2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
çok şükür canım sen nasılsın?
nerelerdesin bakıyım sen?
gönderdinmi misafirlerini fındığımm?

ben iyiyim çok şükür esmer sen nasılsın yoktun bugün

İyiyim kızlar çok şükür...
Misafirlerimi biraz önce uğurladım.
4 gündür evim kalabalıktı pek giremedim.
Koşturmaca geçti ama yoruldum diyemem, keyifliydi gayet =)
Sizlerde iyiyseniz, keyfime diyecek yok :KK16:

ohhh çok şükür..maşallah maşallah :nazar::nazar:
ama sen yinede dinlen bence biraz..

hamak ve park yatak aldıysan odaya gerek kalmaz zaten bır sure bence .nerden aldın onlarıı bende hamak alsammı oturma odasında kullanmak ıcın lazım olur dıye dusunuyorum

bende oldukça çok su içmeye gayret ediyorum böbreklerimde genişeleme meydana geldi:KK43:bebeişimden dolayı o yüzden su içmem gerekiyor ..

hamak ve park yatak aldıysan odaya gerek kalmaz zaten bır sure bence .nerden aldın onlarıı bende hamak alsammı oturma odasında kullanmak ıcın lazım olur dıye dusunuyorum

bu park yatak ve hamak kaynımındı..
kaynım vefat edince kv dem kullanırmısın dedi kullanırım dedim bi köşeye kaldırdık..
oda konusuna gelince zaten mobilyacıyız odası yapılsın hazır olsun istiyorum..
kıyafetlerini nereye koycam çocuğumun?boş bi dolap yok evimizde..

kızlar benim şimdi kısmetse bu ayın sonunda artık iznim başlıyo kullanıp kullanmama konusunda tereddüt yaşıyorum çünkü şimdiden zorlanmaya başladım ozamana kadar daha da ağırlaşacağım gibi çünkü bundan 3 hafta önce meleğim 1 kilo idi eminim şuan 1.300 e yaklaştık ve artık ağır gelmeye başladı doğumdan sonra ilk 6 ayımızda beraber olmak istiyorum kızımla heyet raporu almak istiyorum fakat kaç günlük veriyolar tam olarak

Bende 32. de ayrılacam, sende ayrıl çalışmak gerçekten zor ağırlaştıkça, oturdukça her yerimiz ağrıyor hiç bişe yapmasan bile sabit oturmak bile yoruyor, ki son zamanlar çok daha kötü olacağız

merhaba herkese :)

Bu iki gündür fena şekilde mide yanması ve kusma isteği başladı çok az yiyebiliyorum hamileliğimin ilk başlarında beridir hiç kusma vs gibi şikayetlerim olmamıştı bu iki gündür yemek yemeğe korkuyorum :KK43:

Bu iki gündür fena şekilde mide yanması ve kusma isteği başladı çok az yiyebiliyorum hamileliğimin ilk başlarında beridir hiç kusma vs gibi şikayetlerim olmamıştı bu iki gündür yemek yemeğe korkuyorum :KK43:

canım mide yanmasına muz çok fayda etti bana..

valla 1.5 lt su içtim şimdiye kadar..akşama kadar dahada içerim..
zaten artık misafir ağırlayacak gücü bulamıyorum kendimde..

suyunu iç bide dınlen bak nasıl atacak tekmelerı

en başta bende öyle diyodum sultancım son 3 haftaya kadar çalışıcam diye ama her geçen gün git gide zorlaşmaya başladı aynen canım hayırlısı olsun hakkımız da

ümrancım bende çalışabilir raprumu 1 subatda alacağım hem ızınlerı dsoğumdan sonra bebeğimle geçirmek ıstıyorum ayrıca bızım burda doğum yapan arkadaşlar var onlarda çalışmış rabbım güç kuvvet verdiği sürece çalışacağım yok baktım olmuyorsa zaten rapor alırım

canım benım baya yorulmuşsun sen yorulduğunu anlamasanda bebiş yorulmuştur artık dınlen bıraz :KK34:

aynı dertteyim bende son iki gündür başladı mide yanması soluk boruma gelmesi böyle iğrenç bişe anlatamam,ama şurup felan kullanabilirmişiz benim bu şekilde artarak devam ederse alacam sağlık ocağından, sıcak süt ve muz diyorlardı arkadaşlar dene istersen şuan müsaitsen

X