2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydınnnnn herkeseee

kızlar ya ucuk cıkarıyorum sanırım kızarmıs dudagım :KK43:(( vectavir yada ucuk kremi kullanabiliyormuyuz bilgisi olan varmı
Tatlım uçuk çıktıysa geçmesi zor ama hafiften kaşınıyor ve kızarıklık varsa geçer hemen zovirax en iyi uçuk kremi, ayrıca asiviral da kullanıyorum bndede sık sık çıkar faydasını görürsün el kremi eksik olmaz evimde :) geçmiş olsun
Canlarım nasılsınız?
Umarım herkes iyidir ve miniklerinin sıkıntısı yoktur :nazar:

Bizim bugün mevlüdümüz vardı ama Allahın gücüne gitmesin hep aksilikler oldu :KK31:
Şu benim meşhur ağrısından bana erkenden doğum yaptıran dişimi kızımın telaşıyla unutmuştum ki...
Dönüşü muhteşem oldu :KK4:
Ağzınızı basa doldurursunuz yemekle ve sadece ağzınızın bir köşesine alırsınız yaa o derece bir şişlik var yüzümde :KK31::KK31::KK31:
Hiç abartmıyorum ve şişmesine rağmen ağrıyor, eşiminde işi vardı bu saat oldu gelmedi bekliyorum acile gitmek için.
Kızım da 1 damla emse onu bile kusuyor, memeyi bile alırken midesi bulanıyor.
Beter oldum iyice.

Şimdi netten araştırdım bebeğe bile geçebiliyormuş dişin salgıladığı mikroplar.
En çokta bunu üzülüyorum.
Kızımın kusması, benim şu diş ağrım günümüzün güzelliğine gölge düşürdü.
Yine de şükürler olsun Rabbim e...
Dişime kanal tedavisi yapılması lazım, alınacak anestezi anne sütüne geçiyormuş neyse ki dondurucuda önceden sağdığım sütler var.
Kızım mama yemiyor artık mecbur sütümü vermem gerek.

Hayırlı olsun mevlütün tatlım, geçmiş olsun bu arada nasıl oldun gittin mi acile

Günaydınnnnn herkeseee

Tatlım uçuk çıktıysa geçmesi zor ama hafiften kaşınıyor ve kızarıklık varsa geçer hemen zovirax en iyi uçuk kremi, ayrıca asiviral da kullanıyorum bndede sık sık çıkar faydasını görürsün el kremi eksik olmaz evimde :) geçmiş olsun

Hayırlı olsun mevlütün tatlım, geçmiş olsun bu arada nasıl oldun gittin mi acile

Günaydın canım benim.
Gittim lakin sadece antibotik yazdı doktor.
Müdahale etmeleri için iltihap in kuruması lazımmış.
Bir kaç gün daha çekeceğim artık ama iyice sinirlerimi bozdu diş olayı.
Kabakulak olmuş gibi geziniyorum evde aksine bir de yatılı misafirlerim var

♥ İdil Deniz ♥

Selamlar, iyi pazartesiler. Nasilsiniz?

Canlarım nasılsınız?

Bizim bugün mevlüdümüz vardı ama Allahın gücüne gitmesin hep aksilikler oldu :KK31:
Şu benim meşhur ağrısından bana erkenden doğum yaptıran dişimi kızımın telaşıyla unutmuştum ki...
Ağzınızı basa doldurursunuz yemekle ve sadece ağzınızın bir köşesine alırsınız yaa o derece bir şişlik var yüzümde :KK31::KK31::KK31:
Hiç abartmıyorum ve şişmesine rağmen ağrıyor, eşiminde işi vardı bu saat oldu gelmedi bekliyorum acile gitmek için.
Beter oldum iyice.

Dişime kanal tedavisi yapılması lazım, alınacak anestezi anne sütüne geçiyormuş neyse ki dondurucuda önceden sağdığım sütler var.

Hayırlı olsun canım. Aynı zamanda geçmiş olsun. Iltihabin geçince tedavi olursun, sen de bebek te rahatlarsiniz inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Haziran 8-9-10 :) tam gunu belli degil, 3unden 1i insallah

İnsallah anarcim. Zoe gercekten yalniz, bi srkilde ustesunden gelmeye calisiyoruz.

Şimdiden iyi yolculuklar canım. Kızım da ben de toparlanacagiz dediğine göre tatili orada gecireceksiniz. Şimdiden gözün aydın:KK66:

Canlarım nasılsınız?

Beter oldum iyice.

Gecmis olsun canım geçen hafta benimde disim agiriyordu dok gittim dis etinden kaynaklaniyordu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınnnnn herkeseee

Günaydın

Hayırlı olsun canım. Aynı zamanda geçmiş olsun. Iltihabin geçince tedavi olursun, sen de bebek te rahatlarsiniz inşallah.

Günaydın bu gün kırkımızı çıkartacağız

Günaydınnnnn herkeseee

ay ya mucize gibi şükürler olsun cıkmadan geciverdi ama ucuk bende de sıkca cıkar o yuzden cok ıyı oldu ogrendıgım canım cok sagol süte gecermı diye korkmustum zaten bugunde doktora gıdıyoruz miniğimin burnu cok tıkandı nefes zor alıyor : (

Selam cancağızım.
Çok sağol.
Antibiyotik başladım zaten ama ders olsun çocuk düşünürsek ilk işim gidip dişlerime baktirtmak olacak :)
Sen nasılsın ?
Küçük korsanimiz nasıl, geçti mi sıkıntıları.
Annende geliyormuş yine :)
Kiz annesi olmak bambaşka.
Annem benden dahi kiskaniyor kızımı :)
Sesini duymasıyla gelmesi bir oluyor.
Gecmis olsun canım geçen hafta benimde disim agiriyordu dok gittim dis etinden kaynaklaniyordu

Çok sağol canim.
Sana da cok gecmis olsun .
Benim durumum vahim :KK43:
Yüzümün sol tarafı sanki bana ait değilmiş gibi hissediyorum.
Aman sende önlemini şimdiden al.
Benim gibi sıkıntı çekme canım.

♥ İdil Deniz ♥

Günaydın canım benim.
Gittim lakin sadece antibotik yazdı doktor.
Müdahale etmeleri için iltihap in kuruması lazımmış.
Bir kaç gün daha çekeceğim artık ama iyice sinirlerimi bozdu diş olayı.
Kabakulak olmuş gibi geziniyorum evde aksine bir de yatılı misafirlerim var

♥ İdil Deniz ♥

Geçmiş olsun canım.inşallah geçer bir an önce.benim de dolgum düştü.bakalım ne zaman gidebilirim dişçiye :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günler çabuk geçiyor tam 53 günlük bugün oğlum anne sütü hiç almıyor mama da aptamil kullanıyorum, oğlum kendi istediği zaman veriyprum mamayı 90 cc yetiyor şimdilik

Ayy bilemiyorumm bu zor günleri unutmasak ii olur :)

Allah uzun hayırlı sağlıklı ömürler versin annelik paha biçilemez bir duygu ilerde üçte kıIn olur kısmet olursa kocaman bir aile ne güzel :)

Hayirlisiyla olsun isterim valla :)

Biz daha dışarı çıkmadıkki :) birtek doktor kontrolüne okadar :) Allahım seninkinede sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş :) meleklerimiz bu kuzular :)) bizimkide habire uykuda gülüyor :)) uyanırken ağlıyoruz genelde yada uyanmıyoruz :) ben hamileliğimde hep güldüm :) gülme krizine girdim , doktorum bile şaşırdı :)

Allah hep guldursun canim, kuzunda sana cekmis demekki :)

Hayırlı olsun canım, nice 40 lara inşallah.

Selam cancağızım.
Çok sağol.
Antibiyotik başladım zaten ama ders olsun çocuk düşünürsek ilk işim gidip dişlerime baktirtmak olacak :)
Sen nasılsın ?
Küçük korsanimiz nasıl, geçti mi sıkıntıları.
Annende geliyormuş yine :)
Kiz annesi olmak bambaşka.
Annem benden dahi kiskaniyor kızımı :)
Sesini duymasıyla gelmesi bir oluyor.

Çok sağol canim.
Sana da cok gecmis olsun .
Benim durumum vahim :KK43:
Yüzümün sol tarafı sanki bana ait değilmiş gibi hissediyorum.
Aman sende önlemini şimdiden al.
Benim gibi sıkıntı çekme canım.

♥ İdil Deniz ♥

Ben dişçiye gitmiştim ilk:KK66:

Iyiyiz biz şükür. Annem duramadı evet. Aynı şehirde olsak herhalde hergün gelirdi:KK70:

selam kızlar ve minik kuzucukları bayadır giremiyorum nasılsınız biz iyiyiz şükür prensesimle bebek görmeye gelen giden eksik olmuyor sağolsunlar bende nasıl akşam oluyor anlamıyorum bi bakıyorum sabah bi bakıyorum akşam olmuş büyük oğlumun dersleri yemek telaşı ee 3 çocuk olunca insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor dün eşim evdeydi diyor sen nasıl başediyorsun bunlarla izne çıkıcaktım çıkmam tövbe diyor dedim tabi sen sabah evden çıkıp akşam eve geliyorsun haberin olmuyo evde ne olup bittiğinden ee anne olmak kolaymı diyo bu seferde erkek milleti değilmi her yere dönüyo dilleri:)) yani kısacası kocaman bir aileyiz veevde ufacık bir meleğin olması çok güzel bir duygu:)) kızım normalde nerdeyse hiç uyumuyor devamlı emmek istiyor sadece banyo yaptırdığım zaman güzel uyuyor annesi gibi suyu çok seviyor. bu gün 45 günlük olduk. artık gülümsüyor ses çıkarıyor keyfi yerinde olunca ayy bayadır gelemedim ya çok birikmiş içimde:)) bizden böyle işte:))

Canlarım nasılsınız?

Beter oldum iyice.

Esme4cim gecmis olsun bende 15 gun once kanal tedavsi oldum emzitiyorum dedim dr sorun olmaz dedi ve emzirdim bebisi yaa bisey olurmuku gerci olan oldu artik ama icime kurt dustu

Canlarım nasılsınız?

Beter oldum iyice.

Csnim cok gecmis olsun. Kotu olmus cidden. Allahhtan sutun var hazirda. İnsallah cabuck gecer tatlosum
Şimdiden iyi yolculuklar canım. Kızım da ben de toparlanacagiz dediğine göre tatili orada gecireceksiniz. Şimdiden gözün aydın:KK66:
Evet. Bayrami da yapip oyle doneriz :) eskiden olsa esimi birakamazdim, icim elvermezdi. Simdi kendimi ve kizimi dusunuyorum

Hayirli olsun canim. Nice 40lari gorursunuz insallah :)

selam kızlar ve minik kuzucukları bayadır giremiyorum nasılsınız biz iyiyiz şükür prensesimle bebek görmeye gelen giden eksik olmuyor sağolsunlar bende nasıl akşam oluyor anlamıyorum bi bakıyorum sabah bi bakıyorum akşam olmuş büyük oğlumun dersleri yemek telaşı ee 3 çocuk olunca insan vaktin nasıl geçtiğini anlamıyor dün eşim evdeydi diyor sen nasıl başediyorsun bunlarla izne çıkıcaktım çıkmam tövbe diyor dedim tabi sen sabah evden çıkıp akşam eve geliyorsun haberin olmuyo evde ne olup bittiğinden ee anne olmak kolaymı diyo bu seferde erkek milleti değilmi her yere dönüyo dilleri:)) yani kısacası kocaman bir aileyiz veevde ufacık bir meleğin olması çok güzel bir duygu:)) kızım normalde nerdeyse hiç uyumuyor devamlı emmek istiyor sadece banyo yaptırdığım zaman güzel uyuyor annesi gibi suyu çok seviyor. bu gün 45 günlük olduk. artık gülümsüyor ses çıkarıyor keyfi yerinde olunca ayy bayadır gelemedim ya çok birikmiş içimde:)) bizden böyle işte:))

Hosgeldin canim, biriktire cok bize de vakit ayir :KK66: Erkeklerin herseye bi cevabi var hakkaten :) ne guzel kocaman bi aile. Darisi basimiza, acilisi yaptik bakalim :KK1: masallah kizina, bi de bize gulmeye basladi mi tamamdir :) hevesle bekliyorum.

Hosgeldin canim, biriktire cok bize de vakit ayir :KK66: Erkeklerin herseye bi cevabi var hakkaten :) ne guzel kocaman bi aile. Darisi basimiza, acilisi yaptik bakalim :KK1: masallah kizina, bi de bize gulmeye basladi mi tamamdir :) hevesle bekliyorum.

hoşbuldum balım bundan sonra daha sık gelmeye çalışıcam inş. bakalım aynen öyle valla hiç altta kalmıyolar hep kendilerini haklı çıkarıyolar:) evet gülüm inş. darısı sizinde başınıza çok güzel bir duygu sizde inş. böyle kocaman bir aile olun:) meraklanma yakında gülücükler atmaya başlar:) bi bakmışın bıd bıd konuşşmaya başlamış artık drsin nolur az sus:)) o zamanlarda gelicek:) önce hevesle konuşmasını bekliyo insan sonrada hiç susmazmısın sen oluyo:)):KK16:

kızlar bebegımın boğazına kacıyo emzırırken demıstım ya sımdı once sağıyorum ozellıkle sabahları emzırdıkten sonrada bıberonla sagdıgımı verıyorum ınş memeyı unutmaz bıberon verırken korkuyorum

X