tekrar tebrikler cnm... bebeğini güzel sağlıklı günlerde büyütmeni diliyorum! yurtdışındasın anladığım kadarıyla yurtdışında zaten genelde epidural normal doğum yaptırılıyor değil mi?
saol cnm! bizim göbüş de böyle:)
Kizlar fefilla ve diger emziren bazi anneler emzirirken memenin cok tahris oldugunu cok acidigin kanadigini soyluyorlar
Bununla ilgili simdiden yapabilecegimiz birsey var mi onlem olarak?
Veya dogumdan sonra yine ilk gunlerde yara olmasina engel olabilir miyiz?
Lanolin iceren kremleri duyuyorum onlar yara olduktan sonra sanirim oyle mi?
Maşallah gülüm, çok sevindim yuvanızda olmanızaÇabuk toparlanırsınız inşallah.
Islaklığın içinde mukuslu bir yapı var mıydı canım? Bir de koku alıyorsan, idrar mı değil mi anlayabilirsin sanırım.
Bebek hareketlerini takip et; azalma hissedersen ya da "akıntı" devam ederse doktorunu ara gülüm.
Bende lyon tarafinda macon sehrindeyim...oo daha cok yeniymis bebisin...Dogumumu burda oturdugum sehirde hastanede yapacagim kismetse :)Ben paris deyim Cnm sağol sen nerdesin. Daha 1 hafta oldu Cnm sen doğumu nerde yapıcAn
günaydın ve hayırlı cumalar herkese
günaydın demeye de bişey kalmamış... çok uyuduk bugün kahvaltı evi topla falan derken anca kendimize gelebilidik:)
yeni göbüşler de çok hoş gözüküyor bu arada
maşallah cnm bebeğine ve sana! tebrikler! Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin!
hadi bakalım güzel haberler alırsın inş!
çok geçmiş olsun cnm ya inş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar eltin ve çocukları... çok üzüldüm gerçekten
maşallah cnm yaramazınahaftaya sezaryen tarihi mi verecek doktorun?
george bebeğe de maşallah tosuncuk çok tatlı
inş doğumun çok iyi ve rahat geçer ağrın sızın olmaz cnm
Maşallah gülüm, çok sevindim yuvanızda olmanızaÇabuk toparlanırsınız inşallah.
Islaklığın içinde mukuslu bir yapı var mıydı canım? Bir de koku alıyorsan, idrar mı değil mi anlayabilirsin sanırım.
Bebek hareketlerini takip et; azalma hissedersen ya da "akıntı" devam ederse doktorunu ara gülüm.
maşallah size :)Bugun 3 gunluk oluyoruz iyyiz evimizdeyiz Allahima bin sukurdoktor cok korkutmustu ama korkulan olmadi kalbnde sorun olablr demsti... Neyse hersey geride kaldi dogumumu yaptim iyilesiyorum
Dün akşam birden sancılandım kızlar.çok kötüydü.üşüme titreme miğde bulantısı birbirine karıştı.belimden ilk defa bıcak saplanır gibi agrı girdi.eşim annemi çagırdı amaaaan annem panik eşim panik hemen doktora götürmek istediler gitmedim.okadar gerdilerki beni ilk defa agladım.ben daha sakinim napıcam dogumda bunlarla ben.hala sancı giriyor ama bebegim hareket halinde.beklicem ben sesimi çıkartmıyorum.birde görümceler kayınvalide telefon açıyo dogumu en kötü şekliyle anlatıyolar bana onlarla ugraşıyom.yahu hamile kadına dogum bukadarmı kötü anlatılır.Allahtan bilinçliyim de korkmuyorum.ama sinirleniyorum kasılıyorum bu seferde.birde kızlar ben akşam sancı çekiyorum eşim resmen göbek atıyo kızım geliyo diye karşımda biran önce dogurayım istiyo ama bende karşımda öyle görünce bogasım geliyo onu:)))))
Cnm senin eşin iyiymiş. Benimki evin içinde beni arıyor.. Bazen uykum kaçınca oturma odasına gidip pc ye bakıyorum ya da orada uyuyorum.. Geliyo kaldırıyo, gel yanımda bak pc ye diyor.. Rahatsız olursun diyorum yok olmam gl diyo.. Uyuyana kadar canım çıkıyor ..
Ahahahahahah :) Senin eş takipçi ...Benim ki çok düşkün uykusuna tartıştığımzda bile bir uyur sabah uyanır ben bütün gece sinirden deli olurum uyuyamam
Ben dün dedim ki seninle hiçbir alakası yok yatakta huzursuzlanıyorum bir dolaşmam gerekiyor ...Kaşınıyorum dedim hakikaten yalan da değil ...Bazen bir kaşınıyor bacaklarım oda değiştirince rahatlıyorumGel burda dur dese zincire vursa duramam gibi oluyor ...
Neyse hayırlısı cancağzım çoğu gitti azı kaldı kuzulara kavuşalım geçer inşallah hepsi
Yok canım bebeğim iri değil 3,5 kg nun altında doğum bekleniyo, sezeryan gerektirecek bir durum yok ortada ama vaktinde gelmediği için beklemek istemiyor.(
Çok sağol canım verdiğin moral için. Akışına bırakayım sallanmayım diyorum ama işte sonunda doktorun dudakları arasındaki iki cümleye bağlı doğum olayı o yüzden istesem de rahat olamıyorum. İnşallah bebeğim bir an önce hayırlısıyla kendiliğinden gelir.Çok korkuyorum durduk yere sezeryana alınmaktan :2:
rica ederim cnm! inş kendiliğinden gelir bebeğin... Allah gönlüne göre verir umarım.
Aynen öyle Cnm genelde epudural normal çık gerek kalmadığı sürece sezeryan yapmıyorlar
evet cnm ben de normal doğum yaparsam epidural almayı düşünüyorum da aklıma ıkınma problemi karıştırıyor bakalım artık...
bebeğinle güzel vakitler geçirmen dileklerimle:)
Saol canim. Duymak istediklerimi duysam kafiii, daha guzelinde gozum yokGözün aydın canım, maşallah tosununa; rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Acil bir durum olmaz da daha erken gitmezsem, çarşamba kontrol canım. Sezaryen mevzusu etmedi ama çatın zaten sıkıntılı idi, bebeğin kilo alıyor dedi sadece. Ve evet ne güzel seviniyorduk çocuklar doktorların dediği gibi büyümedi 3.5kg geçmez diye ama, nasıl oldu da bu hafta böyle kilo aldı bilemiyorum. Babası gibi Beşiktaş'lı olacak sanırım, son dakika gollerini seviyor. Duların için de teşekkür ederim canım.
İnşallah sen daha güzel haberler alırsın.
Hic korkma canim, tadini cikar. Bir mucizeye araci oluyorsun, vucudunda buyuttugun bi bebegi aramiza getiriyosun. Boyle dusununce hatika bisey degil mi sence de? Hersey cok guzel olacak, tabi ki zorluklari olacak ama olsun. İnsallah kolay gecer, guzel haberlerini bekliyoruzSlm kizlar.son kontrollerimizi yaptirdik yatis islemlerimiz tmm.allah bi zeval vermezse yarin sabah 9 9.30 gibi ogluma kavusacam.epidural sezeryan olacam.eger amelyathane uygun olursa yanimda birini gelecegini soyledi anestezici.nts ye girdim hic iyi cikti.ama bebege bakmadi doktorz.aslinda merak ediyordum kac kilo oldu diye.neyse yarin ola hayrola.
Snowy canim kaza yapan akrabalarina allahtan sifa diliyorum allah yardimcilari olsun.dogum yapan arkadasininda gozu aydin.
Kizlar cok cok dua edin yarin bana.belli etmiyom ama cok tirsiyom.meryem suresi varmis kuranda okursaniz memnun olurum.rabbim hepimizi en kisa zamanda saglikla bebeislerine kavusturur insallah.
benimkide 33+1de 2730gr dı. boyuda 48 cmdi. doktorum normal doğum taraftarı olduğu için iri bebeği kabullenemiyor :) benim 32. haftadan beri her kontrolde giriyorum nstye. sancı çıktı nstde ama doktorum pek önemsemedi. sancın sıklaşırsa suyun gelirse 5 saat süreyle bebek hareketini hissetmezsen hemen gel demişti. 2 hafta oldu yarın kontrolüm var. artık haftada bir çağıracak sanırım
Slm kizlar.son kontrollerimizi yaptirdik yatis islemlerimiz tmm.allah bi zeval vermezse yarin sabah 9 9.30 gibi ogluma kavusacam.epidural sezeryan olacam.eger amelyathane uygun olursa yanimda birini gelecegini soyledi anestezici.nts ye girdim hic iyi cikti.ama bebege bakmadi doktorz.aslinda merak ediyordum kac kilo oldu diye.neyse yarin ola hayrola.
Snowy canim kaza yapan akrabalarina allahtan sifa diliyorum allah yardimcilari olsun.dogum yapan arkadasininda gozu aydin.
Kizlar cok cok dua edin yarin bana.belli etmiyom ama cok tirsiyom.meryem suresi varmis kuranda okursaniz memnun olurum.rabbim hepimizi en kisa zamanda saglikla bebeislerine kavusturur insallah.
Canim. BENim de gunum dolmak uzere. Yarin kontrolumuz var, en son kontrolde doktorum bu hata ici dogurmani bekliyorum, 2 nisana kadar da vaktin var, olmazsa 2 nisanda mudahale demisti. O an bise diyemedim ama sonra beklesek nolur filan diye dusunmeye basladim. Son karar yarin alinir herhalde ama sanirim doktorumun sozunu tutacagim, cunku en iyi karari onun verecegine guveniyorum. Benim ve bebegimin iyilihi icin ne gerekeiyorsa onu yapacaktir. Ben beklemeyo teklif edecegim, ama isin uzmani o ve benim goremedigim riskleri gorup en dogru karari verecek olan da yine o. Sen de doktoruna guven canim, hayorla saglikla gelsin bebeklermiz. Biz once suni sanci deneyecgiz, sen de boyle bir tercih yapabilirsin belki, bunu konus doktorunla. Olmazsa en son care sezeryan
Canım allah acil sifalar versin akrabalarına.
Bizim ilk doktor randevumuzda eşim cinsiyetini öğrenmek istemiyoruz yakinlarimizda değişen çok oldu demişti. Doktor cinsiyeti öğrendiği günden beri her kontrolde hala erkek bak buda pipisi diyor. Kadının içine oturmuş her kontrolde söylüyor:))
canım öncelikle rabbimden acil şifalar diliyorum bugun cuma mübarek gün onun yüzü suyu hürmetine tez zamanda iyi olur hepsi inşallah .senin içinde hayırlısı olsun diyorum çok az kalmış sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah sırayla geliyor bebişlerimiz:)
bu arada yeni gördüm canım çok geçmişş olsunn çok üzüldüm Allah acil şifalar versin
Saol canim. Duymak istediklerimi duysam kafiii, daha guzelinde gozum yokben son olcumlerin yanlis oldugunu dusjnuyorum ko dokyorum da zaten catiya girmeye basladiktan sonra net olamayacagini soylemisti. Hayirlisi, saglikla gelsinler