2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Midesindeki gazi cikartirken olmustur gülüm. Bizde de oluyor. Açık eczane bulursam gripe water alıp deneyeceğim. Ise yararsa yazarım.

canım ya tıkandı resmen burnuda tıkalı ya nefes alamadı resmen kıpkırmızı oldu oyle korkuttu benı
ılk defa da boyle oldu bır baktım resmen burnundan gelıyor canım ınsallah ıse yarar banada bıldır olurmu cok sagol

bır saat emzırıp uzerıne 60 cc mama mı verıyorsun canım cok fazla geldı bana o zman benımkıac uyuyor doktor mu deddıı ben de salı goturecem bakalım doktora

merhaba anneler çok şükür kızım iyi
kızım çok ağladığı zman hemen nazar dualarını okuyorum
babasıda okuyor hemen rahatlıyor.
sizlerde bebeşlere dualar okuyun

bu arada kızlar ben kilolarımı kafaya takar oldu.bana 10 kilo
kaldı.doğumda nacak 5kilo verebildim.
sizler ne yapıyorsunuz.yemesem süt olmuyor.
offf kendimi kötü hisseder oldum

bır saat emzırıp uzerıne 60 cc mama mı verıyorsun canım cok fazla geldı bana o zman benımkıac uyuyor doktor mu deddıı ben de salı goturecem bakalım doktora

doktor istediği zaman ver dedi...2 saatte bir emzirince az süt oluyor bende bide uyuya kalıyor...60 az bile geliyor çünkü ozaman çok ağlıyor..doktor kontrolünde doktora çok pis saldırdı:) doktorumuzda : beni yiycek bu aç dedi mamayı arttır dedi:)yoksa çok ağlar susmaz dedi...zaten fazla gelince kusuyor...

Kızlar slm bebeğim 27 günlük oldu 2 gündür kakası sarıdan hafif yeşile döndü böle olan var mı? birde bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz ? Bnmki bazen göğsümde emerken bazende yalancı memeyle uyuya kalıo başka bi formül varmı acaba

canım doymazsa da yeşil olurmuş ama biber,ıspanak falan yediysen ondan da olur.ben ne zaman yesem yeşil yapıyo kakasını,arkadaşım söylemişti doğruymuş.

Merhaba güzel anneler, Nasılsınız, melekleriniz nasıl, inşallah herkes iyidir, yavaş yavaş büyütüyoruz yavrularımızı hemen hemen herkes 1 ayı geride bıraktı
Ne zamandır giremedim, önce oğlumu üşüttüm onunla ilgilendim hep çok rahatsızdı, sonrasında sanırsam ben kendimi ii hissetmedim psikolojik olarak...
Ve bu Soma faciası benim morelimi iyice bozdu, benim kardeşimde tavşanlıda madende çalışıyor motor teknikeri olarak allah korusun onun başınada gelebilirdi. Ama yinede onun ii olmasına bile sevinemiyorum, yarın onun başına gelmeyeceğini bilemeyiz somadaki ailelere allah yardımcıları olsun, mekanları cennet olsun
Oğlumun uyku saatleri azaldı daha çok uyanık kalıyor artık, kendi kendini oyalamıyor sürekli yanında istiyor ona laf vermemi kucağıma almayı ağzına biberon tutmamı istiyor, artık beni görüyor yüzüme dikkat ediyor gözleri beni arıyor, yüzüne bakıp konuştuğumda beni izliyor sıkılana kadar ama hala GÜLMÜYOR
Sürekli oğlumla ilgileniyorum kendime zaman ayıramıyorum eşime hiççç hep yorgun uykusuz bitkin bir haldeyim çünkü dinlenemiyorum,
SiZler nasıl yapıyorsunuz çogunuzun 40çıkmıştır aile büyükleride gitmiştir, ev iş bebek eş durumunu nasıl ayarlıyorsunuz?

Bu arada ben anneler gününde regl oldum 2 ve 3 gün yoğun oldum şimdide tamamen kesilmedi, sezaryan doğum yaptığım için doğru düzgün kanamam olmamıştı, regl olmama çok sevindim umarım her ay düZenli olurum :)

Merhaba canim, Allah anali babali buyutsun ins. Bende 15 nisanda normal dogum yaptim gunumden 2 hafta once. 3.570 dogdu. Dun bizimde bir aylik rndvmuz vardi 5230 kilo olmus pasam. Sadece emziriyorum. Tekrardan hayirli olsun bebegin.

Kizlar melekler nasil??😘😘😘😘biz Ayazimla 25 gunluk olduk cok sukur.burun temizligini nasil yapiyosunuz?
Emzirenler kakasi nasil bebeginizin?bizimki biraz sulu gibi de .

AzAy

Saglilka buyut ins. Canim bizde bir aylik olduk.hergun burnuna birer damla serum fizyolojik damlatiyorum eger tikaliysa burnu aspiratorle( burun icin) cekiyorum rahatliyor...Anne sutu alan bebeklerin kakasi sari sulu yapisik olur zaten :) normaldir bence.

nazar duasını ben de okuyorum. bu aralar benim de sıkıntım bebeğin emmek istememesi ve memeyle cebelleşmesi, bazen bu konuda çok çaresiz kalıyorum. bu konuda sizlerden öneri bekliyorum. mamadan sonra böyle oldu, biberona mı alıştı diye düşünüyorum artık. avent kullanıyordum, şimdi dr browns a geçtim, dua edin arkadaşlar oturup ağlıyorum emsin diyekendimi başarısız ve reddedilmiş hissediyorum.

kilo konusuna gelince süt olsun diye tabiki eskiye göre biraz daha fazla yiyorum, fazladan 3 -4 kg kaldı, tek yaptığım spor emzirmekti, o da azaldı şimdi kilo da bir sorun olabilir, ama hiç takmıcam bu ara emmesine odaklandım. siz de acele etmeyin, bebişler sağlıklı olsun, düzen oturtalım bu konuda destek oluruz birbirimize.

Gunaydin guzeller be melekleri. İki gundur yine mama vermeye basladik mama alinca daha az kaka yapiyor kizim ve araliksiz 5 saat uyuyor. O kadar uyuynva da 5 ten beri ayakta oluyiruz. Aceba her saat basi sutumu sagip, biberonla versem, artar mi 1 haftada

Bu arada kizkardesim geliyo bugunnn :) cok heyecanliyizz

Canim gunaydin. Gecmis olsun kuzuna. Soma olayi hepimuzzi cok uzdu, katdesini Allah korusun canim. Sahsen ben de senle ayni dertten muzdaribim. Uyku satlerimiz azaldi, uyanikken de surekli ilgi istiyo kizim. Beni dinliyo ama bana gulmuyo. Hal boyle olunca ben de sen gibi hic biseye vakit ayiramiyorum. Biz de erkenden yalbiz kalanlardaniz biliyosun. Ev icin haftalik yardimci geliyodu, 4 haftadir gelemiyo, rahatsiz. Evi uyduruktan temizliyoruz 4 haftadir. Yemek de valla pratik ne bulursak. Makarna et ve tavuk cok sık piser oldu bizde. Ne kendimle, ne edimle ne de evimle ilgilenemiyorum. Surf kizim oyalansin diye donence siparis ettim, umudum o simdilik. Umarim ise yarar. Cok zorlaniuosun sen de herseye yetismeye calismaktan ama sabir lutfen. Duzelecek emin ol, hepimiz ayniyiz

Merhaba canim, Allah anali babali buyutsun ins. Bende 15 nisanda normal dogum yaptim gunumden 2 hafta once. 3.570 dogdu. Dun bizimde bir aylik rndvmuz vardi 5230 kilo olmus pasam. Sadece emziriyorum. Tekrardan hayirli olsun bebegin.

Seninde bebişin hayırlı olsun :)Allah anali babali buyutsun ins. Kızmı erkekmi bebişin

yagmur ormanı fisherprice ana kucağı var bizde 1. pek sevmemişti ama 2. 2 gundur baya oyalandı. uyuttumda. dr kontrolünde gaz için 2 saat ara verilsin dedi emmeye,yardımcı oldu.

bızımde bır a gerıde kaldı canım salı doktora gıdıcez bır ay asısını yaptırıcam bırde kalça çıkıklığına bakarlarmı sımdı aceba .buarada bızımde bı sıkıntımız var emzırırken sureklı boğazına kaçırıyor korkutuyor benı bısey olacak dıye korkuyorum gercı bıraz alıştım ama neden oluyor aceba doktora soracam .soma facıası hepımıızı derınden etkıledı canım.buarada hepımız aynıyız yorgun uykusuz ve bakımsız:)

bende bazen sağıp verıyorum goguslerım yarayken ozellıkle b ıde sut boşalsın dıye arada bır sağıyorum korka korka verdım bıberon ılk zmanlar sureklı kasıkla verdım emzırıyorum ama benımkıde emerken sureklı tıkanıyor yutkunamıyor

kızlar emzırırken bebegınızın boğazına kacıyormu hıc bu sıralar sık sık olamaya başladı ozellıkle sabahları aceba sut fala olduğu saatlerdemı tıkanıyor doktora sorucam

Sagol canim, erkek benimkisi.senin bebisin ne?

Merhaba canim, bebisin hayirli olsun.Mamayi neden verdin dr mu tavsiye etti, buyuk bir ihtimal biberonun rahatligina alismis senin bebisin. Anne sutuyle gunde 30gr almasi minimum yeterli oldugunu gosteriyor. Sutun olmasi icin en buyuk etken bebegin surekli emmesi annenin pozitif dusunmesi " sutum yetiyor ve bebegim emecek" gibi kendini telkin etmesi birde bol bol su ki zaten emzirmek cok susatiyor...Ayrica emzirmek kilo kaybetmeye yardimci oluyo zaten bunu dusunmek icin cok erken..Ben aldigim 11 kilonun hepsini verdim darisi hrpimize ins.

Günaydın, keyifli pazarlar. Dün güzel gezdik. Lcw dan t-shirt aldık yaramaza. Yalnız herşeyi kızlar için yapmışlar erkek bebeklere birşey yok. Kiz anneleri şanslisiniz.

Arya bahsettiğim ilacı temin edemedim. Teorik olarak bu minikler 4-6 ay arasi kendi kendilerine gegirebiliyormus. Sayılı gün çabuk geçer diyorum, neredeyse 2 aylık oldu

Hayırlı olsun, nice 27 günlere canım. On süt kakayi yeşil yapar canım. Her seferinde bir memeyi ver. 2 saatten daha kisa sürede yeniden emzireceginde aynı memeyi ver ki son sütü de alsin. Benim oğlan kucakta uyuyor. Ben de yatağında uyutmayi beceremiyorum. Zamanla düzene girer inşallah.

Selam canım. Ozlettin kendini. Geçmiş olsun minigine. Kardeşini de rabbim korusun inşallah.

Burada da durum aynı. Yemekleri eşim yapiyor ya da dışarıdan getiriyor. Temizligimi ben yapıyorum. Ama birbirimize zaman ayiramiyoruz. Bebek yatinca biz de yattigimiz için, 40 muhabbeti yalan oldu. Böyle giderse daha nice 40 lar bekleyecegiz

Gözün aydın canım, iyi moral olur sana. Iyi eglenceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…