kızlar merhaba
bizim tosuncuk oğlumuz dünyaya merhaba dedi
boyut ve yapı itibariyle doktorumuz bebeğimizin normal doğumda yaşayabileceği risklerden bahsedince sezeryan oldum
30 Nisan (40+2) saat 17 de spinal sezeryanla oğluma kavuştum
o ne güzel mutlulukmuş Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Çarşamba günü kontrol için gittik o gün bebeğim geldi ve bugün hastaneden taburcu olduk
evim evim güzel evim oğlum da sevdi yeni dünyasını
sona kalan bendm sanırım ben de doğum yaptım kapanış benden
Bilemedim dogru muoperim seve seve sen de minik korsani op
İyi iyi masallah. Biz de iyiyiz. Ama bi sorun cosuyoruz hep yeni sorunlar cikiyo :) yuvarlanip gidiyoruz
Valla ben de iste 2 gindur dogru pozisyon filan tutturmaya calisiuorum. Ama hep bi mıç mıç ses. Sanirim onu cozunce sorunumu cozecegim. Agzini kocaman acmiyo, kontes agzi boyle mimicik acip meme ucunu hupletiyo. Aceba duzgun kavramiyo mu? Aci yara filan da olmuyo meme uclerimda ama :S anlamadim valla bu isten bise
Sukur kavusturanahayirli ugurlu olsun canim. Oglusunu gule gile guzel gunlerde saglikla ve anali babali buyut. Herhalde soylencek baska dilek kalmadi en guzel dilekleri diliyorum tum nisan anneleri ve babalari icin
Bugun kizcemi banyo yaptircaktim fakat binanin gazini kestiler yineeeeisinmak icin elektrikli isitici aldik ama sicak suyumuz da yok. Offfffffff
kızlar merhaba
boyut ve yapı itibariyle doktorumuz bebeğimizin normal doğumda yaşayabileceği risklerden bahsedince sezeryan oldum
Çarşamba günü kontrol için gittik o gün bebeğim geldi ve bugün hastaneden taburcu olduk
E birde full kakali bezlerimiz hem de sari sari belliki hersey yolunda diye dusunuyorum
kızlar kımler emzik kullanıyor bız hastanede memeyı tuturmak ıcın once emzık verdık sonra cekıp memeyı tutturmaya calıstık alıştı galıba sureklı arıyor ağzı sonra yorulmasın dıyede vermeedım bır gun ama ağlayınca sakınlassın dıye dun tekrar verdık kımısı vermeyın zararlı dıyor kımısı verın dıyor anlamadım bıde sağlık ocağından d vıtamını vermısle r sızler kulanıyormusunuz o vıtamını ben daha baslamadım
Ya kızlar aman bebişlere dikkat edin benim bebiş soğuk almış sizinkiler almasın daha çok küçük 1 buçuk aylık bile değil ateşi çıkıyor burnu kapalı Hapşuruyor da bi kaç kez öksürdü de canım oğlum içim gidiyor akşam doktora gidicez(
ben vermeye çalışıyorum alıştırmaya epey alıştı da sanki
bugün 49 günlüğüzz bu arada
O gazla gelen kaka bizde de var.. Sıkıntı yok canm merak etme..
bende sarı kakayı görünce rahatlıorum
sizde de koku oluyormu bildiğinizkokuyor kakaları
Emzik vermeye çalışıyorum ama almıyor keşke alsa biraz rahat ederdim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hafif bi koku var ama oyle kotu bi koku değil
Bu arada dvit kullananlar bebekte kabizlik yaptimi
selam kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba malum anca yazabiliyorum okuyamadım herkesi ama doğum yapmayan kalmadı artık herhaldebi sorum olacak sizlere benim bebişimin emzirdikten sonra gazı olmuyo nadiren cıkarabiliyorum gazını agızdan ama aşağıdan maşallah bombardıman gibi bombalıyor bizi normalmi gaz cıkarmayınca ağızdan tedirgin oluyorum napsam doktora sordum ağlamıyorsa sorun yok dedi böyle olan varmı aranızda :44:bide gündüz uyuyor gece ayktayız yalancı meme veremiyorum beni yalancı meme gibi kullanıyo
Ay o gazla gelen kaka yokmu basimin belasi oldu
Bebisimin altini açarken tam temizliyorum gaz cikariyor tabi hareketlendigi için gazla beraber kakada yapıyor hem de ileri doğru hatta bugün tam üstüme geldi iyimi
Aman cikartsinda gazini ben raziyim herseye
Ya kızlar aman bebişlere dikkat edin benim bebiş soğuk almış sizinkiler almasın daha çok küçük 1 buçuk aylık bile değil ateşi çıkıyor burnu kapalı Hapşuruyor da bi kaç kez öksürdü de canım oğlum içim gidiyor akşam doktora gidicez(
Geçmiş olsun canım.insanın içi gidiyor bebişler hastalanınca.çabucak düzelir inşallah kuzun.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah çabuk iyileşir .
Maşallah kocaman olmuş senin kuzu. Nice 49 günlere canım.
selam kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba malum anca yazabiliyorum okuyamadım herkesi ama doğum yapmayan kalmadı artık herhaldebi sorum olacak sizlere benim bebişimin emzirdikten sonra gazı olmuyo nadiren cıkarabiliyorum gazını agızdan ama aşağıdan maşallah bombardıman gibi bombalıyor bizi normalmi gaz cıkarmayınca ağızdan tedirgin oluyorum napsam doktora sordum ağlamıyorsa sorun yok dedi böyle olan varmı aranızda :44:bide gündüz uyuyor gece ayktayız yalancı meme veremiyorum beni yalancı meme gibi kullanıyo
Bugun kizcemi banyo yaptircaktim fakat binanin gazini kestiler yineeeeisinmak icin elektrikli isitici aldik ama sicak suyumuz da yok. Offfffffff
kızlar merhaba