2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Canim anlamlari ne ? Ama eymen ismi daha yakin geldi bana :)

Eymen isminin anlami hayirli, ugurlu kutlu, sag taraftaki anlaminda bir kac guzel anlami daha var.Asaf; ileri goruslu hz.suleyman in en sevdigi veziri... anlami daha detayli benim hatirladigim bunlar... Metehan ida biliyoruz zaten hun hukumdarinin adi. Bizde Eymen Asaf daha agir basiyor ama yinede fikir almak istedk. :)

off kızlar grip oldum doğuma 2 gün kala yakalandım gene gribe... hemen atlatsam bari!
nane limona bağladım kendimi

Yahuu bacım sen ne zaman doğuracan
sıranı bekle

o zaman eymen asaf diyorummm ben

Bende Eymen Asaf diyorum canim

1 + 1 = İdil ♥

off kızlar grip oldum doğuma 2 gün kala yakalandım gene gribe... hemen atlatsam bari!

Çok geçmiş olsun canım.
Doğuma son 2 gün kala kötü olmuş grip olman.
İnşallah ilerlemez ve hemencecik anlatırsın.
Çokta sıcak şeyler içme.
Terlemenle ilerlemesin grip.
Dikkat et olur mu?

1 + 1 = İdil ♥

Oglum olacak kismetse iki isim arasinda kaldik. Eymen Asaf ve Metehan.sizce hangisi fikirlerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.

canım bende eymen koyacağım oğlumun ismini son zamanlarda çok konulan bir isim olduğunu biliyorum ama ben yinede vazgeçmedim anlamı ve söylemesi çok güzel. önüne de süleyman koyacaz malum kayınpederin ismi.

Slm guzel anneler
Gecmisi okuyamiyorum cok birikmis.bugunde hastahanedeyiz yarin evimize gidecez.oglumun biraz gazi var.sutum cok az geldigunden mama takviyesi yapiyoruz oda gaz yapiuo ve gaz sanvisi cekiyo minigim.olabildigince emziroyorum ama doymuyo.ama hep ugrasiyorun emmesi icin damla damla yudum yudum geliyo sutum.dune gore bugun daha iyi.3 4 gune anca gelir diyolarlar.hala anne olduguma inanamiyorum ruya gibi bise.
Dogumumda iyi gecti epidural sezeryan oldun.hic bise hissetmedim.amelyattan sonra biraz sancim oldu oda normal.ama suan cok iyiyim gayet guzel yuruyorum.rabbim ogluma bakabilmem icin bana saglik versin.once ben iyi olacamki bebegime derman olayim.

Canım çok geçmiş olsun,sıkma portakal en güzeli

tekrar gözün aydın, ben de mecbur kalırsam spinali merak ediyodum,epiduralle farkı ne diye,iyi sen memnun kalmışsın,bakalım benimki nasıl gelmeye karar vericek
evet canım şimdi aradım doktoru doğum yaklaşınca olur böyle içinde pembe akıntı olmadığı sürece korkma diyor hafta içi kontrolüm var zaen gidince bakacak. hayırlısı olsun bakalım.

Canım o sarı akıntı bende de var,1 haftayı geçti,doktorum da normal demişti,doğum yaklatşıkça akıntım artıcak dedi,hadi hayırlısı hepimize

Gözün aydın,kistin de gitmiş ne güzel,sağlıkla büyüsün
kızlar gelen suyummuş hiç açılmam sancım yok acil sezeryana alıyorlar dua edin

güzel haberini bekliyorum,kolayca geçsin

Geçer inşallah ya,ben zaten bu ara senden de doğum hikayesi bekliyorum,sağlıkla gelsin

valla kanamayla gittin diye stres yapmıştım,sonunda güzel haberin geldi,Tosunun Sağlıkla büyüsün çok sevindim canım benim

Senin de gözün aydın,oh birer birer güzel haberler geliyo Sağlıklar

canım çok sevindim iyi olmana,ne güzel hemen iyileşmişsin de Sütün de normal bence,bikaç güne coşar,oğluşunu kokla yerime

Kendim için değil, senin için sabırsızlanıyorum ben zaten .
Arım balım petegim :) :*

1 + 1 = İdil ♥

Vuuuuu, ben okuma yazma unuttum ya :) sen i ben olarak okudm Amaaann bilmiom kuzum ne zaamn dogurcam essek sipam keyfini bozmuyo

Canım hiç sıkma canını eminim sütün gelecektir.
Hemen toparlanma sevindim.
Oğluşunu öp kokla benim yerime :))
Hemdd kocaman kocaman.

1 + 1 = İdil ♥

geçmişe bir bakayım dedim de ne çok birikmiş... bana cevap yazanlar varsa eğer onları da göremiyorum ayrıca niye bilmem..
bebeğime şeker kavanozu yapmaktan fırsat bulup giremedim... ama maşallah hemen herkes meleklerini kucağına almış çok mutlu oldum darısı bizim başımıza artık. 36+4 te olmama rağmen dr um 2 hafta önden gittiğini söylüyor oğlumun.ultrason da doğum 13 nisan görünüyor ama nisanın ilk haftası gelirsin sancıyla diyor tırsmıyor değilim ama ne yapacağımı da bilemiyorum :18: bakalım ne zaman teşrif ederse ufaklık artık..çok acayip hareketli çabucak çıksa da sevsem koklasam onu

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm ben de gribe yakalandımdün iyiydim gece git gide kötüleştim doktora gitmek dahi istemiyorum
nane limon ve portakalla yaşıyorum

doğum yapan snowyy , priori ve diğer arkadaşları tebrik ediyorum gözünüz aydın sağlıklı günler diliyoeum kızlar sizi çok öpüyorum darısı bize

canım gözünaydın
hiç merak etme sütün gelir zaten ilk etapta miğdeleri ufacık sen doymadı desende onlar alacağını alıyorlar kendinde demişssin sürekli emziryorum diye bıkmadan emzir canım :) sonunda zafer senin olacak
seninde iyi olmana cok sevindim daha da iyi olursun inşallah mucizen hep seninle sağlıkla olsun :)

Senin kuzun sanırım sana 1 nisan şakası yapacak sanırım :)
Ne dersin?

1 + 1 = İdil ♥

Zillimin oyle bi potansiyeli var di mi zaten hamileligimi ogrenisim de saka gibiydi. Hic beklemedigim ve istemedigim bi anda kazaya kurban gittim sakasini tamamlayip mi gelcek kuzum bilmiyorum ki. Su secim heyecaninda bile bi kasilma bi sanci yok. Var bekledigi bisey, hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…