teşekkürler canım...darısı başına.
Canim anlamlari ne ? Ama eymen ismi daha yakin geldi bana :)
sıranı bekleYahuu bacım sen ne zaman doğuracan
Eymen isminin anlami hayirli, ugurlu kutlu, sag taraftaki anlaminda bir kac guzel anlami daha var.Asaf; ileri goruslu hz.suleyman in en sevdigi veziri... anlami daha detayli benim hatirladigim bunlar... Metehan ida biliyoruz zaten hun hukumdarinin adi. Bizde Eymen Asaf daha agir basiyor ama yinede fikir almak istedk. :)
sıranı bekle
o zaman eymen asaf diyorummm ben
Eymen isminin anlami hayirli, ugurlu kutlu, sag taraftaki anlaminda bir kac guzel anlami daha var.Asaf; ileri goruslu hz.suleyman in en sevdigi veziri... anlami daha detayli benim hatirladigim bunlar... Metehan ida biliyoruz zaten hun hukumdarinin adi. Bizde Eymen Asaf daha agir basiyor ama yinede fikir almak istedk. :)
off kızlar grip oldumdoğuma 2 gün kala yakalandım gene gribe... hemen atlatsam bari!
nane limona bağladım kendimi
Oglum olacak kismetse iki isim arasinda kaldik. Eymen Asaf ve Metehan.sizce hangisi fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
sıranı bekle
o zaman eymen asaf diyorummm ben
Canım çok geçmiş olsun,sıkma portakal en güzelioff kızlar grip oldumdoğuma 2 gün kala yakalandım gene gribe... hemen atlatsam bari!
teşekkür ederim.inş.bir avazda kurtulursunuz sizde.ben spinal sezeryan olmak zorunda kaldım.suyum azalmıştı.biraz tereddütlerim vardı sezeryana dair ameliyat haliyle...korktuğum gibi değilmiş hiç pişman olmadım.yarın tam bir haftayı dolduracağız rahatlıkla bebeğimle ilgilnebilyorum.sadece 3 gün sıkıntı çektim.spinali düşünen heerkese tavsiye ederim.buaradadoğum hikayemi yazacak fırsatım olmadı.
evet canım şimdi aradım doktoru doğum yaklaşınca olur böyle içinde pembe akıntı olmadığı sürece korkma diyor hafta içi kontrolüm var zaen gidince bakacak. hayırlısı olsun bakalım.
Doğum hikayem: kizim boynuna 2 kez kordon doladigi için dogumu 26 martta sezeryanla gerçekleşti ama beni sevindiren 25 martta sancilarim başladı 26 mart sabahi nişanim geldi ve sancilarim devam ediyordu hatta öğleden sonra olacak olan sezeryana apar topar sabahtan alindim yani kizim zaten gelecekmis:) 10:55 te doğum gerçekleşmiş Dr.unun sezeryana israr etmesinin bir diğer sebebi kustimin olmasiymis meğer sezeryandan sonra kistimi de almus yani biraz uzun surmus operasyon eğer almasa birkaçay snr tekrar ameliyat olacaktim sşuan önemli olan su ki hayatimdaki en büyük aski yasiyorum Allah isteyen herkese nasip etsin hepinize hayirli saglikli doğumlar hepimizin yavrusuna saglik ve uzun omur versin Rabbim...
kızlar gelen suyummuş hiç açılmam sancım yok acil sezeryana alıyorlar dua edin
Geçer inşallah ya,ben zaten bu ara senden de doğum hikayesi bekliyorum,sağlıkla gelsinKızlar dün geceden beri kasıklarımda sancı var diyordum.
Eşimle hastaneye gittik.
Alttan muayene oldum açılmam falan yok...
Nst de sancı da çıkmadı.
Kan ve idrar testi de temiz çıktı çok şükür.
Ama deli gibi ağrı çekiyorum
Buna da normal dediler.
Çatı muayenesi eder gibi baktı doktor ablamiz ve su an hala ağrılarım var ve lekelenmem oldu.
Bu şekil ağrılı giderse çok çetin bir doğum beni bekliyormus...
1 + 1 = İdil ♥
Selam güzeller, nasilsiniz gorusmeyeli
28 Mart 23.20 itibarı ile ben de anne oldum. Hastaneye giderken sancılar başladı, orada çok kısa sürede siddetlendi. Bebegim "çatıya" giremedi, kanamam da kesintisiz devam edince operasyon kararı aldılar. Doğum beklediğim gibi geçmese de, anne olmak tarifi imkansız güzellikte bir duygu. Sabirsizlanmakta çok hakliymissiniz
Biz iyiyiz, korsanım 3700gr 54 cm geldi. Ilk denemesinden beri emmede sorunu yok. Ağız sutu geldi şükür ama sarılık olmasın diye doktor tavsiyesi ile çok az mama takviyesi de alıyor. O kadar güzel ki, başından ayrilamiyorum. Taburcu bile olduk bu arada
Alıntı yapamadım ve tüm sayfaları okuyamadım. Hepinize tesekkur ederim, rabbim sizlere de bu güzel duyguyu yaşatsin insallah
Gözünüz aydın canım, maşallah bebeğine. Rabbim anali&babalı büyütmeyi de nasip etsin inşallah.
Iyi geceler hnmlar..
Doğduk çok şükür sabah 9.02 de... 3318 gr ve 49 cm boy ile...
Alıntı yapamadım...
Rabbim sağ salim sizleri de kurtarsın inşallah...
Isteyen herkese de nasip etsin...
Sütümüz geldi çok şükür.. Azıcık kakamızı yaparken zorlanıyoruz.. O da yarına geçermiş inşallah ..
Öpüyoruz sizi teyzoşlar..
Slm guzel anneler
Gecmisi okuyamiyorum cok birikmis.bugunde hastahanedeyiz yarin evimize gidecez.oglumun biraz gazi var.sutum cok az geldigunden mama takviyesi yapiyoruz oda gaz yapiuo ve gaz sanvisi cekiyo minigim.olabildigince emziroyorum ama doymuyo.ama hep ugrasiyorun emmesi icin damla damla yudum yudum geliyo sutum.dune gore bugun daha iyi.3 4 gune anca gelir diyolarlar.hala anne olduguma inanamiyorum ruya gibi bise.
Dogumumda iyi gecti epidural sezeryan oldun.hic bise hissetmedim.amelyattan sonra biraz sancim oldu oda normal.ama suan cok iyiyim gayet guzel yuruyorum.rabbim ogluma bakabilmem icin bana saglik versin.once ben iyi olacamki bebegime derman olayim.
Kendim için değil, senin için sabırsızlanıyorum ben zaten .
Arım balım petegim :) :*
1 + 1 = İdil ♥
Slm guzel anneler
Gecmisi okuyamiyorum cok birikmis.bugunde hastahanedeyiz yarin evimize gidecez.oglumun biraz gazi var.sutum cok az geldigunden mama takviyesi yapiyoruz oda gaz yapiuo ve gaz sanvisi cekiyo minigim.olabildigince emziroyorum ama doymuyo.ama hep ugrasiyorun emmesi icin damla damla yudum yudum geliyo sutum.dune gore bugun daha iyi.3 4 gune anca gelir diyolarlar.hala anne olduguma inanamiyorum ruya gibi bise.
Dogumumda iyi gecti epidural sezeryan oldun.hic bise hissetmedim.amelyattan sonra biraz sancim oldu oda normal.ama suan cok iyiyim gayet guzel yuruyorum.rabbim ogluma bakabilmem icin bana saglik versin.once ben iyi olacamki bebegime derman olayim.
Vuuuuu, ben okuma yazma unuttum ya :) sen i ben olarak okudmAmaaann bilmiom kuzum ne zaamn dogurcam essek sipam keyfini bozmuyo
off kızlar grip oldumdoğuma 2 gün kala yakalandım gene gribe... hemen atlatsam bari!
Slm guzel anneler
Senin kuzun sanırım sana 1 nisan şakası yapacak sanırım :)
Ne dersin?
1 + 1 = İdil ♥