amin saol cnm senin bebiş nasıl kaç günlüksünüz
Snowy, uyanık olduğunda aglamiyor mu senin kuzucuğun, benimki uyaniksa muhtemelen ağlıyor10 dakikayı geçmez bakindigi, yanı hala ya emiyor ya uyuyor ya da ağlıyor durumundayız.
Sen sling ya da kanguru tarzında bisi mı kullanıyorsun evin içinde, gaziniz var mı bu arada, bizim derdimiz gaz galiba:-(
Uyumadik zaten. Ugrassam da degisen bisey yok :) benim de ogleden sonra var misafirim. Ama uyumayacsk herhalde.
Kızlar biz doktordan geldik.
Şükür sarılık geçti ♥♥♥
Ama makatta çatlak var minigim kakasini yaparken acayip kendini kasiyor onun icinde krem verdi doktorumuz.
İnşallah sağlıklı büyüyecek miniklerimiz :)
♥ İdil Deniz ♥
Gözün aydin canım, maşallah junior esmere. Allah başka sıkıntı vermesin inşallah.
nasılsın tatlım =)
arkadaşlar bende nisan annesiyim doğum yaptım 7 nisanda oğluşum oldu. 3.140 gram doğdu normal doğum oldu daha önce yazmıştım haber edeyim dedim doğurduğumu
arkadaşlar bende nisan annesiyim doğum yaptım 7 nisanda oğluşum oldu. 3.140 gram doğdu normal doğum oldu daha önce yazmıştım haber edeyim dedim doğurduğumu
Çok sağol teyzesi :)
İnşallah keremimiz de reflusu geçer rahatlar pasamiz
♥ İdil Deniz ♥
2 gundur vajina ve kasigima sancilar giriyor cok fena
Simdi nisanim geldi sanirim yani oyle oldugunu dusunuyorum
Kızlar dun aksam minikimin sancısı vardı karnına hafifçe masaj yaptım iki sn sonra göbeğinden minicik iki damla kan sızdı hemen batikon sürdüm daha sonrasında hiç kanama olmadı kurumuş sizde böyle bir durum yaşayan var mı????? Doktorumuza sınır oldum arıyoruz acmıyor çocuklu olan arkadaslarımız bizimkilerde de oldu sürekli olan bir kanama degilse önemli degil diyorlar.Esim bugun doktorun yanına gidecek neden acmıyor telefonu diye ;(
Cok teşekkür ederim canım icimi rahatlattin.Cnm benim bebişinde göbeği düştükten belli bi müddet sonra her gün oluyordu ben kaç doktora sordum bi sıkıntı olmaz geçerse dedi ve şükür geçti gitti
Peki sen nasıl temiz tuuyordun göbeğini ne suruyordun??? Bir de gaz çıkarırken omzunda rahatça göbekCnm benim bebişinde göbeği düştükten belli bi müddet sonra her gün oluyordu ben kaç doktora sordum bi sıkıntı olmaz geçerse dedi ve şükür geçti gitti
Şükür sarılık geçti ♥♥♥
Ama makatta çatlak var minigim kakasini yaparken acayip kendini kasiyor onun icinde krem verdi doktorumuz.
♥ İdil Deniz ♥
Peki sen nasıl temiz tuuyordun göbeğini ne suruyordun??? Bir de gaz çıkarırken omzunda rahatça göbek
Üstüne yatirabiliyor muydun? Tavsiyen var mı ???
Esim doktorun yanında bakalım ne diyecek suan herhangi bir sızıntı yok Allah a şükür.Yaa o kadar masum ve savunmasizlarki insan ne yapacagını şaşırıyor.Kuzumun hiçbir seyden haberi yok öylece bakıyor göbişi kanarken ;( gel de dayan.Allah im bütün bebekleri de bizimkileri de korusun insallah.Bende canım doktorun göbek için verdiği ilaçlar dışında bişey sürmedim batikondı galiba ilaçta bide krem gibi bişey daha vardı onları kullandım ben omzuma yatırıyordum Cnm bi sorun olacağını sanmam Cnm bende senin gibi korkup nette çok araştırma yaptım ama tabi yinede doktora sor ihmal etme yinede ama :)
Şükür sarılık geçti ♥♥♥
♥ İdil Deniz ♥
2 gundur vajina ve kasigima sancilar giriyor cok fena
Simdi nisanim geldi sanirim yani oyle oldugunu dusunuyorum
Şükür sarılık geçti ♥♥♥
♥ İdil Deniz ♥
Iyiyiz gülüm. Neredeyse 1 aylık oldu benim yaramaz. Koca adam oldu artik
Canı rahatsa aglamiyor canım. Konuşuyorum, şarkı söyluyorum, masaj yapıyorum; oyaliyorum
Is yapacaksam sling kullanıyorum rahat oluyor. Gaz sorunu yok şükür. Rezene anason çayı içiyorum, kimyon yiyorum ayrıca biogaia kullanıyorum. Artık keramet hangisinde ise
Yavrumun tek sorunu yemek sonrası gegirme güçlüğü ve.reflu. Onları da aşacağız inşallah.
Beraber agirlarsiniz misafiri boşver yatırma. Koy slinge. Rezil uykuyu sever bu yaramazlar, koynunda uyusun
ayy hadi hayırlısı maviş
Gözün aydın,sağlıkla büyüsün
Oh Şükür hastanede yatmadan sarılık geçti,çatlağı da geçsin çabucak inşallah
canım senin sling hangisi,foto var mı? Ben de araştırıyorum,kanguru mu sling mi alıyım,çok küçük ya bebiş,hangisi daha iyi onun için acep?