2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Bir kaç gün önce paylaştığım resimde hiçbir şey yok.
Nasıl oldu bu kısa sürede anlamadım.

Aşk halinde !!!

Bu aralar ben de cok kasiniyorum. Bi ara durmustu hic kasinmiyodum. Son dakkada bile olabiliyo demek ki. Ama o ince olanlar deri kendini toparlayinca kayboluyomus canim, takma kafana

VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Phloxin&bruja maşallah, nazar değmesin.

Operasyon sonrası genelde ödem oluyor ilk birkaç gün canım. Ama inşallah geceligini giyecek kadar küçülür karnin

Ya benim ki tam oluyor üstüme.. Öyle bol falan değil..

Bir de ben takıntılıyım.. Hemşire dese ki bunun bol olanını getirin.. yıkanmadan giyemem ben mümkün değil .. Aklımı oynatırım..

İnşallah canım..

Kuzum Sağol daha iyiymiş şükür..

Göbekli maşallah benim gibisin top yutmuştun sen de

:

Goren erkek mi diyo zaten. Kiz dedigimde de inanamiyolar, erkektir o erkektir bakisi atiyolar

Sivinin nereden geldiğini hissedersin gülüm normalde. Priorinin dediği gibi 2 saatte ,10 hareket sayamazsan doktora git.

baktım canım çok sağol sayfayı kaydettim yapmaya başlayım 1 hafta kaldı zateeen:) ama izlerken yoruldum nasıl hızlı yapıyo

Kadının maşallahi var canım. Ama hayatın cilvesi işte, kendi doğumunda çok ugrasmasina rağmen açılma olmayınca zorunlu sezaryen olmuş.

Yahu her sıkıntı yine kadınlar için ...
Ne çileli varlıklarız.
Bir de geçmiyor şu sinir bozucu çatlaklar.

Aşk halinde !!!

Zamanla görünümü hafifler, böyle kalmaz gülüm: bir de onun için endişe etme.

çikolata ye canım bnimkide artık çikolata yemeyince hiç yüz vermiyo oynamıyo nst de beklerken bile çikolata yiyorum :) korkma bi ssaat yat ye bi saatte bi kere oynarsa sıkıntı yoktur oynamazsa sana en yakın hastaneye git nst çektir tedbiri elden bırakmamak gerek

evet genetik diyorlar ama benim annemde gram çatlak yok bende gururla son aya kadar çatlamadan burnum havalarda ggezdim ama bu ay çatladı ama göbekte ne yapsın dizime indi dayanamadı artık
Gobus naapsin bebislerin imzasi valla, hic onemli degil canim bosver. Zaten zamanka deri toparlandikca ve onlarin rengi acildikca gorunmez olcak

Kadının maşallahi var canım. Ama hayatın cilvesi işte, kendi doğumunda çok ugrasmasina rağmen açılma olmayınca zorunlu sezaryen olmuş.

aaah yazıktır ya :) insan emeğine üzülür başka bişeye değil

Goren erkek mi diyo zaten. Kiz dedigimde de inanamiyolar, erkektir o erkektir bakisi atiyolar

Geçen akşam markete gidiyoruz eşimle.. Yan taraftaki Cafe'de harleyci amcalar teyzeler vardı.. Beyefendinin birisi yanındaki Hanım'a soruyor kız mı erkek mi diye.. Bayan da dedi erkek erkek.. Çok güldüm

Bebegi kucagina verdiginizde iki kisi esini kollarindan tutsun. Tam o anda heyecandan bayilmasini bekliyorum esinin kuzum valla gormedim de duymadim da esin tek ornek :)

Ya benim ki tam oluyor üstüme.. Öyle bol falan değil..

Bir de ben takıntılıyım.. Hemşire dese ki bunun bol olanını getirin.. yıkanmadan giyemem ben mümkün değil .. Aklımı oynatırım..

Gülüm hemşirenin işi ameliyat yerinle ve sonda ile olacak. O kısımlar rahatsa yada rahatlıkla yukarı kaldirabiliyorsan eteğini sorun olacağını sanmıyorum. Olmadı iç çamaşırlarinla rahat rahat yatarsin

Bir bardak da su iç.. Benim mideye bişiler inince gürültüye uyanıyor bebem..

Şimdi yedim tatlı Uzandim da soluma biraz bekleyeceğim.
Hareket hissetmezsem doktora giderim.
Yarındi randevum bugünden giderim.

Aşk halinde !!!

göbüş harika, maşallah

ama koymayın yahu Allah korusun annem ev de bile açtırmıyor nazarlanacak diye. maşallah tekrar tum göbüşlere...

Ahahahaha güldürdün beni.. Doğru ama

Bulgur bulgur gözümden yaşlar dökülür ağlarım diyo .. Tansiyonu da düşermiş.. Yazık bana yaa

Selam kizlar nasilsiniz saka maka bir haftalık olduk işitme testine gittik normal cikti çok şükür uykusuzluk dişinda sorunyok dikislerimde kontrol edildi hherşey yolundaymis çok şükür sizlerinde iyi haberlerini bekliyorum

İyi bakalim. İnsallah kendiliginden gelir. Sen nasilsin peki, keyfin nasil? Sabretmekten baska yapcak bisey yok canim, saglik olsun

O kısımlar rahat cnm sıkıntı yok.. Aman napalım artık..

Şimdi yedim tatlı Uzandim da soluma biraz bekleyeceğim.
Hareket hissetmezsem doktora giderim.
Yarındi randevum bugünden giderim.

Aşk halinde !!!

Aklıma gelmişken benim geçen hafta 2 gün Hareket etmedi neredeyse..3. Gün kendini aştı ama.. Öğlen bi başladı gece uyuyana kadar tepkini durdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…