2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Banyoyu yalniz yaptirabiliyor msn tatlim??

çok şükür hem beni emiyor hem mamayı da biberonla alıyor. geçen hafta sütüm çok az geliyordu o zaman beni emmek istemedi. ben de kaşıkla verdim mamayı. bu kez de sürekli ağzından çıkardı ağladı kaşıkla içmek istemedi. bu hafta sütüm fazlalaştı Allahtan o yüzden her ikisini de alıyor. ama sütüm azaldığı zaman ağlıyor emmek istemiyor. ben de zorla veriyorum memeyi en sonunda pes ediyor ve emiyor.artık günde 4 kere falan mama vermeye başladım sadece.
göğüs çatlakları içinse lanonil krem bana iyi geldi ve zeytinyağı çok fayda etti. ben de o çatlaklardan çok çektim cnm ağlaya ağlaya meme verdim. bi de bebeği emzirme pozisyonun önemliymiş. bebeği yatay pozisyonda bi koluyla seni kucaklıyor gibi tutacaksın. netten araştırmıştım sen de bakabilirsin. inş çatlakların en kısa zamanda geçer cnm...

Selamlar herkese. Biz bugun hepatit asimizi olduk. Ben igneden korkan biri olarak duramadim odada ama cok aglamadi kuzum. Safece igne yapilirken bagirdi azcik, sonra sustu :)

Canim evet. Gunde 1 sefer veriyorum mama, 90-120 cc arasi degisiyo hergun. Bizw de doktorumuz similac ya da milupa onermisti. Milupa aldik biz. Sma guzel ama demir kokusu cok yogun, sevmedik biz onu.
canım geldi mi babasling in?
Senden yorum bekliyorum =)
wrap ve babasling hakkında.
Tatlim gelmedi ben de saticinin kargoya vermesini bekliyorum. Tahmini kargo tarihi 10 u gorunuyo. Gelince bilgi veririm, aklimda
kizlar kalca ultrasonunu kacinci gun cektirdiniz?
Nasil birsey bizim usg gibi mi?

D vitamini olarak hangisini kullaniyorsunuz?
Bebegin agzina mi damlatiyorsunuz?
Kasiga damlatip oyle mi veriyorsunuz?
Usg canim, aynen bizimki gibi. Bebegi yan yatiril bakiyolar birine sonra cevieip digerine. 28. Gunde bakilmisti bizim. Vitamini de kasikla veriyorum ben. Agzina damlatmak daha zor sanki

ay canım valla bende resmen gözümden yas geliyor bıraz emınce alışılıyor ama ılk tuttururken felaket bıberonla pek güzel emdıı masallhh ilk defa bıberon verdım hep kasıkla verıyordum yarısı dokuluyordu ama emzırıcem yıne sımdı mecbur uyansında memeyı ıstemez dıye korkuyorum ıkısınede alışsa güzel olur aslında ıse baslıcam 2 buçuk ay sonra o zman mecbur sağıp bırakıcam ınsallh sutum olurda
bu arada çatlaklar ıcın lansınoh krem aldım ama daha gecırmedı ayva kuru yaptım bıkac kezde ama henüz sonuç alamadım

Maşallah size ♥
Bizimde cuma günü aşı yapılacak.
Vurulan hepatit b 2.tozdu değil mi?
Ondan sonra hangi aşılar var acep

♥ İdil Deniz ♥

Günaydın kızlar. ..
Birşey sormak istiyorum.
Benim minik meme emerken kafası çok terliyor.
Kaka yaparken de çok sesli ve hafif sulu yapıyor.
Var mı aynı belirtileri yaşayan.

♥ İdil Deniz ♥

Kaka sorunu herkezde ayni.dutan sasiriyor bune diye.bide biz agizdan gaz cikarkende buyuk adan gibi cukariyoz oteki odadan duyuluyo.

Bugun 40 landik biz teyzeleri.misler gibi oldylu oğlusum.yarin evimi temizlemeye gidecem ve alisveris yapacam cuma aksami allah izin verirse evimizdeyiz.anneannemiz bizi hic birakmak istemiyo.zaten dayanamaz hergun gelir:) ilk torun deli oluyo valla.bana guvenmiyo bakamazsin sen bu cocuga diyo.az agladimi niye aglatiyom oğlumu diyip alip opup kokluyo.aralarinda cok tuhaf bir bağ var.bazen benden bile kiskaniyo

çok teşekkür ederim. iki gün önce gümüş nitrat ile yakıldı, hatta ondan önce makasla içindeki ölü dokuyu makasla kesip yaptı o işlemi dr. evet hiç ağlamadı, hatta uyuyordu bebişim:)
sizin bebeğiniz maşallah çok iyi bir kilo almış. Ve bu kilo alışı sütünüzün yeterli olduğunu gösteriyor. Ben mama için öncesinde tedirgindim, ama dr çok iyi ikna etti. Önemli olan emzirmeyi bırakmadan bu takviyeyi yapmak. Burada bu tür paylaşımlarımıza devam edelim. Bebeğinize ve kendinize iyi bakın.

Önerilen Primer Aşı Takvimi

Doğduktan Hemen Sonra Hepatit B Aşısı
* 1.ay Hepatit B Aşısı
* 2.ay DBT - IPV - HIB Aşısı
* 3.ay BCG Aşısı
* 4.ay DBT – IPV - HIB Aşısı
* 6.ay DBT – IPV - HIB Aşısı ve Hepatit B Aşısı
* 12.ay Kızamık, kızamıkçık, kabakulak (MMR) aşısı
* 14.ay Hepatit A Aşısı
* 15.ay Suçiçeği Aşısı
* 18.ay DBT – İPV - HİB Aşısı
* 20.ay Hepatit A
* 4-6 yaş DBT - IPV ve MMR – Doktor önerisiyle Suçiçeği Aşısı
* Her yıl İnfluenza (Grip)

Hayırlı olsun canım :) Darısı bizlerin başına.
Annem de annen gibi :))
Emekli ikramiyem deyip seviyor.
sanırım önümüzdeki ay taşınacagim avrupa yakasina annem uzak olacak eşimin ailesi o tarafta.
Ablam ve annem elim ayağım gibi.
Ne yapacağım onlarsiz bilmiyorum.

♥ İdil Deniz ♥

canım kanama var bende bazen kanama gıbı bazen akıntı gibi oluyor ne zmn bitecek bende merak edıyorum mahvolduk valla
bızde sureklı farklı sekılde uyuyyoruz cunku uyanık kalma suresı baya arttı o yuzden pek ellemıyorum ana kucagı yatak meme nerde bulursa uyuyor oglusum :)

kizlar kalca ultrasonunu kacinci gun cektirdiniz?
Nasil birsey bizim usg gibi mi?

D vitamini olarak hangisini kullaniyorsunuz?
Bebegin agzina mi damlatiyorsunuz?
Kasiga damlatip oyle mi veriyorsunuz?

canım kasıkla verıyorum damlatma zor olur agızına
adı monovit d3 saglık ocagı verdı

Canım sen mama veriyorum deme bence benim doktorum 2 saatte bir vermemi döyledî çünkü sütüm yetmiyor hele trk göğsümden hiç gelmiyor göğüs ucumda yok yani emememesi için her terslik var bende yarım saat cebelleşiyor sonrasında ağlıyor aranıyor mama veriyorum alıyor çok kötü bir duygu mamâ vermem psikolojik olarak kötüyüm varmı bdnim gibî olanlar destek olun lütfen

Selam kızlar kızım 16 günlük oldu bebeğime kontrolde kalbini dinlerken doktor kalbinde üfürüm sesi duyduğunu belirtti morelim çok bozuldu bnm gibi olan var mı

Coktesekkurler cnm

Selam kızlar kızım 16 günlük oldu bebeğime kontrolde kalbini dinlerken doktor kalbinde üfürüm sesi duyduğunu belirtti morelim çok bozuldu bnm gibi olan var mı

Kızımda doğum öncesi detaylı ultrasonda tespit edilmişti. Doğum sonrası yapılan fetal eko taramasında deliklerden biri kapanmış. Diğeri için 2 yıl sonra gelin dediler. Endişelenecek bir durum değil çok da.. Arkadaşımın kardeşi 18 yaşında son muayenesini olmuştu, tamamen kapanmıştı o vakit. Kız şimdi üniversiteden mezun oldu hatta evlendi. Gayet sağlıklı. İçini ferah tut. Sütün azalmasın.

Canım üzülme lütfen. Senin tercihin değil neticede. Ben de anne sütu alamayanlardanim. Bebeğin için elinden geleni yapıyorsun önemli olan da bu. Allah sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah.

Geçmiş olsun canım. Yaygın rastlandığını ve müdahalesiz düzeldiğini okumuştum. Üzülmemeye çalış, inşallah düzelir gülüm.

Canım desteğin için teşekkür ederim bazen elimde olmuyor kahroluyorum sanki yetersizmişi. Gibi hissediyorum ama sonra bakıyorum çok zor bir doğumdu kızım ölümlerden döndü entube yaptılar 3 gün yoğun bakımdz kaldı sütüm gelmedi mama verdiler şimdi çok şükür hîç yok değil tek göğsümdede olsz biraz sütüm var aşı niyetine vermeye çslışıyorum elimden geleni yâpıyorum gecelerce yoğun bakımdayken sütüm gdlsin diye 2 saattdbir kalkıp sütümü sapmaya çalıştım ama bîr terde tıkandım sarılık oldu doymuyordu yavrum mecbur verdim mama o dıyunca bende doydum hala eksik hissediyorum kendimi keşke sizler gibi bende emzirebilseydim allah büyük belli ilerleyen günlerde llur diyorum olmazsada allahın takdiri zor günler geçirdim inşallah meleğim büyüdükçe atlatıcam bu ginleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…