Canım zeytinyağı sürmeyi dene her altını açtığında, bizde de çatlak vardı geçti şükür. Allah size de şifalar versin.
Canım ben kimyonu kendim alıyorum, kahvaltıdan sonra 1 çay kaşığı. Sütümü de laniosh marka cihazla sağıyorum memnunum.
Canım zaten bebeklerin çoğu kalbi delik doğuyor ve zamanla kapanıyor delik merak etme.Ciddi bir durum olsa zaten doktorun sizi bilgilendirirdi.Ben 30 yaşındayım bende de var üfürüm :) hiç endişe edilecek bir durum yok gönlünü ferah tut Allah dermansız dert vermesin.
Snowycim benim ufaklık fototerapi alırken gözüne bant yapıştırdılar ve cildi çok hassas olduğundan çıkarırken tahriş olmuştu, ben sarı kantaron yağı sürdüm ve cidden çok işe yaradı. Kimyasal içerikli bir krem ya da ilaç kullanmaktansa sarı kantaron yağını mutlaka dene derim.Zaten bir arkadaş doktorunun dikişlere sürmesi için de tavsiye ettiğini yazmıştı. Umarım işine yarar Allah şifa versin canım.
Günaydın kızlar. ..
Birşey sormak istiyorum.
Benim minik meme emerken kafası çok terliyor.
Kaka yaparken de çok sesli ve hafif sulu yapıyor.
Var mı aynı belirtileri yaşayan.
♥ İdil Deniz ♥
Günaydın canım benim.
Sizinde başından beri böyle mi kakası?
Bizim kızın makatta çatlak var geçmişti yine olmuş.
Yarın çocuk Cerrahisine götüreceğim.
Ateşlenme de yapmaya başladı.
İshal mi artık demeye başladım.
♥ İdil Deniz ♥
Alt açtığım da bırakmak ne kelime resmen üstüme vışkır[tıyor
Rahatladığından mı bilmiyorum ama hergün altını açıyorum tam bezi alırken ya elime ya kıyafetine bazende 30 cm öteye atıyor kakasını =))
kizlar kalca ultrasonunu kacinci gun cektirdiniz?
Nasil birsey bizim usg gibi mi?
D vitamini olarak hangisini kullaniyorsunuz?
Bebegin agzina mi damlatiyorsunuz?
Kasiga damlatip oyle mi veriyorsunuz?
canımbı yandan emerken mamayı neyle verıyorsun bıberonlamı memeyı bırakmıyor degılmı benımde goguslerım felaket yara kanıyor bende bıraz sağıyorum tek tarafı hıc tutacak halı yok bugun bıberonla verdım onu ama korktum emmeyı unuturmu dıye normalde kasıkla verıordum
Bizim var biraz canım.. Oğlum mahvoluyor gaz çıkarırken ve kaka yaparken.. Uykusundan uyanıyor.. Hametan ve anestol kullanıyorum ama çok işe yaramadı.. Dedemiz saf zeytinyağı aldı bize ama izmirde.. 15 inde gitcem bakalım.. Idare edelim o güne kadar..Kızlar bebeğinde anal fissur ( makatta çatlak , yırtılma ) olan var mı?
♥ İdil Deniz ♥
Bizdede ayni sikinti var canim.bepantol anestol ve fito diye 3 merhemi karistirp popsunun deligine suruyoruz baya etkili oldu daha aglamiyo.dr 1 hafta kullan dedi.basta her alt actigimizda suruyodum giderek azalttim.ama bepantolu her acmada suruyorum.
herkese günaydın. kızlar ne olur dua edin, sünnet olucaz bugün 11 de. Çok korkuyorum, kendimi rahatlatmak için şimdi reiki müzikleri açtım. Ama aklım sünnette. Tek rahatlatan lokal anestezi yapılacağı. Sonucu yazarım size.
Günaydın güzeller ve melekleri
Arkadaşlar bebeğinizin yüzüne herhangi bir krem kullanıyor musunuz? Kerem'in yuzunde emzirirken ve kusma sonrası süt değen yerlerde kızarıklık ve kuruma var. Islak bezle silip kuruluyorum sonra da sebamed bebek yağı sürüyorum ama geçmedi henüz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Inşallah kolay geçer canım. Pasana da şimdiden hayırlı olsun. Darisi düğününe
Ne güzelmiş o oyle. Hayırlı olsun
Aynınız canım..
Bunlar anlaşıp gelmişler cnm.. Ne baba da ne bende üst bai kalmıyor bazen..
Canım 3 Haziran bizim usg..
Canım kaşıkla hava yutar gazınız artar.. Hava yutmasını önleyen ya da minimuma iNdiren özel biberonlar var.. Ben mamayı başta verdim ememmiyordu.. Avent almıştım.. Ucu göğüs ucuna benziyor...
Bizim var biraz canım.. Oğlum mahvoluyor gaz çıkarırken ve kaka yaparken.. Uykusundan uyanıyor.. Hametan ve anestol kullanıyorum ama çok işe yaramadı.. Dedemiz saf zeytinyağı aldı bize ama izmirde.. 15 inde gitcem bakalım.. Idare edelim o güne kadar..
Ay fito mu.. Bakayım bi ona..
Şimdiden geçmiş olsun canım... Biz de yaptıracaktık ama göbek fıtığımız var doktor 6. Aya kadar bekleyelim dedi...
Canım mustela nın hydra bebe diye losyonu var onu kullanıyorum.. Çok iyi geliyor.. Bebe yağlarının gözenekleri tıkadığını söylediler bana :44: 1 yaşa kadar önermiyorlarmış..
Gestasyonel diyabeti olup Doğum sonrası normale dönen var mı.. Özellikle insülin kullananlar..:44:
Günaydın güzeller ve melekleri
Arkadaşlar bebeğinizin yüzüne herhangi bir krem kullanıyor musunuz? Kerem'in yuzunde emzirirken ve kusma sonrası süt değen yerlerde kızarıklık ve kuruma var. Islak bezle silip kuruluyorum sonra da sebamed bebek yağı sürüyorum ama geçmedi henüz. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Canim mustelanin hassas ciltler icin stelatopia kremleri var, ben memnunum. Gecmis olsun oglusaGünaydın güzeller ve melekleri
Hadi gozunuz aydin. Masallah 41 kerekızlar maşşallah deyin oğluma, oldu da bitti maşallah. Geldik bile sünnetimiz oldu:) Şükür iyi. Uyuyor şuan bakalım. Lokal çok rahat oluyor, bilginize yaptırmak isteyenler hiç tereddüt etmeyin derim 1 ayı geçmeden yaptırın bence.
kızlar maşşallah deyin oğluma, oldu da bitti maşallah. Geldik bile sünnetimiz oldu:) Şükür iyi. Uyuyor şuan bakalım. Lokal çok rahat oluyor, bilginize yaptırmak isteyenler hiç tereddüt etmeyin derim 1 ayı geçmeden yaptırın bence.
Teşekkürler canım, inşallah.
Teşekkürler canım. Çok geçmiş olsun. Havalar aniden ısındı. Biz bile adapte olamadık kuzular ne yapsın. Acil sifalar diliyorum.
Anladım canım. Ne diyelim, sayılı gün çabuk geçer. Inşallah herşey yoluna girer. Is sıkıntısıni atlatabildiniz mi?
Onların dışkisi aman aman katı değil zaten canım. Ama ishal olsa fark ederdin. Alt açtığında da bırakırdı
Masallah tatlim... Allah damatliginida gostersin 😜 hani oyle derler ya :)kızlar maşşallah deyin oğluma, oldu da bitti maşallah. Geldik bile sünnetimiz oldu:) Şükür iyi. Uyuyor şuan bakalım. Lokal çok rahat oluyor, bilginize yaptırmak isteyenler hiç tereddüt etmeyin derim 1 ayı geçmeden yaptırın bence.
Masallah tatlim... Allah damatliginida gostersin 😜 hani oyle derler ya :)
Bizde muhtemelen yakin zamanda yaptiricaz... Dogustan darlik varmis doktorlar oyle diyo yaptirmazsaniz bobreklere zarar verirmis ama okadar rahat cisini yapiyorki anlatamam 😀 Allahtan hayirlisi... Yarin arastitma hastanesine goturecegiz urolog cocuk kardiologu ve cocuk doktoru bakacak :)
Bu arada bugun asimizi da olduk... 5200gr olmusuz 1 ayda 1200 almis oglum tosun tosun masallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım nasılsın,bebişin nasıl? Kızımın D vitamini devit3,her sabah tok karnına 3 damla,damla olarak akıyo zaten,kolayca damlatarak veriyorum.
Tesekkürler canım
Diyabeti olan fefilifa, aysunay ve suay idi yanılmıyorsam. Onlar da foruma pek giremiyorlar.
Senin nasıl oldu, hala yüksek mi?
kızlar maşşallah deyin oğluma, oldu da bitti maşallah. Geldik bile sünnetimiz oldu:) Şükür iyi. Uyuyor şuan bakalım. Lokal çok rahat oluyor, bilginize yaptırmak isteyenler hiç tereddüt etmeyin derim 1 ayı geçmeden yaptırın bence.
Şimdiden geçmiş olsun .bu sunnet olayi icin esinle ne tartistik doğumdan önce 3aylikken mi dogunca mi yaptirsak diye.gel gorki gerek kalmadi sünnetli doğdu bizim oglanl
Yorgun ve uykusuzum cnm
Oglumda sarilik cikti kan uyusmazligina bagliymis muhtemelen
2 gune bie hastanedeyiz kan aliyorlar
Bugun 14.gunumuz oglumun gobegi hala dusmedi simdi de bunu kafaya takiyorum
Prenses nasil sen nasilsin?
AminnKuzum çok geçmiş olsun... Tez zamanda şifa bulun.. Moralini yüksek tut canım benim..
Aminn
Cok tesekkurler cnm
Bende de seker vardi ama dogumdan sonra hic olcmedim drum da birsey soylemedi
Sen doumdan sonra olcum yapiyor msn hala?
Drun birsey istedi mi test veya baska??
kizlar gobek baginiz kacinci gun dustu??
Bizim 14.gunuuz dusmedi hala var mi bizim gibi gec dusen??
Bir de gobegi gec dusen cisli olur dedi biri duydunuz mu hic
zeytinyağı, biz tum vucuda kullanıyoruz, sorun yaşamamıştım 1. çocukta bunda da iyi gidiyor.
Canim mustelanin hassas ciltler icin stelatopia kremleri var, ben memnunum. Gecmis olsun oglusa
Hadi gozunuz aydin. Masallah 41 kere
Amiiin inşallah canım..
çok şükür iş konusunu çözdük..Eşim biraz mecburiyetten dükkanda calismaya devam ediyo ama şükürler olsun ki hersey yolunda
Birazyüksek cnm.. Moralim bozuldu.. Başlarda iyi gibiydi..doktorum da sevinmişti..
.. Benim kuzu çok emdiği için fazla kilo verdim.. 54 le hamile kaldım 62 ile doğuma girdim.. 51 kiloya düştüm.. Buna rağmen şeker yüksek biraz.. Diyetisyenle görüşmem lazım...doktora da gidicem . doğumdan 3 ay sonra görüşelim aksilik olmazsa demişti doktorumama durum böyle olunca gitmek farz oldu..
Canım maşallah geçmiş olsundarısı başımıza...
kizlar gobek baginiz kacinci gun dustu??
Bizim 14.gunuuz dusmedi hala var mi bizim gibi gec dusen??
Bir de gobegi gec dusen cisli olur dedi biri duydunuz mu hic