2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
off telefondan yazmak ne zormuş biz bugün 40 günlük olduk. Kızımın yüzündeki kızarıklıklar için dr gittik allerji olmuş dedi benim yediklerimden olabilirmiş özellikle süt ve süt ürünleri ve yumurta kızlar d vitamini olrak ne kullanıyorsunuz biz monovit kullanıyoruz bunların bitkisel olanlarıda varmış bilgisi olan ya da kullanan varmı

Gunaydin Guzel anneler ve mis kokulu bebisleri :) sabah 5ten berii kizimi uyutmaya calisiyorum. Su an kucagimda uyuyo ama yataga yayirinca uyancak. Sabahtan beri bu durumdayiz.

ben de bugün tekrar kontrole gidicem bakalım belli olur en son 40 50 arasında gidip geliyordu son 10 dk da

Uykusuz her geceeeeee
Yorgun olesiyeeeeee
Sabahlarim bazennn gunlerceeeeee

Bu sarki butun anlere gelsinnnnn

👨❤👶

şarkıyı tuttum gerçekten bizim de uykulu sayılı gecelerimiz bunlar

Gunaydin Guzel anneler ve mis kokulu bebisleri :) sabah 5ten berii kizimi uyutmaya calisiyorum. Su an kucagimda uyuyo ama yataga yayirinca uyancak. Sabahtan beri bu durumdayiz.

günaydın cnm doğum yapanların yazdığı her cümle o kada heyecanlandırıyor ki beni maşallah size yorucu da olsa her an ayrı güzel

Canım biz de 15. Günde başladık
Uykusuz her geceeeeee
Yorgun olesiyeeeeee

👨❤👶
Hehe süper
Ay kuzum kıyamam.. Az sabır düzene gireceksiniz inşallah

Günaydın hatunlar. ..
bu uykular ne zaman düzene girecek yahu?
bide biz annemle bugün kuzumu a r abasiyla dolasmays cikartmak istiyoruz ama erken mi?

Canım kulak asma o söylenenlere. Allah ın izniyle birşeycik olmaz.. Ben 14. Günde annemi gönderdim.. Yalnızım.. Iyi de oldu düzenimi kurdum.. Kv de hafta 3 gün uğrar birkaç saat.. bebeğin var yalnız değilsin

Canım mamayı doktor mu söyledi.. Fazla geliyor olabilir yediği.. Bir de karnını duyurduktan hemen sonra yatırma.. Gazını çıkar mutlaka göğsünde.. Omzuna yatırma gaz çıkarmak için.. Yemek borusu kısa olduğu için kusabiliyor omzundayken..başı göğsüne gelecek şekilde dik tut 15-20 dk.. Buna rağmen hala kusuyorsa refllüs olabilir.. Bir de yatağı biraz eğilmişti olsun..

Altın sarısı canım..
Günaydın hatunlar. ..
bide biz annemle bugün kuzumu a r abasiyla dolasmays cikartmak istiyoruz ama erken mi?

Kalabalığa sokmadığın sürece bişi olmaz cnm.. Biz çıkıyoruz hava güzel olduğunda.

Yalnız degilsin canım dün gece 5-8 arası, bu gece de 01.30-03.30 arası aynı durumdaydik. Çok merak ediyorum ne zaman geçecek bu haller:-/

Hehe süper

Siz düzene girdiniz mı? Bir süredir takip edemiyordum da bahsettiyseniz görmemiş olabilirim.

Günaydın hatunlar. ..

Biz de bugün arkadaşımla aynı şeyi planlamıştik ama burda hava kapalı bugün. Hava güzelse erken değil bence.

Uykusuz her geceeeeee
Yorgun olesiyeeeeee

👨❤👶

:thumbup::thumbup:

Benim yaramaz da uyanık. Ama ben uyutmaya uğraşmıyorum. Oynuyoruz, sabah sporu yapıyoruz. Aksama misafir gelecek ortalığı topluyoruz. Yoruyorum onu, aksama uyusun

Günaydın hatunlar. ..

Havalar güzel gülüm. Gezin dolaşın, ikinize de iyi gelir

Günaydinn, doğumdan sonra pek girmemistim foruma, açıkçası herkes doğurup doğurup gitmiştir buralardan diye düşünmüştüm ama yanilmisim 2 gün önce müthìs başlamıştım oğlumun anlam veremediğim aglamalarindan, uykusuz gecelerden vs. Yetemedigimi düşünmüş kendimi tam anlamıyla lohusa depresyonuna sokmustum ki aklıma siz geldiniz, bir bakayım bizim kızlar ne alemde dedim. Iyi ki de demişim, herkesin aynı durumda olduğunu, aynı şeyleri yaşadığını görmek iyi geldi. Abartma dedim kendime, bak herkes seninle aynı durumda, ve elbet geçecek bu günlerde;-)

Bi sıkıntı olcagını düşünmüyorum 15 günden :) bide benim evim nerdeyse hiç güneş almıyo bebek için iyi değil diyolar D vitamni almaz diyolar evden soğudum resmen

15 günde hiç kilo almamış 3230 doğdu 3 kg ya düştü 15 gün içindede hiç kilo almamıştı. doktorda emzirdikten sonra mama ver dedi bakalım kilo alcakmı 60 veya 90 cc ver dedi cocuk 30 cc zor içiyo öyle kusuyo fazla geliyo diye 90 versem nolur kimbilir biz aptamil aldık hayır dedi hipp kullancaksın hangisi daha iyidir?

Canimm siz daha 11 günlüksünüz yani, azicik daha bekleyin o zaman bence, henüz bulunduğu ortama bile yeni alismistir onun minicik bedeni, ben sizin kaderken yatak odasından diğer odalara cikarabilmistim anca

Ben hastaneden geldiğimiz zaman oturma odasi salona götürdüm hep..
annem almanyada 1 haftalık cocuklar hemen disari cikartiyolar dedi..
almanyada bizide çıkartmış annem..

Aynen oule. Uykusuzluktan, agriyan kollardan, yara olan memislerden hic sikayet etmiyosun. Bebisine baktikca hic bisey onemli gelmiyo :) az ksldi senin de. Sabir

Hehe süper

İnsallah insallah. Sukur halimize. Uyumasa uyutmasa da seviyorum kizimi :)

Oh ohh, nisan annelerinin ortak sorunu uykusuzluk, uykulari duzensiz bebikler

Uyumadik zaten. Ugrassam da degisen bisey yok :) benim de ogleden sonra var misafirim. Ama uyumayacsk herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…