2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Ben 2aydir daha kötü bir gerçekle karşılaştım bacaklarım varis içinde ve inanılmaz kötü duruyorlar popoma kadar hemde ( sanırım hayatımın geri kalaninda ne elbise ne de etek giyebilecegim((

Abawwww takvim bitmiş... Kuzum üzülme.. Bebişin yeri rahat demek ki.. Iyi bakıyorsun ona orada

Çok sekersiniz ya, maşallah size. ..
Benim eşim gel&gitler yaşıyor hala :))
Bana laf yapıyor, söyleniyor kendisi yapınca 2 katı abartıyor
3 gündür ne zaman doğuracaksın deyip duruyor.
Gelsin artık seveyim diyor.
2 gün önce bebek bezi almış ben bile şaşırdım düşünüp nasıl aldı diye :)
Arkadaşlarina açıyor konuyu az kaldı baba oluyorum diye.
Ayakları yerden kesildi kaç gündür :)
Maşallah diyeyim de nazar değmesin ♥
Yoksa az çektirmedi bana şu son 6 ayda.

Aşk halinde !!!

Maşallah kuzum maşallah.. Diyorum ya sonradan oldu bişeyler... Taş mı düştü saksı mı bilemiyorum...

inşallah olmaz sarılık sürekli ışıkta tut annesi uyurken bile. bizde sıramızı bekliyoruz tavsiyen için sağol nasıl bi egzersiz yapmalı acaba su şişesi falan mı indirip kaldırsak?

Lara dutta' nin prenatal yoga labor oriented endurance exercises videosuna bak gülüm

Iyiyim canimm cok sagol

Safak 5 bekleyip duruyorum iste yarin son kontrolumuz var

sen nasilsin..

Güzel haberler alırsın inşallah canım. Çok şükür iyiyiz biz de, şimdilik şafak bilinmiyor

Maşallah ikinize de canım. Hemoroidin sorun olmamasına sevindim, gözün aydin

Kolay gelsin

bnde konusamamıstım tam çıkarken aklıma geldi iyiki gelmiş :) aklına gelen şeyleri sor son anda şaşırıp kalabiliyor insan

Yarın kontrol güzel geçerse sorarım ben de:thumbup:

Canım elancyl diye bir dermokozmetik markası var.. Doğumdan sonra çatlaklarda kullanabilirsin.. Işe yarıyor..

gercekten mi ? ben doğum yapanlara doktora ebeye sordum tv da ibrahim saraça sordular o da aynısını söyledi çözümüü yok kalır onlar diye bende üzülüyordum bi umut oldun simdi bana tesekkurler

Ben çok sık sürmedim başından beri böyle oldu iste
Toplasan 3-5 çizgi var ama son dakika golü yemek kötü oldu.

Aşk halinde !!!

Kızlar dün ablam sayesinde acı bir gerçekle karşılaştım
Gobegim degil ama yanlarim catlamis...
Böyle damar gibi duruyor sanki.

Aşk halinde !!!

olsun cnm ya benim de göbekte çatlak yok ama bacaklarımın yanlarında var damar damar dediğin gibi...
keşke bacaklarımın yanlarına da sürseydim dedim bebe yağını...

Bişi sorayım ben herkesler buradayken :44:

Doğumdan hemen sonra göbüşler azıcık iner mi... Doğum öncesi kadar Şiş kalmaz di mi ya.. Benim ilk gün giyeceğim gecelikler üzerime tam oturuyor da.. Çok beğendim napimm.. Bedeni yokmuş.. Olanı aldım ben de

Kızlar dün k.validem ile evi temizlerken sürekli altına kaçırma denecek kadar su geldi.
Son çare ped koydum.
Belimde ağrıyordu.
Bugün henüz ayakta pek kalmadığım için hala geliyor mu sıvı anlayamadım ama bu saat oldu kızımın hareketlerini hissetmedim.
Gelen sivi sari renkteydi ama yapışkan bir sıvı değildi sanırım.
Endiselenmem gerekiyor mu. ..

Aşk halinde !!!

gercekten mi ? ben doğum yapanlara doktora ebeye sordum tv da ibrahim saraça sordular o da aynısını söyledi çözümüü yok kalır onlar diye bende üzülüyordum bi umut oldun simdi bana tesekkurler

Cnm tamamen geçer mi bilmiyorum ama benim ani kilo alıp vermekle basenlerde ve belimde vardı doğum öncesi.. Aldım kullandım.. Ama hamile kalınca bıraktım.. Eşimde farketti.rengi açılıyor.. Fark ediyor yani...

Senin esin türünün tek örneği canım. Nesli tükenmek üzere olan türler kategorisine koyup, korumaya almak lazim

Hayırlısı olsun canım, inşallah kendi sancınla kolay bir doğum olur.

Maşallah, maşallah ve maşallah

Doktorunu ara kuzum.. Bu arada varsa bi parça çikolata ya da biraz meyve suyu iç soluna yat.. Hareketini takip et..

olsun cnm ya benim de göbekte çatlak yok ama bacaklarımın yanlarında var damar damar dediğin gibi...
keşke bacaklarımın yanlarına da sürseydim dedim bebe yağını...

Yahu her sıkıntı yine kadınlar için ...
Ne çileli varlıklarız.
Bir de geçmiyor şu sinir bozucu çatlaklar.

Aşk halinde !!!

Kuzum arkadan oğlu geliyor ...

Ama çok yoruyor beni

Phloxin&bruja maşallah, nazar değmesin.

Operasyon sonrası genelde ödem oluyor ilk birkaç gün canım. Ama inşallah geceligini giyecek kadar küçülür karnin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…