merhaba kızlar benim sizlere bir kaç sorum olucak 15 martta 37+2 de suyum geldiğinden dolayı beklenenden erken doğdu kızım 3170 kg.başlarda sütüm gelmedi mama verdik daha sonra geldi ama bu defada sütüm yetmedi doymuyor kesinlikle emdikten sonra sürekli ağlıyor uyumuyor mecburen aptamil 1 kullanıyorum doğumdan beri önce emiyor 20 dakika falan ama doymuyor ağlıyor ve ek olarak mama veriyorum ancak öyle uyuyor.şuan 48 günlük ve 4230 kğ olmuş sizce nasıl görenler zayıf diyor moralimi bozuyorlar mama verdiğim için akrabalarım sanki bilerek emzirmiyormuşum gibi sinir bozucu konuşuyorlar sütüm artsın diye herşeyi denedim bir kilo aldım iyice süt yapsın diye yedim içtim bana göre sütüm var ama beni emdikten sonra uyuduğu bir yada iki kez oldu sanırım bir gögüsten emerken diğerinden süt gelirse yeterli oluyormuş ama malesef gelmiyor kızımın mevlidi yaptım resmini paylaşıyorum benim durumunda olanlar varsa fikirlerine ihtiyacım var mama verdiğim için kendimi çok suçlu hissediyorum..Eki Görüntüle 1097966 Eki Görüntüle 1097967
merhaba kızlar benim sizlere bir kaç sorum olucak 15 martta 37+2 de suyum geldiğinden dolayı beklenenden erken doğdu kızım 3170 kg.başlarda sütüm gelmedi mama verdik daha sonra geldi ama bu defada sütüm yetmedi doymuyor kesinlikle emdikten sonra sürekli ağlıyor uyumuyor mecburen aptamil 1 kullanıyorum doğumdan beri önce emiyor 20 dakika falan ama doymuyor ağlıyor ve ek olarak mama veriyorum ancak öyle uyuyor.şuan 48 günlük ve 4230 kğ olmuş sizce nasıl görenler zayıf diyor moralimi bozuyorlar mama verdiğim için akrabalarım sanki bilerek emzirmiyormuşum gibi sinir bozucu konuşuyorlar sütüm artsın diye herşeyi denedim bir kilo aldım iyice süt yapsın diye yedim içtim bana göre sütüm var ama beni emdikten sonra uyuduğu bir yada iki kez oldu sanırım bir gögüsten emerken diğerinden süt gelirse yeterli oluyormuş ama malesef gelmiyor kızımın mevlidi yaptım resmini paylaşıyorum benim durumunda olanlar varsa fikirlerine ihtiyacım var mama verdiğim için kendimi çok suçlu hissediyorum..Eki Görüntüle 1097966 Eki Görüntüle 1097967
slm kızlar! biraz geçmişe baktım herkeste aynı durumlar var. evet uyku o kadar tatlıymış ki... ben geceleri bazen gözü açık uyuyorum. tv açıyorum dikkatimi vereyim de uyumayayım diye.
ben de hem emziriyorum hem mama veriyorum. emirebildiğim kadar emzirieyim diyorum.
bugün oğlum tam bir aylık oldu. ilk aşısı yapıldı. kuzum çok ağlamadı maşallah. 1 kilo kadar almış ve 4 cm uzamış:)
evet annelik zormuş ama tatlı zorluk... annemin kıymetini bi kere daha anladım. Allah hepimize bebeklerimizi güzel güzel büyütmeyi nasip etsin kızlar. hepimize kolaylık versin...
canım gözün aydın doğum yapmışsın Allah sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin, analı babalı büyütsün..
neler yaşadın hastaneden doktordan memnun kaldın mı?
hastanede kalmış galiba bebeğin sebebi ne peki cnm?
selam kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba malum anca yazabiliyorum okuyamadım herkesi ama doğum yapmayan kalmadı artık herhaldebi sorum olacak sizlere benim bebişimin emzirdikten sonra gazı olmuyo nadiren cıkarabiliyorum gazını agızdan ama aşağıdan maşallah bombardıman gibi bombalıyor bizi normalmi gaz cıkarmayınca ağızdan tedirgin oluyorum napsam doktora sordum ağlamıyorsa sorun yok dedi böyle olan varmı aranızda :44:bide gündüz uyuyor gece ayktayız yalancı meme veremiyorum beni yalancı meme gibi kullanıyo
maaşallah bebeklerimize. sanırım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldık. ben 9 nisan da doğurcaktım ama 28 martta su gelmesi sebebiyle sezeryanla doğum yaptım. siteye pek giremedim.sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim. sizde böyle hissediyormusunuz bilmem ama şimdi tamamlanmışız gibi hissediyorum. hayırlı olsun herkese güle güle büyütelim inşallah
Kizlar mastit olanlar nasil oluyor gogsunuzde nasil bir his vardi? Gogus ucu catlaklarim var kremliyirum onun haricinde kalkan takiyorum... Dogum yaptigim hafta iki gogsumun agrisindan duramadim sicak kompres ve dus cok iyi geldi... Ama bu ara ozellikle sag tarafima bicak saplaniyo kasiniyo ve meme basina binlerce igne batiriliyor... Boyle birsey mi?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar ne zaman 2 saatte bir bebegı kaldırıp beslemeye son verecegız ben bayılıcam da artık
bebegım 21 günlük oldu kendi acıktıgında kalkması için mesela ne zaman bırakmamız gerekiyor
Gitmiyor. Cok agladi, inat ettim biberon yok diye. Kadikla vereyim dedim, yutamadi, hava yuttu, bogulduGözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.
Opmelere doyamiyorum onu ben annem elimden zorla alıyor
Allah sabır versin canım.
Kamp nasıl gidiyor?
Ne cektikkk yaa, valla artik cok sinir oluyorum cidden. Hafta sonu a girdi araya, bizim banyomuz bebegin banyosu sorun hepCanım maşallah.. Sağlıkla analı babalı büyüsün
Kuzum sen de iyi çektin sıcak sudan.. Allah yardımcın olsun
Canm en erken pazartesi. HAfta sonu napcaksakYine mi yaİnşallah çabuk açarlar
sonundaaGözün aydın,sağlıkla büyüsün
Masallah bebegine, gayet iyi kilosu sen bakma baskalarina. Biz fe yasiyoruz ayni seyleri, biz de mama veriyoruz maalesef. Ac kalsa kolo kaybetse daha cok vicdan yapariz naapalim elimizden geleni yapiyoruz sonuctamerhaba kızlar benim sizlere bir kaç sorum olucak 15 martta 37+2 de suyum geldiğinden dolayı beklenenden erken doğdu kızım 3170 kg.başlarda sütüm gelmedi mama verdik daha sonra geldi ama bu defada sütüm yetmedi doymuyor kesinlikle emdikten sonra sürekli ağlıyor uyumuyor mecburen aptamil 1 kullanıyorum doğumdan beri önce emiyor 20 dakika falan ama doymuyor ağlıyor ve ek olarak mama veriyorum ancak öyle uyuyor.şuan 48 günlük ve 4230 kğ olmuş sizce nasıl görenler zayıf diyor moralimi bozuyorlar mama verdiğim için akrabalarım sanki bilerek emzirmiyormuşum gibi sinir bozucu konuşuyorlar sütüm artsın diye herşeyi denedim bir kilo aldım iyice süt yapsın diye yedim içtim bana göre sütüm var ama beni emdikten sonra uyuduğu bir yada iki kez oldu sanırım bir gögüsten emerken diğerinden süt gelirse yeterli oluyormuş ama malesef gelmiyor kızımın mevlidi yaptım resmini paylaşıyorum benim durumunda olanlar varsa fikirlerine ihtiyacım var mama verdiğim için kendimi çok suçlu hissediyorum..Eki Görüntüle 1097966 Eki Görüntüle 1097967
kızlar ne zaman 2 saatte bir bebegı kaldırıp beslemeye son verecegız ben bayılıcam da artık
bebegım 21 günlük oldu kendi acıktıgında kalkması için mesela ne zaman bırakmamız gerekiyor
maaşallah bebeklerimize. sanırım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldık. ben 9 nisan da doğurcaktım ama 28 martta su gelmesi sebebiyle sezeryanla doğum yaptım. siteye pek giremedim.sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim. sizde böyle hissediyormusunuz bilmem ama şimdi tamamlanmışız gibi hissediyorum. hayırlı olsun herkese güle güle büyütelim inşallah
Biz 32 günlüğüz. Haftada ortalama 500 gr alıyoruz ..doktorumuz 3 saate çıkardı emzirme aralığını... Yrn yine kontrol var tekrar konuşacağım..
Günaydın canım maşallah kuzuna..
bizde bugün 20 günlük olduk şaka gibi :)
3 saatte bi vermeyi nasıl başarıyosun canım?
bizim cimcime emmek için uyandiysa hay a tta zapt olmuyo.