2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Evet benim de ilk :KK66:))
Benim de Pazartesi 11:45 te randevum Ankaradayim.benim kızım haftasiyla uyumlu 2950 çıkmıştı gecen Pazartesi yaklaşık 3200 civarı olacak gibime geliyor o yüzden normal dogum istiyorum ama Allah gücünü veriyor bak bir arkadas 4 kilo dogum yapmış maşallah benim doktorum normal doğumda epidural iyi olur dedi ama net bir karar almadık bakalım Pazartesi neler olacak
Sen de yaz canım bekleyeceğim haberlerini :KK66:))) senin kasilmalar düzenli ve sürekli mı geliyor artık!???

bende istanbuldayım benim biraz problemli canım aslında normal gidiyor herşey ama tansiyonum çıkıyor son zamanlarda birde kan değerlerimde düşme var p.tesi tahliller tekrarlancak tansiyonum 13 ten aşağı inmiyor o yüzden doktor riske atamam eğer herşey aynı olursa bebeği alırız dedi hayırlısı artık dedim bnm 1 hafta önde 3200 dü geçen hafta bakalım şimdi ne olmuş. aslında bende normal doğum çok istiyorum ama kısmet artık. tabi yazarım ama anca akşamüstü yazabilirim sende bana yaz :) kasılmalar bazen düzenli oluyor bazen düzesiz şimdilerde düzensiz yine

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

maşallah allah analı babalı büyütsün inşallah, normal doğumla 4 kilonun üstü olmaz diyen doktorlara kapak olsun:KK70:

bende istanbuldayım benim biraz problemli canım aslında normal gidiyor herşey ama tansiyonum çıkıyor son zamanlarda birde kan değerlerimde düşme var p.tesi tahliller tekrarlancak tansiyonum 13 ten aşağı inmiyor o yüzden doktor riske atamam eğer herşey aynı olursa bebeği alırız dedi hayırlısı artık dedim bnm 1 hafta önde 3200 dü geçen hafta bakalım şimdi ne olmuş. aslında bende normal doğum çok istiyorum ama kısmet artık. tabi yazarım ama anca akşamüstü yazabilirim sende bana yaz :) kasılmalar bazen düzenli oluyor bazen düzesiz şimdilerde düzensiz yine
Tansiyonun da kan degerlerin de guzel çıkar insallah yolun cogunu devirdik bebeklerimiz de güçlü Allah in izniyle biz de :KK66:
Pazartesi haber vereceğim canım
Iyi akşamlar :KK66:)

merhaba kızlar! herkes iyi herkes güzel bi bekleyişte...
çook heyecanlıyım sormayın:)
biz de bugün kontrolümüze gittik. 37+5teyim. bebeğim 3300gr olmuş ama doktor suyu çok azalmış çok az sınırda dedi.
halbuki çok da su içiyorum. suyunun az olması normal doğumda sıkıntı yaratır kordon sıkışabilir çok zorlanırsın dedi.
öyle olunca salı gününe 2 nisana sezaryen tarihi verdi. biz eşimle şoktaydık:)
herşey yolundaysa bebeğim ve benim için ben normal de düşünüyordum. hayırlısı böyleymiş.
anestezi için test yapıldı onda da kan grubum b rh - çıktı. halbuki ben + biliyordum bu güne kadar!
doktora söyledim hemen tekrar baksınlar kan grubuna dedi kan uyuşmazlığı için. tekrar bakıldı kesin negatif dediler.
ben gene bi şaşkınlık ve şok geçirdim ve sinir oldum nasıl bilenemiyor kan grubu kolaylıkla diye.
eşiminki de 0 + . bebeğin kan grubu negatif olursa sorun yok. pozitif olursa da sorun yokmuş bana doğumdan sonra iğne yapılıyormuş.
anestezi doktoru genel anestezi yapıcaz dedi. ben spinali sordum sorun yaşabiliriz dedi. en iyisi bu şekilde dedi.
ben normalde spinal istiyordum. anestezi şekline biz karar veriyoruz ama gene de siz bilirsiniz deyince ben artık bişey demedim.
öyle eşimle şok ve heyacan içinde geri geldik.
bizden haberler böyle... son 3 günümüz kaldı inş Allah ın izniyle:KK16:

hayırlısı olsun canım sonuçta normalde çok kolay değil sağlıklı olsunda gerisi hallolur :nazar:

Kizlar hastanede gelenlere ne ikram ediceksiniz

hastaneye gelenler bana ikram getirsin ben doğum yapıyorum:KK53: şaka bir yanada hastane için hiç birşey düşünmedim ben eve gelene ederim ikramımı hem hastaneye çok kişi gelmez anne baba kayınbaba kaynana her neyse onlar olur..

Tansiyonun da kan degerlerin de guzel çıkar insallah yolun cogunu devirdik bebeklerimiz de güçlü Allah in izniyle biz de :KK66:
Pazartesi haber vereceğim canım
Iyi akşamlar :KK66:)

amin canım inşallah p.tesi seninde güzel haberlerini bekliyorum sanada iyi akşamlar:)

Doğum şekli konusunda kafam iyice karıştı kızlar:KK31:doktorun buşekilde giderse kilo alımı durmaz îse tahminim 3.800uzerîdoğar demesi normal doğumu düşündürüyor.arkadaşım 4 kilo doğum yaptı dikişlerden çok zorlandı pöfff ne yapsamki ya:26:

şimdiden plan yapma son haftaya kadar karar verme canım bana da öyle demişti doktor son 2 haftadır kilo almıyo bebek 3.250ye anca çıktık allah yardımcımız olsun:KK49:

Son zamanlar gercekten cok zormuş gercekten ben son iki haftaya kadar hamilelik boyleyse 4-5 tane doğurum diyordum ama belim suan itibariyle iptal zorla ayağa kalkabiliyorum bakalım ne olacak Allah mukafatimizi artırsın insallah

ayy canım allah yardımcın olsun ama şöyle düşün son 2 haftaya kadar güzel geçmiş bu da çok büyük bi şans ben 7 ay kustum tam geçti derken bebek döndü o zamandan beride topallayarak yürüyorum sağlıkla kucağıma alayım töbe 2 istemiyorum diyorum:KK9:

iyi akşamlar anne adayları :KK66: ya bir şey soracağım ilk gebeliğim ama hiç heyecanım yok daha doğrusu hiç karnımdan çıkmayacakmış gibi hissediyorum bazen diyorum bende mi bir sorun var:KK53: ya da kendime bile itiraf mı edemiyorum. şurda çok az bir zamanım kaldı herşeyimi hazırladım daha doğrusu oğlum için gerekli her şeyi ama ne bilim kendimi garip hissediyorum. öyle içimde kıpır kıpır gezsin istiyorum sanırım :KK49:

ayy canım allah yardımcın olsun ama şöyle düşün son 2 haftaya kadar güzel geçmiş bu da çok büyük bi şans ben 7 ay kustum tam geçti derken bebek döndü o zamandan beride topallayarak yürüyorum sağlıkla kucağıma alayım töbe 2 istemiyorum diyorum:KK9:
Âmin canım senin de Allah yardımcın olsun
Sen neden topalliyorsun belde mı problem var???

Âmin canım senin de Allah yardımcın olsun
Sen neden topalliyorsun belde mı problem var???

belde değil canım çatı kemiklerim batıyor oturup kalkıp yürürken aşırı canım yanıyor bebeğin kafası baskı yapıyormuş sanırım sen ne alemdesin sancılar 3 dk düşerse doğum başlayabilir aman tetikte ol

Evet benim de ilk :KK66:))
Benim de Pazartesi 11:45 te randevum Ankaradayim.benim kızım haftasiyla uyumlu 2950 çıkmıştı gecen Pazartesi yaklaşık 3200 civarı olacak gibime geliyor o yüzden normal dogum istiyorum ama Allah gücünü veriyor bak bir arkadas 4 kilo dogum yapmış maşallah benim doktorum normal doğumda epidural iyi olur dedi ama net bir karar almadık bakalım Pazartesi neler olacak
Sen de yaz canım bekleyeceğim haberlerini :KK66:))) senin kasilmalar düzenli ve sürekli mı geliyor artık!???

slm arkadasım ankaradaymıssın hangı hast gıdıyorsun ..ben lokman hekımde aylın hanıma gıdıyorum hala cekıncelerım var dr konusunda aslında ıyı bır bayan ama ne bıleyım son dk da dr degısebılırım belkıde :KK1:

iyi akşamlar anne adayları :KK66: ya bir şey soracağım ilk gebeliğim ama hiç heyecanım yok daha doğrusu hiç karnımdan çıkmayacakmış gibi hissediyorum bazen diyorum bende mi bir sorun var:KK53: ya da kendime bile itiraf mı edemiyorum. şurda çok az bir zamanım kaldı herşeyimi hazırladım daha doğrusu oğlum için gerekli her şeyi ama ne bilim kendimi garip hissediyorum. öyle içimde kıpır kıpır gezsin istiyorum sanırım :KK49:

ah annesii çıktıgında nasılda seveceksın onu ama karındaykende ınsan cıksın ıstemıyor ılk gebelıgımde bende tuhaf duygular ıcındeydım sende bır sorun yok kımısı boyle oluyor ..karnındakı halını ozluyorsun tekmelerını falan :) sancıların baslasın heyecanında baslar merak etme :)

ah annesii çıktıgında nasılda seveceksın onu ama karındaykende ınsan cıksın ıstemıyor ılk gebelıgımde bende tuhaf duygular ıcındeydım sende bır sorun yok kımısı boyle oluyor ..karnındakı halını ozluyorsun tekmelerını falan :) sancıların baslasın heyecanında baslar merak etme :)

karnımda dönüp durması çok hoşuma gidiyor :KK9: sanki hiç çıkmıcakmış gibi geliyor işte bana orda büyüyüp gidecek.. Eşim benden daha heyecanlı sanki doğur artk diyor :KK52:

slm arkadasım ankaradaymıssın hangı hast gıdıyorsun ..ben lokman hekımde aylın hanıma gıdıyorum hala cekıncelerım var dr konusunda aslında ıyı bır bayan ama ne bıleyım son dk da dr degısebılırım belkıde :KK1:

Ben medicana da suleyman akarsuya gidiyorum canım sakın ve cok soğukkanlı bir doktor şimdiye kadar endişe, panik hiç hisettirmedi sagolsun sadece haftasonları kalabalık oluyor çabuk bitiyor görüşmeler.ben memnunum normal dogum istediğimi biliyor ve destekliyor insallah süreç guzel gider.lokman hekim Etlik e hamileligimin basında gitmiştim onu da Sebahat Duran icin gittim hipnozla dogum uzmanı ahh aslında o hastanede çalışmasa ona devam etmeyi isterdim cok ilgili ve doğal dogum icin aromaterapi masaj telkin yapıyormuş dogum esnasında.ama son ana kadar doğal dogum icin uğraşıyor yani ben normal epidural istiyorum. Biz mafre sigorta ile suleyman beye güvendik insallah hepimizin kolay ve sağlıklı geçer tum süreci :KK66:)

canım ben pembe beyaz badem şekeri lohusa şerbeti bide eşim kurupasta tatlı falan alıcak önemli olan ev hastaneye çok gelen olmaz diye dtüşündük

Bende badem sekeri ve kurupast falan dusunuyrm ya bide bebek kurabiyesi yapicm onu hem evde hem hastanede versemmiki bilemedim???

Kizlar cok sukur ben dogum yaptim.26.03.2014 saat 11:50 de normal dogumla yusufumu kucagima aldim.51 cm. 4150 kilo dogdu.dogum hikayemi sonra yazicam.Suan oglum uyaniyo.Rabbim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.

Gözünaydın canım,benim dr 4 ü geçerse normal olmaz dedi,sen ne güzel doğurmuşsun,maşallah tosununa da sana da,merakla hikayeni bekliyorum:KK16:

X