- 8 Ağustos 2011
- 2.473
- 2.793
kızlar selam
öyle böyle gidiyoruz oğlumla alışmaya çalışıyoruz düzene
size bazı sorularım var sizinde böylemi diye bebeğim 13 günlük oldu 2 gündür kakasını günde 2 kere yapıyor öncede 4-5 kez sağlam kaka yaptığı olurdu
sütmü yarıyor acaba emdiğimi yetmiyor ama yetmese ağlardı sanırım ağlamıyorda gercı fırsat vermiyorum 2 saatte bir zorlaaaaa kaldırıp emziriyorum
kaldırılmaktanda nefret ediyor
bazen çişini almak için altını acıyorum biraz biraz kaka yapmış oluyor sanırım gaz cıkartırken kaçırıyor sizde de oluyormu böyle durumlar ?
günde ortalama 10 kere emiyor sizde dahamı fazla süresi de değişiyor tabi 15 dk dan 40 dk ya bazen daha fazlaya cıkıyor
kilo alımını nasıl takip ediyorsnuz en son hastanede bakıldı şimdi nasıl baktırsam düşünüyorum aile sağlık merkezine mi götürsem ?
bebeğim 3100 doğmuştu 2800 e düşmüştü çok kahroldum geçen hafta topladık sağlık merkezinde 3290 olmuştu kıyafeti ile
ne zaman böyle tombul olacak merak ediyorum cok minik geliyor gözüme öylede gördükçe başlıyorum ağlamaya
hep bi panik halindeyim eşim sakinleştirmeye çalışıyor ama yok yani herkese akıl veren çevremde olgun olan ben şimdi kendi kendimi telkin edemiyorum
Gayet normal canım bende senin gibiyim.bebeğinin düzeni senin ki gibi ben bir anormallik görmüyorum