2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kizlar qec oldu ama anca yaziyorum.. bende 12 gun once 39+2 de normal dogumla oglumu kuvagima aldim darisi herkesin basina:)

evet kızlarr yukardada yazdıgım gıbı dogurdum bende sonunda 39+0 da sabah 5:52 de normal dogumla dunyaya geldı kızım..darısı tum bekleyenlerın basına :KK16:

eveeeet nihayet cumartesi akşam 22. 45 te kızım acil sezeryanla dünyaya geldi. çok tatlı teyzeleri kusura bakmayın ama en güzel kız benim kızım :KK9: tabi herkeslerin:KK16: bebeği dünyanın en güzel bebeği

kızlar hepinizin gözü aydın Allah analı babalı büyütsün :)

Kizlar ya yemin ederim bunaldim artik kadin resmen gerdi beni...ben bu skintili zamnlarimda kendi annem baksin bana istiyorum illa ben gelcem dio gelincede ben ondan birsey isteyemiyorumki kendside akil edemii bazi seyleri cocugun yaninda kup gibi oturuo sadece bebegimde rahat bakamiyorum nazimida cekemio zaten gece uykusuzum dogal olarak suratim asilio busefer esime sikayet edio beni istemio surati asik die ya ben bu stresimde sana sirinlik mi yapicam allahim ya su 40 hayrlisyla bir ciksa lohusalik nazini ben degil o yapti resmen cok sinirliyim kizlar yaallahtan esim anlayisli onun lafiyla hareket etmiyor

Çok araştırdım ve en iyi ileriye dönük güzel kullanışlı bir araba arıyorsan.
chicco lite way al tatlım.

Ben de Britax-Römer aldım. anakucağı römer, araba britax ikisi aynı firma ben çok beğendim.
İstersen bir bak. bebek arabası tek hareketle kapanıyor ve içi çok geniş.
Anakucağı ile uçağa binebiliyorsun zaten araba koltuğu da oluyor..

günaydın herkese!
bugün annemler gidiyor artık evlerine... bebeğimle ben başbaşa kalacağız. bi hüzün çöktü bakalım inş giderlerken ağlamam.
sürekli ağlak oldum çıktım zaten. sütüm yetmiyor ona da üzülüyorum hem anne sütü hem mama bakalım ne kadar devam edecek...
humana still tea ben de içiyorum ama aynı durum. geçmişe bakamıyorum herkes ve bebişler iyidir umarım!

Insan duygulanir gercekten ama sonunda basbasa kalicaz miniklerimizle oyle dusun rabbim yardim eder merak etme..Canim nekadar mama veriosun gunde???benimde sutum cok az bebegim emio sut bitince cok sinirlenio resmen memryle kavga ediyor m3cbur mama veriyorum

Çok araştırdım ve en iyi ileriye dönük güzel kullanışlı bir araba arıyorsan.
chicco lite way al tatlım.
en çok onu duydum güzelim gerçekten de çok kullanışlı ve ideal :emir_bebek:
ona benzer kraft modeli de var o nasıl acaba?
ya çıkçası sağlam birşey alıp 2. 3. çocuğa da kullanmak istiyorum ayyy 3 dedim yaaa :KK55::KK53:

herkese merhaba kızlar

2-3 sayfa anca okuyabildim. ilk 1 hafta boyunca annem 3-4 saatliğine geldi gitti yemek yaptı sağolsun ama 10 gündür kimse yok hem bebek hem iş hem yemek yapmak zor oluyor gerçekten.

süt için herşeyi yazmışsınız bende rezene ve anason kaynatıp içiyorum. ilk başta kayısı hoşafı da içiyordum bitince yapmadım bir daha. dışarı çıkmaktan bahsetmişsiniz yrn ablamızın 23 nisan gösterisi var okula gideceğiz hep birlikte sonrasında da biraz dışarda gezmeyi düşünüyorum valla :KK16: Allahtan babamız 40 olayına bir şey demiyor :)

Kizlar ya yemin ederim bunaldim artik kadin resmen gerdi beni...ben bu skintili zamnlarimda kendi annem baksin bana istiyorum illa ben gelcem dio gelincede ben ondan birsey isteyemiyorumki kendside akil edemii bazi seyleri cocugun yaninda kup gibi oturuo sadece bebegimde rahat bakamiyorum nazimida cekemio zaten gece uykusuzum dogal olarak suratim asilio busefer esime sikayet edio beni istemio surati asik die ya ben bu stresimde sana sirinlik mi yapicam allahim ya su 40 hayrlisyla bir ciksa lohusalik nazini ben degil o yapti resmen cok sinirliyim kizlar yaallahtan esim anlayisli onun lafiyla hareket etmiyor

canım valla seni çok iyi anlıyorum insanın kendi canından birinin yanında olması gibisi yok ama en azından iyi tarafından düşün kocan anlayışlı davranıyor ve annesinin lafına bakmıyormuş en azından bu iyi bişey yoksa birde ona üzülücektin.

saol cnm! tariflerini deniyim inş sütü arttırır. bi de çok çabuk da acıkıyorum. açlığa hiç dayanamam zaten sürekli de yiyorum aslında. inş artar sütümüz:)

Benim agzim da hic bos kalmiyo:) artacak artacak inaniyorum ben :) tarifler de isine yarar insallah canimm.

SELAM GÜZEL ANNELER İZMİR ÖZEL HAYAT HASTANESİNE GİDEN VAR MI? ORDAKİ OP. DR. MURAT POLAT a MUAYENE OLUP MEMNUN KALAN VE MURAT BEYİN SEZERYANLA DOĞUMUNDAN MEMNUN OLAN ARKADAŞLAR BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ? BU KONU HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM SİZDEN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRKLER..:KK49:

Ben 15 gün önce orda dogum yaptım,çok memnun kaldım.yalçın beydi doktorum.hçok rahat geçti sezeryanım hemende ayaga kalktım

Insan duygulanir gercekten ama sonunda basbasa kalicaz miniklerimizle oyle dusun rabbim yardim eder merak etme..Canim nekadar mama veriosun gunde???benimde sutum cok az bebegim emio sut bitince cok sinirlenio resmen memryle kavga ediyor m3cbur mama veriyorum

öyle cnm rabbim yardım eder! ben acıkınca önce emziriyorum sonra tekrar mızmızlanmaya başlıyor bi saat sonra falan 60 ml mama veriyorum. günde 6 7 kere veriyorumdur. emzirdikten sonra meme başına sürmek için sıkmaya çalışıyorum hiç bişey gelmiyor...

Benim agzim da hic bos kalmiyo:) artacak artacak inaniyorum ben :) tarifler de isine yarar insallah canimm.

inş cnm artar sütümüz meme başı çatlakları da geçerse daha rahat edicem...

Bugun cati muayenemizi olduk 39 uncu haftadayiz 3797 kilosuymus dr normal yapabilirsin ama dikisin cok olurvajinan biraz sert dedi isterseniz cuma sezeryana alalim dedi ne yapicam aklim karisti fikri olan yardim edebikir mi

Bugun cati muayenemizi olduk 39 uncu haftadayiz 3797 kilosuymus dr normal yapabilirsin ama dikisin cok olurvajinan biraz sert dedi isterseniz cuma sezeryana alalim dedi ne yapicam aklim karisti fikri olan yardim edebikir mi

sezeryandaki dikişin ve iyileşme sürecin daha fazla değil mi? bence normal yap.
Allah yardımcımız olsun.

kızlar ben size bir şey danışmak istiyorum.

doğum yapalı bugün 18. gün. ilk bir hafta annem geldi yanıma her gün sağolsun yemeğimi filan yaptı. sonra eşi rahatsızlandı o günden beri hastanedeler ve gelemiyor dolayısıyla da yanıma. eşimin ablası var 2 sokak üstümüzde oturuyor hastaneden çıktığımız gün eve geldiler toplu olarak. sonrasında da 1 haftalıkken geldi yine bebeği özlediği için. ayrılırken bişey yapılıcaksa çağır gelirim dedi. eşimde sen çağırmıyorsun oda sen rahatsız olacaksın diye kendiliğinden gelmiyor dedi bende gelmek isteyen çağırmadan gelir sonuçta ben doğum yaptım rahatsızlıkla bi ilgisi yok bunun demiştim eşimde tamam o zaman ben annenin gelmediği bi gün söylerim iner demişti. bu arada büyüm kızım anaokuluna gidiyor görümcem onu alıyor akşama kadar orda kalıyor kızım. annemin gelmediği bi gün de eşim söylemiş tamam inerim demiş. o gün bekledim kimse gelmedi akşam eşim aradı gelmediklerini söyledim çocuğu alması için. eşim akşam geldiğinde ablamızın uyuduğunu o yüzden inemediklerini söyledi. ertesi gün inerim demiş ama ertesi gün de gelmedi. eşime sebebini sordun mu dedim sormadım dedi bende bir şey demedim.

görümcemler her yaz bileciğe gidiyorlar ve kurban bayramında da dönüyorlar bu yıl kurbandan 1 ay sonra döneceklermiş. ben normalde çalışıyorum ve bebeğe görümcem bakacaktı ama şimdi geç geldikleri için bebeğe bakması için ya birini bulacağım yada işten çıkacağım.
hastaneden çıktığım gün görümcem biz mevlüt için 04 mayısı düşündük dedi 05 mayıstan sonra gideceklermiş. ilk başta bir şey demedim ama toparlanamadığım için ve o tarihe 15 gün kaldığı için o tarihte yapmaktan vazgeçtim eşime söyledim 10 gün daha kalsınlar 40 ımız çıksın en azından yapılacak bir sürü iş var daha kendim bile toparlanmadım dedim oda bizimkiler gider bekleyemezler dedi ve bu yüzden tartışmaya başladık bende yapmayacağımı söyledim kapattım konuyu ama gerçekten ağzıma ne geliyorsa da saydım bana sorulmadan tarih belirlemelerinden tutun benim onlara saygı gösterip her seferinde onlara ayak uydurduğumu, ama onların hem geç geleceklerinden bebeğin ortada kalmasından hem de 10 gün beklememelerini, işte 15 gündür bir kere bile aşağıya inmemesine varana kadar içimdeki herşeyi döktüm.

1. sorum mevlüt olayı. yapmak istemiyorum çünkü her seferinden ben onlara ayak uydurmak zorunda kalıyorum aslında zorunda kalmıyorum ama eşime dayanamıyorum. ama bu sefer kimseye acımayacağım sizden bu konu da fikrinizi istiyorum. yanlış mı davranıyorum?

2. konumuz ise;

yrn ablamızın 23 nisan gösterisi var okula gideceğiz büyük görümcem bizden uzakta oturuyor oda izlemek için gelecekmiş. dün burdaki görümcem aradı yrn okuldan sonra bize ineriz ablamda gelecek hem dedi bende gelemeyiz dedim. sebebini sordu ablamızı gezmeye götüreceğimizi söyledim tamam dedi.

az öncede eşim aradı ablasının akşamdan geldiğini bebeği görmek isteyeceklerini söyledi. bende görmek isteyen gelsin burada görsün dedim. ananeside aynı apartmanda oturuyor onlar için zor olur dedi bende lohusayım başka yere gidemem görmek istiyorlarsa gelsinler dedim.

2. sorum ise tavrımın doğru olup olmadığı?

bu iki konudada siz olsaydınız ne yapardınız lütfen içtenlikle cvp verin.

eveeeet nihayet cumartesi akşam 22. 45 te kızım acil sezeryanla dünyaya geldi. çok tatlı teyzeleri kusura bakmayın ama en güzel kız benim kızım :KK9: tabi herkeslerin:KK16: bebeği dünyanın en güzel bebeği
evet kızlarr yukardada yazdıgım gıbı dogurdum bende sonunda 39+0 da sabah 5:52 de normal dogumla dunyaya geldı kızım..darısı tum bekleyenlerın basına

kizlar qec oldu ama anca yaziyorum.. bende 12 gun once 39+2 de normal dogumla oglumu kuvagima aldim darisi herkesin basina:)

Bebişler çoğaldı:21: Gözünüz aydın,sağlıkla büyüsünler:nazar:

Canım ben de 39+4 e kadar normal olarak bekledim meleğimi doktor onceden destekliyor görünüyordu son kontrolde bebegin 3500 civarı oldugunu normal de yapabilirsin ama illa normal mı istiyorsun gece olursa sadece ven ve iki hemşire oluyor acil durumda problem oluyor kanala vs olursa riskli oluyor sezeryan yapalım kurtaralım dedi ben de cati muayenesi istedim yeniden hafif dar normal de olur ama soyle böyle dedi korkudan kabul ettim epidural sezeryan oldum sezeryan cok guzel gecti hen toparlandım ama meleğim doğduğunda 3200 dü ve kafası minikti yani doktorlar kendi işine sezeryan geldigi icin onu zorluyorlar bazen keske normal olsaydı diyorum sonuçta en doğalı o bence doktorunun gazına gelme yine de hakkınıza en hayırlısı neyse i olsun insallah canim

herkese merhaba kızlar

2-3 sayfa anca okuyabildim. ilk 1 hafta boyunca annem 3-4 saatliğine geldi gitti yemek yaptı sağolsun ama 10 gündür kimse yok hem bebek hem iş hem yemek yapmak zor oluyor gerçekten.

süt için herşeyi yazmışsınız bende rezene ve anason kaynatıp içiyorum. ilk başta kayısı hoşafı da içiyordum bitince yapmadım bir daha. dışarı çıkmaktan bahsetmişsiniz yrn ablamızın 23 nisan gösterisi var okula gideceğiz hep birlikte sonrasında da biraz dışarda gezmeyi düşünüyorum valla :KK16: Allahtan babamız 40 olayına bir şey demiyor :)

Maşallah canım, iki yavru ile tek başına güzel idare ediyorsun; nazar değmesin.

Ailevi sorularıni okudum. Isin asli, karşındakini çok sevdiğinde herşeyi yapıyorsun hiç gözüne görünmüyor yaptığın fedakarlık. Ama kırgınlıklar ve yasanmisliklar olduğunda insan gönül koyuyor haliyle. Soruların için, bizde zaten mevlüt&40 geleneği yok. Senin durumunda da canın ne zaman isterse ne.zaman müsait olursan o vakit yapmak daha mantıklı. Birilerinin tatil planlarına uymak zorunda değilsin. Ikinci soru da gormek isteyen gelir, lohusasin. Karşı taraf alttan alsın, haklı tavrın.

Allah kolaylık versin canım, durumun zor.

Ben hiçbir şey yiyemiyorum. Sabah zorla ayakta kahvaltı ediyorum, akşam da ne pişirdiysem küçük bir porsiyon yiyorum. Ne meyve ne başka birşey. Öğle yemeği de yok.

Özendim sana maşallah, yarasın canım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün tam bir haftalık olduk.aklım hep topikte.okumak istiyorum.yazmak istiyorum.ama bebişim sürekli emmek istiyor.sütüm yeni yeni artıyor.arttırmaya çalışıyorum.sizlere yazıp,okumayı özledim.inşallah ara ara girerim yine.

kızlar özledim sizi umarım henepiniz ıyısınızdır ben ve kızım cok ıyıyum en kısa zamanda dogum hıkayemı yazacagım kocaman optüm hepinizi:KK54:

Bugün tam bir haftalık olduk.aklım hep topikte.okumak istiyorum.yazmak istiyorum.ama bebişim sürekli emmek istiyor.sütüm yeni yeni artıyor.arttırmaya çalışıyorum.sizlere yazıp,okumayı özledim.inşallah ara ara girerim yine.

Maşallah ikinize de canım. Sütun artar&bollasir, bebeğine yarar inşallah.

kızlar özledim sizi umarım henepiniz ıyısınızdır ben ve kızım cok ıyıyum en kısa zamanda dogum hıkayemı yazacagım kocaman optüm hepinizi:KK54:

Hoş geldin canım. Iyi olmaniza çok sevindim, op prensesini yerime:KK70::KK70:

$10259472_10152356696137431_1798926693_n.jpg $10255453_10152348400177431_387768720_n.jpg buda kızımız aybüke bugün 43 günlük oldu :KK34:

Maşallah ikinize de canım. Sütun artar&bollasir, bebeğine yarar inşallah.

Hoş geldin canım. Iyi olmaniza çok sevindim, op prensesini yerime:KK70::KK70:

öperim canım sende öp

X