2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar emzırırken bebegınızın boğazına kacıyormu hıc bu sıralar sık sık olamaya başladı ozellıkle sabahları aceba sut fala olduğu saatlerdemı tıkanıyor doktora sorucam

Sütun boldur (maşallah) ve hızlı geliyirdur canım.

Maasallah aferin ona :)

canım doymazsa da yeşil olurmuş ama biber,ıspanak falan yediysen ondan da olur.ben ne zaman yesem yeşil yapıyo kakasını,arkadaşım söylemişti doğruymuş.

Biryerde okumustum
Az besleniyorsa kati tane tane olurmus bebegin kakasi
Normali sari
Cok besleniyorsa da yesilmis

Baska bir yerde de ön sütü fazla aliyorsa yesil olabilirmis
Ama bilmiyorum
bizim de 2 gun once yesildi simdi sari
Ama cis ve kaka miktarimiz azaldi

Evet hersey kizlar icin ben de gizliden gicik oluyorum :)

Günaydın güzel anneler, dün oğlum 11de uyudu zorla 2sefer mama için kalktı gece uyuduğu toplam uyku saati mama aralarıda içinde 7,5saat kalktığından beride uyumuyor hala çok uykusu var uyumak istiyor ama malasef bir bağırtı ile başında bitiyorum az önce araba ile ilçe turu attık tam uyudu derin uykuya geçti dedim eve geldik yataga koydum yine başa döndük ağladı ve kucağıma aldım :) simdide mama verdim fırsatı değerlendirip buralara göz atıyorum. Çocuk işi çok zor ikinciyi zor düşünürüm galiba :)

Ooo teyzee geliyor :) gözzün aydın canım. İnşallah canım düzelir ama sanli daha kötüye gidiyor gibi 26 da 2 ayı dolduracaz, bakalım nasıl olacak 2ayımız. Aynı yemek konusu da seninle birebir bende ki tek fark evimde herşey yerli yerinde olmayınca ve kendim ve eşim ile ilgilenmeyince psikolojik olarak çok üzülğyorum elimde değil. İnşallah şu zor zamanları atlatsaydık allahın izni ile
Tatlım çok hızlı yediği için olabilir doktor en doğru bilgiyi verecektir, biz daha kalça çıkıklığı için doktora gimedik 2aydan sonra demişlerdi hafta içi gideriz mutlaka çektirmek için.

Sağol tatlım aminn....bende özlüyorumm burayı ama sık sık giremiyorum baZen. Bizde herşeyi bn yapıyorum şimdilik bebek uyuduğunda bende bitmiş oluyorm özl hayat sıfır böyle giderse eşimin gözü başkasına kayacak diye korkmuyor değilim senin bebeğin nasıl ikimizin de günleri aynı hemen hemen cinsiyetleride aynı

Benim bebişde erkek :)

Oo ne guzel... Nasil gidiyor, uyku duzeniniz felan nasil...Benim bebis hep kendini skiyor gaz sancisi yada karin agrisi kipkirmizi oluyor oglusum ama caresi yok 3 ayimizin dolmasini bekliyoruz gecmesi icin diger ogullarimdan biliyorum. Bu arada 3 oglum var yas yakinda 28... senin ilk bebisin mi?

Günaydın, keyifli pazarlar. Dün güzel gezdik. Lcw dan t-shirt aldık yaramaza. Yalnız herşeyi kızlar için yapmışlar erkek bebeklere birşey yok. Kiz anneleri şanslisiniz.

Aynen 2reyon erkek bebek için bölüm varsa mağzalarda geri kalanlar kız bebek ve çocukları için :) bnde aynı dertten müzdaribim :) kız anneleri çok şanslı :)

Kızlar ben bebeğime ga damlası vermiyorum 2 haftadır neredeyse daha önce biogaia kullanıyordum, bitti eşim almak için eczaneye gittiğinde bulunmadığını ilden getireceğini söylemiş ve demişki kullanma abi bunlar zararl içinde ne olduğu bellisiz çok gazlı değilse alma demiş. Eşimde almadan geldi eczanecinin dediğini bana söyledi ii demiştim bnde. Acaba şimdi uyumamasının sebebi uykuya dalamayıp ağlamasının sebebi olabilir mi? Oğlumum pipisine kadar her yerini kontrol ettim bir yeri mi ağrıyor die ama ne olduğunu çözemedim

Canım maman yetmemeye mi başladı kamp felan yapıyordun, bnde sütümü sık sık sağmıştım ama arttıramamışrım umarım seninki artar denemeni tavsiye ederim. Benimkide hep mama yiyor günde iki kere kaka yapıyor bazen üç oluyor ama her zaman değil.

merhaba arkadaşlar. ben aranıza yeni katılacağım. 25 nisanda doğum yaptım.
bebeklerinizi dışarı çıkartıyor musunuz? birde nasıl giydiriyorsunuz?
Tatlım bn 3defa felan çıkardım ama güneşli ve rüzgar olmayan havada arabasına koydum sahilde yürüyüş yaptık üzerinede iki tane battaniye örttüm korkudan bişe olmasın diye üzerinde takım penyeler ve örgü yelek vardı
Sıkma canını kilolara takma bnde 11 kilo aldım 3-4 kilo fazlam kaldı veremiyorum onları emzirmiyorumda kaldı

Düşünme öyle olumsuz canım. Ikiniz de ebeveyn oldunuz. Bu durum bir tek senin sorumlulugun değil. Sadece zaman alacak yeni düzene alışması.

Biz de aşağı yukarı ayniyiz. Bazen gündüz hiç uyumuyor, bazen 5-6 saat uyuyor. Kucak seviyor öyle alıştı. Yataga bırakınca uyaniyor. Çok da önemsemiyorum. Bir arkadaşım, ileride gel oğlum kucağıma dersin gelmez bu günlerin tadını çıkar demişti. Fikrimi de değiştirdim, başka çocuk düşünmüyorum. O yüzden hepsi ilk ve son deneyim benim için. Üzme tatli canını, duzelecekler

Maşallah canım, kolay değil 3 kuzu. Allah kolaylık versin.

Biogaia yi ben de kullanıyordum canım. 2 şişe bitirdim. Almadim tekrar. Gazını rahat çıkartıyor çünkü. Ama zararlı değil. Içinde l. Reuteri denilen probiyotik olarak kullanılan canlı bakteri var. Bağırsak hareketlerini düzenliyor.

Ama zaten 3. Ay geçer diyorlar bu sıkıntılar için. Az kaldı. Bebeğin çok rahatsız değilse, almayabilirsin.

Benimkide mamayı yerken oluyor....

Canım burnunu bebek emdikten hen sonra sakın temizleme sakın bir anında karnı cok dolu degilken temizlemeye çalış bir de serum fizyolojigi aynı anda iki burna uygulama once birine damlar otribebenin aspiratoruyle cek sonra digerini yap bir de bebekler cok minik iki damlacık yeterli oluyor sakın o tüplerin hepsini boşaltma çünkü ağzına gidiyor boğazını yakıyor hem annem dediki kusturmak icin tuzlu su verirlermis bu damlalar da midesini kaldırıyor cocukların insallah ise yarar

Offf ben de memlekete gideceğim aynı dertten muzdaribim şogum sonrası tam 11 kilom üzerinde dikkat edeyimdedigim günler bebegim hep doymayip ağladı sut azalır diye korkumdan rejim yapamıyorum ne yapacağız böyle ayol ;(

Canım emziğinizin markası modeli ne bizimkine emzik begenditemiyorux oghhh deyip diliyle ittiriyor

BiZim oğlan gece güzel uyuyor :) zaten hamileliğimde de gece uyurdu gündüz kıpır kıpırdı hep.. Gündüz sadece 1-2 saat hıysuzluk yapıyor toplamda ama genelde rahat bi bebiş.. Pek gaz sıkıntımız yok kakamız günde 4-5 kez birtek gözümüzde çapak var 5 günlükten beri.. Göz doktoruna çıktık ilacı değiştirdi 4 gündür azaldı ama geçecekmi bakalım takipteyiz..
Benim ilk bebişim yaşta 35 :) biraz geç karar verdik bebiş işine Allahımda nasip etti aratmadı:)
Yalnız benimki kucak kuşu oldu :) şimdide kucağımda:)

Slm kizlar hayirli pazarlar. Oglusum 53 gunluk oldu 9 gun sonra 2 aylik olacagiz insallah. Gecmise baktimda herkeste ayni sorunlar gaz uykusuzluk sut yetmeme. Bizde gaz ve uykusuzluk varda sutumuz yetiyo bana gore masallah tabi. Gaz icin zinco kullaniyorum birde hergun zeytin yagi masaji ve rezene ile frenk kimyonunu demletip bir kac kasik ondan veriyorum. Emzik hic almadi agzina sevmiyo tadini bende zorlamadim geceleri pregonun salincagi var onda uyuyor yaramaz tabi birde fön sesini aciyoruz. Onada iyice alisti. Insanda kafa birakmiyo nasil olacak bilmiyorum. Valla durum bizde boyle. Kendime zaten vakit ayiramiyorum birde kizim var onla ilgileniyorum. Gunum yemekti temizlikti 2 cocuktu hemen aksam oluyo yataga zor atiyorum kendimi siz siz olun 2. Cocugu hemen dusunmeyin gercekten cok zor heleki tum yuk sizin ustunuzdeyse destekciniz yok sakinin derim birde bir sorum olacak sizlere spiral taktirmayi dusunuyorum ama aklimi karistirdilar kanser yapiyomus filan surekli kanama oluyormus filan ben gibi taktirmayi dusunen var mi birde bu denilenler hakkinda bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim kib kk anneleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gecmis olsun tatlim masallah bebegine. bebeginin tek gozunde mi capak var bizim kuzenin bebeginin de gozu dogdugundan beri capaklaniyordu kullanmadiklari damla krem kalmadi doktor goz pinarinin tikali oldugunu bu yuzden capaklandigini soyledi surekli gozun ice dogru yani buruna dogru olan kismina masaj yapin ya zamanla acilir acilmazsada ameliyat olur dedi oda surekli masaj yapti oraya gecti kendiliginden acilmis masaj yoluyla sende bir dene istersen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yagmur ormanı fisherprice ana kucağı var bizde 1. pek sevmemişti ama 2. 2 gundur baya oyalandı. uyuttumda. dr kontrolünde gaz için 2 saat ara verilsin dedi emmeye,yardımcı oldu.
Bakalim donenceyi severse ne ala. Yok sevmesse salincak bakayim ben de. O iki saat arayla emzirme isini bi beceremedim. Beceremiyorum gyzel bakmayi, kor topal gidiyoz bakalim. Annemin yanina bi gitseydim, kizim da ben de toparliycaktik ama.

kızlar emzırırken bebegınızın boğazına kacıyormu hıc bu sıralar sık sık olamaya başladı ozellıkle sabahları aceba sut fala olduğu saatlerdemı tıkanıyor doktora sorucam
Canim sutun tazyikli geliyodur. Arkaya yaslanarak emzirme pozisyonunu denemeni tavsiye ederim, sutun daha yavas akmadini saglar, ustelik cok rahat

Tesekkur ederimmm

Yalan oldu o kamp. Yardim eden de olmadi. Kizim cok aglayinca ben de dayanamadim. Ama mamayi verirken memeden mama yontemiyle verdim, o kazancim oldu. Bizde sut vok degisken, 2 haftadir bi gun verip bi gun mama vermiyodum, son 4 gun taamamen kestik, dun mama verdim bugun Allah kerim. O sagma olayini yapcam ama yanimda annemin olmasi lazim. Gece her saat basi uyaninca gunduz uyumak lazim. Bakalim artik

Spiral dollenen yumurtanın rahme yerleşmesini engelliyor yani sana sürekli düşük yaptırıyor canım. Kanama da çok olur. Daha kolay yöntemleri neden denemiyorsun? Emzirme dönemine uygun doğum kontrol hapı ya da prezervatif.

Ne zaman gidiyorsunuz canım?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…