Cok tesekkurler tatlim
Bir de ayva cekirdegini suda jellestiriyorlar ama once mi sonra mi suruyorlar bilmiyorum
Sogani hastaneye gitmeden mi surecekmisiz?
Korkumdan yatiyorum simdigeçmiş olsun canım. ben hemen şekeri ölçmüştüm şeker normal çıkmıştı. tansiyon 15/9 du. benimki tansiyon yüksekliğinden olmuştu. düşüklüğünden de olabilir tabi. yediğin şeylere dikkat et mutlaka bir dokunmuştur. köy peyniri vardı difrizde ondan çıkarmıştım bol bolda yemiştim. çok yağlı olduğu için tansiyonu yükseltmiş. artık az yiyorum ondan normale döndü.
Evet sancı başlayınca diyor teyzem ama sezeryan icin nasıl olur bilmiyorumCok tesekkurler tatlim
Bir de ayva cekirdegini suda jellestiriyorlar ama once mi sonra mi suruyorlar bilmiyorum
Sogani hastaneye gitmeden mi surecekmisiz?
Zaten kıpır kıpır tüm gün oda oluyordur kesin :)))) Bize küs zaten 2 aydır yüzünü göstermiyoren son pipiyi gösterdi :)
Aslinda benim kv hic biseye karismaz yani bu zamana kadar karismadi niye bole dedi anlamadim.onun tek derdi bebegin ogluna benzemesi.gidiyo geliyo ruyamda gordum ayni babasi diyip duruyo.hele bi dogsunda kuzucugum hayirlisiyla anneannesiyle mutlu mesut yasarlar ben ise gidince.sonucta esimde ayni fikirde.annemin evi cok musait.zaten bi lokma bise 3 tane cocugun yaninda bise olacak diye aklim cikar.sevme diyemezsin dokunma diyemezsin nasil olcak bilmiyom.cocuklar simdiden kavga ediyo ben sevcem diye.
Sevcevcim ben Aytun hanimdayim, ama ucreti konusmadim cunku benim allianz sigortam var, dr da allianz anlasmali oldugundan birsey odemeyecegim
Bu arada Fulyayi gezdim begendim :)
Ancak dogum sekli ile alakali kafam bulanik
Basur sorunum var normal dogumda daha da artabilir, o yuzden epidural sezeryan mi yapsak yoksa epidural normal mi yapsak bilemiyorum
Tarih de yaklaştı merakla bekliyoruz :)
Teşekkürler canım.
Teşekkür ederim gülüm, inşallah kendine gelir yavrumuz.
Haftaya kadar bir aksiyon olmazsa, sanırım tekrar kontrol edecek; ona göre ya suni sancı ya da sezaryen diyecek. Hiç bilemiyorum.
Aklıma eşim geldi sen pipi deyince. Her kontrolde doktora "doktor hanım bir bakar mısınız pipisi duruyor mu? cinsiyeti değişmedi değil mi?" diye soruyor. Sizin paşa da bir mesaj vermek istiyor size belli:107:
Canım gözün aydın olsun, annanneler de geliyo meleğin de yavaştan hazırlansın artık
Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Canım gözün aydın Allah bize de nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla Maşallah size
Canım çok üzüldüm yeğenine Rabbim şifalar versin, çok moralim bozuldu cidden
Bebeğine de 41 kere maşallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kızlar bu arada moralim bozuk çok. Yarın son kontrolüm var ve hala bir belirti yok. Bebeğim iyi olsun da ben 42.haftaya kadar beklerim diyorum ama doktor hiç beklemek istemiyo, son gittiğimde beklemek isteyen birine "bebeğe birşey olursa da sorumluluk bende, her ihtimali kabul ederek beklicem" yaz imzala öyle bekleyelim dediğini anlattı, resmen tehdit.Kim göze alabilir ki ya da kim "bebeğe ne olursa olsun ben beklicem"der kiSağlık açısından gerekli olsa sesim çıkmaz ama hiçbir sorun yokken sırf 40 haftayı tamamladı diye sezeryan olmak istemiyorum asla.Gel de bunu doktora anlat ama.Bu saatten sonra doktor da değiştirilmez ki. Yarın pazartesi gel alalım derse napcam bilmiyorum.çok stresliyim lütfen dua edin
cnm bozma moralini... doktorlar kendilerini garantiye almak istiyorlar işte...benim doktorum da öyle arada dengesiz şeyler söylüyor ben artık çok fazla kafaya takımıyorum akışına bıraktım olayı bakalım...
hayırlısıyla bebeğin sağlıcakla kucağına al da gerisi önemli değil bence!
Canım gözün aydın olsun, annanneler de geliyo meleğin de yavaştan hazırlansın artık
Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Kızlar bu arada moralim bozuk çok. Yarın son kontrolüm var ve hala bir belirti yok. Bebeğim iyi olsun da ben 42.haftaya kadar beklerim diyorum ama doktor hiç beklemek istemiyo, son gittiğimde beklemek isteyen birine "bebeğe birşey olursa da sorumluluk bende, her ihtimali kabul ederek beklicem" yaz imzala öyle bekleyelim dediğini anlattı, resmen tehdit.Kim göze alabilir ki ya da kim "bebeğe ne olursa olsun ben beklicem"der kiSağlık açısından gerekli olsa sesim çıkmaz ama hiçbir sorun yokken sırf 40 haftayı tamamladı diye sezeryan olmak istemiyorum asla.Gel de bunu doktora anlat ama.Bu saatten sonra doktor da değiştirilmez ki. Yarın pazartesi gel alalım derse napcam bilmiyorum.çok stresliyim lütfen dua edin
Kilosu nasil cnm iri mi ondan mi beklemez diyorsun?
Tekrar hayırlı olsun canım.
İyisiniz demi?
Aşk halinde !!!
Canım çok üzüldüm yeğenine Rabbim şifalar versin, çok moralim bozuldu cidden
Bebeğine de 41 kere maşallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
hadi bakalım cnm hayırlısı!
bakalım bizim minik paşalar nasıl gelicekler kucağımıza:)
canım tüp bebek ilaç alıyorum satıyoruma bi bakar mısın...
Yok canım bebeğim iri değil 3,5 kg nun altında doğum bekleniyo, sezeryan gerektirecek bir durum yok ortada ama vaktinde gelmediği için beklemek istemiyor.(
cnm bozma moralini... doktorlar kendilerini garantiye almak istiyorlar işte...benim doktorum da öyle arada dengesiz şeyler söylüyor ben artık çok fazla kafaya takımıyorum akışına bıraktım olayı bakalım...
hayırlısıyla bebeğin sağlıcakla kucağına al da gerisi önemli değil bence!
Çok sağol canım verdiğin moral için. Akışına bırakayım sallanmayım diyorum ama işte sonunda doktorun dudakları arasındaki iki cümleye bağlı doğum olayı o yüzden istesem de rahat olamıyorum. İnşallah bebeğim bir an önce hayırlısıyla kendiliğinden gelir.Çok korkuyorum durduk yere sezeryana alınmaktan :2:
Günaydın cnm.. Güzel haberlerini bekliyoruz..
Guzel haberlerle gel canim :)
Gozun aydin tatlimm
İyi haberlerle dönün inşallah ...
Allah yardıımcın olsun,
Finishe geldiniz darisi bize :) :)
Ben aventin göğüs koruyucu kelebeğini ve kalkanını aldım. Diğer forumlarda okumuştum. Kelebek emzirme sırasında kullanılıyormuş, kalkan da emzirme aralarında krem vs. sürdüğünde göğüs ucunun kıyafete temasını engellediğinden çabuk iyileşme sağlıyormuş. Denemedim ama aldığım tedbirler bunlar. İnşallah işe yarar sizde de.
Güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
Gözün aydın canım, hayat sana güzel bugün:107:
Teşekkür ederim gülüm.
Bugun 3 gunluk oluyoruz iyyiz evimizdeyiz Allahima bin sukurdoktor cok korkutmustu ama korkulan olmadi kalbnde sorun olablr demsti... Neyse hersey geride kaldi dogumumu yaptim iyilesiyorum
kızlar bişey sorucam sabah kalktım iç çamaşırım yaştı su gibi ama az biraz önce gene gittim avuç içi kadar su gibi yaş olmuş gene ne yapmalıyım sancı agrı hiç bir şey yok :18:
[
Cok tesekku ederim kizlaf..geldik kontrolden
Kizim 3400 51 cm olmus...
cafsamba gunu saat 9 da sezeryna giricem ins..saglikla gelsin bebislerimiz ..
Snowy cok gecmis olsu yegenelrine cok uzuldum cnm Allah acil şifalar versin insallah.
bebegie de masallah.
Slm tesekkur ederim canim.Seninde gozunaydin sagliklica buyut ins. Neresindesin fransa nin.Ne zaman dogum yaptin.