Maşallah
Yahu kaç kilo aldın?
Hiç demem bu 9 aylik hamile diye
Maşallah tuu tuu tuuu nazar değmesin ♥
Aşk halinde !!!
ayy masallah göbişine ve bebişine ama karnın küçük gözüküyo top koymuş gibimaşallah bide pürüzsüz çatlak olmamış galıba nazar değmesin
yok canım bayan ya bide çok şaşırdı ben sorunca bende herkesten duyuyorum ama o ilk defa duymuş gibi şaşırdı öyle şey mi olur diye
Merhaba kizlar.. Kizimla birlite size selam verelim dedik.. Keyifler nasil? Var mi dogum yapan ?
Biz galiba sarilik olcazdua edin
Bide size bir tavsiye gec kalmis sayilmazsiniz kol ve sirt egzersizlerine agirlik verin nolur
Suan kollarimi kaldiramiyorum
İkinirken cok zorlandim
Elif'in telefonu 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
36+6 bu da benim göbüşüm, kızımın değerleri 39-40 haftalık:18: Yarından itibaren gelirse iyi olcak,erken doğumu geçiyoruz,hepimize hayırlısı, siz de eklesenize kızlar bakalım son hallerimize göbüşlerimizin
Ben de onu diyorum, kizim bak orasi daracik, cik gel burda daha rahat edersin diyorum ama dinleyen kim. Orda tepis tepis durmayi seviyo cocuk yaaaAynı benim göbiş bu yahu
Benimkine uafak diyordum ben demek normalmiş siğer kızları görünce kendi 20haftalık hissettim biran
yaa bende dedim hatta kordonu bile babaya kestiriyorlarmış diye o da ben bunun eğitimini aldım herkes işini yapsın ben keserim dedi :) nasip şimdiye kadar sormak aklıma gelmemişti iyiki sormusum son anda almam dese sok olabilirdim:2:
inşallah geçer bir dahada gelmez o baş ağrısı kuzum
Tam tersi,
Universite mimarlikta bitirme cok onemlidir. Neyse konu 1.5 ay evvel verilir sen calisirsin 1. Sunumu yaparsin 2. Ve son sunum 1.5 ay arayla olur yaklasik. Herkes ilk gunden calisir. Zaman kaybetmez. 2 tane sunumu son gece saat 2 de yapmaya baslayarak sabah 11 jurinin onune ciktim. 5-6 saat calismayla. Tabi teslim ve son juriye kendimce calistigimi kabul ediyorum.
1. Ve 3. İyi gecti neyseki bitti. Hocalarda benden kurtuldu. :))))
Biri ben olayim lutfen. Bir saatlik yuruyuste aci cektim resmen, artik vucudum dayanma sinirini gecti
VuziPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gecmis olsun canim
tüm doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. İnşallah sağ salim bir şekilde büyütmek nasip olur.. Darısı bizim başımıza
doğuma eşin girmesinden bahseden arkadaşlar olmuş geçen de eşim de bana dedi bende girebilir miyim diye bende şaşırdım kaldım emin misin dedim çünkü ben iğne vurulurken bile dayanamıyor doğumda olacakmış.. Almazlar ama falan dedi bende alırlar dedim doktorla konuşmam lazım ama sen emin misin dedim. Şaşırttı beni yavrumoğlunu görmek istiyor bir an önce herhalde
Cok sukur catlak yok canim. Ben hamile kalmadan once de kremlenmeyi cok severdim, hamile kalinca elime gecen her turlu yag ve kremi gunde 2-3 kere surdum. Normal arko el kremi bile surmuslugum varGenetik etkiliymis, ne kadar krem surersen sur. Anneminki harita gibi, karni da hamileliklerde kocamanmis. Halama cekmisim ben heralde.
Kızlar dün ablam sayesinde acı bir gerçekle karşılaştım
Gobegim degil ama yanlarim catlamis...
Böyle damar gibi duruyor sanki.
Aşk halinde !!!
Erkektir seninle empati yapamamistir diye düşünmüştüm. Enteresan yani, bir bayanın bunları söylemesi. Ben hiç konuşmadım bile, başka sıkıntılar olunca ona fırsat kalmadi
bnde konusamamıstım tam çıkarken aklıma geldi iyiki gelmiş :) aklına gelen şeyleri sor son anda şaşırıp kalabiliyor insan
Kızlar dün ablam sayesinde acı bir gerçekle karşılaştım
Gobegim degil ama yanlarim catlamis...
Böyle damar gibi duruyor sanki.
Aşk halinde !!!
Ben 2aydir daha kötü bir gerçekle karşılaştım bacaklarım varis içinde ve inanılmaz kötü duruyorlar popoma kadar hemde( sanırım hayatımın geri kalaninda ne elbise ne de etek giyebilecegim ((
Umraaaaannnn ? Gunaydin canim. Ses yok mu kizindan ?
Ay çatlağı geçtim ben basene kiloyu alınca selilütüm olmuş yahu