- 16 Eylül 2013
- 14.882
- 52.454
kızlar merhaba
bizim tosuncuk oğlumuz dünyaya merhaba dedi
boyut ve yapı itibariyle doktorumuz bebeğimizin normal doğumda yaşayabileceği risklerden bahsedince sezeryan oldum
30 Nisan (40+2) saat 17 de spinal sezeryanla oğluma kavuştum
o ne güzel mutlulukmuş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çarşamba günü kontrol için gittik o gün bebeğim geldi ve bugün hastaneden taburcu olduk
evim evim güzel evim oğlum da sevdi yeni dünyasını
sona kalan bendm sanırım ben de doğum yaptım kapanış benden
Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.
Bilemedim dogru mu operim seve seve sen de minik korsani op
İyi iyi masallah. Biz de iyiyiz. Ama bi sorun cosuyoruz hep yeni sorunlar cikiyo :) yuvarlanip gidiyoruz
Valla ben de iste 2 gindur dogru pozisyon filan tutturmaya calisiuorum. Ama hep bi mıç mıç ses. Sanirim onu cozunce sorunumu cozecegim. Agzini kocaman acmiyo, kontes agzi boyle mimicik acip meme ucunu hupletiyo. Aceba duzgun kavramiyo mu? Aci yara filan da olmuyo meme uclerimda ama :S anlamadim valla bu isten bise
Sukur kavusturana hayirli ugurlu olsun canim. Oglusunu gule gile guzel gunlerde saglikla ve anali babali buyut. Herhalde soylencek baska dilek kalmadi en guzel dilekleri diliyorum tum nisan anneleri ve babalari icin
Opmelere doyamiyorum onu ben annem elimden zorla alıyor
Bugun kizcemi banyo yaptircaktim fakat binanin gazini kestiler yineeee isinmak icin elektrikli isitici aldik ama sicak suyumuz da yok. Offfffffff
Allah sabır versin canım.
Kamp nasıl gidiyor?