2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Aynen öyle Cnm genelde epudural normal çık gerek kalmadığı sürece sezeryan yapmıyorlar

canım merhaba
bence simdiden sürmeye baslayabilirsin doktor bana sür demişti lansinoh kullanıyorum ben ayrıca aventin göğüs kalkanını ve ne olur ne olmaz göğüs pedlerini aldım o kadar karmaşa içinde elimin altında olsun dedim sonucta kesin lazım olacak şeyler cevremde cok bebekli arkadasım var sende şimdiden krem sürebilirsin en azından kuruma sorunu ortadan kalkar

Aklıma eşim geldi sen pipi deyince. Her kontrolde doktora "doktor hanım bir bakar mısınız pipisi duruyor mu? cinsiyeti değişmedi değil mi?" diye soruyor. Sizin paşa da bir mesaj vermek istiyor size belli:107:[/QUOTE]

Canım allah acil sifalar versin akrabalarına.
Bizim ilk doktor randevumuzda eşim cinsiyetini öğrenmek istemiyoruz yakinlarimizda değişen çok oldu demişti. Doktor cinsiyeti öğrendiği günden beri her kontrolde hala erkek bak buda pipisi diyor. Kadının içine oturmuş her kontrolde söylüyor:))

canım öncelikle rabbimden acil şifalar diliyorum bugun cuma mübarek gün onun yüzü suyu hürmetine tez zamanda iyi olur hepsi inşallah .senin içinde hayırlısı olsun diyorum çok az kalmış sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah sırayla geliyor bebişlerimiz :)

mukuslu bi yapı değildi canım ya ıslaklık idrar değil ama hareketlerimiz bu 1 haftadır azaldı bi daha aynı şekilde gelirse doktoru arıcam gelmezse p.tesi zaten son kez gidilcekti doktora

bu arada yeni gördüm canım çok geçmişş olsunn çok üzüldüm Allah acil şifalar versin

bu arada yeni gördüm canım çok geçmişş olsunn çok üzüldüm Allah acil şifalar versin

Vallaha bu kaynanaları ne yapmalı bilmem:)ben görüşmüyorum rahatım...Allah sana sabır versin canım....ama takma boşver konuyu değiştir bi bahane üret hemen ki dinleme kötü hikayeleri....

Nasilsin canim. Yarin son kontrol di mi? Hic bugunlere kalacagimi dusunmemistim ama yarin ben de kontorle gidiyorum sanirim yarin bize de gun vereeck Ahmet bey. Hayirlisi ne diyeyim

Saol canim. Duymak istediklerimi duysam kafiii, daha guzelinde gozum yok ben son olcumlerin yanlis oldugunu dusjnuyorum ko dokyorum da zaten catiya girmeye basladiktan sonra net olamayacagini soylemisti. Hayirlisi, saglikla gelsinler
Hic korkma canim, tadini cikar. Bir mucizeye araci oluyorsun, vucudunda buyuttugun bi bebegi aramiza getiriyosun. Boyle dusununce hatika bisey degil mi sence de? Hersey cok guzel olacak, tabi ki zorluklari olacak ama olsun. İnsallah kolay gecer, guzel haberlerini bekliyoruz

bende diyetle toparladım yoksa 2 hafta öndeydi herşeyi 24.haftada ...sonra kilo normale döndü diyet ile ama kafa çapı 3 hafta ileride dedi son 2 kontrolde....Hayırlısı olsun hakkımızda artık ...ben şimdiye kadar sancı ağrı vs hissetmedim hiç belki de o yüzden nst lafı etmedi doktorum...
yarın iyi haberlerle gelirsin inşallah..benimde yarın kontrolüm var bakalım :)

iyi haberlerle gel canım inşallah :) dualarımız seninle.....

Son düzenleme:
O kadar alıntım silindi,yine yazıcam birazdan,
digiturk'u olanlar Showmax'te (kanal 20)doğum koçu Ayşe Öner var,bilginize

Canim. BENim de gunum dolmak uzere. Yarin kontrolumuz var, en son kontrolde doktorum bu hata ici dogurmani bekliyorum, 2 nisana kadar da vaktin var, olmazsa 2 nisanda mudahale demisti. O an bise diyemedim ama sonra beklesek nolur filan diye dusunmeye basladim. Son karar yarin alinir herhalde ama sanirim doktorumun sozunu tutacagim, cunku en iyi karari onun verecegine guveniyorum. Benim ve bebegimin iyilihi icin ne gerekeiyorsa onu yapacaktir. Ben beklemeyo teklif edecegim, ama isin uzmani o ve benim goremedigim riskleri gorup en dogru karari verecek olan da yine o. Sen de doktoruna guven canim, hayorla saglikla gelsin bebeklermiz. Biz once suni sanci deneyecgiz, sen de boyle bir tercih yapabilirsin belki, bunu konus doktorunla. Olmazsa en son care sezeryan

kızlar geçenlerde sormuştum ama vajinamın üst kasları acıyor diye...
sabahtan beri de gene vajinamın üstünde sol tarafta bi acı var bişey batıyor iğne batıyor gibi...
gece ters bi hareket mi yaptım acaba? yaptıysam da ben uykumda farketmemişimdir. çok sıkıntı değil ama arada bi batıyor.

Aynı durumdayız valla güzelim. Yarın akşam kontrole vidicez bakalım ne diyecek.Ya ben de inan doktoruma güvenmek istiyorum ama dediğim gibi bana bunun tıbbi açıklamasını yapması lazım zaten bebek için risk varsa suyu azaldiysa plasenta yaşlanıyorsa boynum kıldan ince ama bizim doktor bir sorun olmadığı halde bekleyemeyiz haftası dolunca mantığında olduğu için endiseleniyorum. Allahım hepimize en hayırlı en sağlıklı olanı nasip etsin inşallah. Yarın da haberleşiriz canım inşallah güzel haberlerle döneriz kontrolden.Destegin için teşekkürler

Tesekkur ederim arkadaşlar.

Saol canim. Duymak istediklerimi duysam kafiii, daha guzelinde gozum yok ben son olcumlerin yanlis oldugunu dusjnuyorum ko dokyorum da zaten catiya girmeye basladiktan sonra net olamayacagini soylemisti. Hayirlisi, saglikla gelsinler

Üzülme canım, birden başlayabilir sen de biliyorsun. Biraz önce benim "nisanın" geri kalanı da geldi (kanlı). Sancı yok ama, rahimde bicak batması gibi anlık ağrılar başladı.

Sen de gelmedi mi henüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…