2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Kizlar evladima kavustum dun sabah 11:59 da.☺️☺️☺️epidural sezeryanla 4.300qr .bi erkek bebek .👼💕😘😘😘😘

AzAy

Allah analı babalı büyütsün cnm ben normal doğum yapacaksın sanmıştım neden sezeryana aldılar iri vs mi dediler az çok kilosu iriliği önceden belli olur neden beklettiler:26: günlerimiz aynıydı sen kavuştun darısı bize inşallah

Kizlar gogus agrisi sizi icin ne krem ne kendi sutum fayda etmedi her emzirdigimde havlu isiriyordum... Okadar ki canim yaniyordu... Bir kac sefer sicak havlu koydum emzirmeden once ve sik sik emzirdim gecti rahatladi cok sukur... Denemekte fayda var

Benimde size sorum var bebegimin kokusu degisti ilk hafta olan kokusu yok ozluyorum kokusunu... Sizinkilerde degisti mi?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sonunda girebildim internete hepinize selamlar oğluşumla bugun 20 günlük olduk 3 nisan 16:35 te oğluşum doğdu normal olarak kanamam gelerek gittim 5 saat suni sancı çektim boynuna kordon dolandı acil sezaryana alındım istemiyodum ama mecburen olsun çok şükür iyiyiz gezmelere geldik hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir inşallah bide bir şey sorucam emziriyorum doymuyo üzerine mama veriyorum fakat bu aralar çok kusuyo ne yapmalıyım

Dinlemiyoruz diye bozuluyolar bi de yapcak bisey yok, ben de bildigimi yapiyorum. Sadece bâbasiyla konusuyorum, onunla da herhangi konuda zit fikirlerimiz olmadi simdiye kadar. Hep destek oldu kararlarima. Gerisi de konussun dursun.
Canım kalkanı sürekli mi kullandın?arada çıkarıyor musun??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben cok yara oldugu donem surekli kullandim kalkani. Gece cikariyodum sadece. Emzirmeyi sormussun. Doktorum bana bebek istedikce demisti. O yuzdn bizim saatli bi duzenimiz yok. Kizim agladikca saate sureye bskmaksizin emziriyorum.
Bosver o col bilmisleri. Yalniz kalmanin da guzel yanlari var. Bebeginle basbasasin. Baska seyler takilma. Avrupada kadinlar hastaneden cikip bebekleriyle evlerine gifiyolar. Kimse bakmiyo onlara. Kimse de musallat olmuyo. Korkutma kendini
14.04.2014 tarihinde oğlumu kucağıma aldım.Allah evlatlarımıza sağlıklı,huzurlu,uzun ömürler nasip etsin inş. arkadaşlar.
Gozun aydin. Gule gule buyut, saglikla buyusun bebegin :)

Gözünüz aydin arkadaşlar, maşallah. Allah anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.

Kızımı anneannesiyle banyo yaptırdık mis gibi oldu cennet kokulum
Misafirlerimiz eksik olmuyor, sağolsunlar.
Yarın kontrolümüz var, inşallah sarılığı tamamen atlatmışızdır.
15 günlük oluyoruz, doğduğun da D vit damla vermişlerdi ona başlayacağız.
Bu arada kızım katı gibi yapmaya başladı altın sarısı =))
Sizin miniklerin dışkısı nasıl...

Canim bu arada 2 cay kasigi rezene 1 cay kasigi kimyon. Kaynanis suda 10 dk demleyip iciyorum. Sabah aksam 1er bardak

Gözünüz aydın kızlar

14.04.2014 tarihinde oğlumu kucağıma aldım.Allah evlatlarımıza sağlıklı,huzurlu,uzun ömürler nasip etsin inş. arkadaşlar.

aynı gün doğum yapmışız,sağlıkla büyüsün

Biz de bugün ilk banyosunu yaptırdık Benimki de yeşilden sarıya geçti kakada,yoğunlaşmaya başladı
Devit 3' e 7. Gün başlattılar bizi,sağlık ocağı 15.günde başlatıyomuş :26:

Biz de bugün ilk banyosunu yaptırdık Benimki de yeşilden sarıya geçti kakada,yoğunlaşmaya başladı

Biz de 15. Gun basladik. Doktorumuz da 15. Gin baslayin demisti:26:

Oh mis gibi olmuştur senin kuzuda canım :)
Öp benim için ♥
Bana hastaneden bir kağıt verdiler doğumdan sonra yapılacak testler için.
Orada 15. Günden 1 yaşına kadar kullanacağı yazıyor.

♥ İdil Deniz ♥

Amiiin ins :)
Allah bagislasin kuzunu tatlim

mavişşş ne durumdasın biz daha çok bekliycez sanırım

Evet beklemedeyiz hala
Esimin ve annemin tahmini dundu tutturamadilar
Yeni tahmin pazar gunu bakalim :)
Benim kasik ve vajinama sanci giriyor bugun ama karin ve belden geliyormus dogum sancisi
Nstde 1 tane 70 cikti onun disinda 20 ve 30larda sanci
Sende durumlar nasil cnm??

bize D vit'i doğumdan itibaren başlıcaksın dedi çocuk doktoru sağlık ocagındada 15.gün başlıcaksın dedi ben çocuk doktorunu aradım o değişti artık doğumdan itibaren başlanılıyo dedi ben de verdim

Anladım canım demek fark ediyor doktordan doktora.
Doğum yaptığım hastanede bebek hemşiresi arkadaşımdı.
Listeyi bana verirken belirtmedi 15. gün dedi.
Yarın sorarım artık aslı nedir ne değildir diye.

merhaba arkidişler
çoğunuz bebeklerinizi kucağınıza aldınız, gaz sancıları sarılık dertleri uykusuzlukla uğraşıyorsunuz, umarım en kısa zamanda hepsini atlatırsınız
ben hala doğumu bekliyorum 1 haftadır hergün bu diye bekliyorum ama bişey yok dr 1 hafta daha bekliyelim olmazsa suni sancı veririz, diyor, özel bir hastaneye gittim oda aynı şeyi dedi epidural istediğimi söyledim, onlarda o an kara veriyoruz önceden epidural yapacağız demek doğru değil tamamen normalde yapabnilir dedi, bende kararsız kaldım sancı gelince devletemi gitsem yoksa özelemi bilemiyorumm, bu arada normalde kendi gittğim dr bu hafta yokk öyle kara kara düşünüyorum epidural yapılmayacaksa dünya kadar para vermenin anlamı yok diyorum, bir yandanda bebkte her geçen gün irileşiyor nasıl doğuracam diyorum öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…