2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Arkadaslar, 37 gunluk bebegim gunduz gayet iyi, emiyor uyuyor taki aksam saat 7 ye kadar, sonrasinda hep uyanik ve aglamali taki gece 1 e kadar ne yapiyorsam susturamiyorum. Benimle ayni durumda olanlar var mi? Acaba.

Kızlar benim kızım anne sütüyle besleniyor ama nadirde olsa ben dışarı çıktığımda annem ve ya ablam mama vermek zorunda kalıyor.
Taburcu olduktan sonra sütüm gelmediği için aptamil almıştım en fazla 5 gün vermisimdir mama kutunun üzerinde açıldıktan sonra 1 ay içinde tüketin yazıyordu.
Bende dolu kutuyu atmak zorunda kaldım.
Şimdi yine evde bulundurmak istiyorum mama.
Sizler ne kullanıyorsunuz?

♥Rüya & idil Deniz ♥

benimkinin kaka yapamadigini anladigimda makat disina kotonla , islak mendil, kulak cubugu veye elinle bebe yagiyla masaj yaparsan ogun mutlaka kakasini yapiyor.

Bebegim 13 erken suni sanciyla dogdu gogus ucum cok olmadigi icin yavrum alamadi mememi aslinda ilkinde kalkan kullanmistim ama bu sefer beklemek istedi ebeler.neyse ve kilo kaybettik 3.460dogmustuk 4.gunde 3. Kiloyduk eve ciktigimizda sariligimiz vardi.ve bebegim uyuyan bi bebek sarilikla daha da uyur oldu.acile cagrildik ust safhaya gelmisti ki ertesi gun eve gelen ebe uyanmazsa emmesse her iki uc saatte mememi sagip vermemi soyledi ve bebegim kakayla cisle sariligi atti ama yeni problemimiz oglum biberona alismisti ee bende daha kolaydi sagip vermesi dikislerim icinde ...araliksiz 5 saat uyurdu karnida tok olunca iki gun once doktor kontrolumuz vardi .oglum 5.280olmus boyuda dogumda 49.5 du 56 olmus doktora anlatinca kilosu iyi sadece meme vermeyi dene iki dk ceksede yeter biberonla verme dedi peki dedim sutum azalmaz mi emmesse ? Hayir korkma dedi.Neyse basladim dun sabah oglum iki dk emdi uyudu araliksiz 5 saat e cocuk ac diyorum gogsum dolu dolu sagip vermek istiyorum.bekledim ama zorla.sonra agladi aldim 5 dk cekistire cekistire yirtindi resmen sonra uyudu yoruldu aglamaktan her saat basi uyuyup uyanip 5 dk emdi ama aglayip cekistirerek.aksama kadar icim gitti cunku goguslerim hala dolu elim pompaya gidio birakiyorum.gece uyumadan emdi 10dk belki var yok 4 saat uyudu bende o uyanmadan memi verdim simdi gayet sakin emdi ama yine 10dk var yok ama iyi cekti .tabi hala dolu gogsum birazdan o uyurken tekrar vericem .obur gogsumude sagip sutu buzluga koydum tas gibi olmus sutten umarim sonuc alirim.ilk oglum vantuz gibi emerdi cocuklar farkli oluyor.Ama karni hep ac yavrumun icim gidiyor ama bugunde devam edicem.

Aaaa bide ebemiz biberona su koyup vermemi onerdi ki biberonda artik sut yok diye algilamasi icin yani minicikler ama cok akilliliar :)

Arkadaslar, 37 gunluk bebegim gunduz gayet iyi, emiyor uyuyor taki aksam saat 7 ye kadar, sonrasinda hep uyanik ve aglamali taki gece 1 e kadar ne yapiyorsam susturamiyorum. Benimle ayni durumda olanlar var mi? Acaba.

Canim cok normal gunduz ve geceyi ayirmalari zormus dogal olarak gunduz guzel ve cok uyudugunda gece nobetciyiz !gece uyudugunda karanlikta uyumasini saglayip gunduz tv sesi isik gunes alan bi odada uyutursan alisir yavas yavas ayirt etmeye :)

Seninki yine iyi bitanem ,
Ben yurt disindayim annem dogumuma gelicekti kayinvalidemde gelirim dedi dedim anneme ilk hafta hastanede olurum sonrada kayin validem olur istersen gec alalim biletini annem dediki kadinin icine dogmus :) ara kesin mi gelicek (4 yasindada bir oglum var ) Aradim anne boyle boyle kesin mi yoksa obur oglum tek kalicak annem erken gelsin gelmiceksen dedim dediki yoooo kesin gelicem...ve dogum yapicagim gunden 13 gun erken oldu dogum kayinvalideme haber verdik ogun geldi .dogum yaptim Ertesi gun ziyaretime geldiler doktor randevum var gitmem lazim gelirim dedi iki gunnicinde (oda bana 3 -4 saat uzak baska bi ulkede ) neyse aradi beni gelemem dugun var bu hafta hemde randevum var doktor )dedim kesin mi evet dedi .kaldim ortada Allahtan oglumu krese tam zamanli aldilar.Bide esimi arayip gelsem mi gelmesem mi bilemedim demis o da gelmene gerek yok demis .(Ama yinede savunur )Annemi aradim dedim napalim? kadincagiz biletini degisti cezasiyla beraber .Ama annem gelene kadar evde rezillik buyuk oglum yuruyemedi dizinde sorun , esimin ise gitmesi gerekti, kucugu sarilik hat safhada acillerde esim evde oldugunda ve benim epizyomi dikisim fena kayin validem tlf da gelicemde trenden korkuyorum.(sanki trenle hic gelmemis) annem geldiii ve mutlu son.Eee kayinvalidem arayip demesin mi ertesi gun anneni ziyarete gelicem trenle yuh dedim artik ama napicaksin bisey diyemedim tabi ona !geldi yangindan mal kacircak baska dugun varmis gitti aman dedi annem bu ne ya ! Dedim oyledir o .ilk dogumumda geldi yanima guya yardima hastaneden ciktim yemek ne yesek sen yap ben yapamam, bebek cok uyuyor uyandir, ertesi gunde manti var hazir yap istersen dedim yok sen yap bilmem dedi yaptim baktim agliyor noldu dedim dediki oglu iki yil once bisey demis evine gitcekmis o gelmis aklina isten getirtip cocugu gitti.Ama dedim degisti cok iyiydim onla ariyodum hergun simdi dedim ayni uzak duruyum.Ama esime de caktirmadan bak boyle yapti diyorum.oda ne desin hastadir diyor .eeee annesi sonucta .

hay Allah,denk mi geldi ki,üzüldüm.benimki etkilenmedi,tüm gün aynıydı uyku düzeni vs.çok sağol ama uyarı için

Kolaa içmek istiyorummmmmmmmm

♥Rüya & idil Deniz ♥

Ben dayanamadım bugün asitli içtim valla:18:

Kizlar kola degil de soda iciyorum ben o da asitli yanlis mi yapiyorum?
Var mi ki zarari?

Benim esim de ailesine toz kondurmaz butun kavgalarimizin sebebi budur
Ne zaman annen soyle dedi veya sunu yapti desem ya konuyu gecistirir ya annem soyle demek istemistir diye hedef saptirir ya da yaslandilar artik der
Cunku o bir melek
Ama ben herseyi yapma potansiyeli olan biriyim ona gore
Hepsi ayni bu erkeklerin demek ki

Kizlar gecen topicte anason cayi zararli diye yazmisti sanki biri
Var mi boyle birsey?
İciyor musunuz?
Ben gaza faydali diye iciyorum tabi rezene ve kimyon da iciyorum

Canim aglama krizleri ataklar srklindeyse, aglarken kendini kasiyosa ve krizlerin arasinda memeye hirsla saldirip emiyosa, bunlar da her aksam ayni saatlerde tekrarliyosa kolik ya da gazolabilir. Aglama esnasinda fon mak calistir bakalim. Kolik bebisler dikkatlerini dagitacak bisey olunca susuyolar bi muddet. Bi de gaz ilaci kullaniyosan, gazinin olmasini beklemeden duzenli sekilde kullan, saatli ver. Mesela 6 saatte bi 3 damla veriyorum ben. Tabi once doktoruna damis. Gecmis olsun
Canim aptamil kullaniyorum. 350 gr lik kutu 1 ay goturuyo bizi ama her gun aliyo mamayi benim kizim. Butun mamalar 4 haftada tuketilmeli. Daha pratik, tek kullanimlik paketler olmali aslinda sizin gibi arada kullananlar icin :) ama sma en iyi mamaymis. Keci sutunden yapiliyomus. Demir onda daha uogun oldugundan kan gibi kokuyo sadece
benimkinin kaka yapamadigini anladigimda makat disina kotonla , islak mendil, kulak cubugu veye elinle bebe yagiyla masaj yaparsan ogun mutlaka kakasini yapiyor.

Canim zeytin yagiyla masaj yapiyorum ama yapmadi 2 gundur. 3. Gun bugun, bekliyoruz kabiz degil, huzursuzluk yok.
Ben de sutum artsin diye sagiyorum simdi. Ama sagdigim sutleri biberonla vermeye korkuyorum alisip
Memeden kopar diye. Boyle de memislet harap oluyo hem emzir hhem sag. Bakalim nolcaz. Size kolay gelsin, emsin oglus memeden. Masallah
hay Allah,denk mi geldi ki,üzüldüm.benimki etkilenmedi,tüm gün aynıydı uyku düzeni vs.çok sağol ama uyarı için

Bunyeden bunyeye degisiyo demek ki. Aman dokunmasin canim, cocugum aglarken oyle caresiz kalmak kadar kotu bise yok. Masallaj size yine de kola vs gibi asitli seyler tukettiginde bebegini takip et

Günaydın, hayırlı cumalar. Çok sıcak, yaz geldim diyor.

Anar alıntı yapmayı unutmuşum. Benim yaramaz da 28 ine 2 aylık olacak. 6 kg suan. Ama doğum kilosu 3700.

Ohh :)
Biz bitane yakışıklı bulamıyoruz.
Sen iki yakisikliyla ömür sürdüreceksin
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Amin

Sen ikinci bebeği erkek istiyordun. Senin de yakışıklin gelir inşallah

bende aynı,kedi tüyü,hatta köpek tüyüBenim de kızımın saçları çok dökülüyo

benim de kızım aynı gün doğdu,sağlıkla büyüsünler

Kolaa içmek istiyorummmmmmmmm

♥Rüya & idil Deniz ♥

Çok canın istiyorsa iç gülüm. Ben geçen gece pizzanin yaninda içtim

Benimkide biriktiriyo agzinda bazense o kadar kuvvetli cekiyoki ilk emerken hepsini yutamiyor tabi yanlardan disari akiyor .dediğin gibi yapana kadar canimiz cikiyor.

Dikişlerin birinde acilma vardi gecen haftasonu girmiştim dr krem verdi medacassol iki gune gecer dedi nerde hala iyilemedi maalesef.

Kizlar gecen topicte anason cayi zararli diye yazmisti sanki biri
Var mi boyle birsey?
İciyor musunuz?
Ben gaza faydali diye iciyorum tabi rezene ve kimyon da iciyorum

Canım ben yazmıştım.bi internet sitesinde görmüştüm.emin olamamıştım.ama sonra araştırdım.zararı olmadığını gördüm.buraya da yazmıştım zararı yokmuş diye ama görmedin sanırım.ben rezene,papatya,ıhlamur ve anasonu karıştırıp çay yapıyorum.günde iki bardak içiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim hala ufak ufak ağrılarım var kuzum..
Allah tan normal doğum yaptım bide sezeryan olsam nasıl olurdumbilemiyorum..
sanırım Bu aralar yine kum döküyorum mide bulantısı wc ile sık sık görüşmelerim başladı..
Prenses iyi çok şükür teyzesi..gazi olmasa uykumuzuda düzene soksak süper olacak..Bugün 40imiz çıkıyo gezmeye gidicez
sen naptin nasılsın dişin ne alemde agrisi oluyo mu?
sevgi Pıtırcığı idil deniz nasıl oldu:26:

Geçmiş olsun canım. 40 iniz da hayırlı olsun. Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah.

cnm insallah yapar kakasini seninkide kimder ki biri kaka yapinca bu kadar sevinecegimizi , bide pompayla sagarken medelanin gogus ucunu da takiyorum ben ve acisiz agrisiz oluyor yoksa mahvoluyor bide sonra medelanin kremini suruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…