2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
sağol cnm benim cnm çok katı değil çok cıvık da değil yani ishal gibi değil cnm 5-6 gün yapmadığı oluyo doktor fitil yazdı onla yaptırıyorum zorla ama çok ıkınıp kızarıyoo :KK43:

Anladım canım. Bizdeki gibi katı sert dışkilamadiktan sonra kabiz kabul edilmiyor gülüm. Bu tip bebeklere baba dostu bebek diyorlar. Biriktirip öyle yapıyorlar. Değişir zamanla hep böyle olmaz korkma.

Anladım canım. Bizdeki gibi katı sert dışkilamadiktan sonra kabiz kabul edilmiyor gülüm. Bu tip bebeklere baba dostu bebek diyorlar. Biriktirip öyle yapıyorlar. Değişir zamanla hep böyle olmaz korkma.

yaaa sewindim cnm dün doktora gittik söyledim doktor fitili 3 günde 1 ver düzelmesi 3-4 ayı bulabilir normal dedi yok öyle katı değil ama ıkınıp kızarmasına üzülüyorum :KK43:

yaaa sewindim cnm dün doktora gittik söyledim doktor fitili 3 günde 1 ver düzelmesi 3-4 ayı bulabilir normal dedi yok öyle katı değil ama ıkınıp kızarmasına üzülüyorum :KK43:

Benimki günde 1 kere yapıyor. O da su gibi, ama öyle ikiniyor zorlaniyor ki. Bu kuZulara herşey zor suan canim, öğrenecekler; az sabir:KK66:

aynen cnm işlh. düzelir yoksa yediklerimede çok dikkat ediyorum aman gaz yapmasın :KK66::KK66:aman kabız yapmasın die ama yinede oluyor

Bana doktorum sut veriyorsan herşeyi ye kisma demişti. Neticede yemesem de oluyor. Ben az da olsa nefsimin çektiğini yiyorum:KK66:

Herkese gunaydin
Arkadaşlar kafayi yemek uzereyim oğlum dun gün içinde çok huzursuzdu sürekli yalaniyordu bana doymuyor gibi geldi oyuzden sureye bakmadan saat Basi emzirdim ama yinede ne uyudu nede durdu zaten sürekli ağlayan bir bebek ama dun ilk defa değişikti .yalanip duruyordu durumu sagdim 1saat önce emzirmistim tek gogsumden 40cc geldi çok moralin bozuldu aksam duş yaptirdik sustu bide sevdiği yüzüstüpozisyona gelince susuyor ac olsa o zamanda ağlar diyor Esim .normalde dustan sonra hemen memede uyurdu uyumadi yavrum.gece 3.30 da emmeye uyandiginda mememi çekiştirip aglayip durdu ben hafif bastiriyorum gogsume sut geliyor ama ona yetmiyor sanirim.kafayi yemek uzereyim bugün saglik ocagina gidip kilouna baktirayim diyorum .bende çok yorgun ve uykusuzum sutum az ve kalitesiz olabilir diye düşünüyorum.3.30dan sonra emdi Esim kucaginda gezdirdi ama aglamakliydi.sonra beste uydu sekizde uyandi içim gidiyor acaba acmi uyudu diye.bu arada her bez cisli uç saatte bir degistiriyorum yaklaşık kakamiz normal iki uç kere sari renkte.kafayi usutucem yaaaaa.
Bebeklerin midesinde prima premium caredeki gibi çizgi olsa doğunca koyulassa ne güzel olur.

Haha ne guzel olur cidden :)
Dun bizde de durum boyleydi 2 gogsum de kurudu resmen odum koptu bir daha sutum gelmeyecek diye ne bulduysam saldirdim
Ama benim oglum sutu agzinda biriktiriyor sonra agzini bir aciyor hepsi disari akiyor oysaki ben o sutun her bir damlasini ne zorluklarla topluyorum :)

Senin dikislerin nasil oldu tatlim?
Epizyo dikisiydi degil mi?

Sürekli oluyordu benim oğlanda sütümüde damlattım iyi gelmedi....akıntı gibi değilde her uyandığında gözleri kapanıyordu çapaktan....önce gazlı bezle temizle sürekli geçmezse git doktora...zaten ya mikrobik yada tıkalı göz pınarı diyecektir...

Cok tsk cnm cevabin icin
Cok sukur gozu kapanmiyor oglumun dedigim gibi birkac defa oluyor gun icinde

Süt sorunu yaşayanlardan biride benim tek göğsümden hiç gelmiyor diğerîndendevaz geliyor kızım cebelleşiyor sonra ağlıyor mecbur mama veriyorum bende napalım ssğlıklı olsunlarda mama yesinler çok şükür eli ayağı düzgün sağlığı yerinde bu şekilde füşünüp kafamı rahatlatmaya çalışlıuorjm benim doğumum çok zordu bebeğîm yoğun bakımda kaldı sütüm geri çekildi nirînden az geliyor bunada şükür 1 kaşıkta olsa aşı niyetine veriyorum inşallah bizlerinde sütleri bollaşır

Amiin cnm cumlemizin
Senin vajinal dogum muydu?
Bebis takildi mi?erken miydi neden yogunbakimda kaldi kuzum?

Şükür atlatmışsın zor günleri...dediğin gibi sağlıklı olsunlar yeterki ... Bizim oğlanında sağ testisinde bi sıkıntı var.. 18 haziranda ultrason çekilecek fıtıkmı yoksa su toplaması mı belli olacak bakalım...

Sorun ne tatlim?
Gecen dra gittigimizde dr testislerini elledi ama neye bakti birsey soylemedi?
Neye bakiyorlar?

Valla tatlım geçiyor inan sonuçta fizyolojikmiş sizdeki de.
Sen şekerli suyu kesinlikle dene ..
Zaten değerleriniz çok hafifmiş.
Gözlerde ki sarılık bir kaç hafta sonra geçiyor tatlım, ona da çok takılma.
Tekrar geçmiş olsun.

Sariligin cesitleri de mi var fizyolojik ne?
Biyoloji dersindeki dis gorunus olan mi ki :)

sevgili anneler, kızım uyurken uyanıkken o kadar çok geriniyor ki... bazen top gibi oluyor. hiç durmadan geriniyor geriniyor. :KK1: çocuklar gerinir de bu kadarı da normal mi acaba?

bir de göğsüm geçen gün taş gibi oldu. ağrısından duramadım ağrı kesici aldım. sağdığım halde süt çok az geldi. göğsümün ucu bembeyaz oldu. sanki süt geliyor da dışarı çıkamıyor gibi.. sıcak duş, pompa hiçbir şey fayda vermeyince en son göğsümün ucuna iğne batırdım birden süt aktı. :44: böyle bir şey yaşayan var mı acaba?

Johnny deep benim gençlik askim:KK70: Eşim de ona benziyor ondan adı korsan. Oğlumuz da küçük korsan oldu, uzatacagim saçlarını:cool::KK66::KK66::KK66:

Hayırlı olsun canım nice 40 lara. Kabiz olduğuna emin misin canım? Katı katı mi yapıyor yoksa 3-5 güne bir sıvı mi?

Ohh :)
Biz bitane yakışıklı bulamıyoruz.
Sen iki yakisikliyla ömür sürdüreceksin :KK70:
Allah mutluluğunuzu daim etsin.

♥Rüya & idil Deniz ♥

Evet baska kacaklar da var sultan,slavezero gibi
Ben giremeyince aklim burda kaliyor
Dogru bak. Kimlerin kactigi ortaya cikiyo tek tek.
arkadaşlar benim oğlum bugün 38 günlük oldu.çok yüksek olmasa da sarılığı hala devam ediyor.ilk ölçümde 10 ikincide 7 çıktı.doktorumuz 2. ayda gel kont edelim tekrar dedi.bu durum beni tedirgin ediyor.kan uyuşmazlığı yok.emmesi güzel.gözlerindeki sarıyı gördükçe üzülüyorum.normal mi sizce devam etmesi.çok tedirginim.ha birde su vereyim mi ne dersiniz.
Canim anne sutu alan bebeklerde fizyolojik sariligin 3 aya kadar surmesi normal kabul ediliyo :KK66: endise etme
Selamm güzel annelr, dün doktora gittik kalça çıkığı için malesef alfa değeri sol bacakta düşük çıktı bir ay sonra yine çağırdı o zamana kadar büyük bez ve iki bez üst üste bağlayacağız, ikinci kontroldede geçmez ise ortepediye yönlendirecek, inşallah buna gerek almaz. Bu sefer devlet hastanesine gittik bu doktorda fazla kilo almış yedirme mmama dio, ama oğlum istior ağlıor mecbur veriom :KK43: nasıl aç bırakacağımı bilmiom
Tatlos bizim de kalcamizin birinde hafif bi gelisim geriligi var. Esim ortopedist, bebeklerin kalcalarinin gelisimi icin 9 ay az bi sure, o yuzdrn bi cok bebekte gorulur, kendiliginden %90 i gecer diyo. Tİpki sindirim sistemi gibi Kalca kemikleri de gelisimlerini dogumdan sonra tamaliyomus. Eger gecmezse 3 ayda bandaj yapiliyomus. Cok da endise etcek bi durum degilmis. Bebisinin kilosuna gelince kac kilo dogdu, simdi kac gunluk ve kac kilo. Eer cidden fazla almissa diyet yaptirman gerekebilir doktorunun dedigi gibi. Gecmis olsun cok :KK66:

Doktora gittin mi tatlım? Ne desi gittiysen

Yok gıtmedım daha bır aylıkta gıdıcem öğleden sonra aksama kadar uyuyor kotu Bı durum olsa gündüzde uyumaz galıba anlamadım gıttı ılk kızım fenaydı ıkıncı daha da fena oldu canıma okuyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Amiin cnm cumlemizin
Senin vajinal dogum muydu?
Bebis takildi mi?erken miydi neden yogunbakimda kaldi kuzum?

Evet canım normal yaptım suni sancı çok verdiler hemde erkenden dayanamadım ağrılara epidrale döndürdüler bu seferde tutmadı bacaklarımı hissetmefim en son hatırladığım doğum masasına sürüyerrk çıkardıkları ve 3 kişinin üzerimde sürwkli karnımı bastırdığı ağrım vardı fakat ıkınamıyorfum çıkında faxla kaldı dolunum sorunu oldu 3 gün yoğun bâkımda kaldı bu stresten bende ne pdikoloji kaldı nede süt şimdi mama veriyorum zor ama mecburum aç yoksa çok şükür sağlığı sıhati yerinde ne yapalım kızımın kısmetindede bu varmış allah beterinden sakladın sağlıklı olsunda varsın mama yesin

bende 14.04.2014 de doğum yaptım kızlar :) aynı gün olan varmı? bi oğlum oldu çok şükür kurtulduk :) cumartesi günü kırkımız çıkıyor işte bi derdimiz kabızlık :KK43: sizdede varmı bu sorun ? sadece anne sütü alıyo oğluşumm

Canim kabizlik dedigin 3-4 gun kaka yaomamasiysa 5 gune kadar normal kabul ediliyo. Benim kizim da 3 gun kaka yapmadi, 3. Gun aksam yapti. O kakasinin uzerinden 2 gun gecti, haala faliyet yok. Halbu ki gunde 4-5 sefer kaka yapardi bu cocuk. Ama huzursuzlugu yoksa dert etme. Gaz yaparken bile kizaip bozariyolar, kaka yaparken de olcak o kadr :KK66:

X