Kızlar dün geceden beri kasıklarımda sancı var diyordum.
Eşimle hastaneye gittik.
Alttan muayene oldum açılmam falan yok...
Nst de sancı da çıkmadı.
Kan ve idrar testi de temiz çıktı çok şükür.
Ama deli gibi ağrı çekiyorum
Buna da normal dediler.
Çatı muayenesi eder gibi baktı doktor ablamiz ve su an hala ağrılarım var ve lekelenmem oldu.
Bu şekil ağrılı giderse çok çetin bir doğum beni bekliyormus...
1 + 1 = İdil ♥
Selam güzeller, nasilsiniz gorusmeyeli
28 Mart 23.20 itibarı ile ben de anne oldum. Hastaneye giderken sancılar başladı, orada çok kısa sürede siddetlendi. Bebegim "çatıya" giremedi, kanamam da kesintisiz devam edince operasyon kararı aldılar. Doğum beklediğim gibi geçmese de, anne olmak tarifi imkansız güzellikte bir duygu. Sabirsizlanmakta çok hakliymissiniz
Biz iyiyiz, korsanım 3700gr 54 cm geldi. Ilk denemesinden beri emmede sorunu yok. Ağız sutu geldi şükür ama sarılık olmasın diye doktor tavsiyesi ile çok az mama takviyesi de alıyor. O kadar güzel ki, başından ayrilamiyorum. Taburcu bile olduk bu arada
Alıntı yapamadım ve tüm sayfaları okuyamadım. Hepinize tesekkur ederim, rabbim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsin insallah
Gözünüz aydın canım, maşallah bebeğine. Rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
28 Mart 23.20 itibarı ile ben de anne oldum. Hastaneye giderken sancılar başladı, orada çok kısa sürede siddetlendi. Bebegim "çatıya" giremedi, kanamam da kesintisiz devam edince operasyon kararı aldılar. Doğum beklediğim gibi geçmese de, anne olmak tarifi imkansız güzellikte bir duygu. Sabirsizlanmakta çok hakliymissiniz
Biz iyiyiz, korsanım 3700gr 54 cm geldi. Ilk denemesinden beri emmede sorunu yok. Ağız sutu geldi şükür ama sarılık olmasın diye doktor tavsiyesi ile çok az mama takviyesi de alıyor. O kadar güzel ki, başından ayrilamiyorum. Taburcu bile olduk bu arada
Alıntı yapamadım ve tüm sayfaları okuyamadım. Hepinize tesekkur ederim, rabbim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsin insallah
Gözünüz aydın canım, maşallah bebeğine. Rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Bende cok unutkanlık yaşıyorum, kafada milyon tane şey olunca:)
Benim ilk de genel anesteziydi, dr oyle onermisti. Bunda da oyle olacak zaten ekstra olarak bu gebeligimde kan pihtilasmasindan dolayı 9aydır igne yapiyorum gunde iki tane. Arada hastane fobisinden tansiyon da var azıcıkBicok sebep de olunca genel olacak. Hayırlisı..
Seninki epidural sanırım.
kızlar gelen suyummuş hiç açılmam sancım yok acil sezeryana alıyorlar dua edin
Oglum olacak kismetse iki isim arasinda kaldik. Eymen Asaf ve Metehan.sizce hangisi fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
msallah yeni anneler hayırlı olsun.sizleri her gün okuyorum.
bayada etkilenir oldum.
ama bende gelen giden yok cuma günü kontrolumuz var.
bir hafta önce gittik doktora kızım 3300 gr 51 cm boyumuz olmuş.
doktor bekle dedi bebişlerin işi hiç belli olmaz.
hayırlısı olsun ama bende normal doğum bekliyorum.
ben oyumu metehan a veriyorum cnm!
maşallah cnm bebeğine! Allah gönlüne göre versin!
Anladim canim, biraz daha toparlanmis sanki moralin. Bebegin saglikla gelsin de bu uzuntuleri hic hatirlamayacaksin. İnsallahbeklerken zaman sana su gibi akip gecer de minnakini hemencecik kucaklarsin. Kendini yumurta yemek icin cok zorlama, ben 1 aydir yemiyorum, genetikle de alakali. Kordonda sorun yokmus, krndini suclu hissetme. Bi hafta az alir sonra bi bakarsin hizli alir. İnsallah gonlune gore olurYok caım herhangi birşey demedi. Ben zaten dikkat ediyordum et süt ceviz muz falan ama yumurta pek yemiyordum. Haftada iki üç tane zor yiyebiliyordum sevmediğim için. Bakalım şimdi hergün kahvaltıya yumurta ekledim . Hiç olmazsa 200-300 gr alır diye düşünmekteyim Allahın izniyle . Çünkü beslenme kanallarına baktı hiç bir sorun görmedi şükür. Hayırlısı diyelim :)
Canimmmmm, ay hayirli olsun, cok sevindim yaaa. İkinizin de iyi olmasina sevindim :)Iyi geceler hnmlar..
Doğduk çok şükür sabah 9.02 de... 3318 gr ve 49 cm boy ile...
Alıntı yapamadım...
Rabbim sağ salim sizleri de kurtarsın inşallah...
Isteyen herkese de nasip etsin...
Sütümüz geldi çok şükür.. Azıcık kakamızı yaparken zorlanıyoruz.. O da yarına geçermiş inşallah ..
Öpüyoruz sizi teyzoşlar..
Canim istedigin gibi olmasa da saglikla gelsin, uzulme. Ayni durumda sayilirz, ben de haala bekliyorum, mudahaleye maruz kalmayayim diye ama naapalim, saglik olsun. Uzulme lutfen :)kızlar kızım 3900 kg olmuş ve hala gelmeye niyeti yok dr sen minyonsun bebek sana göre iri gelmezse sezeryan dedi moralim berbat
Snowyyyyyymmmm:) hayirli olsun canim yaaa, valla nasil duygulandim bennn :) masallah sana da minnakina da, saglikla kavusmaniza cok sevindim. Saglikla buyut oglusunuSelam güzeller, nasilsiniz gorusmeyeli
canım hayırlısı olsun. bebiş çatıya yerleşiyodur diye belki o ağrılar. ama belli olmaz, doğum zor geçecek diye şartlama kendini. bende hiç sancı yok, doktorum doğum kolay olcak demedi, adet ağrısının 100 katına hazırlan dediKızlar dün geceden beri kasıklarımda sancı var diyordum.
Eşimle hastaneye gittik.
Alttan muayene oldum açılmam falan yok...
Nst de sancı da çıkmadı.
Kan ve idrar testi de temiz çıktı çok şükür.
Ama deli gibi ağrı çekiyorum
Buna da normal dediler.
Çatı muayenesi eder gibi baktı doktor ablamiz ve su an hala ağrılarım var ve lekelenmem oldu.
Bu şekil ağrılı giderse çok çetin bir doğum beni bekliyormus...
1 + 1 = İdil ♥
suyum bu sefer geldi kızlar sabah doktor su değil demişti geri yollamıştı ama tutamıyorum akıyo sancılarımın gelmesini bekleyecem evde inşallah uyanınca dua edin bana
canım hadi bakalım, geliyo bebişimizzz. güzel haberlerini bekliyoruzkızlar gelen suyummuş hiç açılmam sancım yok acil sezeryana alıyorlar dua edin
dediğin gibi kan olayı cidden şok. normal doğumdan korkuyordun madem, iyi gönlüne göre olmasına sevindim canım. biz haala bekliyoruz, tık yokteşekkür ederim cnm! sen nasılsın? var mı bi gelişme?
şoktayım çünkü kan grubu karmaşası bizi baya endişlendirdi! zaten normal doğumdan da korkuyordum sezaryen diyince de doktor biraz rahatladım... suyu çok azmış kuzumun. hayırlısı böyleymiş:)
hayırlısı olsun canım, aniden haber alcaz senden de sanki :) her an güzel haberlerini beklemedeyiz mademşükürler olsun sancılar durdu kızlar. yine oluyor ama saatte bir 2 saatte bir. ama doktorum doğum yakın dedi.
Herkese Günaydınlar olsun
Bizim için final günü galiba..
Hakkınızı helal edin.. Çok güzel paylaşımlarımız oldu..... insan garip hissediyor kendisini.. :26:
İnşallah sağ sağlım atlatarım ve tekrar görüşebiliriz..
Öpüyorum sizleri..
Slm kizlar.yolculuk basladi.hastaneye dogru gidiyoz.dualarinizi esirgemeyin.allah hepimizin yardimcisi olsun.
Kizlar meleğim 26 martta dünyaya geldi maşallah saglikli ve çok tatli bi kizim oldu hem de sezeryana gideceğim günden bigün önce sancilarim başladı ve hastaneye girer girmez nişanim da geldi yani kizin kendi isteğiyle geldi çok sevindim ayrintilari anlatirim kuzum uyandi darisi basiniza
kızlar ya uyurken altıma yaptım yada suyum gelmiş ben hastaneye gidiyorum duanızı eksik etmeyin:18:
Mrb arkadaşlar doktordan geldik şimdi bebeğin suyu azalmış dedi doktor. ayrıca amniyo testi yaptırdı o temiz çıktı
Ancak riske atamam pazartesi yatışını yapalım. suni sancı vereceklermiş. Ben hep doğumumun kendiliğinden gelmesini istemiştim,olmadı kısmet değilmiş, Yine de dua ediyorum belki pazartesi gününe kadar gelir. Dua edin Allah hepimizn yardımcısı olsun sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım.iİNŞ
HASBİNALLAHU VENİMELVEKİL.
Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.
sancılar yarım saatte bir gelmeye başladı.seçim zamanı gelinmez ki oğlum ya .10 dakikada bir gelirse gel dedi doktor. şaka gibi
Iyi geceler hnmlar..
Doğduk çok şükür sabah 9.02 de... 3318 gr ve 49 cm boy ile...
Alıntı yapamadım...
Rabbim sağ salim sizleri de kurtarsın inşallah...
Isteyen herkese de nasip etsin...
Sütümüz geldi çok şükür.. Azıcık kakamızı yaparken zorlanıyoruz.. O da yarına geçermiş inşallah ..
Öpüyoruz sizi teyzoşlar..
canım gözün aydın olsun. önemli olan ikinizinde sağlığı herşey geçiyor bebişi kucağına alınca. bol bol kokla meleğini bizim yerimizede