bir de göğsüm geçen gün taş gibi oldu. ağrısından duramadım ağrı kesici aldım. sağdığım halde süt çok az geldi. göğsümün ucu bembeyaz oldu. sanki süt geliyor da dışarı çıkamıyor gibi.. sıcak duş, pompa hiçbir şey fayda vermeyince en son göğsümün ucuna iğne batırdım birden süt aktı. :44: böyle bir şey yaşayan var mı acaba?
Kızlar aranızda kimyonu bebeğe veren var mi kimyonu tohum olarak mi toz olarak mi kullanıyorsunuz birde günde kaç defa veriyorsunuz dok öneriyor mu bilgisi olan varmi açık cvp
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim oğlan çok saçlı doğdu tek tük yeni yeni görüorum döküldüğünü
Tatlım biz sarılığı bol bol karnını doyurarak ve şerbetli su ile geçirdik
Allah yardımcın olsun tatlım bebek içi zor işmiş bnde ilk bebeğim ile. Birlikte öğreniyorum. Yeterki onlar ii olsunYok gıtmedım daha bır aylıkta gıdıcem öğleden sonra aksama kadar uyuyor kotu Bı durum olsa gündüzde uyumaz galıba anlamadım gıttı ılk kızım fenaydı ıkıncı daha da fena oldu canıma okuyor
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Doktor önerisi değil ama bn toz kimyondan veriorum, bebeğim iştedikçe gazı oldukça 3-4çay kaşığı veriom bazen 3öğün oluo bir zararını görmedim aksine çok ii geliıoKızlar aranızda kimyonu bebeğe veren var mi kimyonu tohum olarak mi toz olarak mi kullanıyorsunuz birde günde kaç defa veriyorsunuz dok öneriyor mu bilgisi olan varmi açık cvp
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tatlım sıkma canını takma depresyona girersin bak umursamamaya bakAnnem doğumdan beri yanimdaydi gecen hafta memlekete Dondu o yanindayken ben sadece bebege bakıyordum arada da kahvaltı hazırlıyordum o gittikten sonra kayınvalidem geldi kendi evimde titiz olan kadın hiçbir ise bakmıyor eşim benle aynı odada kalıp gece bebege yardım ediyordu oğlum ise gidiyorsun yorgunsun sen git odanda yat dedi 3 gündür gece bebekle sabaha kadar yalnızım sabah da 8.30 gibi son emmesini yapıp uyuyor bebegim kayınvalidem 9 gibi geliyor ben bebekle ilgilenirim diyor ben kahvaltı hazırlıyorum bulaşığını yıkıyorum öğle yemeğinde ben acıkmadım diyor yine ben hazırlıyorum bebegi ben yıkıyorum o su dokuyor banyodan sonra tum çamaşırı yıka as katla yerlestir akşamları da cok nadir yemek yapıyor yine ben yapıyorum dışarı çıkalım bor hava alayım diyor bebek kucuk diyor Allah im. Çıldıracağım her sey gözüme batıyor esim annesine cok düşkün bir sey söylesem olay yaratır beni iyice depresyona sokar ne yapmalıyım ağlayacağım simdi yazrken
bende 14.04.2014 de doğum yaptım kızlar :) aynı gün olan varmı? bi oğlum oldu çok şükür kurtulduk :) cumartesi günü kırkımız çıkıyor işte bi derdimiz kabızlıksizdede varmı bu sorun ? sadece anne sütü alıyo oğluşumm
2-3 ay kaşığı günde 2-3kere verdim arkasına su verdim. Birazda sonra emzirdim sütüm ytersizdi arkasınada mama verdim 15günde felan geçti her iki saatte mutlaka besledimşerbetli suyu ne kadar ve ne sıklıkla verdiniz.
Dogru bak. Kimlerin kactigi ortaya cikiyo tek tek.
Canim anne sutu alan bebeklerde fizyolojik sariligin 3 aya kadar surmesi normal kabul ediliyoendise etme
Tatlos bizim de kalcamizin birinde hafif bi gelisim geriligi var. Esim ortopedist, bebeklerin kalcalarinin gelisimi icin 9 ay az bi sure, o yuzdrn bi cok bebekte gorulur, kendiliginden %90 i gecer diyo. Tİpki sindirim sistemi gibi Kalca kemikleri de gelisimlerini dogumdan sonra tamaliyomus. Eger gecmezse 3 ayda bandaj yapiliyomus. Cok da endise etcek bi durum degilmis. Bebisinin kilosuna gelince kac kilo dogdu, simdi kac gunluk ve kac kilo. Eer cidden fazla almissa diyet yaptirman gerekebilir doktorunun dedigi gibi. Gecmis olsun cok
Canım kaç saatte bir kaç cc alıyor bsnim doktorum 30 günden sonra bebeğin 80-120 cc yemesi gerekir demişti bende fazlamı dîyorum ama anca doyuyor bizimkiside
Çok geçmiş olsun canım , kilo alımı nekadardıki çok kilo almış dedi ?
Selam canım...
Çok geçmiş olsun, inşallah bir sonra ki kontrolünüz de düzelmiş olur.
Ağlasın tatlım ağlamayan bebek yok.
Sen sağlığını düşün paşamızın, şimdi dizginlemezsen midesi daha çok büyüyecek ve daha da çok yedirmek zorunda kalacaksın.
bende 14.04.2014 de doğum yaptım kızlar :) aynı gün olan varmı? bi oğlum oldu çok şükür kurtulduk :) cumartesi günü kırkımız çıkıyor işte bi derdimiz kabızlıksizdede varmı bu sorun ? sadece anne sütü alıyo oğluşumm
sağol cnm benim cnm çok katı değil çok cıvık da değil yani ishal gibi değil cnm 5-6 gün yapmadığı oluyo doktor fitil yazdı onla yaptırıyorum zorla ama çok ıkınıp kızarıyoo
Ben 1 haftalıktan itibaren kullanıyorum. 1,5 çay kaşığı tane kimyonu bir fincana demliyorum. Bebeğime ılıtıp 2-3 çay kaşığı veriyorum.
Günde 1 defa veriyorum. Doktora sormadım ama kullanan çok arkadaşım var zararını gören olmamış.
Benim bebeğimdede işe yaradığını düşünüyorum. Ayrıca rezene çayındanda günde 2-3 çay kaşığı veriyorum.
2-3 ay kaşığı günde 2-3kere verdim arkasına su verdim. Birazda sonra emzirdim sütüm ytersizdi arkasınada mama verdim 15günde felan geçti her iki saatte mutlaka besledim
Çok sağolun kızlar inşallah geçer önlem aldık çift bez bağlıyoruz. Kilo durumuna gelince 3010gr doğdu, dün 6 kg çıktı 3saatte bir 120 ver onun öncesinde germeyeceksin dio, ama benim oğlan bazen 90 yiyor bazen 120 hiç 3saat bekletip veremiorum çünkü hepsini bitiremio yarısını yiyor yarım saat uyuyor uyanıo kalanını yemek istio, bazen 90lık yapuom bitirio ama doymuyor yeniden istio sizce çok mu kilolu siZlerimki nasıl bugün aç bırakim dedim biraz anne die ağlıo sanki bulunduğum yere bakıo başını çevirip duruo yüzüme bakıo bişeler anlatmaya çalışır gibi içli içli ağlıo dayanamadım üzülüorum bnde versim gitti mamayı, bu arada 26snda 2ayımız bitio, sizlerin bebişleri nasıl kilo alımı lütfen bilgilendirin
Cok gecmis olsn cnm ikinize deEvet canım normal yaptım suni sancı çok verdiler hemde erkenden dayanamadım ağrılara epidrale döndürdüler bu seferde tutmadı bacaklarımı hissetmefim en son hatırladığım doğum masasına sürüyerrk çıkardıkları ve 3 kişinin üzerimde sürwkli karnımı bastırdığı ağrım vardı fakat ıkınamıyorfum çıkında faxla kaldı dolunum sorunu oldu 3 gün yoğun bâkımda kaldı bu stresten bende ne pdikoloji kaldı nede süt şimdi mama veriyorum zor ama mecburum aç yoksa çok şükür sağlığı sıhati yerinde ne yapalım kızımın kısmetindede bu varmış allah beterinden sakladın sağlıklı olsunda varsın mama yesin
Annem doğumdan beri yanimdaydi gecen hafta memlekete Dondu o yanindayken ben sadece bebege bakıyordum arada da kahvaltı hazırlıyordum o gittikten sonra kayınvalidem geldi kendi evimde titiz olan kadın hiçbir ise bakmıyor eşim benle aynı odada kalıp gece bebege yardım ediyordu oğlum ise gidiyorsun yorgunsun sen git odanda yat dedi 3 gündür gece bebekle sabaha kadar yalnızım sabah da 8.30 gibi son emmesini yapıp uyuyor bebegim kayınvalidem 9 gibi geliyor ben bebekle ilgilenirim diyor ben kahvaltı hazırlıyorum bulaşığını yıkıyorum öğle yemeğinde ben acıkmadım diyor yine ben hazırlıyorum bebegi ben yıkıyorum o su dokuyor banyodan sonra tum çamaşırı yıka as katla yerlestir akşamları da cok nadir yemek yapıyor yine ben yapıyorum dışarı çıkalım bor hava alayım diyor bebek kucuk diyor Allah im. Çıldıracağım her sey gözüme batıyor esim annesine cok düşkün bir sey söylesem olay yaratır beni iyice depresyona sokar ne yapmalıyım ağlayacağım simdi yazrken
Sizin kuzuların da saçları dökülüyor mu?
Ben eskiden yastıklardan kedi tüyü temizlerdim, şimdi oğlanın saclarini
Maasallah kuzumsana ben 2. Dusunemiyorum 1.simdiden ki 25 gunluk bitirdi beni :)
İnsanliktan ciktim resmen
Bende 15 04.2014 te dogum yaptim. Benimde bi oglusum oldu ve sadece emiyor. Bence kabizlik degilde gazdir cnm o. Anne sutu alanlarda kabizlik pek olmuyor. Benimki surekli kendini skyor kizariyor. Genelde erkek bebeklerde oluyor ve 3 aylikkeb geciyor diger ogullarimdan biliuorum... Bebegin hayirli olsun cnm, saglikla buyut ins.bende 14.04.2014 de doğum yaptım kızlar :) aynı gün olan varmı? bi oğlum oldu çok şükür kurtulduk :) cumartesi günü kırkımız çıkıyor işte bi derdimiz kabızlıksizdede varmı bu sorun ? sadece anne sütü alıyo oğluşumm
Kolaa içmek istiyorummmmmmmmm
♥Rüya & idil Deniz ♥
Kiyamam canim yaaa, cok zor durumun. Yapacak pek de bisey yok gibi anlattigina gore. Yapilacak en iyi sey esini araya sokmakti ama o annesine laf dedirtmez diyosun. Hazirlama kahvalti, ayakustu biseyler atistir bebegin uyumadan. Uyuyunca da tokim ben, sen istersen kendine hazirla biseyler de. Yemegi de disardan soule, 1 disardan 2 disardan derken 3. de belki yemek yapar oglunun parasina kiyamayip. Belki senden cekindiginden mutfaga giremiyodur. Benim kv oyle mesela, cay bile demlemez benden cekindiginden. Bise defihim de yok halbu ki. Ama ciddi soyluyorum, yerinde olsam yormam kendimi, istwrim disardan, hatta kv ac degilim derse sadece kendime isterim. Eger esim bisey derse ona cevabim hazir, yetistiremiyorum derim. Kv bisey derse buyur yap, ben yapamiyorum derim. Ayrica esine guzel bi dille sana yardim etmesi gerektigini hatirlat. Sen de aksama kadar evde calisiyosun. Hos, benim esim de yardimci olmaz bana geceleri. Soylemekten usandim. Terzi kendi sokugunu sikemez misali. İnsallah hersey yoluna girer canim.Annem doğumdan beri yanimdaydi gecen hafta memlekete Dondu o yanindayken ben sadece bebege bakıyordum arada da kahvaltı hazırlıyordum o gittikten sonra kayınvalidem geldi kendi evimde titiz olan kadın hiçbir ise bakmıyor eşim benle aynı odada kalıp gece bebege yardım ediyordu oğlum ise gidiyorsun yorgunsun sen git odanda yat dedi 3 gündür gece bebekle sabaha kadar yalnızım sabah da 8.30 gibi son emmesini yapıp uyuyor bebegim kayınvalidem 9 gibi geliyor ben bebekle ilgilenirim diyor ben kahvaltı hazırlıyorum bulaşığını yıkıyorum öğle yemeğinde ben acıkmadım diyor yine ben hazırlıyorum bebegi ben yıkıyorum o su dokuyor banyodan sonra tum çamaşırı yıka as katla yerlestir akşamları da cok nadir yemek yapıyor yine ben yapıyorum dışarı çıkalım bor hava alayım diyor bebek kucuk diyor Allah im. Çıldıracağım her sey gözüme batıyor esim annesine cok düşkün bir sey söylesem olay yaratır beni iyice depresyona sokar ne yapmalıyım ağlayacağım simdi yazrken
Canim biz de 52 gunluguz. Anca 5 kiloyuzdur. Ama endise etcek kadar tombik degil oglusun. Sen yine de azaltmaya bak mamayi. Bi srkilde oyala. Zaten 3. Ayda cevrelerine ilgileri artiyo ve daha az besleniyo bebisler. Simdiden sikma canini. Daha bisey demek icin cok erken ama sen onlemini al2-3 ay kaşığı günde 2-3kere verdim arkasına su verdim. Birazda sonra emzirdim sütüm ytersizdi arkasınada mama verdim 15günde felan geçti her iki saatte mutlaka besledim
Çok sağolun kızlar inşallah geçer önlem aldık çift bez bağlıyoruz. Kilo durumuna gelince 3010gr doğdu, dün 6 kg çıktı 3saatte bir 120 ver onun öncesinde germeyeceksin dio, ama benim oğlan bazen 90 yiyor bazen 120 hiç 3saat bekletip veremiorum çünkü hepsini bitiremio yarısını yiyor yarım saat uyuyor uyanıo kalanını yemek istio, bazen 90lık yapuom bitirio ama doymuyor yeniden istio sizce çok mu kilolu siZlerimki nasıl bugün aç bırakim dedim biraz anne die ağlıo sanki bulunduğum yere bakıo başını çevirip duruo yüzüme bakıo bişeler anlatmaya çalışır gibi içli içli ağlıo dayanamadım üzülüorum bnde versim gitti mamayı, bu arada 26snda 2ayımız bitio, sizlerin bebişleri nasıl kilo alımı lütfen bilgilendirin
Sicaklar baslayinca insanin cani cekiyo di mi soguk sogukKolaa içmek istiyorummmmmmmmm
♥Rüya & idil Deniz ♥
Ben dayanamadım bugün asitli içtim valla:18: