2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
merhaba kızlar benim sizlere bir kaç sorum olucak 15 martta 37+2 de suyum geldiğinden dolayı beklenenden erken doğdu kızım 3170 kg.başlarda sütüm gelmedi mama verdik daha sonra geldi ama bu defada sütüm yetmedi doymuyor kesinlikle emdikten sonra sürekli ağlıyor uyumuyor mecburen aptamil 1 kullanıyorum doğumdan beri önce emiyor 20 dakika falan ama doymuyor ağlıyor ve ek olarak mama veriyorum ancak öyle uyuyor.şuan 48 günlük ve 4230 kğ olmuş sizce nasıl görenler zayıf diyor moralimi bozuyorlar mama verdiğim için akrabalarım sanki bilerek emzirmiyormuşum gibi sinir bozucu konuşuyorlar sütüm artsın diye herşeyi denedim bir kilo aldım iyice süt yapsın diye yedim içtim bana göre sütüm var ama beni emdikten sonra uyuduğu bir yada iki kez oldu sanırım bir gögüsten emerken diğerinden süt gelirse yeterli oluyormuş ama malesef gelmiyor kızımın mevlidi yaptım resmini paylaşıyorum benim durumunda olanlar varsa fikirlerine ihtiyacım var mama verdiğim için kendimi çok suçlu hissediyorum..:KK17::KK17:Eki Görüntüle 1097966 Eki Görüntüle 1097967

Canim seninle durumumuz hemen hemen ayni 37+6da suyum geldi ve erken dogdu oglum 3 gun hic sutum gelmedi sonra geldi ama az suan 43 gunluk bebesim bende once emziriyorum sonra doymuyor agliyor ve bende 60 cc mama veriyorum ozamn uyuyor benim oglum 3200 dogdu hastden cikarken 3065 ti birinci ayinda kontrolde 4300 olmustu suan nekadar bilmiyorum ama yapabilecegim baska birsey yok bende isterim sadece annesutu vermeyi ama malesef benim sagdigimda gunluk 150 cc falan cikio arada emio oyle geciriyoruz gunleri hic kendinu kotu hissetme senin yapabilecegin birsey yok sonucta sadece msma veren anneler biz degilz

iyi akşamlar kızlar bugün yine misafirlerim vrdı.allah eksik etmesin ama üst üste olunca çok yoroluyorum. bide benim kızım dünden beri kaka yapamıyor:KK43: hergün 4-5 kez kaka yapardı gazda çıkarırdı ama bugün yapamadı. bir önerisi olan var mı ?

merhaba kızlar benim sizlere bir kaç sorum olucak 15 martta 37+2 de suyum geldiğinden dolayı beklenenden erken doğdu kızım 3170 kg.başlarda sütüm gelmedi mama verdik daha sonra geldi ama bu defada sütüm yetmedi doymuyor kesinlikle emdikten sonra sürekli ağlıyor uyumuyor mecburen aptamil 1 kullanıyorum doğumdan beri önce emiyor 20 dakika falan ama doymuyor ağlıyor ve ek olarak mama veriyorum ancak öyle uyuyor.şuan 48 günlük ve 4230 kğ olmuş sizce nasıl görenler zayıf diyor moralimi bozuyorlar mama verdiğim için akrabalarım sanki bilerek emzirmiyormuşum gibi sinir bozucu konuşuyorlar sütüm artsın diye herşeyi denedim bir kilo aldım iyice süt yapsın diye yedim içtim bana göre sütüm var ama beni emdikten sonra uyuduğu bir yada iki kez oldu sanırım bir gögüsten emerken diğerinden süt gelirse yeterli oluyormuş ama malesef gelmiyor kızımın mevlidi yaptım resmini paylaşıyorum benim durumunda olanlar varsa fikirlerine ihtiyacım var mama verdiğim için kendimi çok suçlu hissediyorum..:KK17::KK17:Eki Görüntüle 1097966 Eki Görüntüle 1097967

:nazar::nazar:maşallah :nazar::nazar: canım allah nazarlardan saklasın. kendini suçlu hissetme sakın sen elinden geleni yapıyosundur. sen başkalarının lafına kulak asma herkes bişey söylüyor sen onun annesisin herkesten daha fazla iyiliğini düşünürsün. doymuyorsa mecbur vericez. sen üzülme rahat ol emzirmeye devam et sütünde artacaktır

Maşallah, Allah nazarlardan saklasin inşallah. Kilo alımı güzel canım. Doymuyorsa mama vermeye mecbursun. Aldırma kimsenin lafına. Neticede emziriyorsun da zaten. Yarasin kuzuna maşallah.

slm kızlar! biraz geçmişe baktım herkeste aynı durumlar var. evet uyku o kadar tatlıymış ki... ben geceleri bazen gözü açık uyuyorum. tv açıyorum dikkatimi vereyim de uyumayayım diye.
ben de hem emziriyorum hem mama veriyorum. emirebildiğim kadar emzirieyim diyorum.
bugün oğlum tam bir aylık oldu. ilk aşısı yapıldı. kuzum çok ağlamadı maşallah. 1 kilo kadar almış ve 4 cm uzamış:)
evet annelik zormuş ama tatlı zorluk... annemin kıymetini bi kere daha anladım. Allah hepimize bebeklerimizi güzel güzel büyütmeyi nasip etsin kızlar. hepimize kolaylık versin...:KK16:

Maşallah tosununa canım.

canım gözün aydın doğum yapmışsın Allah sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin, analı babalı büyütsün..
neler yaşadın hastaneden doktordan memnun kaldın mı?
hastanede kalmış galiba bebeğin sebebi ne peki cnm?

Amin canımmmmm hepimiz için öyle olsun inşallah ....
Önce kalsiyum eksikliğinden yattı canım sonra da ateş ve ishalden ...
Fakültedeydik ...Selim Kurtoğlu gerçekten çok iyi bir doktor endokrin uzmanı ...Ama fakülte şartları pek iç acıcı değildi ..Yine de bizi acıbadem mahmut baktır oraya sevk etti ...Bazı konularda fakülte en üst görülüyor ...Çok şükür şimdi ağızdan kalsiyum veriyorum ben evde çıkardık ...
Ama çocuk doktoru kime gitsem karar veremedimyine de tam bir aylık oldu bizimki aylık kontrole götürücem ama ...
Sen kime gidiyorsun canım ?

selam kızlar uzun bi aradan sonra herkese merhaba malum anca yazabiliyorum okuyamadım herkesi ama doğum yapmayan kalmadı artık herhalde:KK9::KK9::KK9: bi sorum olacak sizlere benim bebişimin emzirdikten sonra gazı olmuyo nadiren cıkarabiliyorum gazını agızdan ama aşağıdan maşallah bombardıman gibi bombalıyor bizi:KK9::KK9::KK9:normalmi gaz cıkarmayınca ağızdan tedirgin oluyorum napsam doktora sordum ağlamıyorsa sorun yok dedi böyle olan varmı aranızda:KK53::44:bide gündüz uyuyor gece ayktayız yalancı meme veremiyorum beni yalancı meme gibi kullanıyo:KK1:

Canım benim bebiste aynı üstten çok fazla gaz cikartmiyor emdikten sonra uyuyup kalıyor. Gaz çıkartmaya çalışıyoruz yok çıkmıyor. Bazen kendi kendine çıkartıyor bazen de babası omzunda gezdirirken çıkartıyor aynı sizin bebis gibi üstten değil alttan daha çok bombardiman şeklinde:) sanirim alttan surekli yaptığı için huzursuz olmuyor. Ayrıca bizimkide gündüzleri çok güzel uyuyor hatta nerdeyse bütün gün uyuyor geceleri gözler faltaşı gibi uyumak istemiyor. Emzik denedik istemedi zorlamadik alissin istemiyorum zaten bakalim napacagoz

maaşallah bebeklerimize. sanırım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldık. ben 9 nisan da doğurcaktım ama 28 martta su gelmesi sebebiyle sezeryanla doğum yaptım. siteye pek giremedim.sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim. sizde böyle hissediyormusunuz bilmem ama şimdi tamamlanmışız gibi hissediyorum. hayırlı olsun herkese güle güle büyütelim inşallah:emir_bebek:

Kizlar mastit olanlar nasil oluyor gogsunuzde nasil bir his vardi? Gogus ucu catlaklarim var kremliyirum onun haricinde kalkan takiyorum... Dogum yaptigim hafta iki gogsumun agrisindan duramadim sicak kompres ve dus cok iyi geldi... Ama bu ara ozellikle sag tarafima bicak saplaniyo kasiniyo ve meme basina binlerce igne batiriliyor... Boyle birsey mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maaşallah bebeklerimize. sanırım hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldık. ben 9 nisan da doğurcaktım ama 28 martta su gelmesi sebebiyle sezeryanla doğum yaptım. siteye pek giremedim.sizlerle mutluluğumu paylaşmak istedim. sizde böyle hissediyormusunuz bilmem ama şimdi tamamlanmışız gibi hissediyorum. hayırlı olsun herkese güle güle büyütelim inşallah:emir_bebek:

canım evet bayadır yoktun,sağlıkla büyüsün:nazar::nazar:

kızlar ne zaman 2 saatte bir bebegı kaldırıp beslemeye son verecegız ben bayılıcam da artık :KK70:
bebegım 21 günlük oldu kendi acıktıgında kalkması için mesela ne zaman bırakmamız gerekiyor

Kizlar mastit olanlar nasil oluyor gogsunuzde nasil bir his vardi? Gogus ucu catlaklarim var kremliyirum onun haricinde kalkan takiyorum... Dogum yaptigim hafta iki gogsumun agrisindan duramadim sicak kompres ve dus cok iyi geldi... Ama bu ara ozellikle sag tarafima bicak saplaniyo kasiniyo ve meme basina binlerce igne batiriliyor... Boyle birsey mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende agrı ve kızarıklık ile ortaya cıktı zaten şiş oluyor göğüs
ama sadece ağrı olarak da olabiliyor canım
kaşınması damar genışlemesinden dolayı olabiliyor iğne batması bende de oluyor hatta dışarı cıkıp üşüyünce bile oluyor o gogus ucunun hassaslasmasından kaynaklı
ama bence agrı varsa aile saglık merkezine bile gosterebilirsin cunku sonrası cok zorlu oluyor canım

kızlar ne zaman 2 saatte bir bebegı kaldırıp beslemeye son verecegız ben bayılıcam da artık :KK70:
bebegım 21 günlük oldu kendi acıktıgında kalkması için mesela ne zaman bırakmamız gerekiyor

Biz 32 günlüğüz. Haftada ortalama 500 gr alıyoruz ..doktorumuz 3 saate çıkardı emzirme aralığını... Yrn yine kontrol var tekrar konuşacağım..

Gözün aydın canım, hayırlı olsun. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Opmelere doyamiyorum onu ben annem elimden zorla alıyor:KK70::KK70:

Allah sabır versin canım.

Kamp nasıl gidiyor?
Gitmiyor. Cok agladi, inat ettim biberon yok diye. Kadikla vereyim dedim, yutamadi, hava yuttu, boguldu :KK43: aksam huysuzlugu mu acep diyorum ama cok agliyo kuzum dayanamiyorum. Nasi cozcem bilemedim, memeden uzaklascak diye odum kopuyo. Buberon emerken cikariyo cik cik ses. Beni de biberon gibi emmeye ugrasiyo
Canım maşallah.. Sağlıkla analı babalı büyüsün :nazar::nazar::nazar:

Kuzum sen de iyi çektin sıcak sudan.. Allah yardımcın olsun :KK50:
Ne cektikkk yaa, valla artik cok sinir oluyorum cidden. Hafta sonu a girdi araya, bizim banyomuz bebegin banyosu sorun hep
Yine mi ya:KK53: İnşallah çabuk açarlar

sonundaa:21: Gözün aydın,sağlıkla büyüsün:nazar:
Canm en erken pazartesi. HAfta sonu napcaksak
Masallah bebegine, gayet iyi kilosu sen bakma baskalarina. Biz fe yasiyoruz ayni seyleri, biz de mama veriyoruz maalesef. Ac kalsa kolo kaybetse daha cok vicdan yapariz naapalim elimizden geleni yapiyoruz sonucta

Kızlar yrn bebeğimin 1.ay kontrolü var, doğduğunda hepatit aşısı yapılmıştı şimdi 2.dozu yapılacak. Siz yaptırdınız mı ? 1.ay kontrolleriniz nasıl geçti, doktor nelere baktı, neleri kontrol etti acep? :))

bana 3 saatte bir emzirebilirsin dedi doktor,kendi erken uyanırsa 2,2.5 saatte emziriyorum,uyanmazsa 3 saatte bir emziriyorum.benimki de 19 günlük.

Hayirli olsun canim. Saglikla anali babali buyut bebegini :)

Gunaydin gunaydin gunaydinnn😄😄😄 herkese keyifli hafta sonlari dilerim :KK66:)

Biz 32 günlüğüz. Haftada ortalama 500 gr alıyoruz ..doktorumuz 3 saate çıkardı emzirme aralığını... Yrn yine kontrol var tekrar konuşacağım..

Günaydın canım maşallah kuzuna..
bizde bugün 20 günlük olduk şaka gibi :)
3 saatte bi vermeyi nasıl başarıyosun canım?
bizim cimcime emmek için uyandiysa hay a tta zapt olmuyo.

Günaydın canım maşallah kuzuna..
bizde bugün 20 günlük olduk şaka gibi :)
3 saatte bi vermeyi nasıl başarıyosun canım?
bizim cimcime emmek için uyandiysa hay a tta zapt olmuyo.

Bizimki hep meme emiyo, hic uyumuyo ya :) 3 saati gectim, 1 saate de raziyim ben :KK1: her bebegin karakteri var bence, bana da uyku sevmeyeni dustu. Kizim uyu da buyu, uyumazsan minnak kalirsin diyorum ama tiinnn :KK52:

X