- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
göğüs pedlerim ve emziğim geldi biberonumuz yolda bide şu mendillerden alayım diyorum pipipedli
Baby&Me Pamuk Mendil 12li Erkek Bebeklere Özel - ebebek.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göğüs pedlerim ve emziğim geldi biberonumuz yolda bide şu mendillerden alayım diyorum pipipedli
netten mi almıştın canım
Tünaydin hatunlar..
Biz bugün BabamızLa çıktık evden babamız bizi otobüs durağına bıraktı bizde anneannemize geldik çünküüüü bugün anneannemizin doğum günü. .
Annemle babamla güzel bi kahvaltı yaptık simdi yatıyorum veee sizleri gözetliyoruzzzzz kızımlaaaa
Benden sonra sipariş verdin .Bana hala gelmedi.İstanbulda olmama rağmen.Sana baya erken gelmiş canım.Hayırlı olsun güle güle kullan.
evet canım gitti gidiyordan bide orda ürün eline ulaştıktan sonra onay verene kadar paran çekilmiyor.. oda rahat bi durum...
al canım bende alacağım ıslak pamuk cok kullanışlıymış
Simca internetten alırken çok dikkat et muhattab olacağın birirlerini bulamazsın belki almadan araştır, ayrıca şikayat.com die yerdende mutlaka bir yorumlara bak... Sonra canın sıkılmasın
bu siteyi de burda yine birisi yazmıştı,ama araştırmadım,doğru diyosun çok sağol
canım tartılmak için en uygun zaman kahvaltıdan sonra ve mümkünse tuvalete çıktıktan sonra diyolar, ben o şekilde tartılıyorum her hafta, 53tüm 59 olmuşum
Hahaa veririz yaaa, dedigin gibi. Aliriz bebisleri, yururuz iste. Hem kuzularimiza hava aldirmis da oluruz. Ya zaten doktor hic problem degil de, benim kocam cok fena yaaa. O gun aksama kadar bana yusyuvarlaksin, cok kilo aldin, artik doguma kadr 1 kilo alcan diye diye sisirdi beni, kavga ettik. Hayir tansiyon yok, bisey yok. Sekerim de cikmazsa bebegimin gelisimi de iyi. Ben de cok anormal gitmiyorum sonucta. Ne istiyo anlamiyorum ki?!Senin Dr beni görmesin o zaman :)
27 haftada aldığın kilo normal bence, ben daha 24. haftaya giricem 10 kilo aldım şimdiden
Şeker yüklemede düşük çıkan şekerim sebebiyle yemeye devam dedi Dr :) bakalım sonumuz ne olacak
Allahtan doğum sonrası yaz, bol meyve ve sporla veririz
Biz Sebze agirlikli besleniyoruz ama hamur da dayanamam yaaa, cok severim. Yine de dikkatli yaklasmaya calisiyorum, sonucta bebegime hic bir faydasi yok ama bogazzzcanım benım hamur işi yeme bebeğe hiç faydası yok aman doğumdan sonra verırsın inşallah
aaa gelmedimi seninki yerleri zaten İstanbuldadır bunların, ben ta Batmandayım düşün
O yüzden şaşırdım zaten.Batman da olduğunu biliyorum ki ben senden önce sipariş verdim.Kargo takibinden bakıyorum.Dün kargoya geri göndermişler bugün tekrar dağıtımda görünüyo.Bakalım getircekler mi? Nasıl kaliteli güzel mi ?
bizim arabamız yok ki, sadece bebek arabası yeterli olucak
Eki Görüntüle 907945 bide bunlardan alırım adı ne bunun puset bu mu oluyo
kızlar şimdi evim sitesine baktım.O kadar bebek odası bakmıştım,valla burası en hesaplısı,sizin bildiğiniz varsa sizde yazın.
800-1000 civarı şahane odalar var.haberiniz olsun.
Simca internetten alırken çok dikkat et muhattab olacağın birirlerini bulamazsın belki almadan araştır, ayrıca şikayat.com die yerdende mutlaka bir yorumlara bak... Sonra canın sıkılmasın
bu siteyi de burda yine birisi yazmıştı,ama araştırmadım,doğru diyosun çok sağole
Ürün KategorileriPort Bebe Taşıma Setleri Nenny Baby0396800040SS0396800040SS040 Nenny Baby Ekose 2 Li Set
çok mu ucuz dolayısıyla dandik bi ürün müdür sizce, bizde araba yok bi 2-3 sene daha olmıcak o yüzden oto koltuğu olarakta kullanılan o zımbırtıdan almıcam, zaten kaç ay kullanılabilir ki bi dünya para yani, ilk bebek diye heves edpte para saçmak istemiyorum bebek arabası puset ana kucağı valla kafam karıştı
Ürün KategorileriPort Bebe Taşıma Setleri Nenny Baby0396800040SS0396800040SS040 Nenny Baby Ekose 2 Li Set
çok mu ucuz dolayısıyla dandik bi ürün müdür sizce, bizde araba yok bi 2-3 sene daha olmıcak o yüzden oto koltuğu olarakta kullanılan o zımbırtıdan almıcam, zaten kaç ay kullanılabilir ki bi dünya para yani, ilk bebek diye heves edpte para saçmak istemiyorum bebek arabası puset ana kucağı valla kafam karıştı
Biz ne kararsız insanlar olduk böyle
Bende onca yorum okudum ve herkes park yatak diyor başka bir şey demiyor.
Sanırım bende park yatak alacağım.
4-5 yaşlarında oda yapmayı düşünüyorum.
Allah kısmet ederse o zamana kadar evimizi de alırız.
Şimdi kesin kararım şundan yana.
Rengi çok hoşuma gitti.
Eki Görüntüle 908231