Annemin bir sözü var " Kitlik kaç gün diye sormuşlar. 40 gün denmiş.
40 güne biz de alisiriz nasılsa" demişler.
Aynı hesap. Çocukların değişmesinden ziyade, biz alisiyoruz gibi geliyor bana
Selam kızlar herkese iyi haftasonları.Benim canım çok sıkkın kendi kendime evham mı yapıyorum bilemiyorum.Bebişim sarılık olmuştu 7.gününde değer 17 olunca 1 gece fototerapi gördük ve 9a düştü taburcu olduk Bugün 1.ay kontrolü için gittik sarılık aşısının 2.dozu yapıldıktan sonra tekrar tahlil istedi doktor bebeğim hala sarı olduğu için ve bugün değer 14 çıktı. Hastaneden çıkmış olduğu için sonucu da gösteremedik. Şimdi içim içimi yiyor neden yine yüksek çıktı neden hala geçmedi diye, ptesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum(( Icinizden benim durumumda olan ya da bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Selam kızlar herkese iyi haftasonları.Benim canım çok sıkkın kendi kendime evham mı yapıyorum bilemiyorum.Bebişim sarılık olmuştu 7.gününde değer 17 olunca 1 gece fototerapi gördük ve 9a düştü taburcu olduk Bugün 1.ay kontrolü için gittik sarılık aşısının 2.dozu yapıldıktan sonra tekrar tahlil istedi doktor bebeğim hala sarı olduğu için ve bugün değer 14 çıktı. Hastaneden çıkmış olduğu için sonucu da gösteremedik. Şimdi içim içimi yiyor neden yine yüksek çıktı neden hala geçmedi diye, ptesiye kadar nasıl beklicem bilmiyorum(( Icinizden benim durumumda olan ya da bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Canım anne sütü alıyor değil mi?
Uzamis sarilikta genelde anne sütü sariligi teşhisi konur ve bol bol emzirilmesi istenir. 2 aydan sonra gecmezse başka tetkikler yapılır. Üzülme, duzeleçektir.
Evet canim. Gun icinde idare ediyoruz. aksamlari da sut sorunumuz olmuyo, cuunku bende sut olmuyoCanım seninde süt sorununmu var benimde aynı şekilde sütüm az hele sağ göğsümde hiç yok gibî uç sorunuda yaşıyoruz mecburen mama veriyorum doymuyor vicdanen kendimi kötü hisseditorum ama elimde değilki sütümün çok olup olmaması kendimî psikolojik açıdan kötü hiseditorum ane sütü verdmiyorum diye gerçekten annelik çok zor sol mememi veriyorum cebelleşiyor sonra bakıyorum yarım sat emiyor akabinde gene aranmaya bâşlayıp ağlıyor mama veriyorum içtikten sınrs susuyor
Masallah sizin anne kiz askinizaGünaydın kızlar =)
Kızımı banyo yaptırdım.
Emziriyorum su an.
Uyudu uyuyacak =)
Gittikçe guzellesiyor kuzum ♥
Sizler nasılsınız ?
Pek giremedim gelenden gidenden dolayı.
Umarım herkes çok iyidir.
♥ İdil Deniz ♥
Merhaba Nisan anneleri. Ben Mayıs annesi olacaktım ama 28 Nisan'da oğlum sezaryenle dünyaya geldi. Ama biz geceleri hiç uyumuyoruz. Ne yaptıysak ne denediysek tutmuyor. Sürekli ağlıyor. Gece 11-12 de başlıyor sabah 6 ya kadar uyumuyor. Emziriyorum memede uyuyor memeden alınca tekrar başlıyor ağlamaya sonra memeyi de almıyor. Kıyametleri kopartıyor. Sanırım gaz sorunumuz var ama nasıl çakırtıcaz bilmiyorum her yolu deniyoruz. Artık gücüm kalmadı. Sabaha karşı o ağlıyor ben ağlıyorum. Siz nasıl yaptınız yardım edin lütfen. Çok çaresizim. Bide ben sezaryenle doğum yaptım kanamam nerdeyse yok denecek kadar az. Normalmi bu durum. Yada kanamamın olması için neler yapabilirim. Lütfen alıntıyla cevaplarsanız çok sevinirim.[/QUOTE
Canim hayirli olsun bebegin. Kanamanin az olmasi kotu biseymi ki?
Selamlar, keyifli hafta sonları dilerim.
Günaydın gülüm, nasilsiniz kamp nasıl gidiyor? Güzel haberler ver bize
Maşallah
Hayırlı olsun canım. 5. Gün kontrolünde doktoruna söyledin mi durumu. Uygun birşey yazabilirdi. Çoğumuz rezene çayı ve kimyon kullanıyoruz sanirim. Büyüdükçe onlar da gaz çıkarmayı öğreniyorlar. Benim 36. Gün ama hala kaniyorum. Kadın doğum doktorunla bu ara randevun olması lazım. O seni aydınlatır.
Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah. Zor günler atlatmissiniz ama çok şükür 40 gün olmak üzere. Sağlıkla buyutursun inşallah.
Gitmiyooooocok yoruldum, fazladan gerginlik oldu bana. Napcagimi sasirmis durumdayim. Emerken cik cik lamasina taktim, niye diye. Of ne biliim
Yaa bence sütüm geliyor.çünkü birini emzirirken diğerinden akıyor. Bide zaten bence hepsini boşaltamıyor. Hemen uyuyor. Uyuyuncada birdaha almıyor. Bugünde farklı bir huy çıktı. Göğsümü almıyor. Emziremedik. Pompa aldık. Sağıp verdik. Ne yapacağımı bilmiyorum artık.
Evet snowycim emziriyorum, kilo almış zaten ve güzel emiyor çok şükür. Bir ton tahlil de aldılar zaten dediğin gibi ama henüz sonucu gösteremedik. Ptesiye kadar yusuf yusufum((
Evet canim. Gun icinde idare ediyoruz. aksamlari da sut sorunumuz olmuyo, cuunku bende sut olmuyoveriyoruz mecbur mama
Masallah sizin anne kiz askinizaiyiyiz cok sukur. Suz de iyisiniz anlasilan
Canim hayirli olsun bebegin. Kanamanin az olmasi kotu biseymi ki?
Gitmiyooooocok yoruldum, fazladan gerginlik oldu bana. Napcagimi sasirmis durumdayim. Emerken cik cik lamasina taktim, niye diye. Of ne biliim
Yaa söyledim normal1,5-2 aydevam eder dedi doktor. Ama dayanılacak gibi değil. Bende Rize'ne çayı kullanıyorum ama kendim içiyorum. Siz bebeklerinize mi veriyorsunuz. Kanamam içinde kontrole gittiğimde rahmimden bi sorun yoktu. Söyledim kanamamın az olduğununçok olursa iyi olur dedi :)) nasıl olacaksa artık..
Merhaba arkadaslar ben yenı hamıleyım 9+3 ve hamıle olmakla hepatıt b olmamı öğrenmem bır oldu ve sevınemedım bıle bulantılarınız yenı geçit ve seçimle ben araştırmadayım doğumdan sonra neler oluyor bebeğe ası vurulacak ama hemen koruyacaktı hemenmı emzırmemekmı ne olacak geçerse ne olur hıc bılmıyrum doktorlar her hafta kna alıyorlar suan duruma başlıcasında bır kaç hafta sonra net bellı olur dmıyorlar ama eğer benım yaşadıklarımı yaşayan varsa lutfen yardımlasalım
Canım hayırlı olsun .bende hepatit b var ve gebelikte hic sorun yaşamadım bebeğin doğar doğmaz emzirmeden aşı olacak.
Arkadaşlar bizim gazımız çooooooooooooook
Kullanmadığımız şey kalmadı ...Zinco , nurse harvey ve en son bugün doktor metsil verdi...
Bi de bizim küçük kaplumbağ saatte bir mama istiyor...Benim sütüm azaldığı için mama takviyesi yapıyorum ...1 aylık kuzum ...
Sizler mama takviyesi yapıyorsanız ne kadar yapıyorsunuz mesela kaç saatte kaç CC ...
Bizim ki sancıdan mı yoksa açlıktan mı bilmiyorum parmağımı kapıyor böyle hırslı hırslı emiyor biz de koşup mama yapıyoruz ne yapalım sakinleşiyor ...
Mesela 1,5 saatte 120 CC yedi normal mi sizce 1 aylık bebek ???
Benim junior korsanın da dünden beri ishali var. Aile dostumuz çocuk doktoru, onu aradık. Ne olur ne olmaz diye gaita analizi istedi. Yolladım laba ama, bez sıvı kısmını çektiği için yeni diskiyi bekliyoruz
Sadece anne sütü veriyorsanız 6 defadan fazla sıvı diski görürseniz siz de doktorunuzu arayın arkadaşlar.
Biz 32 günlüğüz. Haftada ortalama 500 gr alıyoruz ..doktorumuz 3 saate çıkardı emzirme aralığını... Yrn yine kontrol var tekrar konuşacağım..
Gecmis olsun cnm hayırlı beklemeler.bak bu sıvı dışkı ilgincmis ben bilmiyordum 6 dan fazla sorun olduğunu bizim oglusta bazen sulu çıkartıyor ama hic saymadim dur bide ben sayayim. Senin başka bi şikayet varmiydi yoksa sadece ishal olmasimi bizimki bazen ishal gibi yapıyo ama bunu yaparken zorlanıyor bunun gibi oldumu mesela.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar 13 yıldır bebegım olmuyor tefrıcıye okuyorum yardım edermısınız
Günaydın canım maşallah kuzuna..
bizde bugün 20 günlük olduk şaka gibi :)
3 saatte bi vermeyi nasıl başarıyosun canım?
bizim cimcime emmek için uyandiysa hay a tta zapt olmuyo.
benım bebıs gece bazen 4-5 saat uyanmıyor bende uyuyakalıyorım ıkı saat sanra uyandırıyım derken doktora sordum 4 saat normal 4 saatı gecmesın ama emzırme aralığı dedı zaten arstırdıklarıma gorede 8-12 kez emzirmek gerekıyormus ben bazen bır saatte bır bazen ıkı uc saatte bır emzırıyorum uyandıkça ağladıkça uyanmazsa uc saatı geçmeden ben uyandırıyorum günde 4-5 kez kakasını yapıyor doymasa yapmaz heralde 11 günlükken gıttıgımızdede 3230dogmustu 3400gr cıktı