2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın kızlar. ..
Birşey sormak istiyorum.
Benim minik meme emerken kafası çok terliyor.
Kaka yaparken de çok sesli ve hafif sulu yapıyor.
Var mı aynı belirtileri yaşayan.

♥ İdil Deniz ♥

Günaydın esmerim..
evet bizde de aynı durumlar mevcut..
kaka yaparken kendinden büyük sesler cikartiyo ve dediğin gibi su içinde değil de civik yapiyo..

Benim oğlan emerken kaka yapıyor. Sürekli ikindigindan bir mücadele veriyor, ben izlerken yoruluyorum kan ter içinde kalıyor. Kakasini da gazla beraber yapıyor. Kendinden beklenmeyecek kadar yüksek ses çıkartıyor
Aynen benim melegim de sizinkiler gibi yapıyor.Emerken ikiniyor kizaryiliyor alt değiştirme Ünitesi'ne götürdüğümde cok sesli ve biden sarı civikli koyveriyor ) tAbi temizlerken 3. Yeni bezi bile kullandığımız oldu biranda her tarafa puskurtuyor )

aynı damlayı almısız canım evet doktor bıle mucıze bekleme dıo : )) napalım sabredıcez artık aynen rezeneye devam /:)))

canım haklısın hemsıre bana demıstı 2 saatten once besleme dıye ee gelde durdur sankı bı saat once emen o degıldı :) bnde oyalıyorum altını alıyorum evde gezdırıyorum o sekılde 2 saatı tamamlıyoruz umarım duzelır suanda tekım dinlenme o kdr zor ki 2 saat aralıklarla hangı ısımı halletsem dıye bakıyorum ama yınede moralım yuksek ona bakınca hersey gecıyor :))

Hayırlı olsun canım :)
Darısı bizlerin başına.

♥ İdil Deniz ♥

Hayırlı olsun uzun. Senelere inşallah bebeğinle. Gece uyumayıp gündüz uyuyor ise gündüz bebeğini rahatsız et uyandırmaya çalış, gece uykusunu bu şekilde düzene sokarsın belki, hiç morel bozma tek başına mükemmel bakacağına eminim,hem kendi düzenin olacak... Allah büyük yardım ediyor yabi
Nice senlere nice 40lara inşallahh, verdiğim mama fazla gelmiyor anca yetiyor onu biliyorum ama dediğin gibi midesini üşüttüm galiba öncesinde kalarifer uanıyordu ve haddidden fazla sıcaktı ev son 6 gündürde yanmıyor ,çok sıcağa alışınca üşüttü diye tahmin ediyorum ee karadeniz soğuk işte
Tatlım bnde genel sezeryan oldum benşmde allaha şükürler olsun çok rahat geçti
o derece kötüydü yani :18: olsun sımdı ıyısınız ısallah canım..
Tatlım şimdiden korkutma düşünme doğumu her doğum farklı oluyor,

Muhtemelen stresten bnde öyle düşünüyorum ama duymadığım laf kalmadı inşallah çaylarla alakalı bişey değildir..
Ya bu 40 gün yalnız bırakmama mevzusu var ya o yüzden gidecegini hic sanmıyorum..
zaten sıkıntılı günler geçirdik eşimin ailesiyle dukkan mevzusuyla alakali o yüzden bira daha sikayim disimi diyorum napayim..

Günaydın esmerim..
evet bizde de aynı durumlar mevcut..
kaka yaparken kendinden büyük sesler cikartiyo ve dediğin gibi su içinde değil de civik yapiyo..

Günaydın canım benim.
Sizinde başından beri böyle mi kakası?
Bizim kızın makatta çatlak var geçmişti yine olmuş.
Yarın çocuk Cerrahisine götüreceğim.
Ateşlenme de yapmaya başladı.
İshal mi artık demeye başladım.

♥ İdil Deniz ♥

Benim oğlan emerken kaka yapıyor. Sürekli ikindigindan bir mücadele veriyor, ben izlerken yoruluyorum kan ter içinde kalıyor. Kakasini da gazla beraber yapıyor. Kendinden beklenmeyecek kadar yüksek ses çıkartıyor

Demek küçük korsanimiz da aynı :)
Benim junior esmerde emerken yapıyor zart zort çıkartıyor :)
Ev kalabalık olunca herkes basıyor kahkahayi
O zaman normal bu şekil yapmaları.
Bende artık başından beri ishal mi acaba diye düşünmeye başlamıştım.

♥ İdil Deniz ♥

Hayırlı olsun canım :)
Darısı bizlerin başına.

♥ İdil Deniz ♥

Teşekkürler canım, inşallah.

Teşekkürler canım. Çok geçmiş olsun. Havalar aniden ısındı. Biz bile adapte olamadık kuzular ne yapsın. Acil sifalar diliyorum.

Anladım canım. Ne diyelim, sayılı gün çabuk geçer. Inşallah herşey yoluna girer. Is sıkıntısıni atlatabildiniz mi?

Onların dışkisi aman aman katı değil zaten canım. Ama ishal olsa fark ederdin. Alt açtığında da bırakırdı

herkes nasıl bakalım. valla bız bugun yorgunluktan olduk 12 den sabah 4 e kadar uyumadı esımle bırlıkte bı o bı ben pestilimiz cıktı valla gaz ıcın kımyon verenler varmı 20 günlük benım oğlum verbılırmıyım aceba bugun ben kımyonlu sut ıctım belkı faydası olur dıye buarada sutunu sagan arkadaşlar neyle sağıyorsunuz

Canim biz de butun gun gaz sikintisi cektik.aglanaktan sesi kisiliyor.artik bi yerimi agriyor dedik.emerken anliyorum,surekli hava yutuyor,hemen yuzu kizarip aglamaya basliyor,gaz cikartmak cok buyuk sorun mus gercekten.bwnim bebek de 21gunluk.ben veriyorum kimyonlu su.gunde 2 cay kasigi falan.karnina da ada cayi yagi surup biraz masaj yapiyorum.o da gaz cikarttiriyor.rezene cayindan da verebilirsin bir iki cay kaasigi canim.

Alt açtığım da bırakmak ne kelime resmen üstüme vışkır[tıyor
Rahatladığından mı bilmiyorum ama hergün altını açıyorum tam bezi alırken ya elime ya kıyafetine bazende 30 cm öteye atıyor kakasını =))

Hadi gozunuz aydin cnm

canım geldi mi babasling in?
Senden yorum bekliyorum =)
wrap ve babasling hakkında.

Benim oglum :)
Emzirirken sapkayi cikar cnm

Evde banyo yaptırmadığım zamanlar şapka takmıyorum zaten canım.
Pek de sevmiyor zaten.
Sabah yine banyo yaptırdım taktım şapkayı attı kafasından, huysuzlanıyor...
Şu alttan bağlamalı olan şapkalar var onlardan almam lazım sanırım.

kizlar kalca ultrasonunu kacinci gun cektirdiniz?
Nasil birsey bizim usg gibi mi?

D vitamini olarak hangisini kullaniyorsunuz?
Bebegin agzina mi damlatiyorsunuz?
Kasiga damlatip oyle mi veriyorsunuz?

slm kızlar! nasılsınız? biz oğlumla iyiyiz. dün gece güzel uyuduk ve emdik. sütüm de artmaya başladı ve mamayı çok az sıklıkta vermeye başladım.
şu an ana kucağında uyumaya çalışıyor kendi kendine:) her gün değişik uyuyor bazen ayakta sallanarak bazen emerken bazen de kendi kendine uyuyor...
kırkımızın çıkmasına 5 gün kaldı inş ve benim lohusalık akıntım hala yoğun bi şekilde devam ediyor. iki kere çok azaldı şimdi bi kaç gündür çok yoğun kanamam var. sizde durumlar nasıl? bu durum normal midir?

canımbı yandan emerken mamayı neyle verıyorsun bıberonlamı memeyı bırakmıyor degılmı benımde goguslerım felaket yara kanıyor bende bıraz sağıyorum tek tarafı hıc tutacak halı yok bugun bıberonla verdım onu ama korktum emmeyı unuturmu dıye normalde kasıkla verıordum

Maasallah bir de pipisi olsa senin kizin maazallah :) :)
Benim kuzum da her alt degistirmede koyveriyor cis kaka :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…