2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar mis gibi pazarlar oyumuzu verdik geldik
hava güneşli ama serin yürüyüş için cook guzell tek olsanız bile alın kulaklıgı muzık dınleye dınleye yuruyun :))

Doğum hikayem: kizim boynuna 2 kez kordon doladigi için dogumu 26 martta sezeryanla gerçekleşti ama beni sevindiren 25 martta sancilarim başladı 26 mart sabahi nişanim geldi ve sancilarim devam ediyordu hatta öğleden sonra olacak olan sezeryana apar topar sabahtan alindim yani kizim zaten gelecekmis:) 10:55 te doğum gerçekleşmiş Dr.unun sezeryana israr etmesinin bir diğer sebebi kustimin olmasiymis meğer sezeryandan sonra kistimi de almus yani biraz uzun surmus operasyon eğer almasa birkaçay snr tekrar ameliyat olacaktim sşuan önemli olan su ki hayatimdaki en büyük aski yasiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize hayirli saglikli doğumlar hepimizin yavrusuna saglik ve uzun omur versin Rabbim...

tebrik ederim cnm! Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin!
genel anestezi almışsındır heralde... ben de nasipse çarşamba günü genel anesteziyle sezaryen olucam.
sonrasında uyandığında durumun nasıldı? çok ağrın var mıydı?

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

hayırlı olsun sağlıcakla büyüt bebeğini canım

maşallah oğluşun uzunmuş eşinle senin boylarınızı merak ettim
sağlıcakla büyüt oğluşunu canım bizi habersiz brakma ilk annelik izlenimlerini merakla bekliyoruz

kızlar gelen suyummuş hiç açılmam sancım yok acil sezeryana alıyorlar dua edin

hayırlı, güzel haberlerle gel inş

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inş

hayırlı pazarlar arkadaşlar 3 gündür o kadar yoğunum ki hiç vaktim olmuyor yazmaya. çok kötü ve zor üç gün geçirdim. burada da söylemiştim mutfak tamirden geçecek diye çok şükür bugün bitirdim ama bende bittim. ara ara bir dk süren sancılarım var. bir de size bir sorum olacak. benim bir haftadır(afedersiniz) sümüksü koyu sarı bir akıntım var. acaba bileniniz var mı bu neyin nesi. doğum yaklaşınca öyle bir akıntının gelebileceğini söyledi bir kaç kişi. sizler nasılsınız doğum yapan var mı. bir kaçınız sancı için hastahaneye gitmiş çok geçmiş olsun onlara.

Gozun aydin canim, bitmis tadilat stresin. Akintiyla beraber sanci ya da batma da var mi? Nisan degil de enfeksiyonmus gibi gekdi bana. Doktiruna bi danis bence

Gozun aydin canim, bitmis tadilat stresin. Akintiyla beraber sanci ya da batma da var mi? Nisan degil de enfeksiyonmus gibi gekdi bana. Doktiruna bi danis bence

yok canım öyle sancı yok. birde 5 gün önceki kontrolümde enfeksiyon yok dedi. malum taş düşürüken çok iltihap akmıştı.

Dün yanımda beni nst ye bağlarlarken 41 haftalık bir bayan daha vardı nst de.
Nasıl kıvranıyordu sancıdan, dua ede ede...
Kendimi unuttum onun için dua ettim.
Gözümde korktu sahiden.
Sanırım ben üşüttüm cuma günü olan randevuma duş alıp çıkmıştım evden...
Tahlillerim temiz çıktığına göre tek ihtimal o.
Bugün biraz daha iyiyim tatlım =)

Nisandir belki o zaman. Benim de kafa karisti. Ama bi haftadir diyosun :S doktoruna sormalisin

evet canım şimdi aradım doktoru doğum yaklaşınca olur böyle içinde pembe akıntı olmadığı sürece korkma diyor hafta içi kontrolüm var zaen gidince bakacak. hayırlısı olsun bakalım.

umarım hep öyle kalır...peki doğumdan sonra hemen sütün geldimi?

AA ben kaçırdım mı hikayeyi
Tebrikler canım maşallah bebeğine de sana da bizlere de dua et
Minnoş nasıl tatlidir kim bilir
Normal miydi senin canım sayfayı bulup okuyamadim da

teşekkür ederim.inş.bir avazda kurtulursunuz sizde.ben spinal sezeryan olmak zorunda kaldım.suyum azalmıştı.biraz tereddütlerim vardı sezeryana dair ameliyat haliyle...korktuğum gibi değilmiş hiç pişman olmadım.yarın tam bir haftayı dolduracağız rahatlıkla bebeğimle ilgilnebilyorum.sadece 3 gün sıkıntı çektim.spinali düşünen heerkese tavsiye ederim.buaradadoğum hikayemi yazacak fırsatım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…