Kizlar mrb uzun zamndir yazamiyorum malum bebis cok ugrastirio dogumy bekleyen herkese allah yardim etsin sag salim kzvustursun yavrulariniza...biz bugun 19 gunluk olduk bende tam lohusalik pskolojisi hakim malesef..bebisim daha cok minik giydirrken emzirirken kucagma alurken cok acemiyim buda benim canimi skio kendimu cok kotu anne gbi goruyorum gece uykum benim coooook tatlidir en cok geceleri zorlaniyorum sonra bebisimin yuzune bakinca kendimu suclu hissediyorum halbuki ben onu oksdar cok istedimki simdi nie zor gelio die kendime cok kiziyorum...cok sukur ailelermz yardimci ama artik iyce kafayi yedim onlarin bana acemisin esprileri bile cok canimu yakio kvalideme nednse gicik oluyorum aslinda kadin cok iyi offf ya kendimden nefret ediyorummm
Ikinize de maşallah, Allah anali&babalı büyütmeyi nasip etsin insallah. Şimdi abileri de heyecanlıdir, etrafında pervane olurlar
Sanirim kiyamiyorum senin de dediğin gibi. Bakalım deneye yanila doğruyu bulacağız
Allah bağişlasın canım senle doğum zamanı aynıymış maşallah sen doğurup göbeğini bile düşürmüşsün ben de tık yok kaç gün oldu doğum yapalı
Ben geçen haftaki kontrolumde çatı muayenesini oldum. Çok kısa suruyo korkulacak bişey değil. Dr bana bu çocuk burdan çıkar dedi ama tatmin olamadım nedense. Biraz daha açıklama yapsaydı keşke, korku ışte insan en iyi şeklini duymak istiyo doktorundan:) çok iyi geniş fatin falan deseydi daha mutlu olurdum
Kızlar biz kızımla doktordayız...
80 leri bulan sancım çıktı.
Ama açılma yok.
Doktorum da bugün nöbetci =)
Açılmam olur diye 3 saat sonra tekrar bakacak.
Şimdi hastane içinde turluyorum.
Şu diş ağrısı neler getiriyor başıma...
Hiç doğurasım yok
Dişimin ağrısı geçsin de öyle doğurayım
Acele etmiyorum zaten :) dogsun diye acele ettim de noldu. Ersey zamani gelince oluyogobegine dokunmaktan korkuyorum. Cani yancak saniyorum. Babasi sagolsun gobek bakimini o yapiyo. Ben haala agliyorum ama biraz daha az. Telefonda bana annelik nasil bir duygu demesinler. Ve de ne ara buyudun anne oldun filan gibi cumleler kurmasinlar bi de kizim hic hasta olmasin
Canım Sağlıkla gelsin dünyayakızlar yarın sabah erkenden sezeryana giriyoruz. sancı falan yok sadece su geldi. eve geri döndük. annemler gelecek gece apar topar oldu.
Uyudum ve ağrıdan uyandım
Allah düşmanımın başına vermesin böyle diş ağrısı...
Gül gibi geçen zamanımı bana zehir etti.
Hemde doğum öncesi...
İnanılmaz ağrıyor, ağrıdan uyandım şimdi uyuyamıyorum.
Bunun yaşattığı stresi 9 ay boyunca yaşamadım.
Elim ağrı kesicilere gidiyor, bebeğime bir şey olur düşüncesiyle içemiyorum.
Rabbim beni şimdiden imtihan ediyor gibi annelik konusunda.
Ben şu 3 günde nasıl doğum yapamadım kendime inanamıyorum.
Doktor da yapabileceğim bir şey yok dedi.
Bunun stresi insanı katil eder.
Saat 10 da kontrolüm var.
Bari sabah etseydim uyuyarak
Bu prima sürekli kaçırıyor, ya da ben bezlemeyi beceremiyorum
Hayırlısı olsun, rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin insallah.
Çok geçmiş olsun canım. Sanirim günde üç tane parola izin veriyor doktorlar. Inşallah hafifler ağrıların.
Bebek bezi araştırmam da sizdirdigi yönünde çok yorum okudum cancağızım :)
Memnun olanda var tabi ama şikayetçi olan daha çoktu.
Huggies hakkında hiç kötü yorum okumadım diyebilirim.
Bir daha ki sefer dikkatli bağla anlarsın :)
1+1= İdil ♥
hepinize iyi dileklerinz icin tesekkür ederm.spinal epidural oldm ben hic aci hissetmedm.yanetkide olmadi.igne acisi bile hissetmedm.gecemde cok rahat gecti.kendim tuvaletime kalktm bol bol yürüdm acisada.personel cok sasirdi gayretime.kizimda emdi uyudu hep cok usluydu masallah.benim dawn sendromu riskm yüksekti saglikli masallah.
Kizlar mrb uzun zamndir yazamiyorum malum bebis cok ugrastirio dogumy bekleyen herkese allah yardim etsin sag salim kzvustursun yavrulariniza...biz bugun 19 gunluk olduk bende tam lohusalik pskolojisi hakim malesef..bebisim daha cok minik giydirrken emzirirken kucagma alurken cok acemiyim buda benim canimi skio kendimu cok kotu anne gbi goruyorum gece uykum benim coooook tatlidir en cok geceleri zorlaniyorum sonra bebisimin yuzune bakinca kendimu suclu hissediyorum halbuki ben onu oksdar cok istedimki simdi nie zor gelio die kendime cok kiziyorum...cok sukur ailelermz yardimci ama artik iyce kafayi yedim onlarin bana acemisin esprileri bile cok canimu yakio kvalideme nednse gicik oluyorum aslinda kadin cok iyi offf ya kendimden nefret ediyorummm
sinir katsayım fırlamış durumda. yanlış alarm gelen su değilmiş çocuğun baskısıyla birlikte oluşan idrar kaçırmaymış. gündüz gözüyle daha net belli oluyor sanırım. gram sancım yoktu alttan bakmamışlardı. sabah anlaşıldı. kendi doktoruma gittik onunlada tartışacaktım kendimi zor tuttum bebek 41. haftada şuan oysa daha 37+4üm ben. ölçümlerde yanlış değil çünkü tü doktorların ölçümlerinde iri çıkıyor. ben nasıl doğurayım normal şekilde. bana psikiyatriye görün korkularını yen gel diyor. ya benim sancı korkum yok ki sancıya dayanırım milletin doktoru senin bebek iri normal olmaz diyor bizimki bebek iri değil diyor daha nasıl iri olacak bu bebek. 41. haftadan bahsediyoruz gözü görmüyor hala devlet bize kota koydu diyor devlet sana kota koyduysa bu durumlarda sezeryan yapacaksın. benim bebeğim normal haftasında olsa bende normal yapmak isterim. benim şekerim var bebek ondan dolayı iri. tamam siz bilirsiniz dedim çektim gittim. kürtaj olduğum doktoru aradı eşim o yarın gelin birlikte karar verelim dedi. kafa çapı büyükse normal olmaz dedi. en azından birlikte karar verelim dedi.diğeri gibi benim dediğim olur demedi. birde biz öğretmenlere laf söylerler. öğretmenler kalitesiz derler. önce sağlık alanına baksınlar. sağlık bitmiş türkiyede
sinir katsayım fırlamış durumda. yanlış alarm gelen su değilmiş çocuğun baskısıyla birlikte oluşan idrar kaçırmaymış. gündüz gözüyle daha net belli oluyor sanırım. gram sancım yoktu alttan bakmamışlardı. sabah anlaşıldı. kendi doktoruma gittik onunlada tartışacaktım kendimi zor tuttum bebek 41. haftada şuan oysa daha 37+4üm ben. ölçümlerde yanlış değil çünkü tü doktorların ölçümlerinde iri çıkıyor. ben nasıl doğurayım normal şekilde. bana psikiyatriye görün korkularını yen gel diyor. ya benim sancı korkum yok ki sancıya dayanırım milletin doktoru senin bebek iri normal olmaz diyor bizimki bebek iri değil diyor daha nasıl iri olacak bu bebek. 41. haftadan bahsediyoruz gözü görmüyor hala devlet bize kota koydu diyor devlet sana kota koyduysa bu durumlarda sezeryan yapacaksın. benim bebeğim normal haftasında olsa bende normal yapmak isterim. benim şekerim var bebek ondan dolayı iri. tamam siz bilirsiniz dedim çektim gittim. kürtaj olduğum doktoru aradı eşim o yarın gelin birlikte karar verelim dedi. kafa çapı büyükse normal olmaz dedi. en azından birlikte karar verelim dedi.diğeri gibi benim dediğim olur demedi. birde biz öğretmenlere laf söylerler. öğretmenler kalitesiz derler. önce sağlık alanına baksınlar. sağlık bitmiş türkiyede
Merhabalar bugun nst de bağlıyken kac haftalik oldugumu sordu oradaki görevli 40. Hafta ama tık yok dedim güldüksonra dediki bazen 40. Haftanın sonunda da rahim gevşemezse normal dogum olmuyormuş ben de tam olarak anlamadım ama sabırım hani rahim gevseyince cati kemiği genişliyor mucus plug denen tikac kendini arıyor ve sancılarda dogum başlıyor ya onu kastediyorlar sen devlete mı gidiyorsun canım ben 39+3 teyim yarına doktor belki sezeryana mı yönlendirir ne yapar diye düşünüyorum sen bekleme kararını kendin mı aldın doktorun mu yönlendiriyor? Herkes daha dogurmadin mı diye arıyorlar senin haftani görünce cesaretlendim bak simdi
suyum geldi kızlar. hastaneye gidiyoruz.
Biraz talihsiz bir gündü bir bayan dogum yapmış kanaması varmış doktor tum randevuları yarına erteledi Allah herkese sifa versin insallah
Nst ye bağlandım ama gram sancı yok nasıl olacak a dostlar ben de bilmiyorum
Herkes arayıp duruyor doğmadı mı diye ;(
Yarına tekrar randevumuz var bakalım neler olacak))
Canım gözünüz aydin guzellikle saglikla büyütün meleğinizi insallah
Dua edeceğim size canım Allah kolaylıklar versin haberlerinizi bekliyoruz))
Yok canım maalesefMaalesef diyorum çünkü artık bebişim bi yerden gelme işaretleri versin istiyorum
Kızlar biz kızımla doktordayız...
80 leri bulan sancım çıktı.
Ama açılma yok.
Doktorum da bugün nöbetci =)
Açılmam olur diye 3 saat sonra tekrar bakacak.
Şimdi hastane içinde turluyorum.
Şu diş ağrısı neler getiriyor başıma...
Hiç doğurasım yok
Dişimin ağrısı geçsin de öyle doğurayım
Canım huggies kullanıyorum gayet memnunum... Sen kıyamadığın için gevşek bağlıyor olabilirsin.. Hastanede prima bağladılar sızıntı olmadı canım....
toco kasılmalar ya da sancılarla mı ilgili bilmiyorum çözemedim henüzbenm ağrı eşiğim yüksek mi bilmiyorum canım çok tatlıdır ah bi de başım ağrıyınca kendmden geçiyorum Allahım hepimize sağlıklı bir avazda kurtulacağımız doğumlar nasip etsin inşallah
yok cnm kalmaz ya eğer düzenli beslenilirse doğumdan sonra cogu gidiyor hem doktor soyledi hemde okumustum arkasından krem vs kullanıldımı gecer allahın izni ile kantorunu duydum ama kullanmadım acıkcası iyi geliyorsa bende kullanayım valla dayanılmıyor zaten bebek asagı baskı yaptıkca orası agrıyor resmen küçük wc olsa bile
evet ya genetikde etkili cidden benim mesela annemde bacaklarında var karında yok bende ikisinde de olmadı aman bosver takma kafana bebeklerimiz iyi olsunda ben hiç catlıcam diye düşünmedim acıkcası kremlendim yaglandım dedim gerisi allah kerim
oglumun hatırası bana
Cok cok gecmis olsun tatlimUyudum ve ağrıdan uyandım
Allah düşmanımın başına vermesin böyle diş ağrısı...
Gül gibi geçen zamanımı bana zehir etti.
Hemde doğum öncesi...
İnanılmaz ağrıyor, ağrıdan uyandım şimdi uyuyamıyorum.
Bunun yaşattığı stresi 9 ay boyunca yaşamadım.
Elim ağrı kesicilere gidiyor, bebeğime bir şey olur düşüncesiyle içemiyorum.
Rabbim beni şimdiden imtihan ediyor gibi annelik konusunda.
Ben şu 3 günde nasıl doğum yapamadım kendime inanamıyorum.
Doktor da yapabileceğim bir şey yok dedi.
Bunun stresi insanı katil eder.
Saat 10 da kontrolüm var.
Bari sabah etseydim uyuyarak