Evet beklemedeyiz hala
Esimin ve annemin tahmini dundu tutturamadilar
Yeni tahmin pazar gunu bakalim :)
Benim kasik ve vajinama sanci giriyor bugun ama karin ve belden geliyormus dogum sancisi
Nstde 1 tane 70 cikti onun disinda 20 ve 30larda sanci
Sende durumlar nasil cnm??
Uykusuz her geceeeeee
Yorgun olesiyeeeeee
Sabahlarim bazennn gunlerceeeeee
Bu sarki butun anlere gelsinnnnn
👨❤👶
Gunaydin Guzel anneler ve mis kokulu bebisleri :) sabah 5ten berii kizimi uyutmaya calisiyorum. Su an kucagimda uyuyo ama yataga yayirinca uyancak. Sabahtan beri bu durumdayiz.
Canım biz de 15. Günde başladıkAnladım canım demek fark ediyor doktordan doktora.
Doğum yaptığım hastanede bebek hemşiresi arkadaşımdı.
Listeyi bana verirken belirtmedi 15. gün dedi.
Yarın sorarım artık aslı nedir ne değildir diye.
Hehe süperUykusuz her geceeeeee
Yorgun olesiyeeeeee
👨❤👶
Ay kuzum kıyamam.. Az sabır düzene gireceksiniz inşallahGunaydin Guzel anneler ve mis kokulu bebisleri :) sabah 5ten berii kizimi uyutmaya calisiyorum. Su an kucagimda uyuyo ama yataga yayirinca uyancak. Sabahtan beri bu durumdayiz.
Harikaa! Tam bize göre;-)Uykusuz her geceeeeee
Yorgun olesiyeeeeee
👨❤👶
Merhaba kizlar sizin tavsiyeniz uzerine rezene ve tane kimyon aldirdim esime yapanlar nasil demledigini ve nasil kullandigini yazabilir mi?
Ben dun kendi kendini korkuttum 😳
Lohusayim ya yalniz kalmamalisin biseyler musallat olur diyenlere kucak dolusu hatta agiz dolusu sevgilerimi yolluyorum
İnsanlar ne acimasiz yaaa annem gitti kayinvalidem yanimda kalmiyo yalniz kaldim gelen giden korkutuyo dun tuvalete bile esimle gittim gece
👨❤👶
Sonunda girebildim internete hepinize selamlar oğluşumla bugun 20 günlük olduk 3 nisan 16:35 te oğluşum doğdu normal olarak kanamam gelerek gittim 5 saat suni sancı çektim boynuna kordon dolandı acil sezaryana alındım istemiyodum ama mecburen olsun çok şükür iyiyiz gezmelere geldik hepiniz ve bebekleriniz iyisinizdir inşallah bide bir şey sorucam emziriyorum doymuyo üzerine mama veriyorum fakat bu aralar çok kusuyo ne yapmalıyım
Altın sarısı canım..Kızımı anneannesiyle banyo yaptırdık mis gibi oldu cennet kokulum
Misafirlerimiz eksik olmuyor, sağolsunlar.
Yarın kontrolümüz var, inşallah sarılığı tamamen atlatmışızdır.
15 günlük oluyoruz, doğduğun da D vit damla vermişlerdi ona başlayacağız.
Bu arada kızım katı gibi yapmaya başladı altın sarısı =))
Sizin miniklerin dışkısı nasıl...
Günaydın hatunlar. ..
bu uykular ne zaman düzene girecek yahu?
bide biz annemle bugün kuzumu a r abasiyla dolasmays cikartmak istiyoruz ama erken mi?
Yalnız degilsin canım dün gece 5-8 arası, bu gece de 01.30-03.30 arası aynı durumdaydik. Çok merak ediyorum ne zaman geçecek bu haller:-/Gunaydin Guzel anneler ve mis kokulu bebisleri :) sabah 5ten berii kizimi uyutmaya calisiyorum. Su an kucagimda uyuyo ama yataga yayirinca uyancak. Sabahtan beri bu durumdayiz.
Siz düzene girdiniz mı? Bir süredir takip edemiyordum da bahsettiyseniz görmemiş olabilirim.Canım biz de 15. Günde başladık
Hehe süper
Ay kuzum kıyamam.. Az sabır düzene gireceksiniz inşallah
Günaydın hatunlar. ..
bide biz annemle bugün kuzumu a r abasiyla dolasmays cikartmak istiyoruz ama erken mi?
Uykusuz her geceeeeee
Yorgun olesiyeeeeee
👨❤👶
Gunaydin Guzel anneler ve mis kokulu bebisleri :) sabah 5ten berii kizimi uyutmaya calisiyorum. Su an kucagimda uyuyo ama yataga yayirinca uyancak. Sabahtan beri bu durumdayiz.
Günaydın hatunlar. ..
:thumbup::thumbup:
Benim yaramaz da uyanık. Ama ben uyutmaya uğraşmıyorum. Oynuyoruz, sabah sporu yapıyoruz. Aksama misafir gelecek ortalığı topluyoruz. Yoruyorum onu, aksama uyusun
Snowy, uyanık olduğunda aglamiyor mu senin kuzucuğun, benimki uyaniksa muhtemelen ağlıyor10 dakikayı geçmez bakindigi, yanı hala ya emiyor ya uyuyor ya da ağlıyor durumundayız.
Sen sling ya da kanguru tarzında bisi mı kullanıyorsun evin içinde, gaziniz var mı bu arada, bizim derdimiz gaz galiba:-(
Canimm siz daha 11 günlüksünüz yani, azicik daha bekleyin o zaman bence, henüz bulunduğu ortama bile yeni alismistir onun minicik bedeni, ben sizin kaderken yatak odasından diğer odalara cikarabilmistim ancaKizlar biz ayin 13 ünde doğduk o yüzden tedirgin oldum erken mi diye..
Anladım canım demek fark ediyor doktordan doktora.
Doğum yaptığım hastanede bebek hemşiresi arkadaşımdı.
Listeyi bana verirken belirtmedi 15. gün dedi.
Yarın sorarım artık aslı nedir ne değildir diye.
Canım kulak asma o söylenenlere. Allah ın izniyle birşeycik olmaz.. Ben 14. Günde annemi gönderdim.. Yalnızım.. Iyi de oldu düzenimi kurdum.. Kv de hafta 3 gün uğrar birkaç saat..bebeğin var yalnız değilsin
Canım mamayı doktor mu söyledi.. Fazla geliyor olabilir yediği.. Bir de karnını duyurduktan hemen sonra yatırma.. Gazını çıkar mutlaka göğsünde.. Omzuna yatırma gaz çıkarmak için.. Yemek borusu kısa olduğu için kusabiliyor omzundayken..başı göğsüne gelecek şekilde dik tut 15-20 dk.. Buna rağmen hala kusuyorsa refllüs olabilir.. Bir de yatağı biraz eğilmişti olsun..
Altın sarısı canım..
Kalabalığa sokmadığın sürece bişi olmaz cnm.. Biz çıkıyoruz hava güzel olduğunda.
Canimm siz daha 11 günlüksünüz yani, azicik daha bekleyin o zaman bence, henüz bulunduğu ortama bile yeni alismistir onun minicik bedeni, ben sizin kaderken yatak odasından diğer odalara cikarabilmistim anca
Aynen oule. Uykusuzluktan, agriyan kollardan, yara olan memislerden hic sikayet etmiyosun. Bebisine baktikca hic bisey onemli gelmiyo :) az ksldi senin de. Sabirben de bugün tekrar kontrole gidicem bakalım belli olur en son 40 50 arasında gidip geliyordu son 10 dk da
şarkıyı tuttum gerçekten bizim de uykulu sayılı gecelerimiz bunlar
günaydın cnm doğum yapanların yazdığı her cümle o kada heyecanlandırıyor ki beni maşallah size yorucu da olsa her an ayrı güzel
İnsallah insallah. Sukur halimize. Uyumasa uyutmasa da seviyorum kizimi :)Canım biz de 15. Günde başladık
Hehe süper
Ay kuzum kıyamam.. Az sabır düzene gireceksiniz inşallah
Yalnız degilsin canım dün gece 5-8 arası, bu gece de 01.30-03.30 arası aynı durumdaydik. Çok merak ediyorum ne zaman geçecek bu haller:-/
Siz düzene girdiniz mı? Bir süredir takip edemiyordum da bahsettiyseniz görmemiş olabilirim.
Biz de bugün arkadaşımla aynı şeyi planlamıştik ama burda hava kapalı bugün. Hava güzelse erken değil bence.
:thumbup::thumbup:
Benim yaramaz da uyanık. Ama ben uyutmaya uğraşmıyorum. Oynuyoruz, sabah sporu yapıyoruz. Aksama misafir gelecek ortalığı topluyoruz. Yoruyorum onu, aksama uyusun
Havalar güzel gülüm. Gezin dolaşın, ikinize de iyi gelir