2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın güzel annişler ve bebişleri :KK49:
oku oku bitiremedim dünden beri yazılanları..
ya kızlar bişey sorucam size..
ben 2 gecedir uykudan uyanıyorum 3 gibi falan..
inanılmaz aç oluyorum ve inanılmaz derecede kuru kuru midem bulanıyo elma yiyip geri yatıyorum..
napsamki geceleri :S

canımcım bende memurum. bizim iş yerinde o kadar fuzuli rapor alan varki sorma...gerekçe olarak babam hasta annem hasta kayınbabam hasta deniyor..müdürlerde bunları bile bile araştırma yoluna gitmezken biz kendimizden eminken kim ne derse desin dursun...sonuçta dediğin gibi can taşıyoruzzz

haklısın. yalan değil hastayız. ilaç kullanamadığımız içinde evde dinlenerek geçirmek gerekiyor. hamile değilken faranjitten sesim çıkmazken bile gittim okula. benim 30 gün oldu rapor. bana sımsıcak, kaloriferi bozuk olmayan sınıf verdilerde ben mi kaçtım. resmen çocuklarda bende buz kesiyoruz. gerçi sağolsun benim idarem bu konuda sorun çıkartmadı bana.

Kızlar benim kargom geldi sonunda.Philips Avent marka biberon cam değilmiş.Boyutu iyi.Alıcak olanlar varsa bilgilendiriyim dedim.Ben cam zannederek almıştım.İnşallah plastiği sağlıksız değildir.

Eki Görüntüle 909137

Yalniz kizlar, nerde okudum hatirlamiyorum ama okumustum iste :) bebisler ilk dogduklarinda kucuk ve dar yerde uyuyunca kendilerini daha guvende hissediyolarmis. Hatta hafifce kundak gibi sarmalayip yatirmak gerekiomus, cok sikmadan.

yani eskilerin bi bildikleri varmış kundak yaparken o zaman. anne karnında sıkışık olduklarından gene sarıp sarmalanmak istiyorlar galiba:KK34:
VALLA canım kundağa çoğu karşı çıkıyor ama ben yaptım yapmayıda düşünüyorum.. çünkü kundakta bebek kendini güvende hissediyor bide eli yüzüne falan çarpınca çok korkuyor.. annenin gece alıp emzirmesi de rahat.. yoksa tutamıyorsun küçücük ve su gibi..
bide ispanyol bilim adamı çıkmıştı tvde.. 5 aya kadar kundak yapın gazı olmasın diyordu.. eskilerin vardır bi bildiği
Günaydın güzel anneler...işteyim...kızım çok hastaydı (3,5 yaşında)...gece ateşlendi sabahta ateşlendi:KK43: teyzem yanında ama içim hiç rahat değil...babası izin almış yoldaymış hemen doktora götürecek...inş.bugünü hemen atlatırım
ahhhh canım benim.. ya keşke bi bebek aspirini verseydin.. çooooooooooook geclix olsun..
inanılmaz aç oluyorum ve inanılmaz derecede kuru kuru midem bulanıyo elma yiyip geri yatıyorum..

ya arada banada oluyor su içip yatıyorum valla yoksa kendimi tutamam sonra da koca bir dünya olurum diye korkuyorum

Kızlar benim kargom geldi sonunda.Philips Avent marka biberon cam değilmiş.Boyutu iyi.Alıcak olanlar varsa bilgilendiriyim dedim.Ben cam zannederek almıştım.İnşallah plastiği sağlıksız değildir.

Eki Görüntüle 909137

canım bende bundan almayı düşünüyrum.. ama cam olanlar cam diye belirtiyor zaten.. bildiğim kadarıyla plastiği sağlıklı ve kaynatılabiliyor bu biberonlar.. hayırlı olsun

bende sık sık uyanıyorum geceleri cnm ya acıkınca kalkıp bişeyler yemeye üşeniyorum uykum çok ağırdır. o yüzden yanı başıma badem fıstık koyup onu atıştırıyorum.

Sebamed Bakım Seti Çantalı Hediyeli GittiGidiyor'da 99883423
Baby&Me Pamuk Mendil 12li Erkek Bebeklere Özel - ebebek.com
canlar bi bakın bakayım..
sabamedin bakım setini aldım.. ucuz geldi bana.. ben kızıma sabamedin 150 ml. burdan 15 liraya alıyorum..
pahalımı sizce..
baby me nin mendilleride doğal ve uygun ama işin kötüsü kızımada alacaktım kız bebeğinki tükenmiş çok mu farkı varki acaba...
allahım eksik üstüne eksik çıkıyor..
hangi bezi alıyorsunuz.. ben kızımda hep prima aktif bebek kullandım çokta memnun kaldım aksine premium care okadar övüyorlar bi kez aldım accayip bir kimyasal kokusu var ve çok sızdırıyor.. dikkat edin olurmu

Kızlar nasılsınız?
Biz kızımla, hastanedeyiz.
Şeker yüklememiz yapıldı.
Sonuçları bekliyoruz.
Fena acıktım =))
Meleğim de iyi...
Şu tetanoz aşısı da şeker yüklemesi kadar önemliymiş.
Onu da halletmem lazım.

Kızlar nasılsınız?
Biz kızımla, hastanedeyiz.
Şeker yüklememiz yapıldı.
Sonuçları bekliyoruz.
Fena acıktım =))
Meleğim de iyi...
Şu tetanoz aşısı da şeker yüklemesi kadar önemliymiş.
Onu da halletmem lazım.

ben iyiyim canım sizinde iyi olmanıza sevindim..
güzel haberlerle gel emi :)
aşıyıda en kısa zamanda ol bakalım kuzum..
dikkat et kendine bebişeeee :KK52::KK52:

Sebamed Bakım Seti Çantalı Hediyeli GittiGidiyor'da 99883423
Baby&Me Pamuk Mendil 12li Erkek Bebeklere Özel - ebebek.com
canlar bi bakın bakayım..
sabamedin bakım setini aldım.. ucuz geldi bana.. ben kızıma sabamedin 150 ml. burdan 15 liraya alıyorum..
pahalımı sizce..
baby me nin mendilleride doğal ve uygun ama işin kötüsü kızımada alacaktım kız bebeğinki tükenmiş çok mu farkı varki acaba...
allahım eksik üstüne eksik çıkıyor..
hangi bezi alıyorsunuz.. ben kızımda hep prima aktif bebek kullandım çokta memnun kaldım aksine premium care okadar övüyorlar bi kez aldım accayip bir kimyasal kokusu var ve çok sızdırıyor.. dikkat edin olurmu

Sebamed fiyatı çok çok uygun.
Ben Butiktn sepete ekledim şampuan,pişik kremi, vücut losyonu 69 tutmuştu.
Bu set çok iyiymiş.

merhabalar bugün nasılsınız kızlar benimde 3 gündür sol kasığımda ağrı vardı korktum gittim doktoruma hamileliğimin ilk aylarında küçük bir myomum olduğunu ve ağrı yapacağını söylemişti o biraz büyümüş ağrı yapıyor arada ama şükür ki bebeğe zararı yokmuş doğumda alırım biraz ağrıyacak parol içebilirsin dedi bebeğim sağlıklı olsunda katlarım ben ona :nazar:

Sebamed fiyatı çok çok uygun.
Ben Butiktn sepete ekledim şampuan,pişik kremi, vücut losyonu 69 tutmuştu.
Bu set çok iyiymiş.
aynen bende neredeyse tüm sitelere baktım ve bunu aldım .. almadıysan bunu al canım ya
merhabalar bugün nasılsınız kızlar benimde 3 gündür sol kasığımda ağrı vardı korktum gittim doktoruma hamileliğimin ilk aylarında küçük bir myomum olduğunu ve ağrı yapacağını söylemişti o biraz büyümüş ağrı yapıyor arada ama şükür ki bebeğe zararı yokmuş doğumda alırım biraz ağrıyacak parol içebilirsin dedi bebeğim sağlıklı olsunda katlarım ben ona :nazar:

geçmiş olsun canım benimde fıtık ağrı yapıyor sürekli

gebelere göre antibiyotik falan verebilir sen git doktora bende kronik bronşit var öksürmem grip olmam bile yasak öksürdüğüm an annem elma kabuğu ve yenidünya ağacının çiçeğini kaynatır içirirdi ama şimdi yenidünya çiçeği yoktur sanırım bilmiyorum bal koy içebilirsen azcık karabiber koy ben çok içtim

teşekkür ederim lavinya54 elma kabuğu ile kaynatırım onuda denerim karabiberide denerim normalde ağzıma almazdım ama gebelik işte katlanılıyor, pekmezi bile sıcak su ile sulandırıp karabiber atıp içtim bunu mu içmem sanki,,

Kızlar fikir olur diye paylaşıyorum sizinle...
Kıyafet sorununu çözdüm tamamdır benim için.
Biberon ve bakım ürünleri.
Bunları düşünüyorum.

Eki Görüntüle 905848 Sevi bebe bebek bakım seti: ortalama fiyatı (30-45 tl arası) herşey içinde ve çantalı olması ayrı avantaj diye düşünüyorum.

Eki Görüntüle 905853 Bebek küvet set... Banyo soğuk olur diye oda sıcaklığında rahat yıkamak için ideal diye düşünüyorum. Filesinin ilk aylarda çok yardımı olacak diye düşünüyorum rahatca yatırır yıkarız :KK16: ortalama fiyatları (30-50 tl arası)

Eki Görüntüle 905855 AVENT Yenidoğan Başlangıç Seti ve ya sadece 125 ml cam biberon düşünüyorum.
Bu biberon, BPA içermeyen bir malzeme olan PP'den yapılmıştır.
Anne göğsüne benzer doğal şekli, emzirme ve biberonla beslemeyi birleştirmeye yardımcı olur.
Ayrıca kolik oluşumunu engelliyormuş. (süt gazı)

Eki Görüntüle 905861 Avent emziklerde yine aynı şekil anne göğsüne benzer doğal şekil olduğu için rahatlıkla kullanılıyormuş.

Eki Görüntüle 905865 Bebedor bebek banyo süngeri tay tüyü, bebeklerimiz de rahatlıkla kullanabiliyormuşuz.

Eki Görüntüle 905866 Bebek bakım şampuan,pişik kremi v.s mustela ve ya sebamed arasında kararsızım.

Eki Görüntüle 905868 Bebedor Bebek göbek bakım seti (6-10 tl arasında)...
20 adet steril ıslak mendil
10ml hijyenik gÖbek bakım solüsyonu (%70 alkol)

Eki Görüntüle 905869 Bebek kulak temizleme

Eki Görüntüle 905870 Dişlik

Eki Görüntüle 905871 Emzik tutacağı

Geriye kararsız kaldığım bir tek bebek bezi kalıyor =)
Onu da deneyip bulacağım hayırlısıyla.

sevi bebeninkiler gereksiz tırnak makası kesmiyor burun aspiratörü işe yaramıyor normal makasıda iyi değil ben ilk bebeğimde kullandım memnun kalmadım..

canım bir senin bir sinemin misafirleri eksik olmuyor hele de sinemin her hafta var maşallah yetişebiliyorsunuz. Allah kolaylık versin.

ahhh ahhh sorma :KK9::KK9::KK9:
pazartesi akşam çaya vardı karı koca 3 yaşındaki oğullları ilk defa geldiler onları atlattım..
salı günü öğlen apt da gündeydim..
akşam yemeği yedikten sonra üstümü değiştim oturdum ve anında komşudan mesaj :)
tekrar gittim değiştim üstümü bide onları ağırladım :KK9::KK9::KK9:
dünde annemin doğum günüydü oraya gidip yemek yaptık :)
bugün evdeyiz yarında kv ye misafir gelecek gibi bana yine hazırlık yapma yolları görünüyoo :S

X