2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar tekrardan merhaba oğlum d vitamininden sonra kusuyor 3 gün vermedim vitamini az önce verdim emzirdim ama 10 dk sonra emdiğini de geri çıkardı ondan önce kusma problemimiz yoktu sağlık ocağındaki hemşire de kusma şikayetiyle başvuran kimsenin olmadığını söyledi aç yada tok karnına farketmez günde 1 kez 3 damla dedi nerde yanlış yapıorum ya da oğlum rahatsız mı oluyor anlayamadım öneriniz var mı:26:

Maasallah cnm 28 yasinda 3 cocuk :)
Arkadas gibi buyutursun ne guzel

Dolaptan çıkıyor ilaç canım. Tek veriyorsan belki rahatsiz ediyordur. Sütünu kaşıga damlatip onunla karıstirsan?

3 aydan sonra gaz sorunu kalmıyor mu bu süper bişe :) 4-5gün takip edecem bu şekilde devam ederse almaya mecbur kalırım ile gideceğiz hafta içi kalça çıkığı için o zaman alırım düzelirse almam 1ayımız kaldı geçmesine şaka bir yana soranlara 2aylık oğlum var diyeceğim hayal gibi daha geçen gebelik problemlerimizden bahsediyorduk zaman çabuk geçiyor. Dediğin gibi keyfini çıkarmaya çalışıyorum oğlumun her anını ama bazen baş edemiyorum hiç durmuyor. Bnde düşünmüyorum wala ikinciyi :) eşim istiyordu hep cuma öğleden sonra işe gitmedi eee poyrazda gündü hiç durmadığı için nasıl baktığımı gördü yardım etti şimdi onunda gözü korktu o da vazgeçti ikinci çocuktan :) bana hak verdi. Snowyy şimdi düşünmüyoruz diyoruzda iki gün sonra bu günleri unutmazsak iyi :)))

İnşallah artar canım emzirmeye devam et son damlasına kadar tek başına zor bazı şeyler için mutlaka destek şart.
Maşallahhh canım sana 3çocuk yaş 28 ben 24 yaşında hamile kaldım oğlum olduktan 16 gün sonra 25 yaşıma girdim, erken anne oldum erken sorumluluk aldım diyordum kendi kendime seni görünce morel oldun bana :) inşallah gaz sorununa çare bulursun çok zor çünkü benim oğlumuda dön dönem gaz sancıs tutuyor sürekli değil ama

Alalh yardımcın olsun tatlım çocukların arası yakın mı. Spiral taktırmayı bnde düşündüm ama eşim istemiyor, kendi korunmayı tercih ediyor

Canım maşallah size 2 aylık olmuşsunuz bizde 21 de hayırlısı ile 1. Ayımız bitecek bizimde süt sorunumuz var sütüm çok az doymuyor mecbur mama veriyorum ilk önce dmziriyorum sonra veriyorum tabi 2 damla bile olsa ona kar sonuçta bu arada mama ne kullanıyosunbirde 2. Ayda kaç cc veriyosu. Canım

Devit i dolaba mi koyuyorsun??
Benimki mutfakta disarda duruyor

25 derece altı oda isisi diyor canım. Gaziantep çok sıcak mecburen dolapta duruyor. Kapak kısmı 8 derece zaten sorun olacağını sanmıyorum. Sizin hava sıcaklığı müsait ise elbette dolaba gerek yok.

Unutmayız herhalde bilemiyorum

Benim eşim de uslu durunca yaparız daha değil mi diyor. Ağlayıp durmayinca, zormus bunu büyütsek yeter diyor

Cnm emziğin markası nuk bizimki emiyo ama ağzında uzun süre tutmayı başaramıo sora kıyametler kopuyoo

Bizimde ilacı kullandıktan sonra geçmez ise tıkanıklıktır dedi göz doktoru..bir tek sulanma varmı diye sordu okadar...ben ilk başlarda yaptım masaj sonra doktor ben doğrusunu gösteririm damlaya rağmen geçmezse dedi..
Bu arada sağ gözde başladı önce sonra sol gözdede başladı , ilk 15 gün kullandığım damla hiç fayda etmedi .. Şimdi kullandığım biraz azalttı bakalım takipteyim...

canım cok sagol bugun hıc vermedım doktora goturecegız sanırım ozaman tekrar baslıcam vermeye tok yapmıstım bu son sefer cok kustu daha tobe bır damla damlatıyoruö burnuna o bile ogurtuyor

Biraz gec anne olunca daha iyi oluyor sanirim..3 cocuk zor ama cok guzel duygular..20 yasinda ilk oglumu 22 yasinda ikinci oglumu 27 yasinda ucuncu oglumu aldim kucagima...Cok cabuk buyuyolar bu yuzden her anin tadini cikaralim bol bol resim cekip gunluk yazalim ben oyle yaptim hep... Bazen kendimden korkuyorum oglan olacagini bilsemde 4.yu yaparim diye dusunuyorum. Derinden dusununce ustesinden gelemem diye vazgeciyorum.Onemli olan hayirli sagliklica buyutmek tabi :) Allah hepimizin evlatlarina saglik versin

Oyy Allah sagliklica buyutmeyi nasip etsin canim...Gozleri cok hassas daha disarda dikkat et canim ozelliklede gunese...Benimkide ya uyuyor yada agliyor biraz huysuz bebek abilerimizin bebekligi gibi :)

kızlar emzırırken bebegınızın boğazına kacıyormu hıc bu sıralar sık sık olamaya başladı ozellıkle sabahları aceba sut fala olduğu saatlerdemı tıkanıyor doktora sorucam

Canım süt fazla geldiği için boğazında kalıyor buda sütünün yeterli olduğunu gösteriyor benimde öyle sabah daha çok boğazında kalıyor gün içerisindede oluyor boğazında kaldığında alnını çek. Göğsüne vur geçer büyüklerin sözü bu birde kendin dil oturarak bebegide biraz dik tutarak emzir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oyy Allah sagliklica buyutmeyi nasip etsin canim...Gozleri cok hassas daha disarda dikkat et canim ozelliklede gunese...Benimkide ya uyuyor yada agliyor biraz huysuz bebek abilerimizin bebekligi gibi :)

Biz daha dışarı çıkmadıkki :) birtek doktor kontrolüne okadar :) Allahım seninkinede sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş :) meleklerimiz bu kuzular :)) bizimkide habire uykuda gülüyor :)) uyanırken ağlıyoruz genelde yada uyanmıyoruz :) ben hamileliğimde hep güldüm :) gülme krizine girdim , doktorum bile şaşırdı :)

Günler çabuk geçiyor tam 53 günlük bugün oğlum anne sütü hiç almıyor mama da aptamil kullanıyorum, oğlum kendi istediği zaman veriyprum mamayı 90 cc yetiyor şimdilik
Ayy bilemiyorumm bu zor günleri unutmasak ii olur :)

Allah uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin annelik paha biçilemez bir duygu ilerde üçte kıIn olur kısmet olursa kocaman bir aile ne güzel :)

Haziran 8-9-10 :) tam gunu belli degil, 3unden 1i insallah
İnsallah anarcim. Zoe gercekten yalniz, bi srkilde ustesunden gelmeye calisiyoruz.

kızlar ya ucuk cıkarıyorum sanırım kızarmıs dudagım (( vectavir yada ucuk kremi kullanabiliyormuyuz bilgisi olan varmı

Canlarım nasılsınız?
Umarım herkes iyidir ve miniklerinin sıkıntısı yoktur

Bizim bugün mevlüdümüz vardı ama Allahın gücüne gitmesin hep aksilikler oldu
Şu benim meşhur ağrısından bana erkenden doğum yaptıran dişimi kızımın telaşıyla unutmuştum ki...
Dönüşü muhteşem oldu
Ağzınızı basa doldurursunuz yemekle ve sadece ağzınızın bir köşesine alırsınız yaa o derece bir şişlik var yüzümde
Hiç abartmıyorum ve şişmesine rağmen ağrıyor, eşiminde işi vardı bu saat oldu gelmedi bekliyorum acile gitmek için.
Kızım da 1 damla emse onu bile kusuyor, memeyi bile alırken midesi bulanıyor.
Beter oldum iyice.

Şimdi netten araştırdım bebeğe bile geçebiliyormuş dişin salgıladığı mikroplar.
En çokta bunu üzülüyorum.
Kızımın kusması, benim şu diş ağrım günümüzün güzelliğine gölge düşürdü.
Yine de şükürler olsun Rabbim e...
Dişime kanal tedavisi yapılması lazım, alınacak anestezi anne sütüne geçiyormuş neyse ki dondurucuda önceden sağdığım sütler var.
Kızım mama yemiyor artık mecbur sütümü vermem gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…