- 1 Aralık 2008
- 247
- 58
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlar soran dua eden herkesten allah razı olsun bugün 11.30 da genel anestezi ile anne oldum ona dokunana kadar hersey saka gibiydi 2 saat omzumda yanak yatağa yattık hersey rüya gibiydi ama sonra yoğun bakıma aldılar emmek istemiyor mama da almıyor serum desteği baslattılar çok Üzgünüm çok özledim nolur miniğime dua edin
Kızlar doktordan geliyorum bu aksam düzenli sancılarım vardı bi gidelim dedik ama sancılar cok yüksek olmaya basladi doktor dayanmiycak dedi sabah 9 da doguma alinicam benim icon dua edin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar doktordan geliyorum bu aksam düzenli sancılarım vardı bi gidelim dedik ama sancılar cok yüksek olmaya basladi doktor dayanmiycak dedi sabah 9 da doguma alinicam benim icon dua edin
Maşallah sizeee:) dün gece yarısına kadar burda nöbetteydim senden haber bekledim:) iyi olmanıza çok sevindim Allah analı babalı büyütsün..5 günüm var ama nasıl heveslendim anlatamam şuan:) Darısı başımıza inşallahhh:)
Snowyy cancagizim :)
Bütün gece dua ettik kızlarla senin için.
Küçük korsanın hoş gelmiş sefalar getirmiş ♥♥♥
Rabbim mutluluğunu daim etsin.
Allah analı babalı büyütsün Paşanı canım.
Darısı bizlerin başına
1 + 1 = İdil ♥
Kızlar dün geceden beri kasıklarımda sancı var diyordum.
Eşimle hastaneye gittik.
Alttan muayene oldum açılmam falan yok...
Nst de sancı da çıkmadı.
Kan ve idrar testi de temiz çıktı çok şükür.
Ama deli gibi ağrı çekiyorum
Buna da normal dediler.
Çatı muayenesi eder gibi baktı doktor ablamiz ve su an hala ağrılarım var ve lekelenmem oldu.
Bu şekil ağrılı giderse çok çetin bir doğum beni bekliyormus...
1 + 1 = İdil ♥
Gozun aydin tatlim ALLAH anali babali buyutmeyi nasip etsin masallah oglusuna
Oyyy maşallah boylu poslu minik paşan Allah analı babalı büyütsün. Sağlık sıhhat versin rabbim ikinize de
Burda herkes merakla bekledi haberlerinizi ama Allah a şükür guzel haberlerle dondun
Maşallah bebeğine de sana da
Allah anali babali sağlıklı huzurlu büyütsün
Haydi bakalım darısı bizlere ))
Ilk emzirme vs hakkında bizleri de bilgilendirin olur mu??? Tavsiyelerinizi bekliyoruz çiçeği burnunda meleği kucağında annisler
))
Snowyy ve priori gözünüz aydıınn:)Allahım Maşallah bebeğine de sana da
Allah anali babali sağlıklı büyütsün
Haydi bakalım darısı bizlere de ))
kübizm sende iyi haberlerle dönersin inşallaahh:)
kızlar gelen suyummuş hiç açılmam sancım yok acil sezeryana alıyorlar dua edin
oy maşallah canım benim ya gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere olsun çok mutlu oldum rabbim sizi yuvanızda her zaman huzurlu sağlıklı mutlu etsin inşallah
Selam kızlar!
Biz de dün doktor kontrolüne gittik hala açılma vs yok salı günü ne yapacağımıza karar vericez. Lütfen dua edin.
Canıımmm gözün aydın hep senden haber bekledik, Allah sağlık sıhhat versin bebeğine de sana da bizim için de öp kokla minik korsanı
canlar soran dua eden herkesten allah razı olsun bugün 11.30 da genel anestezi ile anne oldum ona dokunana kadar hersey saka gibiydi 2 saat omzumda yanak yatağa yattık hersey rüya gibiydi ama sonra yoğun bakıma aldılar emmek istemiyor mama da almıyor serum desteği baslattılar çok Üzgünüm çok özledim nolur miniğime dua edin
Tesekkurler canım, senin de az kalmış. Rabbim güzel bir doğum nasip etsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Teşekkürler gülüm. Güzel ve kolay bir doğum diliyorum canım. Kendini korkutma, doğum başladığında heyecandan birşey anlamıyorsun. Sonrasında da bebeğin için birçok şeye katlaniyorsun. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım.
Teşekkürler arkadaslar
Ilk emzirme biraz mekanik geçiyor, ebeler gogsunuzu ve bebeginizi tutuyor, ama inanın bebeğiniz be yapması gerektiğini zaten iyi biliyor
Sonra ortalama 2-3 saate bir bebek bırakana kadar emziriyorsunuz. Zamanla bebek&anne arasında bağ oluşuyor ve emzirmek mekanik olmaktan çıkıyor. Mutlaka krem kullanın ve göğüs kalkanini icat eden kişiden Allah razı olsun
Doğumun güzel gecmiştir inşallah canım, maşallah bebeğine.
Teteşekkürler arkadaşlar, darisi sizlere
Kızlar sancılarım çok arttı alıntı yapamıyorum ama çok saolun kızımı kucağıma alayım hepinizi haberdar edicem allahin izniyle
Tesekkurler canım, senin de az kalmış. Rabbim güzel bir doğum nasip etsin ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Teşekkürler gülüm. Güzel ve kolay bir doğum diliyorum canım. Kendini korkutma, doğum başladığında heyecandan birşey anlamıyorsun. Sonrasında da bebeğin için birçok şeye katlaniyorsun. Hakkında hayırlısı nasılsa öyle olsun canım.
Teşekkürler arkadaslar
Ilk emzirme biraz mekanik geçiyor, ebeler gogsunuzu ve bebeginizi tutuyor, ama inanın bebeğiniz be yapması gerektiğini zaten iyi biliyor
Sonra ortalama 2-3 saate bir bebek bırakana kadar emziriyorsunuz. Zamanla bebek&anne arasında bağ oluşuyor ve emzirmek mekanik olmaktan çıkıyor. Mutlaka krem kullanın ve göğüs kalkanini icat eden kişiden Allah razı olsun
Doğumun güzel gecmiştir inşallah canım, maşallah bebeğine.
Teteşekkürler arkadaşlar, darisi sizlere
geri sayım başladı...3100 kilomuz...Eki Görüntüle 1045140
Maşallah ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Allah nazarlardan saklasin.
Çok tatlı ya :)
Gelde sabirsizlanma doğum için demi annesi
1 + 1 = İdil ♥
Çook sevindim Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini darısıda hepimizin başınaa
Snowyyyyyymmmm:) hayirli olsun canim yaaa, valla nasil duygulandim bennn :) masallah sana da minnakina da, saglikla kavusmaniza cok sevindim. Saglikla buyut oglusunu
canım gözün aydın olsun. önemli olan ikinizinde sağlığı herşey geçiyor bebişi kucağına alınca. bol bol kokla meleğini bizim yerimizede
kızlar mis gibi pazarlar oyumuzu verdik geldik
hava güneşli ama serin yürüyüş için cook guzell tek olsanız bile alın kulaklıgı muzık dınleye dınleye yuruyun :))
maşallah oğluşun uzunmuş eşinle senin boylarınızı merak ettim
sağlıcakla büyüt oğluşunu canım bizi habersiz brakma ilk annelik izlenimlerini merakla bekliyoruz :49
:
Maşallah maşallah
doğum yapan taze anneler sizden hasteneye giderken mutlaka yanımızda olması gereken şeyler neler olmalı? tavsiyeleriniz bizler için çok önemli...hepinizin bebişlerine sizlerle sağlıklı bir ömür dilerim...