2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Merhaba arkadaslar 38+3 uz bugun ve ilk defa tuse (cati muayenesi) oldum. Dr'um sadece iki parmagini kullanarak vajina girisinden rahime dogru baski yaparak gerceklestirdi muayenesini ve korkulacak kadilacak hicbirsey yokmus ilk kastim ama sonra gevsetince anladimki aci maci bise yokmus😊 ve 1-2cm acilma soz konusu dedi umarim haftaya kadar dogururum Dr'um 30nisanda izne cikiyor 😖 29 nisan sali 09:15te randevumuz var eger dogurmassam o tarihe kadar suni sanci istiycem 45-70 arasi 3sanci degerim cikti 20dklik nat de bakalim hayirlisi😂 kimse korkmadin anlatildigi kadar aci veren kotu birsey degilmis muayene😁 daha önce mayıs annelerine yazıyordum hatta birçok paylaşımda bulundum hazırlıklarla ilgili resimli falan olsun burayada yaparız 😁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağlıkla gelsin inşallah

buda kızımız aybüke bugün 43 günlük oldu

öperim canım sende öp

oy oy maşallah,nasıl güzel,40'ı da çıkmış,çok sevindim,sağlıkla büyüsün

Bugun cati muayenemizi olduk 39 uncu haftadayiz 3797 kilosuymus dr normal yapabilirsin ama dikisin cok olurvajinan biraz sert dedi isterseniz cuma sezeryana alalim dedi ne yapicam aklim karisti fikri olan yardim edebikir mi
Canim ben 41+2de suni sanciyla dogum yaptim 3950 ydi. Hastaneye yatisim oldugunda sadece iki bucuk cm aciklik vardi kendi sancim yok denecek kadardi. Dikisim oldu ama agri falan hissetmedim sonrasinda. Kalca kemigim agridi sadece.. catin musaitse normal dogumu dene bence perine masaji hakinda ne dusunuyosun?

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun tatlim.
Dutu duymamistim ben sagol

Eki Görüntüle 1082539 Eki Görüntüle 1082540 buda kızımız aybüke bugün 43 günlük oldu

öperim canım sende öp
Maşallahhhh aykükemizee, hoşgeldin sultancım bu arada nasılsın nasıl gidio

Tatlım kimseeden beklentin olmasın gelir gelmez yardım eder etmez tek başına idare et kendini yormadan madddi durumun el verirse temizlik için birilerini alırsın kendini yorma bebeğinle ilgilen, mevlüt içinde illa olacak die bişe yok istediğin zaman yap, kendini ii hissedersen kutlamayada git havan değişir hem kendini ii hissedersin. Canını sıkma bnde tek başıma bebeğime bakıorum, sonra burjuva da öyle. YanımıZda kimsemiz yok bakıcı arıorum bulamadım daha ev işlerim kalıo bi sürü şeyy ama takmıom sadece bebeğimle ilgileniomm :))

Maasallah cnm :)
Peki bu cay dogal mi??
Fazla icmenin yan etkisi var miymis?

Tatlım denedim ama sütümde bir artış olmadı, artık bnde vazgeçtim emziriorum ama yakında o da olmayacak bir türlü çoğaltamadım seninkinin artmasına sevindim, bnde mama ile besliorum malesef

40 muhabbeti var evet ama bn inanmıorum canım ona memleketteyken 1 haftamız doldu ben bebeğimi dışarı çıkardım kısa süreliğine şimdilerdede çıktı doktora gitmişken biraz yürüyüş yaptık gezdik bebek durduğu sürece ama hani hasta etmemek içim dikkat etmek gerekir tabi bebeklerimi çok küçük cabuk etkilenebiliyorlar belki eşin ondan çekiniodur hasta olmasın die ama sen çık dışarı bebeği bırak annenlere eşinle bir kahve iç sana da ii gelir, emzir çık hemen gelirsiniz 1saat ne olacak sanki, bn memleketteyken yapıoum çıkıodum çok ii geliodu ama şimdi malesef yapamıorum tek baktığım için

Tatlım annenlere de ki benim bi arkadaşım var ailesi baika şehirde arkadaşımda işi nedeni
Le başka şehhirde 15 günde evine gitti tek başına bakıo bebeğine bebeği ile uyuyup kalkıo, onunla birlikte yemek yapıo onunla birlikte temiLik yapıo, yeri gelio oğlumu yalnıZ bırakmak zorunda kalıom, allah koruo merak etmesinler. Senide sıkkmasınlar fazla :)

Annrn yaninda degil mi senin? O pisirir sen yersin diye dusunmustum ama annen gitmis galiba. Valla ben surekli yiyorum. Yemek aksam esim ne yaparsa ama gun icinde yogurttu incirdi biskuviydi meyveydo derken surekli tikiniyorum. Yemene dikkat et Snowycim, zaten uykusuzluk yorgunluk had safhada. Yeyip de ayakta kalcaz
Eki Görüntüle 1082539 Eki Görüntüle 1082540 buda kızımız aybüke bugün 43 günlük oldu

öperim canım sende öp
Suaycim ozlettin kendini. Cok guzel melegin, 41 kere masallah :) kokla benim yerime

Canim hic stres yapma kendine. Mama vermekten de cekinme. Ama sen inatla emzirmeye de devam et. Beslenmenin yaninda aranizda bag emzirme. Beslenme mamayla da olur, cok da saglikli olur ama o bagi koruyabildigin kaaar koru

Kizlar evladima kavustum dun sabah 11:59 da.☺️☺️☺️epidural sezeryanla 4.300qr .bi erkek bebek .👼💕😘😘😘😘

AzAy

Saat 23.38 den beri idili emziriyorum.
Artık bayilacagim yorgunluktan.
Yediğini çıkartıyor saatlerdir yine emmek istiyor.
Saat kaç oldu.
Yorgunluktan artık gözlerimin altı karardı
Sırtım belim bacaklarım her yerim ağrıyor. ...
Kocaman bir offffffffffffffffffffff çekmek istiyorummmmmm

♥ İdil Deniz ♥

Slm kizlar
Emzik tavsiye edecek olan varmi.3 cesit emzik aldim hic birini begenmedi oglum.ama acilen emzige alismasi lanim.mememi emzik olarak kullaniyo buda cok zor oluyo.artik mememi hissetmiyorum yanip pisiyo ucu ici.saatlerce emiyo oglum.uyuyo uyaniyo memeye saldiriyo.her emdiginde gaz oluyo.gaz cikaralim derken uyaniyo.sonra yemiden emmek istiyo.bu yuzdem emzik tavsiyelerinizi bekliyorum.
Etrafimdakiler bi bakkaldan en dandik ucuz emzigi al onu emer diyolar:)

Ayni dert bendede var canim.uyumak icin emiyolar ama emdigi fazla geliyo minik miğdesine cikartiyo bu yuzden emzik aliyosa karni doyduktan sonra emzik ver agzina onunla uyusun.benim oglum emzik almiyo.sun gece 11.30 dan 2.30 a kadar emzirdim ama bittim tukendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…