:):)dogru soyluyosun canim ama artik sona grlince de insan daha bir heyecanlanip kucagina almak istiyor ama tabii en onemlisi saglik ve hayirlisiyla inss..
inşallah canım çok hafif belirti var yani o da ilk kez bugün oldu şiddetli bi baskı mı desem saplanma mı desem öyle bişey hissettim geldi geçti dedim sancı böyleyse hapı yuttuk
Canim ayni sıkıntı bizd3 de var.. kaka yapqrken ve gaz çıkarırken cok zorlanıyor kuzum..
Kızlar bebeklerini nasıl uyutuyorsunuz, emzirerek mı, kolunuzda -ayaginizda -besikte -anakucaginda ya da farklı birsekilde sallayarak mı? Benim denemedigim yöntem kalmadı da herkes benimle aynı durumda mı merak ettim
Yok canim hafif arada belim agriyor o kadar ya sende ? bizim pasa yerinden memnun sanirim yarin kontrol var bakalim...
Kızlar hiç acele etmeyin doğsun diye :)
Haftasını tamamlasin günün de gelsin bebisleriniz.
Sonra Minnacik doğuyor dokunmaya çekiniyor insan.
Cokta narin oluyorlar.
Vakti zamanin da sağlıklı gelsin minikleriniz.
♥ İdil Deniz ♥
Günaydın, hayırlı cumalar güzeller ve melekleri
Inşallah kolay geçer senin için gülüm. Zaten süreç başlayınca öyle heyecanlaniyorsun ki korkmaya vaktin kalmıyor
Çok geçmiş olsun canım. Inşallah düzene girer, zorlanmaz yavrun artık.
Kucakta uyuyor canım. Yatağında kendi kendine uykuya dalmasi için uğraşiyorum ara ara ama daha muvaffak olamadım.
Uyku eğitimi ile ilgili kitap okumuştüm güya. Unutmuşum, be zaman nasıl başlamak gerektiğini. Tekrar okuyacağım, ise yararsa yazarım
Tatlım senin için ve kendim için araştırdım kullanıcı yorumlarına falan baktım farklı forumlarda.Günaydın kızlar..
sling konusunda keşke biriniz yardimci olsaydı..
Bnm yine sikintim buyuk..
Lohusalik sendromu yaşarken bide eşimin (yine) is stresi sıkıntısı çıktı ortaya..
yine dükkandan ayrıldı çok haksızlık yapiliyo diyo..
bu dönemde iş kurma çabasına giriyo..
kp hiç umursamiyo..
kv çıkmak istiyosa çıksın kocam üzülüyo yoruluyo diyo..
ben zaten farklı bi psikoloji icindeyken bide bunları yaşamak çok ağır geliyo..
Eşim dün kızımızın kimliğini cikarttirdi inanin ona bile sevinemedim..
ben hamileykende böyle bi gol atmışlardı şimdide..
ne hamileligimin ne bebeğimin tadını cikarttirmiyolar sagolsunlar..
Günaydın kızlar..
sling konusunda keşke biriniz yardimci olsaydı..
Bnm yine sikintim buyuk..
Lohusalik sendromu yaşarken bide eşimin (yine) is stresi sıkıntısı çıktı ortaya..
yine dükkandan ayrıldı çok haksızlık yapiliyo diyo..
bu dönemde iş kurma çabasına giriyo..
kp hiç umursamiyo..
kv çıkmak istiyosa çıksın kocam üzülüyo yoruluyo diyo..
ben zaten farklı bi psikoloji icindeyken bide bunları yaşamak çok ağır geliyo..
Eşim dün kızımızın kimliğini cikarttirdi inanin ona bile sevinemedim..
ben hamileykende böyle bi gol atmışlardı şimdide..
ne hamileligimin ne bebeğimin tadını cikarttirmiyolar sagolsunlar..
Tatlım senin için ve kendim için araştırdım kullanıcı yorumlarına falan baktım farklı forumlarda.
Wranp sling yeni doğan için en idealiymis.
Birde bizim minikler yaz bebeği olduğu için terletmemesi lazım.
Gönül rahatlığıyla alabiliriz.
Eşinin işi icinde hayırlısı neyse o olsun canım.
Stres yapma kendine.
♥ İdil Deniz ♥
Canım dün netten araştırdığını düşündügümden yorum yapmamıştım. Benim kullandığım (baba sling kanguru) doğumdan 2 yaşına kadar kullanılabiliyor (3.5 -15 kg). Farklı pozisyonlarda kullanımı mevcut. Emzirme pozisyonu var. Eğer ihtiyacını görecek bur ürün ise tavsiye ederim. Ben bebek arabası kullanmıyorum o yüzden tam benlik. Ama bildiğim kararı ile sen araba aldın. O yüzden çok kullanacağını tahmin etmiyorum.
Meleginin kimliği hayırlı olsun. Ben ilk gördügümde donup kalmıştım
Eşinin işine de üzülme. Bir kapı kapanır diğeri acilir. Yavrun kısmeti ile geldi, rabbim size daha güzel fırsatlar sunacaktır canım.
Evet ben araba aldım fakat acil alışverişe çıkmam gerektiğinde araba beni biraz zorlayacak.
Çözümü bebeğimi kucakta taşıyıp ellerimde poşetleri rahat taşımam lazım..
senin kullandığın 150 lira olandan sanirim..
Sen bebeğine minik mi diyorsun :)
Gel benim balımı gör.
Teyzesi 2710 doğdu :)
Su an anca 3 kilo olmusuzdur.
Hiç stres e sokma kendini.
3 aylık falan olsun nasıl tombullasir.
aynen kuzum ilk 3 ayı atlattıktan sonra gaz sıkıntısı bitiyor kendi gazlarını kendileri rahatça çıkarıyorlar :) bize de her şeyi rahat rahat yemek kalıyor:)Gülümsüyor bana, sürekli de ses çıkartıyor; eller ayaklar kıpır kıpır zaten. Yeter bana
Yolluyorum güneşi size canım, gezin tozun kizinla
Herkes aynı canım, ama is başa düşünce sen de korkmadan yapacaksın. Kendine güven gülüm.
Geçmiş olsun canım, iyi olmaniza sevindim. 3 aydan sonra rahat rahat gaz.çıkaracaklar ve biz de yiyemediklerimizi yiyebileceğiniz desene. Sevindirdin beni, teşekkürler
Hayırlı olsun canım, Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.
Cok gecmis olsun tatlim.
Dutu duymamistim ben sagol
Maşallahhhh aykükemizee, hoşgeldin sultancım bu arada nasılsın nasıl gidio
Tatlım kimseeden beklentin olmasın gelir gelmez yardım eder etmez tek başına idare et kendini yormadan madddi durumun el verirse temizlik için birilerini alırsın kendini yorma bebeğinle ilgilen, mevlüt içinde illa olacak die bişe yok istediğin zaman yap, kendini ii hissedersen kutlamayada git havan değişir hem kendini ii hissedersin. Canını sıkma bnde tek başıma bebeğime bakıorum, sonra burjuva da öyle. YanımıZda kimsemiz yok bakıcı arıorum bulamadım daha ev işlerim kalıo bi sürü şeyy ama takmıom sadece bebeğimle ilgileniomm :))
Maasallah kuzuma 40i da cikmis :)
Annrn yaninda degil mi senin? O pisirir sen yersin diye dusunmustum ama annen gitmis galiba. Valla ben surekli yiyorum. Yemek aksam esim ne yaparsa ama gun icinde yogurttu incirdi biskuviydi meyveydo derken surekli tikiniyorum. Yemene dikkat et Snowycim, zaten uykusuzluk yorgunluk had safhada. Yeyip de ayakta kalcaz
Suaycim ozlettin kendini. Cok guzel melegin, 41 kere masallah :) kokla benim yerime
Canim hic stres yapma kendine. Mama vermekten de cekinme. Ama sen inatla emzirmeye de devam et. Beslenmenin yaninda aranizda bag emzirme. Beslenme mamayla da olur, cok da saglikli olur ama o bagi koruyabildigin kaaar koru
sağlıkla gelsin inşallah
oy oy maşallah,nasıl güzel,40'ı da çıkmış,çok sevindim,sağlıkla büyüsün
Iyi olmanıza çok sevindim canım.
Kızımıza 41 kere maşallah.
Allah nazarlardan korusun♥
♥ İdil Deniz ♥
Slm kizlar
Emzik tavsiye edecek olan varmi.3 cesit emzik aldim hic birini begenmedi oglum.ama acilen emzige alismasi lanim.mememi emzik olarak kullaniyo buda cok zor oluyo.artik mememi hissetmiyorum yanip pisiyo ucu ici.saatlerce emiyo oglum.uyuyo uyaniyo memeye saldiriyo.her emdiginde gaz oluyo.gaz cikaralim derken uyaniyo.sonra yemiden emmek istiyo.bu yuzdem emzik tavsiyelerinizi bekliyorum.
Etrafimdakiler bi bakkaldan en dandik ucuz emzigi al onu emer diyolar:)
Maşallah bu Çirkinliğeeee kocaman olmus Allah nazarlardan esirgesin..
Kızlar bebeklerini nasıl uyutuyorsunuz, emzirerek mı, kolunuzda -ayaginizda -besikte -anakucaginda ya da farklı birsekilde sallayarak mı? Benim denemedigim yöntem kalmadı da herkes benimle aynı durumda mı merak ettim