merhaba kızlar benim sizlere bir kaç sorum olucak 15 martta 37+2 de suyum geldiğinden dolayı beklenenden erken doğdu kızım 3170 kg.başlarda sütüm gelmedi mama verdik daha sonra geldi ama bu defada sütüm yetmedi doymuyor kesinlikle emdikten sonra sürekli ağlıyor uyumuyor mecburen aptamil 1 kullanıyorum doğumdan beri önce emiyor 20 dakika falan ama doymuyor ağlıyor ve ek olarak mama veriyorum ancak öyle uyuyor.şuan 48 günlük ve 4230 kğ olmuş sizce nasıl görenler zayıf diyor moralimi bozuyorlar mama verdiğim için akrabalarım sanki bilerek emzirmiyormuşum gibi sinir bozucu konuşuyorlar sütüm artsın diye herşeyi denedim bir kilo aldım iyice süt yapsın diye yedim içtim bana göre sütüm var ama beni emdikten sonra uyuduğu bir yada iki kez oldu sanırım bir gögüsten emerken diğerinden süt gelirse yeterli oluyormuş ama malesef gelmiyor kızımın mevlidi yaptım resmini paylaşıyorum benim durumunda olanlar varsa fikirlerine ihtiyacım var mama verdiğim için kendimi çok suçlu hissediyorum..Eki Görüntüle 1097966 Eki Görüntüle 1097967
Canim seninle durumumuz hemen hemen ayni 37+6da suyum geldi ve erken dogdu oglum 3 gun hic sutum gelmedi sonra geldi ama az suan 43 gunluk bebesim bende once emziriyorum sonra doymuyor agliyor ve bende 60 cc mama veriyorum ozamn uyuyor benim oglum 3200 dogdu hastden cikarken 3065 ti birinci ayinda kontrolde 4300 olmustu suan nekadar bilmiyorum ama yapabilecegim baska birsey yok bende isterim sadece annesutu vermeyi ama malesef benim sagdigimda gunluk 150 cc falan cikio arada emio oyle geciriyoruz gunleri hic kendinu kotu hissetme senin yapabilecegin birsey yok sonucta sadece msma veren anneler biz degilz