2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
kızlar bebek arabası konusunda çok kararsızım travel sistem istiyorum ama kullanışlı olurmu ilk aylardada kullanabilsin istiyorum sizce nasıl ? :26:

Nobler Travel Sistem Bebek Arabası Gri / Yeşil - ebebek.com

arabanın yanındaki şeye ana kucağımı diyolar oto koltuğumu o adı nedir ben bunları ayırt edemiyorum ana kucağı puset bide taşımak için saplı bişey var çanta gibi onun adı ne bence oto koltuğuna benzeyen şeye gerek yok dün hastanede gördüm baba taşıyodu hep kadın taşıyamıyo

arabanın yanındaki şeye ana kucağımı diyolar oto koltuğumu o adı nedir ben bunları ayırt edemiyorum ana kucağı puset bide taşımak için saplı bişey var çanta gibi onun adı ne bence oto koltuğuna benzeyen şeye gerek yok dün hastanede gördüm baba taşıyodu hep kadın taşıyamıyo

hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanabiliyor ayrıyetten tekerlere monte edip bebek arabası şeklini alıyor

Tünaydin hatunlar..
Biz bugün BabamızLa çıktık evden babamız bizi otobüs durağına bıraktı bizde anneannemize geldik çünküüüü bugün anneannemizin doğum günü. .
Annemle babamla güzel bi kahvaltı yaptık simdi yatıyorum veee sizleri gözetliyoruzzzzz kızımlaaaa:KK52::KK52:

hem ana kucağı hem oto koltuğu olarak kullanabiliyor ayrıyetten tekerlere monte edip bebek arabası şeklini alıyor

bizim arabamız yok ki, sadece bebek arabası yeterli olucak
$untitled.png bide bunlardan alırım adı ne bunun :KK1: puset bu mu oluyo

kızlar bebek arabası konusunda çok kararsızım travel sistem istiyorum ama kullanışlı olurmu ilk aylardada kullanabilsin istiyorum sizce nasıl ? :26:

Nobler Travel Sistem Bebek Arabası Gri / Yeşil - ebebek.com

Secret_88,
Bence 3 tekerleklilere bakma. Bana Ebebekteki danışmanların da yorumu hep AVMde gezecekseniz sorun olmaz, ancak kaldırımlı eşikli yerlerden giderken 3 tekerlekliler sıkıntı yaratıyormuş
Bir de şnce ve tek tekerleklerde yamulma olabiliyormuş zamanla, o yüzden ben Nuna Pepp aldım
adam bendi oturup zıpladı arabanın üstünde, hiçbirşey olmadı
Araba koltuğu da monte edilebiliyor

Secret_88,
Bence 3 tekerleklilere bakma. Bana Ebebekteki danışmanların da yorumu hep AVMde gezecekseniz sorun olmaz, ancak kaldırımlı eşikli yerlerden giderken 3 tekerlekliler sıkıntı yaratıyormuş
Bir de şnce ve tek tekerleklerde yamulma olabiliyormuş zamanla, o yüzden ben Nuna Pepp aldım
adam bendi oturup zıpladı arabanın üstünde, hiçbirşey olmadı
Araba koltuğu da monte edilebiliyor

dışarda kullanırken rahat olması benim için daha önemli yaza denk geleceğinden yürüyüşe çıkarken rahat olur kullanımı 4 tekerli bakıyım o zaman fikir için teşekkürler
:KK49:

Bende araştırdım biraz erkek bebek belirtisi falan yazıyordu =)
O gördüğüm rüyaların haddi hesabı yoktu :KK1:
Şimdi gören yine tahmin de bulunup erkek diyor ama kız olduğundan bende eminim.
Bizim için hayırlısı buymuş...
Hem şimdi kıyafetlerini aldıkça kızımın olacağından çok ama çok memnunum :KK16:
Rabbim güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin hepimize.
kucağına aldığında kızın olduğuna dah memnun olacaksın gibi geliyor bana.. ilk çocuğum hep kız olsun istemiştim.. şükürler olsun verdi yavrumu rabbim... azıcık başımız ağrısa koşup yastık battaniye getiren bi kızımız var.. babası eve gelir gelmez dolaba koşup sana yemek ısıtayım diyor.. sonrada ama ben ocağa yetişebilemiyorum yardım edermisin diye soruyor... yani kız çocuk kocaman bir şans..
RABBİM HİÇ BİRİNİN EKSİKLİĞİNİ VERMESİN... aratmasın ne kızı ne erkeği... tabiki...
ha göğüsler konusunda sanırım daha kötü bişey yaşadım ben ilk hamileliğimde.. göğüslerimin tümü karardı.. her yeri ya .. boynumdan aşağısı.. is basması derlerya öle işte.. çok feci.. simsiyahtı.. resmen.. ama geçiyor yani korkma..
canım sen bakma radyologlar hep öyle banada suyun sınrıd dedi doktora gıttım gayet ıyı dedi ama ılla besleneyım dersen tahın pekmez ye cok faydalı
onuda yiyeyim bari.. bakan doktordu canım ya .. işte korkuyoruz .. allahtan özele gittiğim doktor kızımdada gitiğim doktordu.. ve inanılmaz sakin..
tüm doktorlar bebeğin düşecek derken elimi tutup emin ol tutunacak.. unutma bu sözümü demişti.. gözleri dolarak.. ALLAH razı olsun doktorun sakinliği çok önemli çoooooooooooook...
üzülme cnm ya bazen önden gidiyo bebekler bazen geriden olabiliyo. doktorun ölçümlerine göre değişir. bebek sağlıklıdır meark etme inş!
inşallah canım benim inşallah..
Selamm kızlarr bir sürü şey konuşulmuş ara ara girip takip etmeye çalıştım, bnde biraz daha iyiyimm yeni toparlandım inşallah daha iyi olacağımm bu arada çok dikkat edin sakın hasta olmayın çok ağır geçiyor :KK43:(
canım benim geçmiş olsun.. RABBİM şifalar versin.. hamilelik zaten zor.. bide hastalık binince çok zor oluyor..
merhaba kızlar! ya ben artık okula gitmeye dayanamıyorum. sırtım belim akşam çatlıyo. bu doğum iznini 28. haftaya çekmeleri lazım bence. az kaldı artık bi ay var tatile dişimi sıkmaya çalışıyorum.
ah canım benim ama bişey diyimmi .. ben ilk hamileliğimde dersanede çalışıyordum .. günde tam 11 saat derse girdim tam 9 ay.. 10 gün kala ayrılmıştım.. bu kadar sıkıntılı değildim.. şimdi oturmaktan şişiyor her yanım.. dikkat et kendine.. az kaldı.. zaten 2. dönemden sonra çalışmayacaksın..

Canım 1 haftaya kadar geriden gelmesine normal gözle bakılıyor; içini ferah tut lütfen.
sayeniz de rahatladım canım benim çok şükür rabbim razı olsun hepinizden..
günaydın anneler ve minikleri

dün güzel uyudum ama benim kız babasını uyandırmış...
gece uyurken benim göbek eşimin poposuna dayanmış (artık o nasıl uyuma şekliyse :emir_bebek:)
niye dürtüyorsun diye beni uyandırdı... baktım bizim kız babasının kıçını tekmeliyor...
kendi uyumuyorya baktı beni uyandıramadı babamı uyandıryım dedi galiba...
gece gülmekten altıma işedim (gerçekten işedim:26:)
az kalsın bende yapıyordum gülmekten.. odadaki herkes bana baktı ya... maşallah kızına ... aman uyansın babasıda alışsın... uyanmaya..

ANAKUCAĞI ANADİZİ BEŞİK ANA KUCAĞI ANA DİZİ GittiGidiyor'da 98021000
kızlar komşumda bu anakucağını görmüştüm ben.. bir yaşına kadar kullandı.. çok rahat etti.. zaten amaan aman sürekli kullanacağımız bişey olmadığı için banada mantıklı geldi.. çooooooooook kaliteli pahalı bişey aramaya gerek yok diye düşündüm .. hafif ve heryere taşınabiliyor.. kardeşimede almıştım çok işine yaradı.. hala kullanıyor.. belki bi fikir olur..

kızlar şimdi evim sitesine baktım.O kadar bebek odası bakmıştım,valla burası en hesaplısı,sizin bildiğiniz varsa sizde yazın.

800-1000 civarı şahane odalar var.haberiniz olsun.:KK16:

Simca internetten alırken çok dikkat et muhattab olacağın birirlerini bulamazsın belki almadan araştır, ayrıca şikayat.com die yerdende mutlaka bir yorumlara bak... Sonra canın sıkılmasın

2. dönem ben de gitmeyi düşünmüyorum ama hayırlısı okul tam gün 9 dan 4 e kadar bitiyorum resmen

evet cnm ya ben iyi ki şuan ilk okuldayım. orta kısımda değilim iyi ki onlar daha çok yorardı beni...

Adam Olacak Kız geçmiş olsun birşey çıkmaması güzel bende hafta sonu gidecem ürolojiye

öğretmen arkadaşlar doğum öncesi iznini kullanacakmısınız, benim hesaplarıma göre bir hafta kullansam okulu kapatıyorum sonra diyorum o bir haftayıda rapormu alsam, bir yandan da diyorum olur ya rapor önümüzdeki sene lazım olursa diye karasızım

benim hesaplarıma göre bebeğim nisanın ortasında doğarsa o zaman doğumdan sonra geriye 10 hafta kalıyo. son iki hafta da zaten haziran ayı yani seminerler var. onu da raporla kapatırız diye düşünüyorum. ikinci dönem ben hiç başlamayı düşünmüyorum.

ii akşamlar kızlar.bişey sorucaktım.şeker yükşemwsinde ekstra para alıyılarmı özelde.bende haftaya yaptırcam ama sağlık ocağındada yapıyolarmış boşuna para vetmek istemiyorum hastaneye...

özelde ekstra para alınıyo. ama diğer testler kadar değil fiyatı cnm...

arkadaşlar herkese iyi geceler.. ben de nisan annesi olucam inşallah çok fazla çatı kemiği ağrısı çekiyorum ve dayanamıyorum yattığımda dönerken, oturduğum yerden kalkarken çıldıracak gibi oluyorum sizde de var mı sıkıntı yaşayan çok erken geldi biraz bana....

birde ultrason ölçümlerimde bebeğim hep 5 gün geride geliyor umarım öne geçer sizde geriden gelen var mı ?

bende de var cnm ağrı ama ben geceleri daha çok hissediyorum ağrıyı. sürekli bi o yana bi diğer yanıma doğru dönüp duruyorum. ölçümlerde de o kadar değişlik payı olabiliyo takma kafaya bence:)

günaydın kızlar ..bizde bebek beşiklerine bakmıştık maskodan 1200-1300-1400 tl cıvarı sadece beşik fiyatı ....tam takım oda 2500 civarı...bizde ikeadan aldık 229 tlye beşik gayet de güzel küçük odaya sığıyor cok yer kaplamıyor ...bizim yatak odamıza bile sığıyor

ben de ikeaya bakmıştım güzel gelmişti ordaki beşikler. boyutları nasıl cnm yazar mısın?

ben sezeryan düşünüyorum normal doğum yapan 2 arkadaşım var ikisininde başı epizyo ile dertte, benim kukumda dikiş olsa korkuma eşime yanaşamam bi daha psikolojik olarak, ki Türkiyede 10 doğumdan 8i kesili

Al benden de o kadar Anar 2 sene beni idare edecek ucuz yollu bi dolap yaptırmak lazım ya da aynalı şifoniyerimi boşaltıp bebeğe tahsis edicem

Ben onu da alamayacam koyacak yerim yok dediğin gibi aynalıyıyı bebeğe kullanacam ancak birdahaki tayin yerimde 3+1 eve geçince bebeğe oda yaparım o da en az 1,5 sene var :) boşver sağlıklı olsunda eşyalar eksik olsun.

ANAKUCAĞI ANADİZİ BEŞİK ANA KUCAĞI ANA DİZİ GittiGidiyor'da 98021000
kızlar komşumda bu anakucağını görmüştüm ben.. bir yaşına kadar kullandı.. çok rahat etti.. zaten amaan aman sürekli kullanacağımız bişey olmadığı için banada mantıklı geldi.. çooooooooook kaliteli pahalı bişey aramaya gerek yok diye düşündüm .. hafif ve heryere taşınabiliyor.. kardeşimede almıştım çok işine yaradı.. hala kullanıyor.. belki bi fikir olur..

çok beğendim bu ev tipi değil mi yemek yaparken falan uyanıksa yanında durur alabilirim bundan

Ben onu da alamayacam koyacak yerim yok dediğin gibi aynalıyıyı bebeğe kullanacam ancak birdahaki tayin yerimde 3+1 eve geçince bebeğe oda yaparım o da en az 1,5 sene var :) boşver sağlıklı olsunda eşyalar eksik olsun.

benim eşim polis seninki asker falan sanırım daha sık tayin oluyo biz Ankaraya bi dönsek 10 sene ordayız ondan sonrasıda Allah kerim

çok beğendim bu ev tipi değil mi yemek yaparken falan uyanıksa yanında durur alabilirim bundan

aynen öyle canım bende çok beğenmiştim.. sepet beşiğimde var ama o gezdirilmiyor arkada.. komşum inanılmaz rahattı... kardeşimde çok memnun kaldı... o orda oynuyor ben ders çalışıyorum diyor .. ne bileyim.. belkide benim çok kullanmayacağım şeylere çok para harcamak istemememden kaynaklandı beğenmem...

aynen öyle canım bende çok beğenmiştim.. sepet beşiğimde var ama o gezdirilmiyor arkada.. komşum inanılmaz rahattı... kardeşimde çok memnun kaldı... o orda oynuyor ben ders çalışıyorum diyor .. ne bileyim.. belkide benim çok kullanmayacağım şeylere çok para harcamak istemememden kaynaklandı beğenmem...

netten mi almıştın canım

X