2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın, hayırlı cumalar güzeller ve melekleri

inşallah canım çok hafif belirti var yani o da ilk kez bugün oldu şiddetli bi baskı mı desem saplanma mı desem öyle bişey hissettim geldi geçti dedim sancı böyleyse hapı yuttuk

Inşallah kolay geçer senin için gülüm. Zaten süreç başlayınca öyle heyecanlaniyorsun ki korkmaya vaktin kalmıyor

Canim ayni sıkıntı bizd3 de var.. kaka yapqrken ve gaz çıkarırken cok zorlanıyor kuzum..

Çok geçmiş olsun canım. Inşallah düzene girer, zorlanmaz yavrun artık.

Kızlar bebeklerini nasıl uyutuyorsunuz, emzirerek mı, kolunuzda -ayaginizda -besikte -anakucaginda ya da farklı birsekilde sallayarak mı? Benim denemedigim yöntem kalmadı da herkes benimle aynı durumda mı merak ettim

Kucakta uyuyor canım. Yatağında kendi kendine uykuya dalmasi için uğraşiyorum ara ara ama daha muvaffak olamadım.

Uyku eğitimi ile ilgili kitap okumuştüm güya. Unutmuşum, be zaman nasıl başlamak gerektiğini. Tekrar okuyacağım, ise yararsa yazarım

Yok canim hafif arada belim agriyor o kadar ya sende ? bizim pasa yerinden memnun sanirim yarin kontrol var bakalim...

al benden de o kadar benm de tahminim gününü doldurmak istediği yönünde pzt kontrolüm var salı günü doğacaüını düşünüyorum

haklısın tatlım dün hastanede bir bebek gördüm 2,5 kilo flndı sanırım parmak çocuk gibi o kadar küçük geldi ki gözüme doğunca nasıl kucağımıza alıcaz dedim kendi kendime mini minnacık biraz büyüsünler ele avuca gelsinler hatta elinden tutup yürüsünler

günaydın canım

inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum olur neler yaşayacağımı çok merak ediyorum :26:

günaydın anneler kızım bugün ilk defa kustu.
şimdide hapşuruyor acaba üşüttümmü ki.
aman ahasta olmasın daha 11 günlük.
kıyamıyorum ona.

doğumu yaklaşan arkadaşlar merak etmeyin
günü dolsun.bende teleaşlanıyordum son gün geldi kızım.

Günaydın kızlar..
sling konusunda keşke biriniz yardimci olsaydı..
Bnm yine sikintim buyuk..
Lohusalik sendromu yaşarken bide eşimin (yine) is stresi sıkıntısı çıktı ortaya..
yine dükkandan ayrıldı çok haksızlık yapiliyo diyo..
bu dönemde iş kurma çabasına giriyo..
kp hiç umursamiyo..
kv çıkmak istiyosa çıksın kocam üzülüyo yoruluyo diyo..
ben zaten farklı bi psikoloji icindeyken bide bunları yaşamak çok ağır geliyo..
Eşim dün kızımızın kimliğini cikarttirdi inanin ona bile sevinemedim..
ben hamileykende böyle bi gol atmışlardı şimdide..
ne hamileligimin ne bebeğimin tadını cikarttirmiyolar sagolsunlar..

Tatlım senin için ve kendim için araştırdım kullanıcı yorumlarına falan baktım farklı forumlarda.
Wranp sling yeni doğan için en idealiymis.
Birde bizim minikler yaz bebeği olduğu için terletmemesi lazım.
Gönül rahatlığıyla alabiliriz.
Eşinin işi icinde hayırlısı neyse o olsun canım.
Stres yapma kendine.

♥ İdil Deniz ♥

Maviş bebeğine kavuştu sanırım :)
İnşallah iyi geçmiştir doğumu.

♥ İdil Deniz ♥

Canım dün netten araştırdığını düşündügümden yorum yapmamıştım. Benim kullandığım (baba sling kanguru) doğumdan 2 yaşına kadar kullanılabiliyor (3.5 -15 kg). Farklı pozisyonlarda kullanımı mevcut. Emzirme pozisyonu var. Eğer ihtiyacını görecek bur ürün ise tavsiye ederim. Ben bebek arabası kullanmıyorum o yüzden tam benlik. Ama bildiğim kararı ile sen araba aldın. O yüzden çok kullanacağını tahmin etmiyorum.

Meleginin kimliği hayırlı olsun. Ben ilk gördügümde donup kalmıştım

Eşinin işine de üzülme. Bir kapı kapanır diğeri acilir. Yavrun kısmeti ile geldi, rabbim size daha güzel fırsatlar sunacaktır canım.

Peki sen gorerek mi alacaksin yoksa netten mi siparis verirsin?
max ne kadarlık olana kadar kullaniliyo ki?
senin dediğin bu kendi kendimizi bagladigimiz mi oluyo?
nasıl stres yapmam yavrum yaa yeni bebeğimiz oldu..
elde ki para suyunu cekince ne yiyp ne icicez biz?

Evet ben araba aldım fakat acil alışverişe çıkmam gerektiğinde araba beni biraz zorlayacak.
Çözümü bebeğimi kucakta taşıyıp ellerimde poşetleri rahat taşımam lazım..
senin kullandığın 150 lira olandan sanirim..

Anladım evet haklısın, pratik olur senin için de. Evet ben onu tercih ettim ama diğer yan taşıma aparatları da aynı gülüm. Hayırlı olsun şimdiden.

Sen bebeğine minik mi diyorsun :)
Gel benim balımı gör.
Teyzesi 2710 doğdu :)
Su an anca 3 kilo olmusuzdur.
Hiç stres e sokma kendini.
3 aylık falan olsun nasıl tombullasir.

oy canımmmm bır an once toparlarlar ınsallah dualarım bebeklerımıze
ınsallah soyle 3 ay olsa emıyor sanki kilo az alıyor bazen mama vereyım dıyorum ama sütüm var sırf kilo için yapmak istemiyorum

aynen kuzum ilk 3 ayı atlattıktan sonra gaz sıkıntısı bitiyor kendi gazlarını kendileri rahatça çıkarıyorlar :) bize de her şeyi rahat rahat yemek kalıyor:)

Gunaydin kizlaaarrrrr bugun fistikim taaammmm 1 aylik olduuuuuu 🎉🎉🎊🎊🎈🎈

Cok mutluyuz bugun ilk defa bana guldugunu hissettim artik bilincli guluyoruz teyzeleri masaallah

bugun asi olmaya gidecegiz yan etkileri ne olacak bilmiyorum yaptiran var mi?

👨❤👶

Kızlarrrrrrrrrr hamileyimmmmmmmmmmmm,oldu en sonunda oldu bimbambom,rüyalarım gerçek oldu bimbambom,duyduk duymadık demesin hiç kimse,işte ilan ediyorum herkese:)

Maasallah kuzuma 40i da cikmis :)

sağlıkla gelsin inşallah

oy oy maşallah,nasıl güzel,40'ı da çıkmış,çok sevindim,sağlıkla büyüsün

Iyi olmanıza çok sevindim canım.
Kızımıza 41 kere maşallah.
Allah nazarlardan korusun♥

♥ İdil Deniz ♥

Maşallah bu Çirkinliğeeee kocaman olmus Allah nazarlardan esirgesin..

kızlar hepinizecok tesekkur ederim cok sukur suan ıyıyız ama cok sıkıntılı dönem atlattık en kısa zamanda yazıp anlatacağım sıze

Kızlar bebeklerini nasıl uyutuyorsunuz, emzirerek mı, kolunuzda -ayaginizda -besikte -anakucaginda ya da farklı birsekilde sallayarak mı? Benim denemedigim yöntem kalmadı da herkes benimle aynı durumda mı merak ettim

merak etme güzelim hepimiz aynı durumdayız
bende özellikle uzun bir süre uyumadıysa gögsümde gaz cıkarma pozisyonunda uyutuyorum anne karnı pozisyonu gibi bende bu arada kestiriyorum tabi misafir yoksa
misafirlerimiz eksik olmasın ama öğlende geiiyorlar aksama gidiyorlar cay kahve pasta börek sorma gitsin allahtan annem ve kv var ama bende evde okadar ses gürültü varken nasıl dinleneyimde uyuyayım
gögsümde uyumus gibi oluyo emerken yatağa gidince 5 dk sonra uyanıyor
dus alacağım zaman falanda annem ayağına alıyo ama yine yok en fazla yarım saat hep tilki uykusu pış pış falan idare ediyolar

sözde bebekler uyuypta büyürmüs ama bizimkinde uyku falan uok
aylık kontrolde kilosu az gelirse sütün azlığundan falan değil vallahi okadar kıpır kıpırki alldığını veriyodur kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…