ben doğum hıkayemı anlatırsam mılletın cesaretını kırarım vallaa resmen kabus gıbıydı o sancılar
Senin de değindiğin gibi ön sütün sulu olmasi nedeniyle çoğunluk su verilmemesi yönünde görüş bildiriyor.
Havanın çok sıcak olmasi beni ikilemde bıraktı. Teşekkürler yanıtın için canım.
Maşallah, hayırlı olsun şimdiden; nice mutlu yıllara inşallah.
Zaman aynı hızla akıp gider canım. Hergün özel, hergün eşsiz. Bir daha geri gelmeyecek. Böyle yaklaşırsan herşeyin çok kolaylaştığını görürsün.
Emme bittikten sonra başla saymaya canım.
Bu arada doktoruna suyu soran var mi? Sütun çoğu su ve bebeğin ihtiyacını karşılıyor ve bebeğin midesini başka birşey ile doldurmamak lazım ama havalar çok ısındı. Benim içtiğim su miktarı 2 katına çıktı. Bebeği yarım saate bir emziremeyecegimize göre arada bir iki kasik ta su vermek istiyorum. Bilgisi fikri olan var mi?
İi geceler kızlar, nasılsınız?dün 40.günümüzdü çok şükür 40günü arkamızda bıraktık, düzelme var mı derseniz daha bişe anlamadım :) bakalım 1 haftaya anlarım, su verme meselsi konuşulmuş bn mama verdiğim için su da vermeye çalışıyorum, d vitaminide veriorum ama düzenli değil,
Ayrıca sizlere bir sorum olacak oğlum cumadan beri asırı gazlı hiç bitmio gazı çıkartıyorum ama bitmeyen bir gaz olustu ayrıca sürekli kusmaya basladı daha doğrusu yediğini çıkarıo, neden olabilir fşkri olan var mı ? ??? Ama bebeğimde ateş felan yok,. Çok zor bu şekilde ilgilenmek hiç vaktim olmuyor bebeğimle şlgilenmekten. Mama sonradan yaramadı mı acaba? İlk zamanlar böyle sorunlarımız yoktu ne olabilir acaba?
o derece kötüydü yani :18: olsun sımdı ıyısınız ısallah canım..
Maşallah, hayırlı olsun şimdiden; nice mutlu yıllara inşallah.
Zaman aynı hızla akıp gider canım. Hergün özel, hergün eşsiz. Bir daha geri gelmeyecek. Böyle yaklaşırsan herşeyin çok kolaylaştığını görürsün.
Emme bittikten sonra başla saymaya canım.
Bu arada doktoruna suyu soran var mi? Sütun çoğu su ve bebeğin ihtiyacını karşılıyor ve bebeğin midesini başka birşey ile doldurmamak lazım ama havalar çok ısındı. Benim içtiğim su miktarı 2 katına çıktı. Bebeği yarım saate bir emziremeyecegimize göre arada bir iki kasik ta su vermek istiyorum. Bilgisi fikri olan var mi?
Ben epidural sezeryan oldum.ne kadar anlatilirsa anlatilsin her dogum farklidir.eger benim sezeryanim gibi olacaksa herkese tavsiye ederim:)
Guzel bir dogumdu 1 gun agri cektim biraz oda agri kesici verilene kadar okadar.dogumdan 8 saat sonra ayaga kalktim ilk kez bacaklarim anca canlandi sonrasi dahada kolay gecti.3. Gunumde carsiya indim islerimi halletmeye:)
Ben de 40. Hafta sonuna kadar normal dogum icin bekledim bebek gelmek istemedio derece kötüydü yani :18: olsun sımdı ıyısınız ısallah canım..
Göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman... Daha dün doğdu..yarın 40 günlük olacak inşallah)
Siz nasılsınız bebiş nasıl... Dinleyebiliyor musun kuzum..
annemin yorumu,
melekler bebeklere su verirmiş, eğer anne bir defa bile su verirse vermeyi keserlermiş, o yuzden bir defa verdin mi hep vermen gerekirmiş.
ben 1. ye hiç su vermedim 6 ay. ek gıda ile başladım. 1. de 17 mayıs doğumlu.
İi geceler kızlar, nasılsınız?dün 40.günümüzdü çok şükür 40günü arkamızda bıraktık, düzelme var mı derseniz daha bişe anlamadım :) bakalım 1 haftaya anlarım, su verme meselsi konuşulmuş bn mama verdiğim için su da vermeye çalışıyorum, d vitaminide veriorum ama düzenli değil,
Ayrıca sizlere bir sorum olacak oğlum cumadan beri asırı gazlı hiç bitmio gazı çıkartıyorum ama bitmeyen bir gaz olustu ayrıca sürekli kusmaya basladı daha doğrusu yediğini çıkarıo, neden olabilir fşkri olan var mı ? ??? Ama bebeğimde ateş felan yok,. Çok zor bu şekilde ilgilenmek hiç vaktim olmuyor bebeğimle şlgilenmekten. Mama sonradan yaramadı mı acaba? İlk zamanlar böyle sorunlarımız yoktu ne olabilir acaba?
Canim ben bebegimi emziriyorum ama gunde 1 yadav2 kezde mama veriyorum.dr sordum mama yedigi icin su vereyimmi diye.gerek yok dedi emdigi icin su ihtiyacini karsilarmis ama istersen mama yedikten sonra 1 2 kasik ver agzinin icini temizler dedi fazla vermeki midesi su ile dolmasin dedi.ben henuz verme gereksinimi hissetmedim.mantigin neyi iyi diyosa onu yap derim.eskiden annelerimiz bizi dogar dogmaz muhallebi un helvasiyla beslemis suda vermisler.ben hic emmeisim annemi cay kasigi ile 1 damla dokmusler anne sutu mideme gitsin diye.hep muhallebi un helvasi yemisim.allaha sukur gayet saglikliyim.simdi 10 ayina kadar seker yasak 1 yasindan once tuz yasak diyo doktorlar bobrekleri eritemezmis.benimkiler dogar dogmaz eritmis:)
Sana gore ne dogru ne mantikliysa bebegin icin en iyisi o dur bence.
Yarinda bizim kirkimiz.aslinda gece yarisi oldugu icin bugun demem lasim.bizim gece uyumamiz haricinde cok sikintimiz yok tabii gazi saymazsak.bende dua ediyorum insaalh uslu olur bebegim.cunku cuma gunu evimize gidiyoruz tek kalacam esim gelene kadar.40 gundur annemdeydik.allah yardim eder.
Dün gece artık dayanamadım acile gittik vücudumun her yeri kasiniyo ve kabariyo..
sikayetimi anlatincaa serum takip yolladilar buhun tekrar gelip alerji testi yaptirmami soylediler..
neyse eve geldik Hira uyuyodu yattım bende..
Hira uyandı emzirdim gaz çıkartmaya çalıştım ama az emdigi için çıkmadı bende yatırdım..
tabi uyandi ağladı 2.kez emzirdim gaz çıkartmaya çalıştım yine cikmadi yatırdım altını açmak için nasil bagiriyo agliyo bizim cadı..
bende sinirlendim o an emseydin yok sana meme emmiyosun emsen ben sana neden meme vermeyim falan diyorum..
ama bide inanılmaz bi vajina ağrısı vardı bende dün dayanacak Takatim kalmadi uykuda gözümden akıyo artık. .
kv uyandı beni nasıl azarlıyo 20 günlük bebekle kavga ediyosun annelik böyle bişey neden doğurdun tahammül edemeyeceksen falan demeye başladı..
o an dedim herkesin annesi kendine benim annem olsaydı kızımı susturmaya çalışır benide yatmaya gönderirdi..
hergün özel her an eşsiz ama böyle de olunca cildiriyorum:26:
Günaydın kızlar. ..
Birşey sormak istiyorum.
Benim minik meme emerken kafası çok terliyor.
Kaka yaparken de çok sesli ve hafif sulu yapıyor.
Var mı aynı belirtileri yaşayan.
HP
♥ İdil Deniz ♥
Günaydın kızlar. ..
Birşey sormak istiyorum.
♥ İdil Deniz ♥
Selamlar...
Kırk bitti şükür, aklandık paklandik; darisi bekleyenlerin başına
Teşekkürler yanitladigin için canım.
Hayırlı olsun canım. Benim yaramaz gegirirken çıkartıyor bazen. Durmayı bilmediğinden çok emiyor bence. Senin verdiğin mama miktarı hep sabit olduğundan sen daha rahat gozlemleyebilirsin. Fazla yemekten değilse belki midesini usutmustur. Çok geçmiş olsun.
Hayırlı olsun şimdiden canım. Inşallah sıkıntılarınizin hepsi geçer, duzeninizi kurarsanız.
Canım urtiker olmuşsun sanirim. Ben doğumdan hemen sonra olmuştum. Kullandığım antibiyotige alerji gelişmişti. Senin kullandığın ilaç yoksa, stres te bu rahatsızlığın baş nedenlerinden biri. Ben 2 hafta antihistaminik kullandım geçti şükür. Soğuk.su ile yıkamak iyi geliyor.
Durumun sıkıntılı gerçekten. Annen gelemedi mi, neden kv yanında? Ne kadar iyi olsalar da dediğin gibi annelerimiz kadar düşünceli olamıyorlar. Inşallah tez vakitte şifa bulursun gülüm.
Günaydın kızlar. ..
Birşey sormak istiyorum.
♥ İdil Deniz ♥
Bende her antibiyotik kullandığımda vajinal akinti ve kasinti olurdu..bu sefer olmadı cok sukur..
simdiki kasintimin sebebi sanırım sıkıntı stres ve emzirirken asiri terlememden kaynakli..
dun aksam kasintim olduğunu söyledim esimin yaninda..
bana bi kiziyo beni bi azarlıyo görmen lazim cocugum sanki ben. .
neymis efendim herkeain her dedigini yapiyomusum caylari xok iciyomusum bilmem ne..
sagolaun kocamda beni savunacagina anasını savundu. .
kv le annem dönüşümlü kaliyolar..
Herr zaman kalmayi kv nin totosu yemedi benimdr isimr geldi..
kardeşim bu sene uni sınavına girecek..
benim yüzümden perisan oldu zaten kiz o yüzden annrm kalamiyo cok fazla bendr mrcburiyetten katlabiyorum..
2-3 gündür bizim de gazla başımız dertte öncesinde de vardı ama tavan yapmış vaziyette ben bu d vitaminine bagliyorum gerçi dün vermedim korkumdan ama yine aynıydı nette okuduklarıma göre 2-3 çay kaşığı rezene çayından ekledim sagip verdiğim süte bu gece biraz uyudu ama şimdi yine aynı kivraniyo oturuyoruz bakalım haftaya aşımız var gaz ilacı isticem bende...Bu arada kendimde günde 2 kez rezene kimyon çayını içiyorum yediklerime dikkat ediyorum ama engel olmuyo malesef...