2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Günaydın Bir ayın ardından doktor kontrolüm var bugün. Babamızın toplantısı var, annemle gideceğim; akşamdan beri kamerayı nasıl kullanacağını gösteriyorum ama inşallah becerirGiyindim&süslendim, oğlum beni güzel görsün; biraz heyecan mı var ne...:118:

Günaydııııın :)
Ben de 23+6lık anneyim, ve ilk defa dün gece tekmelerle uykumdan uyandım
Havadan mıdır nedendir coştu miniğim 2 gündür

Maşallah, çok hareketlendiler bu ara. Ben de akşamları annemle eşim arasında kalıyorum. Biri elini koyuyor, öbürü kulağını dayıyor; şarkı söyleyeni tezahürat yapanı. Taraftarı zor tutuyorum velhasıl

Hayırlı olsun, bebekleriniz güle güle kullansın

Benimde aklıma yatan bu şekil kızlar.
Kırılma derdi yok, katla koy bebek büyüyünce 2. bebişte kullan

Park yatak uyku seti istediğinde, korumalıklarla birlikte veriyorlar zaten canım. Yedek uyku setlerini normal alabilirsin, bir korumalık yeter neticede. Katlanması çok büyük kolaylık esmer; özellikle benim gibi ailesinin yanına sık gidip gelen biri için. Katlanıp küçük bir çanta oluyor, arabanın bagajına rahatlıkla giriyor. Gittiğin yerde bebeğinin yatak sıkıntısı olmuyor:107:

günaydın herkese

güzel haberlerle gel inşallah...bizim hiç aklımıza gelmedi kameraya çekmek...bebeğimize de hatıra kalırdı ne güzel.
heyecan yapman normal hayatının 2. erkeğini göreceksin...

Günaydın güzel anneler...işteyim...kızım çok hastaydı (3,5 yaşında)...gece ateşlendi sabahta ateşlendi teyzem yanında ama içim hiç rahat değil...babası izin almış yoldaymış hemen doktora götürecek...inş.bugünü hemen atlatırım

teşekkür ederim onu da deneyim, bende ıhlamur, zencefil bal, pekmez ile atlatmaya çalışiyorum ama pek işe yaramıyor bugünde hapşururken ve öksürürken sırtım batıyor acaba benim gibi olup da doktora giden var mı tedavi ne yapıyor? yardım kızlar

çok geçmiş olsun...benim yeğenimde yeni çıktı hastaneden... havalar çok kötü gidiyor...Allah acil şifalar versin inşallah...
çocuklar bizim gibi değil çabuk atlatıyorlar...

çok geçmiş olsun...benim yeğenimde yeni çıktı hastaneden... havalar çok kötü gidiyor...Allah acil şifalar versin inşallah...
çocuklar bizim gibi değil çabuk atlatıyorlar...

çok teşekkür ederim. evet havalar kötü gidiyor. kızımın yanında olamadığım işe gitmek zorunda olduğum için üzgünüm evt ilaçları kullanmaya başlarsa düzelir

Son düzenleme:
Gunaydinnnnnn guzel anneler
Gunaydin :)

Canim hadi guzel haberlerle gel, bebisinin kocaman oldugunu goreceksin :) heyecan yapman normal
Gecmis olsun canim yaa, insallah cabuk atlatir. Cocuklar cabuk iyilesiyorlar .
Gecmis olsunn. Doktorlar sadece agri kesici veriyolar canim, baska bi ilac vermedi bana doktrum. Oksuruk krizlerim aglama krizlerine donusuyodu bebegimi rahatsiz ediorum die, doktor antibiyotik verse kullancaktim yani o derece. Ama ilac filan vermedi bana, sen de dogal yollarla gecirmeye bak.

Aksama 15 kisi yemege gelio kizlaarr kizimla birlikte calismaya koyulalim biz, anca yetisirizzz

günaydınlar annişler nasılsınız biz yine işteyiz kızımla çalışıyoruz ben çizim yapıyorum oda benı tepikliyor
Maasallah arkadasim 96 olmussun :)

bugün 95 olduk teyzesi
Senin gün sayını görünce bende heyecan yaptım =)))
Çok az kaldı, kısmet olursa ilk sen doğum yapacaksın =)

canım kısmet işi bunlar belkı sızler benden önce doğurursunuz aslında benden önde ümran var

maşallah ne güzel git gör hasret gider bende cumartesi gidiyorum 1 aydır görmüyorum kızımı

sende izin al canım geçmiş olsun

Aksama 15 kisi yemege gelio kizlaarr kizimla birlikte calismaya koyulalim biz, anca yetisirizzz

neeee kız sen delirdin mi hamıle halınle 15 kişiyi nasıl ağırlayacaksın

Kızlar dün ben itiraf edeyim ki Esra Erol'u izliyorum Yapacak başka bişe olmadığından burda...
Genelde her gün bir uzman oluyor av., psikoloji danışmanı, gibi. dünde bilinç altı uzmanı katılmıştı evde olduğum için başından izledim bayana hoşgeldin felan dedi, nedir bu bilinç altı dedi, biraz bahseder misiniz? Bayan bilinç altı anne karnında başlar dedi, biz her ne kadar anne karnında bebek anlamaz desekte ilk andan itibaren bilinç altına kaydeder diyor, bende dedim sonrasında
Eyvahh benim oğlan Esra Erol ile büyüyor burda başka entirika stres kaygı yaşamıyor şimdilik yandık
ama şaka bir yana klasik müzik dinlettiğimizde bebeğimizin gerçekten zeka gelişimine etkisi varmış onu da doğruladı... Gerçi fazla konuşturmadı, konuşsa işimize yarayacak çok şey söylerdi...

Kizlar öksürük var bendede sağlık ocağına gittim antibiyotik verdi 2 gun rapor aldım yatıyorum ıhlamur içiyorum

gebelere göre antibiyotik falan verebilir sen git doktora bende kronik bronşit var öksürmem grip olmam bile yasak öksürdüğüm an annem elma kabuğu ve yenidünya ağacının çiçeğini kaynatır içirirdi ama şimdi yenidünya çiçeği yoktur sanırım bilmiyorum bal koy içebilirsen azcık karabiber koy ben çok içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…