2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
suyum bu sefer geldi kızlar sabah doktor su değil demişti geri yollamıştı ama tutamıyorum akıyo sancılarımın gelmesini bekleyecem evde inşallah uyanınca dua edin bana

Gozun aydin tatlim ALLAH anali babali buyutmeyi nasip etsin masallah oglusuna

Bende cok unutkanlık yaşıyorum, kafada milyon tane şey olunca:)
Benim ilk de genel anesteziydi, dr oyle onermisti. Bunda da oyle olacak zaten ekstra olarak bu gebeligimde kan pihtilasmasindan dolayı 9aydır igne yapiyorum gunde iki tane. Arada hastane fobisinden tansiyon da var azıcık Bicok sebep de olunca genel olacak. Hayırlisı..
Seninki epidural sanırım.

Maşallah suphanallah canım
Sag salim kavuştunuz ya önemli olan bu
Hersey düzene girer insallah
Darısı bizlere
Benim kasilmalar devam ediyor su gunu hayirlisiyla bir atlatsak...

suyum bu sefer geldi kızlar sabah doktor su değil demişti geri yollamıştı ama tutamıyorum akıyo sancılarımın gelmesini bekleyecem evde inşallah uyanınca dua edin bana
Dualarımız seninle Allah yar ve yardımcın olsun
Evde beklemeyi tercih edebilirsin tabiki ama mutlaka doktorunu haberdar etmelisin

Burda herkes merakla bekledi haberlerinizi ama Allah a şükür guzel haberlerle dondun
Maşallah bebeğine de sana da
Allah anali babali sağlıklı huzurlu büyütsün
Haydi bakalım darısı bizlere ))
Ilk emzirme vs hakkında bizleri de bilgilendirin olur mu??? Tavsiyelerinizi bekliyoruz çiçeği burnunda meleği kucağında annisler
))

Maasallah cnm benim
Gozunuz aydin :)
Oh sutun de gelmis mis :)

Maasallah
Allah anali babali buyutsun

Snowyy ve priori gözünüz aydıınn:)Allahım Maşallah bebeğine de sana da
Allah anali babali sağlıklı büyütsün
Haydi bakalım darısı bizlere de ))

kübizm sende iyi haberlerle dönersin inşallaahh:)

Ah canımmmmmmmm gözün aydın maşallah her bi şeysi çok güzel
Beraberce büyüyün inşallah

maşallah maşallah gözün aydın darısı bizim başımıza :) hemen iyileşte bize anlat güzel hikayeni

gözüne aydın canım..geçmişler ve hayırlı olsun..darısı başımıza inş

Masaallah ikinize de bizde optuk hasret giderin bkalim:) darısı başımıza...

Canım maşallah size..Allah meleğini analı babalı, sağlıklı mutlu medut büyütmeyi nasip etsin..Sütünün gelmesine çok sevindim Benin yerimede o minnak elleri öp annesi..

Maşallah size ♥ ♥ ♥
Rabbim şansını bahtini guzel etsin :)
Darısı bizlerin başına.

1 + 1 = İdil ♥

Maşallah suphanallah canım
Sag salim kavuştunuz ya önemli olan bu
Hersey düzene girer insallah
Darısı bizlere
Benim kasilmalar devam ediyor su gunu hayirlisiyla bir atlatsak...

Maasallah cnm benim
Gozunuz aydin :)
Oh sutun de gelmis mis :)

Günaydınlar olsun herkese....

Iyi dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim

snowy canım Sağlıkla büyüt bebeğini maşallah tosuncuk gelmiş

kübizm canım Sağlıkla gelsin beneğin inşallah..

esmer kuzum doğumun hiçbir türlüsüne şartlama kendini... Rabbim hayırlı olanı versin..

Dün öğrendiğim birşeyi paylaşayım.. Göğüs ucu kremini mutlaka tavsiye ediyorlar.. Bir de bebek göğü ucunuzu esmerse yara oluyormuş.. Kahverengi halkanın bir kısmını da veriyor hemşireler..

teşekkür ederim cnm! sen nasılsın? var mı bi gelişme?
şoktayım çünkü kan grubu karmaşası bizi baya endişlendirdi! zaten normal doğumdan da korkuyordum sezaryen diyince de doktor biraz rahatladım... suyu çok azmış kuzumun. hayırlısı böyleymiş:)

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

saol cnm inş hepimizin bebeklerini Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin!

teşekkür ederim cnm! kan grubu iyi ki artık kesinleşti... daha önce 2 kere kan grubuma bakıldığını kesin biliyorum ve hatta nüfus cüzdanımda pozitif yazıyor. çok ilginç gerçekten. neyse hayırlısı olsun bakalım... evet son 3 gün nasıl geçecek

doktorum spinali tavsiye etti. ama anestezi doktoru geneli öneriyorum dedi. kan grubuna göre karar verilen bişey değildir ama spinal ve epiduralin yan etkileri çok var dedi bana. ben de kabul ettim artık.
hadi bakalım son 3 günümüz kaldı inş! büyük bekleyiş başladı:)

İlginc bir gun yasamissin cnm sok ustune sok

öyle oldu cnm... ama kan grubu konusu çok canımızı sıktı...

hayırlısı olsun canım sonuçta normalde çok kolay değil sağlıklı olsunda gerisi hallolur

evet cnm ben hep zaten hangi doğum şekli bebeğim ve benim için iyiyse öyle olsun diye dua ediyordum... evet dediğin gibi gerisi hallolur:)

maşallah cnm sana ve bebeğine Allah sağlıklı uzun ömürler nasip etsin!

gözün aydın cnm! çok sevindim!
maşallah minik paşana ve sana Allah uzun sağlıklı ömürler versin cnm!

geçmiş olsun cnm... inş kolay bi doğum olur bol bol dua et!

oy maşallah canım benim ya gözün aydın olsun allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizlere olsun çok mutlu oldum rabbim sizi yuvanızda her zaman huzurlu sağlıklı mutlu etsin inşallah

oy maşallah kuzum ikinize de allah analı babalı büyütsün her şey düzelir cnm sıkma sen canını meleğin kucağında ya rabbim bizlere de tez zamanda nasip eder inş. bu duyguyu

Gözün aydın Canim Allah analı babalı büyütsün sağlıkla . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…