gecmıs olsun canımm ınsallh duzelır en kısa zmanda bızımkılerde kusuyor ama normal heralde dıyorum ben senın bebıs nasıl kusuyordu
arkadaşlar benim oğlum bugün 38 günlük oldu.çok yüksek olmasa da sarılığı hala devam ediyor.ilk ölçümde 10 ikincide 7 çıktı.doktorumuz 2. ayda gel kont edelim tekrar dedi.bu durum beni tedirgin ediyor.kan uyuşmazlığı yok.emmesi güzel.gözlerindeki sarıyı gördükçe üzülüyorum.normal mi sizce devam etmesi.çok tedirginim.ha birde su vereyim mi ne dersiniz.
Bende bugun aktardan rezene anasın acı elma yağı aldım ılk cocukta pek faydalı olmadı ıkıncıde belkı olur aktarda hem sut yapan hem gaza ıyı gelen Bı karışım yapıyormuş ondanda aldım Ne olursa artık durumumuz fena ıns faydalı olur bebeğe degılde kendım ıcıcem bebeğe bıseyler ıcırmeye pek cesaret edemıyorum ılk bebekte kımyonu da muskat cevıZınıde vermıstım cok ogurmustu sımdı vermeye korkuyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen işe başlamamıza da az kaldı bnde haziran başı başlıorum 10 nu galiba bakalım nasıl ayrı kalacaksam tombişimdenbugun doktora sordum canım emzırmeye calıs hızlı akısada alışır dedı biberona alışmasın dıyorsan dedı .çalışıyorum 2 ayım kaldı hemen hemen
sut saklama posetlerı aldım işe baslamaaya doğru onlara koyucam ınsallh
bende kendimi bu konuda yetersiz görmeye başladım çok üzülüyorum emziriyorum memeyi çekiştiriyor 1.5 saat uğraşıom sonra sağmaya gidiorum 30 cc falan çıkıyor. bebeğim hala durmuyor. bende yorgunluktan öldüm gece de 1 yada max 1,5 saatte kalkıyor. öncesinde biberon geçmişimiz vardı akşamları dinlenmek için verdiriyordum. ya biberondan yada süt az bilemiyorum. üzülüyorum mama vermek istemiyorum.
Dene tatlım belki faydasını görürsün tadını sevmemiş olabilir, inşallah işe yarar düzelir
Benim oğlan çok saçlı doğdu tek tük yeni yeni görüorum döküldüğünüSizin kuzuların da saçları dökülüyor mu?
Ben eskiden yastıklardan kedi tüyü temizlerdim, şimdi oğlanın saclarini
arkadaşlar benim oğlum bugün 38 günlük oldu.çok yüksek olmasa da sarılığı hala devam ediyor.ilk ölçümde 10 ikincide 7 çıktı.doktorumuz 2. ayda gel kont edelim tekrar dedi.bu durum beni tedirgin ediyor.kan uyuşmazlığı yok.emmesi güzel.gözlerindeki sarıyı gördükçe üzülüyorum.normal mi sizce devam etmesi.çok tedirginim.ha birde su vereyim mi ne dersiniz.
Bı ıse yaramıyor gece basladı ertesı gun öğlene kadar ağlıyor ne yapıcam bılmıyorum
kızlar bende mayıs annesiyim size bi sorum olacaktı
hani sağlık ocağının versiği D3 damla varya onu ne kadara kadar kullanıyoruz şişe bitene kadar mı yoksa belli bir aya kadarmı cevaplarınızı bekliyorum
Selamm güzel annelr, dün doktora gittik kalça çıkığı için malesef alfa değeri sol bacakta düşük çıktı bir ay sonra yine çağırdı o zamana kadar büyük bez ve iki bez üst üste bağlayacağız, ikinci kontroldede geçmez ise ortepediye yönlendirecek, inşallah buna gerek almaz. Bu sefer devlet hastanesine gittik bu doktorda fazla kilo almış yedirme mmama dio, ama oğlum istior ağlıor mecbur veriomnasıl aç bırakacağımı bilmiom
Benim kız biraz tüylü doğdu teyzesi.
Saçları maşallah 6-7 cm var :))
Yanaklarında ki tüyler döküldü ama alnında duruyor hala, saçlarda da dökülme yok şu an.
♥Rüya & idil Deniz ♥
kızlar bende mayıs annesiyim size bi sorum olacaktı
hani sağlık ocağının versiği D3 damla varya onu ne kadara kadar kullanıyoruz şişe bitene kadar mı yoksa belli bir aya kadarmı cevaplarınızı bekliyorum
Bizde anlattık sarılığı canım.
Düzenli aralıklarla kaldır emzir.
Idrariyla atıyor sarılığı.
Bu arada ben bir kac kez şekerli su verdim faydası oldu bence sarılığı geçirmesinde.
Sende dene sonuçta bizlerin de anneleri zamanında icirmis.
♥Rüya & idil Deniz ♥
biz hala atlatamadık sarılığı.bu kadar uzaması beni düşündürüyor.çok hafif bi sarılık ama uzaması normal mi bilmiyorum.
Selamm güzel annelr, dün doktora gittik kalça çıkığı için malesef alfa değeri sol bacakta düşük çıktı bir ay sonra yine çağırdı o zamana kadar büyük bez ve iki bez üst üste bağlayacağız, ikinci kontroldede geçmez ise ortepediye yönlendirecek, inşallah buna gerek almaz. Bu sefer devlet hastanesine gittik bu doktorda fazla kilo almış yedirme mmama dio, ama oğlum istior ağlıor mecbur veriomnasıl aç bırakacağımı bilmiom
Bı ıse yaramıyor gece basladı ertesı gun öğlene kadar ağlıyor ne yapıcam bılmıyorum
Günü gününü tutmuyor bebişlerin...
Maşallahbenimki de çok saçlı doğdu, suan çok da uzadi; nereye degse sac oluyor
Geçmiş olsun canım. Testlerde bir sıkıntı çıkmadı ise fizyolojik sarılıktir canım. Üzüldügünü biliyorum ama zamanla geçecek inşallah.
1 yaşına kadar diye biliyorum canım.
Selamm güzel annelr, dün doktora gittik kalça çıkığı için malesef alfa değeri sol bacakta düşük çıktı bir ay sonra yine çağırdı o zamana kadar büYyük bez ve iki bez üst üste bağlayacağız, ikinci kontroldede geçmez ise ortepediye yönlendirecek, inşallah buna gerek almaz. Bu sefer devlet hastanesine gittik bu doktorda fazla kilo almış yedirme mmama dio, ama oğlum istior ağlıor mecbur veriomnasıl aç bırakacağımı bilmiom
Maşallah küçük korsanımıza
Kerem'e korsan diye diye Jack Sparrow gibi uzun saçlı yaptık desene ...
bende 14.04.2014 de doğum yaptım kızlar :) aynı gün olan varmı? bi oğlum oldu çok şükür kurtulduk :) cumartesi günü kırkımız çıkıyor işte bi derdimiz kabızlıksizdede varmı bu sorun ? sadece anne sütü alıyo oğluşumm
Johnny deep benim gençlik askimEşim de ona benziyor ondan adı korsan. Oğlumuz da küçük korsan oldu, uzatacagim saçlarını
Hayırlı olsun canım nice 40 lara. Kabiz olduğuna emin misin canım? Katı katı mi yapıyor yoksa 3-5 güne bir sıvı mi?