2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
şükürler olsun sancılar durdu kızlar. yine oluyor ama saatte bir 2 saatte bir. ama doktorum doğum yakın dedi.

canım bence korkma. benim doktorum bana şunu dedi okul hayatınızda çok korktuğunuz hocalar olmuştur,herkesin bu hoca okul uzattırır dediği dersten kalacağım okulum uzayacak vs bir sürü düşünce ile kendinizi harap etmişsinizdir ancak şuan okulu bitirmiş ve öğretmen olmuşsunuz. aslında korkulacak hiç birşey yokmuş. zor bir hocada olsa dersinden geçmiş ve mezun olmuşsunuz. doğumda böyledir. sizi korkuturlar şöyle olur böyle olur şunda şöyle olmuştu sende de öyle olabilir ama doğumuda korktuğunuz o hocalar gibi düşünün. birgün bakmışsınız çocuğunuz doğmuşta kocaman olmuş. ve o gün keşke dememek için korkmayın o sınavları nasıl verdiyseniz doğumuda o şekilde atlatacaksınız. o ağrılar bende de var canım kasık ağrısı çok normal. bebek artık alt tarafa baskı yapıyor. beline bişey sar hep ayaklarına çorap giy.suyu ihmal etme. bazıları benim doktor gibi psikolojik destekde verir bazılarıda korkutur böyle kadını. benim bildiğim önce nstye girdirirler sancı vs çıkarsa ya da su falan gelme olayı olursa alttan bakarlar. bazıları alttan bakmaya çok meraklı sanırım. benim nstde sancım çıktığı halde doktor alttan bakmadı. takma kafana sen onları. vücudu strese sokarsan doğumun zor geçermiş.

kızlar hepinizin gözü aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bol bol sütlü günler diliyorum sizlere :))

Selam kızlar!
Biz de dün doktor kontrolüne gittik hala açılma vs yok salı günü ne yapacağımıza karar vericez. Lütfen dua edin.

Canıımmm gözün aydın hep senden haber bekledik, Allah sağlık sıhhat versin bebeğine de sana da bizim için de öp kokla minik korsanı

Çook sevindim Gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini darısıda hepimizin başınaa

Oglum olacak kismetse iki isim arasinda kaldik. Eymen Asaf ve Metehan.sizce hangisi fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

msallah yeni anneler hayırlı olsun.sizleri her gün okuyorum.
bayada etkilenir oldum.
ama bende gelen giden yok cuma günü kontrolumuz var.
bir hafta önce gittik doktora kızım 3300 gr 51 cm boyumuz olmuş.
doktor bekle dedi bebişlerin işi hiç belli olmaz.
hayırlısı olsun ama bende normal doğum bekliyorum.

Evet canım Allah izin verirse öyle olsun istiyorum ...Ama bakalım birkaç test istedi doktorumuz onları yaptırıcaz ...
Hayırlısı hakikaten ...Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah

Oglum olacak kismetse iki isim arasinda kaldik. Eymen Asaf ve Metehan.sizce hangisi fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

ben oyumu metehan a veriyorum cnm!

maşallah cnm bebeğine! Allah gönlüne göre versin!

Anladim canim, biraz daha toparlanmis sanki moralin. Bebegin saglikla gelsin de bu uzuntuleri hic hatirlamayacaksin. İnsallahbeklerken zaman sana su gibi akip gecer de minnakini hemencecik kucaklarsin. Kendini yumurta yemek icin cok zorlama, ben 1 aydir yemiyorum, genetikle de alakali. Kordonda sorun yokmus, krndini suclu hissetme. Bi hafta az alir sonra bi bakarsin hizli alir. İnsallah gonlune gore olur
Canimmmmm, ay hayirli olsun, cok sevindim yaaa. İkinizin de iyi olmasina sevindim :)
kızlar kızım 3900 kg olmuş ve hala gelmeye niyeti yok dr sen minyonsun bebek sana göre iri gelmezse sezeryan dedi moralim berbat
Canim istedigin gibi olmasa da saglikla gelsin, uzulme. Ayni durumda sayilirz, ben de haala bekliyorum, mudahaleye maruz kalmayayim diye ama naapalim, saglik olsun. Uzulme lutfen :)
Snowyyyyyymmmm:) hayirli olsun canim yaaa, valla nasil duygulandim bennn :) masallah sana da minnakina da, saglikla kavusmaniza cok sevindim. Saglikla buyut oglusunu

Çok şükür doğum haberini beklediğimiz herkescikler doğum yapmış..
Bütün annişler ve bebişlerde iyi çok şükür..
biz oyumuzu kullandık kocamla dükkana geldik ama kimsecikler gelmiyo
kızım sağolsun inanılmaz hareketli
hepinizi kocamaaaan öpüyoruuuuuuzzzz

canım hayırlısı olsun. bebiş çatıya yerleşiyodur diye belki o ağrılar. ama belli olmaz, doğum zor geçecek diye şartlama kendini. bende hiç sancı yok, doktorum doğum kolay olcak demedi, adet ağrısının 100 katına hazırlan dedi bence o ağrılar kriter değildir
suyum bu sefer geldi kızlar sabah doktor su değil demişti geri yollamıştı ama tutamıyorum akıyo sancılarımın gelmesini bekleyecem evde inşallah uyanınca dua edin bana

kızlar gelen suyummuş hiç açılmam sancım yok acil sezeryana alıyorlar dua edin
canım hadi bakalım, geliyo bebişimizzz. güzel haberlerini bekliyoruz
dediğin gibi kan olayı cidden şok. normal doğumdan korkuyordun madem, iyi gönlüne göre olmasına sevindim canım. biz haala bekliyoruz, tık yok
şükürler olsun sancılar durdu kızlar. yine oluyor ama saatte bir 2 saatte bir. ama doktorum doğum yakın dedi.
hayırlısı olsun canım, aniden haber alcaz senden de sanki :) her an güzel haberlerini beklemedeyiz madem

iyi pazarlar annişler bende temizliğimi yapıp geldim:)bugun eşime yalvardım dışarı çıkıp gezelim diye o işte olunca ben hep evde oluyorum canım çok sıkılıyor

canım sağlıkla almışsındır inş. bebişini

Slm kizlar.yolculuk basladi.hastaneye dogru gidiyoz.dualarinizi esirgemeyin.allah hepimizin yardimcisi olsun.

bebiş gelmiş dünyaya sanırım rabbim sağıkla büyütmeyi nasip etsin

gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini. ne güzel olmuş bakalım bizler ne zman alacağız bebişleri kucağımıza

kızlar ya uyurken altıma yaptım yada suyum gelmiş ben hastaneye gidiyorum duanızı eksik etmeyin:18:

canım ya inş. hayırlı haberlerle dönmüşsündür.

Ayyy herkesler dogum yapmis tek tek kutlayamadim kusura bakmayin cok guzel hepinizi kutlarim kizlar allah anali babali buyutmek nasip etsin insallah neyse oglusum acikti sonra gene görüşürüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ikiniz içinde en hayırlısı ne ise o olsun. dualarımız seninle sağlıkla kucağına alırsın bebişini inş.

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

canım gözün aydın sağlıkla büyüsün minişin.

sancılar yarım saatte bir gelmeye başladı. seçim zamanı gelinmez ki oğlum ya .10 dakikada bir gelirse gel dedi doktor. şaka gibi

ay çok heyecanlı doğum yaptınmı acaba :)

canım maşallah bebişine ve sana. sağlıkla büyüt bebişini mis gibidir şimdi o :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…