- 17 Haziran 2013
- 317
- 19
Evet benim de ilk ))
Benim de Pazartesi 11:45 te randevum Ankaradayim.benim kızım haftasiyla uyumlu 2950 çıkmıştı gecen Pazartesi yaklaşık 3200 civarı olacak gibime geliyor o yüzden normal dogum istiyorum ama Allah gücünü veriyor bak bir arkadas 4 kilo dogum yapmış maşallah benim doktorum normal doğumda epidural iyi olur dedi ama net bir karar almadık bakalım Pazartesi neler olacak
Sen de yaz canım bekleyeceğim haberlerini ))) senin kasilmalar düzenli ve sürekli mı geliyor artık!???
bende istanbuldayım benim biraz problemli canım aslında normal gidiyor herşey ama tansiyonum çıkıyor son zamanlarda birde kan değerlerimde düşme var p.tesi tahliller tekrarlancak tansiyonum 13 ten aşağı inmiyor o yüzden doktor riske atamam eğer herşey aynı olursa bebeği alırız dedi hayırlısı artık dedim bnm 1 hafta önde 3200 dü geçen hafta bakalım şimdi ne olmuş. aslında bende normal doğum çok istiyorum ama kısmet artık. tabi yazarım ama anca akşamüstü yazabilirim sende bana yaz :) kasılmalar bazen düzenli oluyor bazen düzesiz şimdilerde düzensiz yine