2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın, keyifli bir tatil günü dilerim. Semiz otuna bayılıyorum ama benim yaramazi ishal yapıyor; bakalım başka hangi gıdalara hassasiyet gösterecek minigim

Annem burada ama yemeği ben yapıyorum canım. Annemle elimiz&zevkimiz farkli Fırsat bulamamaktan ziyade iştah yok bende. Hatırlatan olmasa aklıma gelmiyor.

Dediğin gibi yorgunluk ta var. Ortalama 4 saat uyuyorum, bakalım alisacagiz

Kizlar evladima kavustum dun sabah 11:59 da.☺️☺️☺️epidural sezeryanla 4.300qr .bi erkek bebek .👼💕😘😘😘😘

AzAy

Gözün aydın canim, hayırlı olsun; maşallah tosununa. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günaydın kızlar.geçmişi okuyamadığım için yazıldı mı bilmiyorum ama fikirlerinizi almak istedim.benim göğüs uçlarım çok kötü yara oldu.bebişimi emzirirken çok zorlanıyorum.istiyorum ki rahat rahat emzireyim.bebişim de hep emmek istiyor.kendi sütümü göğüs uçlarıma sürüyorum.lanisoh krem kullanıyorum ama geçmiyor.bazı yerlerde aylarca geçmez diyor.var mı sizin bildiğiniz etkili bir yöntem? Gerçekten aylarca geçmiyor mu? Eğer öyleyse kendimi allştırayayım.bana hep bir çözümü var ve onu bulacağım gibi geliyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydin canlar. Dun aksam misafirimiz vardi. Emmek icin guysuzlanan cocugumu gazi var ondan hutsuz diye aldi, kizim da iyice sinirlendi cok agladi. Agladikca misafir gaz sancisi olduguna daha bi ikna oldu. Neticede kizimi aglatti aglatti verdi bana. Gaz da cikmadi, laf da anlatamadim uyumamasini gaz skntisina bagladi hanim. Gaz olunca emme refleksi olurmus, emdikce daha cok gaz olurmus, kisir donguye donusurmus olay. Biz de biliyoruz ama 23 gundur benimle cocugum. Anlarim dimi niye agladigini huysuzlandiguni. Cok bilen insanlardan nefret ediyorum. Bi de ise yarasaydi da madem gazini cikarsaydi...

Kizlar evladima kavustum dun sabah 11:59 da.☺️☺️☺️epidural sezeryanla 4.300qr .bi erkek bebek .👼💕😘😘😘😘

AzAy
Gozun aydin. Anali babali saglikla buyusun :)
Bizde de kayisi feci gaz yapti. Onun disinda bisey farketmedik.
Neyseki annen daha gitmemis. Yemek yapmasa da seni yemen konusunda tesvik eder diye dusunuyorum
Canim gogus kalkani dene kremle beraber. Beni cok rahatlatmisti

Her çocuk farklı. Insanlar hep çok bilmislik yapıyorlar. Keşke vermeseydin. Benim "tuhaf" misafirler de aman gitme yanımızda emzir, kucağa alışmış bu koy yatağa ağlaya ağlaya uyusun..

Ağzı olan konuşuyor...

Göğüs kalkanı:thumbup::thumbup::thumbup:

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım cocuk doktorumuza danıştım avent in iki tarafı da emilebilir olan emZigini kullanabilirsin dedi cok huysuzlabdiginda ya da sürekli emmek istediğinde uykuya geçerken yardımcı olur ama sürekli verme dedi bizim bidilik bazen kabul ediyor bazen diliyle ittiriyor genelde göğsüme kafayı takmış durumda

Cnm Allah yardimcin olsun
En azindan sutum oluyor diye mutlu ol oyle dusun :)

[MENTION] [/MENTION]

Dün hepimiz aynı saatlerde uğraşmışız,o saatlerde bişey var heralde Benimki de 11 30-2 30 arası bir türlü uyuyamadı

Kizlar evladima kavustum dun sabah 11:59 da.☺️☺️☺️epidural sezeryanla 4.300qr .bi erkek bebek .������������
AzAy

gözün aydın,maşallah tosununa

Son düzenleme:
Kizlar bu arada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Cocuk Bayraminizi kutlarim. Hem icimizde ydsattigimiz cocuk hem de kucagimizdaki cocuk icin nice 23 Nisanlara :)

Aglaya aglaya uyusun nedir yaaa daha 1 ayylik olmamis cocu aglamaktan olsa olsa bayilir. Kiyabilir miyim brbegimi aglatma

Tuhaflar diyorum ya gülüm. Anlamaz bilmez dediğimiz kedi bile yavrularını koynundan ayırmaz aylarca. Bir yemek ve tuvalet için kalkar. Insan olunca ne degisiyorsa. Kuzu bunlar, kucakta olacaklar tabi.

Bırakalım ağlasınlar da geleceğin kendine güveni olmayan sorunlu şahsiyetlerinden biri olsunlar.

Kimseyi dinlemiyorum, içgüdülerim bana kilavuzluk ediyor

Canım kalkanı sürekli mi kullandın?arada çıkarıyor musun??

Sen nasıl kullandın canım kalkanı? Bi de emzirme süreniz ne kadar?benim bebişim 1 haftalık.ne kadar emmesi gerekiyor acaba.kendi emmeyi bırakana kadar emziriyorum ama bazen hemen arkasından yine istiyor.

Ilk hafta emzirme dışında sürekli kullandım gülüm. Sonra yaptığı baskı neticesi sütun kalkanda birikmeye başlayınca, silikon kısmı çıkartıp sadece koruyucu gibi kullandım (geniş sutyenle). Şimdi sadece göğüs pedi kullanıyorum, ağrı sizi kalmadı şükür.

Ilk hafta 1.5-2 saatte bir emziriyordum. Şimdi 2-4 saat arası. Ve evet kendi bırakana kadar devam ediyorum.

Ben eğer bebek kysmadiysa ve uykusunu güzel aldı ise, acikma saatini bekliyorum. Kusma varsa ya da uyumamis ve aktif kalmissa emzirme zamanını 15-20 dk öne çektiğim de oluyor.

Her bebek farklı canım, sen de kuzunun huyuna suyuna alisacaksin zamanla. Maşallah ikinize de.

kızlar ne bu misafir bereketi sizde
bi kırkınız çıkaydı.

biz iyiyiz çok şükür kızım banyo yaptığı gün
çok güzel uyuyor.emmesi için ben uyandırıyorum.
bir gün arayla banyosunu yaptırıyorum.
artık gündüzleri uyanıp oyun istiyor 1 saat kendi yatağında ellerini kollarını oynatıyor.
bugün 10 günlük olduk.

Merhaba kizlar sizin tavsiyeniz uzerine rezene ve tane kimyon aldirdim esime yapanlar nasil demledigini ve nasil kullandigini yazabilir mi?

Ben dun kendi kendini korkuttum 😳
Lohusayim ya yalniz kalmamalisin biseyler musallat olur diyenlere kucak dolusu hatta agiz dolusu sevgilerimi yolluyorum
İnsanlar ne acimasiz yaaa annem gitti kayinvalidem yanimda kalmiyo yalniz kaldim gelen giden korkutuyo dun tuvalete bile esimle gittim gece

👨❤👶

14.04.2014 tarihinde oğlumu kucağıma aldım.Allah evlatlarımıza sağlıklı,huzurlu,uzun ömürler nasip etsin inş. arkadaşlar.

Maşallah kuzuna, oyun oynamaya da başladılar

Oku bol bol gülüm, geçer korkuların. Hem yalnız değilsin, prensesin kollarında. Bizi de yabana atma

14.04.2014 tarihinde oğlumu kucağıma aldım.Allah evlatlarımıza sağlıklı,huzurlu,uzun ömürler nasip etsin inş. arkadaşlar.

Gözün aydin canım, maşallah tosununa. Allah anali&babalı buyutmeyi de nasip etsin inşallah.

Kızlar iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Minigimi 21.04.14,de spinal anestezi ile aldım kucağıma . Küçük tosunum3800.gr.53 cm doğdu. Suan herşey yolunda gözüküyor. Hala doğum bekleyen nisan anneleri umarım en kısa sürede bebislernizi kacaklarinza alırsınız, doğum yapan arkadaşlarım rabbim tüm yavrularimizi korusun anali babalı sağlıkla buyusuner hepsi.. yakın zamanda görüşürüz inşallah:)) bebisten vakit kalmiyor topige bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…