Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğum hikayem: kizim boynuna 2 kez kordon doladigi için dogumu 26 martta sezeryanla gerçekleşti ama beni sevindiren 25 martta sancilarim başladı 26 mart sabahi nişanim geldi ve sancilarim devam ediyordu hatta öğleden sonra olacak olan sezeryana apar topar sabahtan alindim yani kizim zaten gelecekmis:) 10:55 te doğum gerçekleşmiş Dr.unun sezeryana israr etmesinin bir diğer sebebi kustimin olmasiymis meğer sezeryandan sonra kistimi de almus yani biraz uzun surmus operasyon eğer almasa birkaçay snr tekrar ameliyat olacaktim sşuan önemli olan su ki hayatimdaki en büyük aski yasiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize hayirli saglikli doğumlar hepimizin yavrusuna saglik ve uzun omur versin Rabbim...
Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.
Iyi geceler hnmlar..
Doğduk çok şükür sabah 9.02 de... 3318 gr ve 49 cm boy ile...
Alıntı yapamadım...
Rabbim sağ salim sizleri de kurtarsın inşallah...
Isteyen herkese de nasip etsin...
Sütümüz geldi çok şükür.. Azıcık kakamızı yaparken zorlanıyoruz.. O da yarına geçermiş inşallah ..
Öpüyoruz sizi teyzoşlar..
Selam güzeller, nasilsiniz gorusmeyeli
28 Mart 23.20 itibarı ile ben de anne oldum. Hastaneye giderken sancılar başladı, orada çok kısa sürede siddetlendi. Bebegim "çatıya" giremedi, kanamam da kesintisiz devam edince operasyon kararı aldılar. Doğum beklediğim gibi geçmese de, anne olmak tarifi imkansız güzellikte bir duygu. Sabirsizlanmakta çok hakliymissiniz
Biz iyiyiz, korsanım 3700gr 54 cm geldi. Ilk denemesinden beri emmede sorunu yok. Ağız sutu geldi şükür ama sarılık olmasın diye doktor tavsiyesi ile çok az mama takviyesi de alıyor. O kadar güzel ki, başından ayrilamiyorum. Taburcu bile olduk bu arada
Alıntı yapamadım ve tüm sayfaları okuyamadım. Hepinize tesekkur ederim, rabbim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsin insallah
Gözünüz aydın canım, maşallah bebeğine. Rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
kızlar gelen suyummuş hiç açılmam sancım yok acil sezeryana alıyorlar dua edin
Doğum hikayem: kizim boynuna 2 kez kordon doladigi için dogumu 26 martta sezeryanla gerçekleşti ama beni sevindiren 25 martta sancilarim başladı 26 mart sabahi nişanim geldi ve sancilarim devam ediyordu hatta öğleden sonra olacak olan sezeryana apar topar sabahtan alindim yani kizim zaten gelecekmis:) 10:55 te doğum gerçekleşmiş Dr.unun sezeryana israr etmesinin bir diğer sebebi kustimin olmasiymis meğer sezeryandan sonra kistimi de almus yani biraz uzun surmus operasyon eğer almasa birkaçay snr tekrar ameliyat olacaktim sşuan önemli olan su ki hayatimdaki en büyük aski yasiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize hayirli saglikli doğumlar hepimizin yavrusuna saglik ve uzun omur versin Rabbim...
Oglum olacak kismetse iki isim arasinda kaldik. Eymen Asaf ve Metehan.sizce hangisi fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
hayırlı pazarlar arkadaşlar 3 gündür o kadar yoğunum ki hiç vaktim olmuyor yazmaya. çok kötü ve zor üç gün geçirdim. burada da söylemiştim mutfak tamirden geçecek diye çok şükür bugün bitirdim ama bende bittim. ara ara bir dk süren sancılarım var. bir de size bir sorum olacak. benim bir haftadır(afedersiniz) sümüksü koyu sarı bir akıntım var. acaba bileniniz var mı bu neyin nesi. doğum yaklaşınca öyle bir akıntının gelebileceğini söyledi bir kaç kişi. sizler nasılsınız doğum yapan var mı. bir kaçınız sancı için hastahaneye gitmiş çok geçmiş olsun onlara.
Gozun aydin canim, bitmis tadilat stresin. Akintiyla beraber sanci ya da batma da var mi? Nisan degil de enfeksiyonmus gibi gekdi bana. Doktiruna bi danis bence
Selam güzeller, nasilsiniz gorusmeyeli
28 Mart 23.20 itibarı ile ben de anne oldum. Hastaneye giderken sancılar başladı, orada çok kısa sürede siddetlendi. Bebegim "çatıya" giremedi, kanamam da kesintisiz devam edince operasyon kararı aldılar. Doğum beklediğim gibi geçmese de, anne olmak tarifi imkansız güzellikte bir duygu. Sabirsizlanmakta çok hakliymissiniz
Biz iyiyiz, korsanım 3700gr 54 cm geldi. Ilk denemesinden beri emmede sorunu yok. Ağız sutu geldi şükür ama sarılık olmasın diye doktor tavsiyesi ile çok az mama takviyesi de alıyor. O kadar güzel ki, başından ayrilamiyorum. Taburcu bile olduk bu arada
Alıntı yapamadım ve tüm sayfaları okuyamadım. Hepinize tesekkur ederim, rabbim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsin insallah
maşallah canım çok merak ediyorduk seni. çok şükür allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı bizlerin başına
hayırlı pazarlar arkadaşlar 3 gündür o kadar yoğunum ki hiç vaktim olmuyor yazmaya. çok kötü ve zor üç gün geçirdim. burada da söylemiştim mutfak tamirden geçecek diye çok şükür bugün bitirdim ama bende bittim. ara ara bir dk süren sancılarım var. bir de size bir sorum olacak. benim bir haftadır(afedersiniz) sümüksü koyu sarı bir akıntım var. acaba bileniniz var mı bu neyin nesi. doğum yaklaşınca öyle bir akıntının gelebileceğini söyledi bir kaç kişi. sizler nasılsınız doğum yapan var mı. bir kaçınız sancı için hastahaneye gitmiş çok geçmiş olsun onlara.[/QUO
canım benimde akıntım var ama açık kahve sarı değil bilemedim seninkini
herkese merhabalar
cuma günü iki kez cumartesi ve bu sabahta kahve sümüksü akıntım geldi aradım doktorumu bebek hareket ediyor ve suyun gelmediyse problem yok sancılarını takip et sıklaşma olursa,suyun gelirse hemen hastaneye gel ama şimdilik sorun yok oğlumuz yola çıkmış dedi :)
arada makat bölgeme ve kasıklarıma acayip baskı yapıyor ama ağrım sancım yok şimdilik. benimki bu hafta içine hazırlanıyor galiba.sağlıkla gelir inşallah
normal doğum istiyorum ama iriyizde zaten geçen hafta 3300 dübu hafta ne oldu kaç oldu acaba merak ediyorum perşembe kontrolüm var bakalım beklicek mi benimki ogüne kadar
yok canım öyle sancı yok. birde 5 gün önceki kontrolümde enfeksiyon yok dedi. malum taş düşürüken çok iltihap akmıştı.
Dün yanımda beni nst ye bağlarlarken 41 haftalık bir bayan daha vardı nst de.canım hayırlısı olsun. bebiş çatıya yerleşiyodur diye belki o ağrılar. ama belli olmaz, doğum zor geçecek diye şartlama kendini. bende hiç sancı yok, doktorum doğum kolay olcak demedi, adet ağrısının 100 katına hazırlan dedi bence o ağrılar kriter değildir
Nisandir belki o zaman. Benim de kafa karisti. Ama bi haftadir diyosun :S doktoruna sormalisin
umarım hep öyle kalır...peki doğumdan sonra hemen sütün geldimi?
umarım hep öyle kalır...peki doğumdan sonra hemen sütün geldimi?
AA ben kaçırdım mı hikayeyi
Tebrikler canım maşallah bebeğine de sana da bizlere de dua et
Minnoş nasıl tatlidir kim bilir
Normal miydi senin canım sayfayı bulup okuyamadim da
Hayırlı olsun canım benim
Allah analı,babalı büyütsün.