2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Cok tesekkurler tatlim
Bir de ayva cekirdegini suda jellestiriyorlar ama once mi sonra mi suruyorlar bilmiyorum
Sogani hastaneye gitmeden mi surecekmisiz?

Mavis01 nasılsın gülüm, küs müsün bana hala?

Korkumdan yatiyorum simdi

Cok tesekkurler tatlim
Bir de ayva cekirdegini suda jellestiriyorlar ama once mi sonra mi suruyorlar bilmiyorum
Sogani hastaneye gitmeden mi surecekmisiz?
Evet sancı başlayınca diyor teyzem ama sezeryan icin nasıl olur bilmiyorum ilk zamanlar tabi ne yapılırsa yapılsın sıkıntılar oluyormuş çünkü sürekli nemli kalıyor ve bebisler 2 saatte bir cekistirip duruyor bir de ilk bebekse tam olarak tutuş öğrenilene kadar sabretmek gerkliymis.Biz elimizden gelen önlemi alalım gerisi Allah a emanet napalim )))

Bencede annenin bakması mantıklı.ben şanslıyım annem yakın o bakıcak.sonucta 3 çocugun arasında yeni doğmuş çocuk bakılmazki.hem mikrop kapar hemde o çocuklar kıskanır zarar verebilir.sende rahat edemessin.bişey desen sorun olur.birde dogumdan sonra seninde rahatlıgın önemli hem piskolojik olarak hemde bedensel olarak yıprancan annen daha rahat ettirir.dinlendirir seni.

allianz limit yetıyorsa sıkıntı yok:)yada lımıtsızde o konuyu bılemıyorum benım max 10 olabılır gıbı duruor.
doğum paketlerı genelde max 10.a-kadar karşıladığını ögrendım.
bu arada onların ucretı fix 5 miş:) onuda dün bahcecıden ögrendım.
fulyaya bende kursa gıttım doğuma hazırlık fena degıldı.
bende epıdural normal dusunuorum aama benımkı bıraz önde gıdıor..
oyle olursa sezeryan olabılırkı onuda ıstemıorum ne olacak muamma.
basur sorunu olanlara yapmıorlarmı?

hadi bakalım cnm hayırlısı!
bakalım bizim minik paşalar nasıl gelicekler kucağımıza:)

Son düzenleme:
Kızlar bi sorum olacak : mayısta inşaat evim bitiyor ve perde ihtiyacım olacak ... Bursada kumaş dikey perde yapan bildiğiniz bir yer varmı ? Ve salon için koltuk imal eden bir yer var mı ? Ve halı... 11 yıldır kirada olunca almadım halı ....hem şehir de değiştirdik...perdede en ucuzunu almıştım koltuk deseniz hep üstündeydik kumaşı eskidi ya kaplatıcam yada 4 lü tek bir tane koltuk yaptırıcam....tavsiyelerinizi bekliyorum kızlarrrr....

cnm bozma moralini... doktorlar kendilerini garantiye almak istiyorlar işte...benim doktorum da öyle arada dengesiz şeyler söylüyor ben artık çok fazla kafaya takımıyorum akışına bıraktım olayı bakalım...
hayırlısıyla bebeğin sağlıcakla kucağına al da gerisi önemli değil bence!

kızlar bişey sorucam sabah kalktım iç çamaşırım yaştı su gibi ama az biraz önce gene gittim avuç içi kadar su gibi yaş olmuş gene ne yapmalıyım sancı agrı hiç bir şey yok :18:

Teşekkür ederim canım, amin inşallah iyileşir.

Canım "geç doğum" diye de bir olgu var gerçekten ve doktorlar da risk almak istemiyorlar. Bebeğe birşey olsa Allah korusun, sorumluluk alması çok zor. Ama inşallah kendi sancın gelir, bebeğin vaktinde sağlıkla doğar. Yoksa dediğin gibi kimse çocuğunun hayatı üzerinden risk alamaz. Şuan zaten sürekli bebeklerimizin hareketlerini takip ediyoruz ve yeterince stresteyiz; sonraki haftalar daha da zor olacaktır. Doktoruna güveniyorsan, aldığı kararları senin iyiliğin için aldığını bilmen gerekir. Maalesef çoğumuzun ne hamileliği ne de doğumu istediği/planladığı gibi gitmiyor. Galiba netice bazen seçilen yoldan daha önemli oluyor...

hadi bakalım cnm hayırlısı!
bakalım bizim minik paşalar nasıl gelicekler kucağımıza:)

Sağlıklı gelsinler de gülüm:107:

Dün akşam birden sancılandım kızlar.çok kötüydü.üşüme titreme miğde bulantısı birbirine karıştı.belimden ilk defa bıcak saplanır gibi agrı girdi.eşim annemi çagırdı amaaaan annem panik eşim panik hemen doktora götürmek istediler gitmedim.okadar gerdilerki beni ilk defa agladım.ben daha sakinim napıcam dogumda bunlarla ben.hala sancı giriyor ama bebegim hareket halinde.beklicem ben sesimi çıkartmıyorum.birde görümceler kayınvalide telefon açıyo dogumu en kötü şekliyle anlatıyolar bana onlarla ugraşıyom.yahu hamile kadına dogum bukadarmı kötü anlatılır.Allahtan bilinçliyim de korkmuyorum.ama sinirleniyorum kasılıyorum bu seferde.birde kızlar ben akşam sancı çekiyorum eşim resmen göbek atıyo kızım geliyo diye karşımda biran önce dogurayım istiyo ama bende karşımda öyle görünce bogasım geliyo onu:)))))

[
Cok tesekku ederim kizlaf..geldik kontrolden
Kizim 3400 51 cm olmus...
cafsamba gunu saat 9 da sezeryna giricem ins..saglikla gelsin bebislerimiz ..

Snowy cok gecmis olsu yegenelrine cok uzuldum cnm Allah acil şifalar versin insallah.
bebegie de masallah.

Günaydın cnm.. Güzel haberlerini bekliyoruz..

Guzel haberlerle gel canim :)

Gozun aydin tatlimm

İyi haberlerle dönün inşallah ...

Allah yardıımcın olsun,

Finishe geldiniz darisi bize :) :)

Bugun 3 gunluk oluyoruz iyyiz evimizdeyiz Allahima bin sukur doktor cok korkutmustu ama korkulan olmadi kalbnde sorun olablr demsti... Neyse hersey geride kaldi dogumumu yaptim iyilesiyorum

Maşallah gülüm, çok sevindim yuvanızda olmanıza Çabuk toparlanırsınız inşallah.

kızlar bişey sorucam sabah kalktım iç çamaşırım yaştı su gibi ama az biraz önce gene gittim avuç içi kadar su gibi yaş olmuş gene ne yapmalıyım sancı agrı hiç bir şey yok :18:

Islaklığın içinde mukuslu bir yapı var mıydı canım? Bir de koku alıyorsan, idrar mı değil mi anlayabilirsin sanırım.

Bebek hareketlerini takip et; azalma hissedersen ya da "akıntı" devam ederse doktorunu ara gülüm.

Son düzenleyen: Moderatör:

Maşallah tosununa canım İnşallah doğumun güzel geçer, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın.

Teşekkür ederim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…