Günaydın kızlar. ..
Birşey sormak istiyorum.
Benim minik meme emerken kafası çok terliyor.
Kaka yaparken de çok sesli ve hafif sulu yapıyor.
Var mı aynı belirtileri yaşayan.
♥ İdil Deniz ♥
Günaydın esmerim..
evet bizde de aynı durumlar mevcut..
kaka yaparken kendinden büyük sesler cikartiyo ve dediğin gibi su içinde değil de civik yapiyo..
Aynen benim melegim de sizinkiler gibi yapıyor.Emerken ikiniyor kizaryiliyor alt değiştirme Ünitesi'ne götürdüğümde cok sesli ve biden sarı civikli koyveriyorBenim oğlan emerken kaka yapıyor. Sürekli ikindigindan bir mücadele veriyor, ben izlerken yoruluyorumkan ter içinde kalıyor. Kakasini da gazla beraber yapıyor. Kendinden beklenmeyecek kadar yüksek ses çıkartıyor
güzelim benim üst katımda dr var komşum, ona da sordum kızlarında dediği gibi işin %80-90 ı tamamen bizle ilgili, biz dikkat edeceğiz.
ha ben naptım gene de sab simplex damla aldım 30 tl civarı, veriyorum ama inan hani bak verdim işe yaradı diyemem..
kimyon ve rezeneye devm :)
Benim melegim 25 günlük oldu ve maalesef bizim de Nur topu gibi bir gaz sancımız var artık;( nasıl bağırıyor ikiniyor ne yapsam dindiremiyorum en son doktoru aradık dediki 2 saatten once asla beslemeyin çünkü bebeklerin sindirim sistemi yok gibi daha sindiremeden yeni sut icerse hem reflu olur hem de gaz problemi damlaların ise yaramadığını anlattı eğer kendinizi rahatlatacaksınız son care nurse harvey denen damlayı kullanın dedi ben dvitaminine bağladığını anlattım ama kesinlikle gaz ile alakası yok dedi ben kendimi sıcak tutmalı yediklerime dikkat etmeli ve artık 2 saatten oncebeslememeliymisim bir de bazı bebeklerde ne yaparsanız yalın kolik olabilirmiş 45 gündem sonra azaltacakmış geçici bir durum oldugunu ağlamanın bebege zarar vermediğini hep aklımızda tutmaliymisiz evde kim arsa nibetlese kriz anlarını atlatmaya çalışmalı biri bebekle ilgilenirken digeri kendine kucuk molalar vermeliymis rezene içtiğimde bebegin de biraz sakinlestigini farkettim bu süreç de insallah saglikla atlatilacak onlar melek sabırlı ve sakın
Selamlar...
Kırk bitti şükür, aklandık paklandik; darisi bekleyenlerin başına
Teşekkürler yanitladigin için canım.
Hayırlı olsun canım. Benim yaramaz gegirirken çıkartıyor bazen. Durmayı bilmediğinden çok emiyor bence. Senin verdiğin mama miktarı hep sabit olduğundan sen daha rahat gozlemleyebilirsin. Fazla yemekten değilse belki midesini usutmustur. Çok geçmiş olsun.
Hayırlı olsun şimdiden canım. Inşallah sıkıntılarınizin hepsi geçer, duzeninizi kurarsanız.
Canım urtiker olmuşsun sanirim. Ben doğumdan hemen sonra olmuştum. Kullandığım antibiyotige alerji gelişmişti. Senin kullandığın ilaç yoksa, stres te bu rahatsızlığın baş nedenlerinden biri. Ben 2 hafta antihistaminik kullandım geçti şükür. Soğuk.su ile yıkamak iyi geliyor.
Durumun sıkıntılı gerçekten. Annen gelemedi mi, neden kv yanında? Ne kadar iyi olsalar da dediğin gibi annelerimiz kadar düşünceli olamıyorlar. Inşallah tez vakitte şifa bulursun gülüm.
Hayırlı olsun uzun. Senelere inşallah bebeğinle. Gece uyumayıp gündüz uyuyor ise gündüz bebeğini rahatsız et uyandırmaya çalış, gece uykusunu bu şekilde düzene sokarsın belki, hiç morel bozma tek başına mükemmel bakacağına eminim,hem kendi düzenin olacak... Allah büyük yardım ediyor yabiYarinda bizim kirkimiz.aslinda gece yarisi oldugu icin bugun demem lasim.bizim gece uyumamiz haricinde cok sikintimiz yok tabii gazi saymazsak.bende dua ediyorum insaalh uslu olur bebegim.cunku cuma gunu evimize gidiyoruz tek kalacam esim gelene kadar.40 gundur annemdeydik.allah yardim eder.
Nice senlere nice 40lara inşallahh, verdiğim mama fazla gelmiyor anca yetiyor onu biliyorum ama dediğin gibi midesini üşüttüm galiba öncesinde kalarifer uanıyordu ve haddidden fazla sıcaktı ev son 6 gündürde yanmıyor ,çok sıcağa alışınca üşüttü diye tahmin ediyorum ee karadeniz soğuk işteSelamlar...
Hayırlı olsun canım. Benim yaramaz gegirirken çıkartıyor bazen. Durmayı bilmediğinden çok emiyor bence. Senin verdiğin mama miktarı hep sabit olduğundan sen daha rahat gozlemleyebilirsin. Fazla yemekten değilse belki midesini usutmustur. Çok geçmiş olsun.
Hayırlı olsun şimdiden canım. Inşallah sıkıntılarınizin hepsi geçer, duzeninizi kurarsanız.
Canım urtiker olmuşsun sanirim. Ben doğumdan hemen sonra olmuştum. Kullandığım antibiyotige alerji gelişmişti. Senin kullandığın ilaç yoksa, stres te bu rahatsızlığın baş nedenlerinden biri. Ben 2 hafta antihistaminik kullandım geçti şükür. Soğuk.su ile yıkamak iyi geliyor.
Durumun sıkıntılı gerçekten. Annen gelemedi mi, neden kv yanında? Ne kadar iyi olsalar da dediğin gibi annelerimiz kadar düşünceli olamıyorlar. Inşallah tez vakitte şifa bulursun gülüm.
Tatlım bnde genel sezeryan oldum benşmde allaha şükürler olsun çok rahat geçtiBen epidural sezeryan oldum.ne kadar anlatilirsa anlatilsin her dogum farklidir.eger benim sezeryanim gibi olacaksa herkese tavsiye ederim:)
Guzel bir dogumdu 1 gun agri cektim biraz oda agri kesici verilene kadar okadar.dogumdan 8 saat sonra ayaga kalktim ilk kez bacaklarim anca canlandi sonrasi dahada kolay gecti.3. Gunumde carsiya indim islerimi halletmeye:)
Tatlım şimdiden korkutma düşünme doğumu her doğum farklı oluyor,o derece kötüydü yani :18: olsun sımdı ıyısınız ısallah canım..
Anladım canım. Senin sıkıntın büyük ihtimalle stres o zaman. Sen yine de sık sık ılık dus al ve kasimamaya çalış.
Sana bir faydası olmuyorsa eşinin annesini nazikçe gönder evinden. Hiç yoktan bir de onun sıkıntısını çekme. Kendi düzenini kurarsin, karışan olmaz.
Günaydın esmerim..
evet bizde de aynı durumlar mevcut..
kaka yaparken kendinden büyük sesler cikartiyo ve dediğin gibi su içinde değil de civik yapiyo..
Benim oğlan emerken kaka yapıyor. Sürekli ikindigindan bir mücadele veriyor, ben izlerken yoruluyorumkan ter içinde kalıyor. Kakasini da gazla beraber yapıyor. Kendinden beklenmeyecek kadar yüksek ses çıkartıyor
Hayırlı olsun canım :)
Darısı bizlerin başına.
♥ İdil Deniz ♥
Hayırlı olsun uzun. Senelere inşallah bebeğinle. Gece uyumayıp gündüz uyuyor ise gündüz bebeğini rahatsız et uyandırmaya çalış, gece uykusunu bu şekilde düzene sokarsın belki, hiç morel bozma tek başına mükemmel bakacağına eminim,hem kendi düzenin olacak... Allah büyük yardım ediyor yabi
Nice senlere nice 40lara inşallahh, verdiğim mama fazla gelmiyor anca yetiyor onu biliyorum ama dediğin gibi midesini üşüttüm galiba öncesinde kalarifer uanıyordu ve haddidden fazla sıcaktı ev son 6 gündürde yanmıyor ,çok sıcağa alışınca üşüttü diye tahmin ediyorum ee karadeniz soğuk işte
Tatlım bnde genel sezeryan oldum benşmde allaha şükürler olsun çok rahat geçti
Tatlım şimdiden korkutma düşünme doğumu her doğum farklı oluyor,
Muhtemelen stresten bnde öyle düşünüyorum ama duymadığım laf kalmadı inşallah çaylarla alakalı bişey değildir..
Ya bu 40 gün yalnız bırakmama mevzusu var ya o yüzden gidecegini hic sanmıyorum..
zaten sıkıntılı günler geçirdik eşimin ailesiyle dukkan mevzusuyla alakali o yüzden bira daha sikayim disimi diyorum napayim..
Demek küçük korsanimiz da aynı :)
Benim junior esmerde emerken yapıyor zart zort çıkartıyor :)
Ev kalabalık olunca herkes basıyor kahkahayi
O zaman normal bu şekil yapmaları.
Bende artık başından beri ishal mi acaba diye düşünmeye başlamıştım.
♥ İdil Deniz ♥
Günaydın kızlar. ..
Birşey sormak istiyorum.
Benim minik meme emerken kafası çok terliyor.
Kaka yaparken de çok sesli ve hafif sulu yapıyor.
Var mı aynı belirtileri yaşayan.
♥ İdil Deniz ♥
herkes nasıl bakarım. valla bız bugun yorgunluktan olduk 12 den sabah 4 e kadar uyumadı esımle bırlıkte bı o bı ben pestilimiz cıktı valla gaz ıcın kımyon verenler varmı 20 günlük benım oğlum verbılırmıyım aceba bugun ben kımyonlu sut ıctım belkı faydası olur dıye buarada sutunu sagan arkadaşlar neyle sağıyorsunuz
Teşekkürler canım, inşallah.
Teşekkürler canım. Çok geçmiş olsun. Havalar aniden ısındı. Biz bile adapte olamadık kuzular ne yapsın. Acil sifalar diliyorum.
Anladım canım. Ne diyelim, sayılı gün çabuk geçer. Inşallah herşey yoluna girer. Is sıkıntısıni atlatabildiniz mi?
Onların dışkisi aman aman katı değil zaten canım. Ama ishal olsa fark ederdin. Alt açtığında da bırakırdı
Hadi gozunuz aydin cnmSelamlar...
Hayırlı olsun canım. Benim yaramaz gegirirken çıkartıyor bazen. Durmayı bilmediğinden çok emiyor bence. Senin verdiğin mama miktarı hep sabit olduğundan sen daha rahat gozlemleyebilirsin. Fazla yemekten değilse belki midesini usutmustur. Çok geçmiş
Hayırlı olsun şimdiden canım. Inşallah sıkıntılarınizin hepsi geçer, duzeninizi kurarsanı
Benim oglum :)
Emzirirken sapkayi cikar cnm
slm kızlar! nasılsınız? biz oğlumla iyiyiz. dün gece güzel uyuduk ve emdik. sütüm de artmaya başladı ve mamayı çok az sıklıkta vermeye başladım.
şu an ana kucağında uyumaya çalışıyor kendi kendine:) her gün değişik uyuyor bazen ayakta sallanarak bazen emerken bazen de kendi kendine uyuyor...
kırkımızın çıkmasına 5 gün kaldı inş ve benim lohusalık akıntım hala yoğun bi şekilde devam ediyor. iki kere çok azaldı şimdi bi kaç gündür çok yoğun kanamam var. sizde durumlar nasıl? bu durum normal midir?
Alt açtığım da bırakmak ne kelime resmen üstüme vışkır[tıyor
Rahatladığından mı bilmiyorum ama hergün altını açıyorum tam bezi alırken ya elime ya kıyafetine bazende 30 cm öteye atıyor kakasını =))