2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
saol cnm:KK16: mide yanması geçmeyince ne bileyim daha vakit var inmesine diyordum...

maşallah cnm:nazar: evet benim göbüş seninkinin yanında aşapıda duruyor... çok az kilo almışsın ne güzel!

14 kilo aldim kuzum, az degil. Ama caktirmiyorum simdilik, dogumdan sonra nasil olurum bilmiyorum. Cikcak bi yerden illa ki, ucmadilar ya :KK1: sen kac kilo aldin?

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi :KK66:

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Çok sekersiniz ya, maşallah size. ..
Benim eşim gel&gitler yaşıyor hala :))
Bana laf yapıyor, söyleniyor kendisi yapınca 2 katı abartıyor :KK70:
3 gündür ne zaman doğuracaksın deyip duruyor.
Gelsin artık seveyim diyor.
2 gün önce bebek bezi almış ben bile şaşırdım düşünüp nasıl aldı diye :)
Arkadaşlarina açıyor konuyu az kaldı baba oluyorum diye.
Ayakları yerden kesildi kaç gündür :)
Maşallah diyeyim de nazar değmesin ♥
Yoksa az çektirmedi bana şu son 6 ayda.

Aşk halinde !!!

Biz de masallah diyelim bebikk :KK34:

Selam kizlar nasilsiniz saka maka bir haftalık olduk işitme testine gittik normal cikti çok şükür uykusuzluk dişinda sorunyok dikislerimde kontrol edildi hherşey yolundaymis çok şükür :KK16: sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum:KK54:

Maşallah canım.. Sen büyüttün bile.. Biz hala bekliyoruz :KK31:

Kızlar dün k.validem ile evi temizlerken sürekli altına kaçırma denecek kadar su geldi.
Son çare ped koydum.
Belimde ağrıyordu.
Bugün henüz ayakta pek kalmadığım için hala geliyor mu sıvı anlayamadım ama bu saat oldu kızımın hareketlerini hissetmedim.
Gelen sivi sari renkteydi ama yapışkan bir sıvı değildi sanırım.
Endiselenmem gerekiyor mu. ..

Aşk halinde !!!

Canim bilemiyorum. Sahsen ben senin adina meraklandim :KK43:

Bu arada bi arkadaşım 13 kg almış.. Bebiş 3800 doğmuş ama doğumda 4 kilo gitmiş toplamda..

Dün konuşuyorduk.. Kız diyo ki hani plesanta hani su.. Şok olmuş... Plesanta ve suyu 200 gr mı :44:

Geçen akşam markete gidiyoruz eşimle.. :KK55: Yan taraftaki Cafe'de harleyci amcalar teyzeler vardı.:KK56:. Beyefendinin birisi yanındaki Hanım'a soruyor kız mı erkek mi diye.. Bayan da dedi erkek erkek.. Çok güldüm :KK9:

Milletin gozler ultrason mubarekk :KK9:

göbüş harika, maşallah:nazar::nazar::nazar:

ama koymayın yahu Allah korusun annem ev de bile açtırmıyor nazarlanacak diye. maşallah tekrar tum göbüşlere...

Belki de ondan mi gelmiyo cocuk. Utaniyo ben actikca, naapiyosun kadin, gelmiyom iste mi diyo ki :KK1: annem de kizar bana :KK66:

Kızlar sağolun alıntı yapamadım tek tek,sizin göbüşlere de maşallah, kimse eklemedi başka yaa,maşallah diyince nazarımız değmez korkmayın:21::nazar:

2 fotoğraf ekliyorum,karnınız inmiş mi anlamak için,beyazlı olan 40 lı hafta,bu suyunun geldiği gün foto,
diğeri de inmemiş karın,sezeryan oldu,o da 39,40 hafta. $image.jpg $image.jpg

Kızlar dün k.validem ile evi temizlerken sürekli altına kaçırma denecek kadar su geldi.
Son çare ped koydum.
Belimde ağrıyordu.
Bugün henüz ayakta pek kalmadığım için hala geliyor mu sıvı anlayamadım ama bu saat oldu kızımın hareketlerini hissetmedim.
Gelen sivi sari renkteydi ama yapışkan bir sıvı değildi sanırım.
Endiselenmem gerekiyor mu. ..

Aşk halinde !!!

canım doktor bna bugun aynen soyle dedı istemsiz gelıyorsa yanı tutamıyor durduramıyorsan amniyo sıvısı olabilir ama çiş gibi tutabiliyorsan sorun yok dedi
sarı renkte ise su gibimiydi yani akıntı gibi beyaz tortu bıraktımı camasırda ya da pedde?

Ahahahaha güldürdün beni.. Doğru ama :KK52:

Bulgur bulgur gözümden yaşlar dökülür ağlarım diyo :KK30:.. Tansiyonu da düşermiş.. Yazık bana yaa :KK31:

Cok duygusal esin. Ben de o anda orda olsam aglayan bebege degil de esinin aglamasina aglarim mesela. Aglayan erkek nedense beni aglatiyo. Anliyorum ben onun ruh halinden, duygusallik basa bela

Selam kizlar nasilsiniz saka maka bir haftalık olduk işitme testine gittik normal cikti çok şükür uykusuzluk dişinda sorunyok dikislerimde kontrol edildi hherşey yolundaymis çok şükür :KK16: sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum:KK54:

Masallah size. Darisi basimiza :nazar:

14 kilo aldim kuzum, az degil. Ama caktirmiyorum simdilik, dogumdan sonra nasil olurum bilmiyorum. Cikcak bi yerden illa ki, ucmadilar ya :KK1: sen kac kilo aldin?

çok normal kilo almışsın cnm bence ideali 10 12kg deniyor zaten...
beni hiç sorma ya ben 23 kilo almış durumdayım:KK52: eşim de dalga geçiyor zaten sen doğuma kadar benim kilomu geçeceksin demiştim deyip duruyor...
onun kilosunu geçmeme de az kaldı hani!

Şimdi yedim tatlı Uzandim da soluma biraz bekleyeceğim.
Hareket hissetmezsem doktora giderim.
Yarındi randevum bugünden giderim.

Aşk halinde !!!

canım kulaklıkla müzik dinlet titreşimle uyanacaktır. eğer hala uyanmıyorsa hemen doktora git. doktorum 5 saat süreyle hareket etmezse hemen bekleme gel demişti bana. bazen derin uyuyabiliyorlar. benide korkutmuştu bir kere. ne yapsa uyanmıyordu. apar topar doktora gitmiştik. şükür uyuyormuş. ihmal etme hemen git doktora kulaklıkta işe yaramazsa.

Merak ediyordum seni, sevindim iyi olmanıza canım; maşallah.

Bu arada bi arkadaşım 13 kg almış.. Bebiş 3800 doğmuş ama doğumda 4 kilo gitmiş toplamda..

Dün konuşuyorduk.. Kız diyo ki hani plesanta hani su.. Şok olmuş... Plesanta ve suyu 200 gr mı :44:

Ilk hafta kilo pek değişmiyor, hormonlardan sanirim. Sonraki hafta birden 5-10kg verdik diyorlar hep:KK70:

eşine bol alkış :KK9::KK9::KK9::KK9::KK42::KK42::KK42::KK42:size de nazar boncuğu:nazar::nazar::nazar:

ben 1. de 22 kg aldım, bebek 2800 doğdu 4 kg gitti:KK53::KK53::KK53:.
ama yakın arkadaşım 18 kg aldı 3780 bebek doğurdu 20 gun içinde 14 kg vermiş:KK9::KK9::KK9::KK9:.

Merak ediyordum seni, sevindim iyi olmanıza canım; maşallah.

Ilk hafta kilo pek değişmiyor, hormonlardan sanirim. Sonraki hafta birden 5-10kg verdik diyorlar hep:KK70:

doğumdan önce gayet normal görünen yuzum doğumdan 1 gun sonra resmen patates gimi olmuştu ayaklarım falan. göbeğim de inmemişti. 1 ay bir surede ancak ödem gidiyor bence.

ama bol bol su ve hareketli olmak sureyi kısaltır sanırım.

beni hiç sorma ya ben 23 kilo almış durumdayım:KK52: eşim de dalga geçiyor zaten sen doğuma kadar benim kilomu geçeceksin demiştim deyip duuyor...

bende 10 kg aldim.bebegim kiloluymus.banada hep son aylarda cok alirsin yok sisersin dediler.ama aksine bir aya yakindir ayni kilodaym.ama bebek almaya devam ediyo anlamadm

beni hiç sorma ya ben 23 kilo almış durumdayım:KK52: eşim de dalga geçiyor zaten sen doğuma kadar benim kilomu geçeceksin demiştim deyip duruyor...
Baslarda cok kontrollu gitmeye calistim da su son iki aydir saldim valla :) yoksa 12 yi gecmiicektim hesapta. Amaaaannn, bebisler saglikli mi, bizim de cok sukur bi saglik sorunumuz yok kilo alimiyla gelen. Veririz dogumdan sonra, cok da dert degilll :KK66:

Neyse canım takma artık :KK31: nasip değilmiş..

Canım çok Sağol. Acıkmışım ondanmış :KK56: yemek yedim şimdi de balkonda oturup hava alıyorum iyi geldi..

İdolümsün :21:

İnşallah canım.. :21:

Kuzum Sağol daha iyiymiş şükür..

Maşallah. :nazar::nazar:

Göbekli maşallah benim gibisin top yutmuştun sen de :KK53:

Valla ben de şaşırdım.. Maşallah eşine.. :nazar:

iyi balım ya sevindim:)

X