- 15 Temmuz 2013
- 4.365
- 5.595
Kizlar evladima kavustum dun sabah 11:59 da.☺️☺️☺️epidural sezeryanla 4.300qr .bi erkek bebek .👼💕😘😘😘😘
AzAy
Allah bagislasin tatlim
Dinlemiyoruz diye bozuluyolar bi deTuhaflar diyorum ya gülüm. Anlamaz bilmez dediğimiz kedi bile yavrularını koynundan ayırmaz aylarca. Bir yemek ve tuvalet için kalkar. Insan olunca ne degisiyorsa. Kuzu bunlar, kucakta olacaklar tabi.
Bırakalım ağlasınlar da geleceğin kendine güveni olmayan sorunlu şahsiyetlerinden biri olsunlar.
Kimseyi dinlemiyorum, içgüdülerim bana kilavuzluk ediyor
Ben cok yara oldugu donem surekli kullandim kalkani. Gece cikariyodum sadece. Emzirmeyi sormussun. Doktorum bana bebek istedikce demisti. O yuzdn bizim saatli bi duzenimiz yok. Kizim agladikca saate sureye bskmaksizin emziriyorum.Canım kalkanı sürekli mi kullandın?arada çıkarıyor musun??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bosver o col bilmisleri. Yalniz kalmanin da guzel yanlari var. Bebeginle basbasasin. Baska seyler takilma. Avrupada kadinlar hastaneden cikip bebekleriyle evlerine gifiyolar. Kimse bakmiyo onlara. Kimse de musallat olmuyo. Korkutma kendiniMerhaba kizlar sizin tavsiyeniz uzerine rezene ve tane kimyon aldirdim esime yapanlar nasil demledigini ve nasil kullandigini yazabilir mi?
Ben dun kendi kendini korkuttum 😳
Lohusayim ya yalniz kalmamalisin biseyler musallat olur diyenlere kucak dolusu hatta agiz dolusu sevgilerimi yolluyorum
İnsanlar ne acimasiz yaaa annem gitti kayinvalidem yanimda kalmiyo yalniz kaldim gelen giden korkutuyo dun tuvalete bile esimle gittim gece
👨❤👶
Gozun aydin. Gule gule buyut, saglikla buyusun bebegin :)14.04.2014 tarihinde oğlumu kucağıma aldım.Allah evlatlarımıza sağlıklı,huzurlu,uzun ömürler nasip etsin inş. arkadaşlar.
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Minigimi 21.04.14,de spinal anestezi ile aldım kucağıma . Küçük tosunum3800.gr.53 cm doğdu. Suan herşey yolunda gözüküyor. Hala doğum bekleyen nisan anneleri umarım en kısa sürede bebislernizi kacaklarinza alırsınız, doğum yapan arkadaşlarım rabbim tüm yavrularimizi korusun anali babalı sağlıkla buyusuner hepsi.. yakın zamanda görüşürüz inşallah:)) bebisten vakit kalmiyor topige bakmaya
Sonunda girebildim internete hepinize selamlar oğluşumla bugun 20 günlük olduk 3 nisan 16:35 te oğluşum doğdu normal olarak kanamam gelerek gittim 5 saat suni sancı çektim boynuna kordon dolandı acil sezaryana alındım istemiyodum ama mecburen olsun çok şükür iyiyiz gezmelere geldik hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir inşallah bide bir şey sorucam emziriyorum doymuyo üzerine mama veriyorum fakat bu aralar çok kusuyo ne yapmalıyım
Merhaba kizlar sizin tavsiyeniz uzerine rezene ve tane kimyon aldirdim esime yapanlar nasil demledigini ve nasil kullandigini yazabilir mi?
Ben dun kendi kendini korkuttum 😳
Lohusayim ya yalniz kalmamalisin biseyler musallat olur diyenlere kucak dolusu hatta agiz dolusu sevgilerimi yolluyorum
İnsanlar ne acimasiz yaaa annem gitti kayinvalidem yanimda kalmiyo yalniz kaldim gelen giden korkutuyo dun tuvalete bile esimle gittim gece
👨❤👶
Gözünüz aydin arkadaşlar, maşallah. Allah anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Sonunda girebildim internete hepinize selamlar oğluşumla bugun 20 günlük olduk 3 nisan 16:35 te oğluşum doğdu normal olarak kanamam gelerek gittim 5 saat suni sancı çektim boynuna kordon dolandı acil sezaryana alındım istemiyodum ama mecburen olsun çok şükür iyiyiz gezmelere geldik hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir inşallah bide bir şey sorucam emziriyorum doymuyo üzerine mama veriyorum fakat bu aralar çok kusuyo ne yapmalıyım
Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Minigimi 21.04.14,de spinal anestezi ile aldım kucağıma . Küçük tosunum3800.gr.53 cm doğdu. Suan herşey yolunda gözüküyor. Hala doğum bekleyen nisan anneleri umarım en kısa sürede bebislernizi kacaklarinza alırsınız, doğum yapan arkadaşlarım rabbim tüm yavrularimizi korusun anali babalı sağlıkla buyusuner hepsi.. yakın zamanda görüşürüz inşallah:)) bebisten vakit kalmiyor topige bakmaya
14.04.2014 tarihinde oğlumu kucağıma aldım.Allah evlatlarımıza sağlıklı,huzurlu,uzun ömürler nasip etsin inş. arkadaşlar.
Kızımı anneannesiyle banyo yaptırdık mis gibi oldu cennet kokulum
Misafirlerimiz eksik olmuyor, sağolsunlar.
Yarın kontrolümüz var, inşallah sarılığı tamamen atlatmışızdır.
15 günlük oluyoruz, doğduğun da D vit damla vermişlerdi ona başlayacağız.
Bu arada kızım katı gibi yapmaya başladı altın sarısı =))
Sizin miniklerin dışkısı nasıl...
Biz de bugün ilk banyosunu yaptırdıkBenimki de yeşilden sarıya geçti kakada,yoğunlaşmaya başladı
Devit 3' e 7. Gün başlattılar bizi,sağlık ocağı 15.günde başlatıyomuş :26:
Biz de bugün ilk banyosunu yaptırdıkBenimki de yeşilden sarıya geçti kakada,yoğunlaşmaya başladı
Devit 3' e 7. Gün başlattılar bizi,sağlık ocağı 15.günde başlatıyomuş :26:
14.04.2014 tarihinde oğlumu kucağıma aldım.Allah evlatlarımıza sağlıklı,huzurlu,uzun ömürler nasip etsin inş. arkadaşlar.
Amiiin ins :)Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Minigimi 21.04.14,de spinal anestezi ile aldım kucağıma . Küçük tosunum3800.gr.53 cm doğdu. Suan herşey yolunda gözüküyor. Hala doğum bekleyen nisan anneleri umarım en kısa sürede bebislernizi kacaklarinza alırsınız, doğum yapan arkadaşlarım rabbim tüm yavrularimizi korusun anali babalı sağlıkla buyusuner hepsi.. yakın zamanda görüşürüz inşallah:)) bebisten vakit kalmiyor topige bakmaya
nasılsın tatlım =)Amiiin ins :)
Allah bagislasin kuzunu tatlim
mavişşş ne durumdasın biz daha çok bekliycez sanırım
Kızımı anneannesiyle banyo yaptırdık mis gibi oldu cennet kokulum
Misafirlerimiz eksik olmuyor, sağolsunlar.
Yarın kontrolümüz var, inşallah sarılığı tamamen atlatmışızdır.
15 günlük oluyoruz, doğduğun da D vit damla vermişlerdi ona başlayacağız.
Bu arada kızım katı gibi yapmaya başladı altın sarısı =))
Sizin miniklerin dışkısı nasıl...
bize D vit'i doğumdan itibaren başlıcaksın dedi çocuk doktoru sağlık ocagındada 15.gün başlıcaksın dedi ben çocuk doktorunu aradım o değişti artık doğumdan itibaren başlanılıyo dedi ben de verdim