ilgileri artiyo ve daha az besleniyo bebisler. Simdiden sikma canini. Daha bisey demek icin cok erken ama sen onlemini al
Sicaklar baslayinca insanin cani cekiyo di mi soguk soguk
Kuzum ben 3 gun maltana ictim sut olsun diye. Oldu hakkaten ama o uc gun cocugum yirtti kendini. Ben de diyorum ki bu cocuga noluo, kolik mi basliyo 2 aydan sonra filan. Sonradan aklima geldi ictigim malt asitli. Bugun icmedim, cok huzurluydu kuzum. O yuzden hayatta kola icmem daha. İnsallah bise olmazsize