2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Benim oğluşunda kafa çapı büyük en son mart 15 idi kontrolüm ve oğluş 33+5 de 2500 gr ve 44 cm idi..bu cumartesi ilk kez nst ye gireceğim bakalım...

benimkide 33+1de 2730gr dı. boyuda 48 cmdi. doktorum normal doğum taraftarı olduğu için iri bebeği kabullenemiyor :) benim 32. haftadan beri her kontrolde giriyorum nstye. sancı çıktı nstde ama doktorum pek önemsemedi. sancın sıklaşırsa suyun gelirse 5 saat süreyle bebek hareketini hissetmezsen hemen gel demişti. 2 hafta oldu yarın kontrolüm var. artık haftada bir çağıracak sanırım

sevgili nisan anneleri hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..
Kızlar ben eylül annesiyim Allahın izniyle
Aranızda özel koru Sincan hastanesinde doğum yapacak olan varmı?
Fiyatlarını söylemeniz mümkün mü?

Slm kizlar.son kontrollerimizi yaptirdik yatis islemlerimiz tmm.allah bi zeval vermezse yarin sabah 9 9.30 gibi ogluma kavusacam.epidural sezeryan olacam.eger amelyathane uygun olursa yanimda birini gelecegini soyledi anestezici.nts ye girdim hic iyi cikti.ama bebege bakmadi doktorz.aslinda merak ediyordum kac kilo oldu diye.neyse yarin ola hayrola.

Snowy canim kaza yapan akrabalarina allahtan sifa diliyorum allah yardimcilari olsun.dogum yapan arkadasininda gozu aydin.

Kizlar cok cok dua edin yarin bana.belli etmiyom ama cok tirsiyom.meryem suresi varmis kuranda okursaniz memnun olurum.rabbim hepimizi en kisa zamanda saglikla bebeislerine kavusturur insallah.

o acılar çok kısa zamanda geçicek. telaşlanma sakın rahat ol ödenmesi gereken bedel gibi çok ama çok guzel birşeye bebeğini emzirmeye karşılık çekilen bir acı. ben de doğum ağrımı hatırlamam meme acımı hatırlarım. ama kısa surdu. yaranın dağlanması gibi- ilaçlar pek yaramadı. ama geçicek.

maşallah sana ve bebeğine :nazar::nazar::nazar:herşey yoluna girecek.

Cnm simdiden gogsumuze birsey surelim mi onerin var mi bebek dogmadan veya sonrasi icin?

Günaydın güzeller, keyifler iyidir inşallah...

Ben öncelikle sıkıntılı bir durumu paylaşmak istiyorum. Eltim dün 2 çocuğu ile birlikte kaza yaptı, haberlerde görmüşsünüzdür belki (Manisa).Küçük oğlunun bilinci hala kapalı; dua eder misiniz lütfen...Taşıdığınız mucizelerin hatırına belki rabbim yeğenimizi sıhhatine kavuşturur...

Kontrolden geldim ben. Benim yaramaz 600 gr almış, usg'de 3.8kg görünüyor (-/+200). Doktor muayene etmedi, haftaya çarşambaya randevu verdi. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

İngiliz arkadaşım 2.5 günlük uğraşının sonunda dün gece doğum yapabildi. Oğlunun adı George, 4.4 kg:nazar:
Eki Görüntüle 1041339

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah canım.rabbim sevenlerine bağışlasın. bu bebiş tam bir tosuncuk. benimkide haftasını beklerse 4ü geçer dedi doktorda ben böyle hayal etmiyordum daha zayıf hayal ediyordum. tosuncuk maşallah allah ailesine bağışlasın

Ben öncelikle sıkıntılı bir durumu paylaşmak istiyorum. Eltim dün 2 çocuğu ile birlikte kaza yaptı, haberlerde görmüşsünüzdür belki (Manisa).Küçük oğlunun bilinci hala kapalı; dua eder misiniz lütfen...Taşıdığınız mucizelerin hatırına belki rabbim yeğenimizi sıhhatine kavuşturur...

Kontrolden geldim ben. Benim yaramaz 600 gr almış, usg'de 3.8kg görünüyor (-/+200). Doktor muayene etmedi, haftaya çarşambaya randevu verdi. Bakalım hakkımızda hayırlısı.

İngiliz arkadaşım 2.5 günlük uğraşının sonunda dün gece doğum yapabildi. Oğlunun adı George, 4.4 kg:nazar:
Eki Görüntüle 1041339

Allah acil sifalar versin ins

benimkide 33+1de 2730gr dı. boyuda 48 cmdi. doktorum normal doğum taraftarı olduğu için iri bebeği kabullenemiyor :) benim 32. haftadan beri her kontrolde giriyorum nstye. sancı çıktı nstde ama doktorum pek önemsemedi. sancın sıklaşırsa suyun gelirse 5 saat süreyle bebek hareketini hissetmezsen hemen gel demişti. 2 hafta oldu yarın kontrolüm var. artık haftada bir çağıracak sanırım

Cnm senin dedigin ucusan siyahliklar bugun sabah uyandigimda bende de oldu
Dun su icmedim sayilir ona bagladim
İnternette seker veya yuksek tansiyonla alakali diyor
Ama duzeldikten sonra bile tansiyonum 9-5 cikti yani tansiyon dusuklugunden de olabilir mi ki?

Kizlar fefilla ve diger emziren bazi anneler emzirirken memenin cok tahris oldugunu cok acidigin kanadigini soyluyorlar
Bununla ilgili simdiden yapabilecegimiz birsey var mi onlem olarak?
Veya dogumdan sonra yine ilk gunlerde yara olmasina engel olabilir miyiz?
Lanolin iceren kremleri duyuyorum onlar yara olduktan sonra sanirim oyle mi?

Slm kizlar.son kontrollerimizi yaptirdik yatis islemlerimiz tmm.allah bi zeval vermezse yarin sabah 9 9.30 gibi ogluma kavusacam.epidural sezeryan olacam.eger amelyathane uygun olursa yanimda birini gelecegini soyledi anestezici.nts ye girdim hic iyi cikti.ama bebege bakmadi doktorz.aslinda merak ediyordum kac kilo oldu diye.neyse yarin ola hayrola.

Snowy canim kaza yapan akrabalarina allahtan sifa diliyorum allah yardimcilari olsun.dogum yapan arkadasininda gozu aydin.

Kizlar cok cok dua edin yarin bana.belli etmiyom ama cok tirsiyom.meryem suresi varmis kuranda okursaniz memnun olurum.rabbim hepimizi en kisa zamanda saglikla bebeislerine kavusturur insallah.
Ay bir tontiş daha geliyor dualarımız seninle canım meleğinin yüzünü hayal et ve gevşe sen hiçbir şey bilmeyeceksin zaten :KK66:
Ahhh bizim tarihimiz kimbilir nezaman

Kizlar fefilla ve diger emziren bazi anneler emzirirken memenin cok tahris oldugunu cok acidigin kanadigini soyluyorlar
Bununla ilgili simdiden yapabilecegimiz birsey var mi onlem olarak?
Veya dogumdan sonra yine ilk gunlerde yara olmasina engel olabilir miyiz?
Lanolin iceren kremleri duyuyorum onlar yara olduktan sonra sanirim oyle mi?
Kremlere son iki ayda baslaniliyor ama gec kalınmış sayılmaz ben lansinohun lanolin kremini aldım şimdiden dokusunu düzelttiğini hissedebiliyorum
Bir de avent in gogus kalkanı aldım ilk zamanlar çamaşıra yapisip derisi soyulabiyormus teyzem hep doa gitmeden soğan surun derdi çok duydum bir de kendi sütunu sürmek de faydaliymis ben hepsini yapmayı düşünüyorum insallah guzel guzel emziririz tintislerimizi :KK66:))

Cnm senin dedigin ucusan siyahliklar bugun sabah uyandigimda bende de oldu
Dun su icmedim sayilir ona bagladim
İnternette seker veya yuksek tansiyonla alakali diyor
Ama duzeldikten sonra bile tansiyonum 9-5 cikti yani tansiyon dusuklugunden de olabilir mi ki?

geçmiş olsun canım. ben hemen şekeri ölçmüştüm şeker normal çıkmıştı. tansiyon 15/9 du. benimki tansiyon yüksekliğinden olmuştu. düşüklüğünden de olabilir tabi. yediğin şeylere dikkat et mutlaka bir dokunmuştur. köy peyniri vardı difrizde ondan çıkarmıştım bol bolda yemiştim. çok yağlı olduğu için tansiyonu yükseltmiş. artık az yiyorum ondan normale döndü.

Eki Görüntüle 1041339

Canııımmm senin adına çok sevindim :) maaşallah bebişine .... Arkadaşınada hayırlı olsun atlatmış ne güzel sağlıkla büyütsün bebişini...eltinede çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin yavrularını onlara bağışlasın inş....

canım rabbim şifa versin beişinede maşalah sağlıkla gelsinler

Allah eltin ve ailesin yanında olsun sıhhat versin, inşallah atlatırlar en kısa zamanda.

bebeğine ve sana maşallah, arkadaşının bebeğide maşallah pek tosun.

çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah canım.rabbim sevenlerine bağışlasın. bu bebiş tam bir tosuncuk. benimkide haftasını beklerse 4ü geçer dedi doktorda ben böyle hayal etmiyordum daha zayıf hayal ediyordum. tosuncuk maşallah allah ailesine bağışlasın

Allah acil sifalar versin ins

Teşekkürler arkadaşlar.

Şu mübarek gün, namazdan sonra sana da dua edeceğim canım. İnşallah güzel geçer, bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Duan için de çok teşekkür ederim.

Kremlere son iki ayda baslaniliyor ama gec kalınmış sayılmaz ben lansinohun lanolin kremini aldım şimdiden dokusunu düzelttiğini hissedebiliyorum
Bir de avent in gogus kalkanı aldım ilk zamanlar çamaşıra yapisip derisi soyulabiyormus teyzem hep doa gitmeden soğan surun derdi çok duydum bir de kendi sütunu sürmek de faydaliymis ben hepsini yapmayı düşünüyorum insallah guzel guzel emziririz tintislerimizi :KK66:))

Lansinoh ben de kullanıyorum son 1 haftadır. Yumuşattı ama sanırım ilk günler ne yapılırsa yapılsın en iyi ihtimalle hassaslık olacaktır. Kolay değil 2 saatte bir uğraşmak.

günaydın ve hayırlı cumalar herkese:KK16:
günaydın demeye de bişey kalmamış... çok uyuduk bugün kahvaltı evi topla falan derken anca kendimize gelebilidik:)
yeni göbüşler de çok hoş gözüküyor bu arada:KK34:

Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

:nazar:maşallah cnm bebeğine ve sana! tebrikler! Allah uzun ve sağlıklı ömürler versin!

günaydın kızlar bu gün nst girecez kontrolümüz var kahverengi lekemiz geçen hafta geliyordu şimdiye kadar bir şey yok daha bekliyoruz

hadi bakalım güzel haberler alırsın inş!

Eki Görüntüle 1041339

çok geçmiş olsun cnm ya inş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar eltin ve çocukları... çok üzüldüm gerçekten:KK43:
maşallah cnm yaramazına:nazar: haftaya sezaryen tarihi mi verecek doktorun?
george bebeğe de maşallah tosuncuk çok tatlı:nazar:

inş doğumun çok iyi ve rahat geçer ağrın sızın olmaz cnm:KK34:

Cok tesekkurler tatlim
Bir de ayva cekirdegini suda jellestiriyorlar ama once mi sonra mi suruyorlar bilmiyorum
Sogani hastaneye gitmeden mi surecekmisiz?

Canııımmm senin adına çok sevindim :) maaşallah bebişine .... Arkadaşınada hayırlı olsun atlatmış ne güzel sağlıkla büyütsün bebişini...eltinede çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin yavrularını onlara bağışlasın inş....

Teşekkürler canım.

çok geçmiş olsun cnm ya inş en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar eltin ve çocukları... çok üzüldüm gerçekten:KK43:
maşallah cnm yaramazına:nazar: haftaya sezaryen tarihi mi verecek doktorun?
george bebeğe de maşallah tosuncuk çok tatlı:nazar:

Teşekkür ederim gülüm, inşallah kendine gelir yavrumuz.

Haftaya kadar bir aksiyon olmazsa, sanırım tekrar kontrol edecek; ona göre ya suni sancı ya da sezaryen diyecek. Hiç bilemiyorum.

Zaten kıpır kıpır tüm gün oda oluyordur kesin :)))) Bize küs zaten 2 aydır yüzünü göstermiyor :KK43: en son pipiyi gösterdi :)

Aklıma eşim geldi sen pipi deyince. Her kontrolde doktora "doktor hanım bir bakar mısınız pipisi duruyor mu? cinsiyeti değişmedi değil mi?" diye soruyor. Sizin paşa da bir mesaj vermek istiyor size belli:107:

Günaydınlar olsun....

Bugün Annemler geliyor... Uçağa binmişler.. 45 dk ya inmiş olacaklar :KK52::KK52::KK52:

Darısı ailesini bekleyenlere olsun...

Canım gözün aydın olsun, annanneler de geliyo meleğin de yavaştan hazırlansın artık :KK1:

Gunaydin kizlar ben dun oglusuma 6 bucukta kavustum suan iyiyiz emdi cok guzel uyuyor 53 cm ve 4400 dogdu allah hepinizin yardimcisi olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Canım gözün aydın Allah bize de nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla Maşallah size:nazar:

Eki Görüntüle 1041339

Canım çok üzüldüm yeğenine Rabbim şifalar versin, çok moralim bozuldu cidden :KK5:
Bebeğine de 41 kere maşallah Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin:KK49:

Kızlar bu arada moralim bozuk çok. Yarın son kontrolüm var ve hala bir belirti yok. Bebeğim iyi olsun da ben 42.haftaya kadar beklerim diyorum ama doktor hiç beklemek istemiyo, son gittiğimde beklemek isteyen birine "bebeğe birşey olursa da sorumluluk bende, her ihtimali kabul ederek beklicem" yaz imzala öyle bekleyelim dediğini anlattı, resmen tehdit.Kim göze alabilir ki ya da kim "bebeğe ne olursa olsun ben beklicem"der ki :KK5: Sağlık açısından gerekli olsa sesim çıkmaz ama hiçbir sorun yokken sırf 40 haftayı tamamladı diye sezeryan olmak istemiyorum asla.Gel de bunu doktora anlat ama.Bu saatten sonra doktor da değiştirilmez ki. Yarın pazartesi gel alalım derse napcam bilmiyorum.çok stresliyim lütfen dua edin:KK50:

X