2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
Biz ne kararsız insanlar olduk böyle :KK1:
Bende onca yorum okudum ve herkes park yatak diyor başka bir şey demiyor.
Sanırım bende park yatak alacağım.
4-5 yaşlarında oda yapmayı düşünüyorum.
Allah kısmet ederse o zamana kadar evimizi de alırız.
Şimdi kesin kararım şundan yana.
Rengi çok hoşuma gitti.

Eki Görüntüle 908231

Ben de bir türlü karar veremedim,karyola mı aliyim,park yatak mı.Benim düşündüğüm konu park yatakta kaç yaşına kadar yatabilicek ya da karyolada,sonra napıcaz ? :26:

slm arkadaslar ben 26+4 haftalık hamıleyım.suan ıçin 6 kılo aldım ve görunurde catlagım yok.doktorum lıerac çatlak kremını önerdı 1 haftadır kullanıyorum ama ek olarak nemlendrıcı kullanayım dıyorum sızler neler kullanıyorsunuz?yardımcı olurmusunuz:nazar:

vaseine vücut kremleri var onun kakao özlü olanını alıyorum içine bebe yağı ve bio oilde katıyorum göbeğime yanlarıma totoma göğüslerime sürüyorum şükür bişey yok şimdilik

canım merhaba
bebek bir zmn sonra ağırlaşınca bununda hiç bir faydası olmuyor insanın kolu kopuyor benim arkadas aldı onlarda da araba yok ama 2.ay ı zor bitirdi ancak uyuyunca içinde duruyor hastaneye giderken vs kullandı hep yatar pozisyon oldugu için zaten cok cıkmayacaksan buna bile gerek yok tam yatan bir bebek arabası ve bebek desteği ile işi götürebilirsin bence :) tabi bebek arabasına da güzelce bakmak gerekli
bebek destekleri bütün magazalarda satılıyor cokta guvenlı biz otokoltugu ıcın bile aldık ne olur ne olmaz diye

bebk arabasıda kraft düşünüyorum :26:

hiç sorma yaa özellikle ilk bebeği olanlar hepten kafayı sıyıracak duruma geldik değil mi :KK1:
rengide şeklide pek güzel ebatları ne acaba ben kapıdan giriş çıkışı kolay olsun diyerekten 60x120almayı düşünüyorum

Eki Görüntüle 908238 beğendiğim modelde bu acaba ne kadar kullanılır bu

Deli olacağız yakında demedi deme :KK1::KK1::KK1::KK1:
Senin paylaştığın modeli çok ama çok beğendim.
Az da araştırdım.
Benim beğendiğim mor modelin özellikleri bu canım...
Ürün Detayı : Sallanabilme Özelliği Tekerlekleri sayesinde kolay taşıyabilme Oyuncaklı dönence Portatif cibinlik Yan bölümde fermuarlı oyun kapısı Katlandığında çanta şeklinde taşıyabilme Oyun, uyku ve alt değiştirme olarak 3 ayrı amaçlı kullanım Alüminyum sağlam gövde yapısı Sabitlenebilen tekerler Kullanım yaşı : 0-5yaş Taşıma kapasitesi : 25kg Net ağırlık : 14,70kg Brüt ağırlık : 15,70kg Kapalı koli ebatları : 29 x 29 x 77,5 Açık ebatları : 110 x 70

Senin beğendiğin modelin özellikleri bu:
Yüksek tül cibinlik sayesinde huzurlu bir uyku
• Fermuarlı hamak sayesinde yumuşak yan barlar
• Farklı yaşlar için 2 ayrı katlarda kullanım
• Müzikli, titreşimli oyuncak özelliği
• Tekerlekler sayesinde kolay taşıma imkanı
• Gövdeye entegre katlanabilir sallanma ayakları
• Çıkarılabilir oyuncak barı
• Oyun giriş kapısı
• Kolay taşıma kılıfı
• Yatak ölçüsü 60x120 cm
• EN716 sertifika

şeker yüklemesinide bi atlatsaydık atlatmayanlar olarak yataktır beşiktir elbet halledilir yeter ki sağlıklı olalım dün hastanede bi bebek gördüm annesiyle kısa bi sohbetimiz oldu 35.haftada erken doğum yapmış çok fazla iş stresim vardı bunalmıştım dedi stres bu kadar lanet bişey işte geniş geniş yaya yaya yayıla yayıla gezelim kızlar herşey hallolur su akar yatağını bulur

Ben de bir türlü karar veremedim,karyola mı aliyim,park yatak mı.Benim düşündüğüm konu park yatakta kaç yaşına kadar yatabilicek ya da karyolada,sonra napıcaz ? :26:

Benim beğendiğim model 5 yaşına kadar kullana biliyorsun.
Şimdi çevremde çoğu kişi oda yapıp çocuk uyumadığı için park yatak aldı.
Forumlara bakıp bakıp duruyorum %80'i park yatak diyor.
Taşıması kolay,fazla yer tutmuyor.
Zaten 5-6 yaşlarında kesin oda alacağım ne gerek var şimdi mobilya beşiğe.
Az büyüdüğünde odasına koyarım oyuncakları da içine.
Oynasın dursun kuzum =)

vaseine vücut kremleri var onun kakao özlü olanını alıyorum içine bebe yağı ve bio oilde katıyorum göbeğime yanlarıma totoma göğüslerime sürüyorum şükür bişey yok şimdilik

güzel gidip bakıp tam yatıyorsa ıcıne hatta destek koymalarını isteyebilirsin nasıl durdugunu gorursun emniyet kemeri falan oluyor yenı dogan dstekli bebek arabalarında
hatta zippy de sanırım bakmıştım en son yenıdogan kullanabiliyordu o da aklında olsun eğer varsa bulundugun ilde bakabilirsin :)

Biz ne kararsız insanlar olduk böyle :KK1:
Bende onca yorum okudum ve herkes park yatak diyor başka bir şey demiyor.
Sanırım bende park yatak alacağım.
4-5 yaşlarında oda yapmayı düşünüyorum.
Allah kısmet ederse o zamana kadar evimizi de alırız.
Şimdi kesin kararım şundan yana.
Rengi çok hoşuma gitti.

Eki Görüntüle 908231

evet ben de çoğu kişiden park yatak iyidir yorumu aldım. bi arkadaşım memnun değilim dedi o da sallanırken gıcırdıyomuş kumaşı ses çıkartıyomuş bebeği hemen uyanıyormuş. bakalım artık ben memlekete gittiğimde de bakıcam mağazalara. bi de park yatağın içine sadece yorgan yastık ve nevresim takımı alsak yetiyor mu? yan korumalık almak lazım mı?

işte insan kararsız kalıyo. karyolaların görüntüsü çok güzel ama sabit durmak zorundalar. park yatak pratik. park yatakta bildiğim kadarıyla 3 yaşına kadar yatabiliyolar.

Son düzenleme:

ne kadrlık hamılesın cnım sen? sadece kakao kremını srsem bebek yagı krstrmadn nsıl olur acaba?

ne kadrlık hamılesın cnım sen? sadece kakao kremını srsem bebek yagı krstrmadn nsıl olur acaba?

22+4'üm bende, canım sen sanırım lierac da kullanıyosun, bende mustela almıştım kullanamadım alerji yaptı bende, iyice nemlendirsin diye bebe yağı ve bio oil katıyorum,bence sen lierac kullanıyosan ekstra sadece bio oil kullan ya da bebe yağı bio oil 25 tl kutusuda küçük biraz bebe yağı daha hesaplı olur sen bilirsin çatlağında yokmuş zaten demek ki şimdiye kadar iyi nemlendirdin

evet ben de çoğu kişiden park yatak iyidir yorumu aldım. bi arkadaşım memnun değilim dedi o da sallanırken gıcırdıyomuş kumaşı ses çıkartıyomuş bebeği hemen uyanıyormuş. bakalım artık ben memlekete gittiğimde de bakıcam mağazalara. bi de park yatağın içine sadece yorgan yastık ve nevresim takımı alsak yetiyor mu? yan korumalık almak lazım mı?

işte insan kararsız kalıyo. karyolaların görüntüsü çok güzel ama sabit durmak zorundalar. park yatak pratik. park yatakta bildiğim kadarıyla 3 yaşına kadar yatabiliyolar.

Sunny Baby Paradise Oyun Parkı Pembe - ebebek.com arkadslar onerırım cok gzl duruyo ve şık bunu ıstanbulda cok aradım ama nette buldum.bnde nısanda dgum ypıcm kızımıza bunu aldık.bz memuruz ve brda kıracı ılerde zatn cocklr kndılerıne oda ısteyecekler 4 yasına glnce erkkler arabalı kızlrda barbılı ısteyck onun ıcn prk ytk kullnıslı :) 25 kıloya kdr tasıyo yaklşık 5 ysna kdr kullnılır

Yan korumalıklarla birlikte set halindeyken satılanları var.

Benim beğendiğim model 5 yaşına kadar kullana biliyorsun.
Şimdi çevremde çoğu kişi oda yapıp çocuk uyumadığı için park yatak aldı.
Forumlara bakıp bakıp duruyorum %80'i park yatak diyor.
Taşıması kolay,fazla yer tutmuyor.
Zaten 5-6 yaşlarında kesin oda alacağım ne gerek var şimdi mobilya beşiğe.
Az büyüdüğünde odasına koyarım oyuncakları da içine.
Oynasın dursun kuzum =)

bende katlanıp kaldırılabilmesini sevmiştim,2.çocuğa kadar kolay saklayabiliriz.
Dediğin gibi şimdi oda yapsam boşuna olucak,sonra zevkine göre istiycek vs.. ben de bakiyim park yatak:KK49:

ben park beşik için yatak aldım yorgan aldım uyku seti aldım birde nevresim takımı, hepsini yolladım Ankaraya beşiğide netten sipariş vericem zaten

22+4'üm bende, canım sen sanırım lierac da kullanıyosun, bende mustela almıştım kullanamadım alerji yaptı bende, iyice nemlendirsin diye bebe yağı ve bio oil katıyorum,bence sen lierac kullanıyosan ekstra sadece bio oil kullan ya da bebe yağı bio oil 25 tl kutusuda küçük biraz bebe yağı daha hesaplı olur sen bilirsin çatlağında yokmuş zaten demek ki şimdiye kadar iyi nemlendirdin

saol cnm :) ewt cnm lıeraca dewm edyorum.bıde bu krem 80 tl 100 ml yanı anlıcn pahalı lıeracı sdece krnıma kllnıcm bacaklarıma ve basenlrıme uygn fytlı kullnmk ıstyrum :)

saol cnm :) ewt cnm lıeraca dewm edyorum.bıde bu krem 80 tl 100 ml yanı anlıcn pahalı lıeracı sdece krnıma kllnıcm bacaklarıma ve basenlrıme uygn fytlı kullnmk ıstyrum :)

benim doktorum amaç nemlendirmek minimuma indirmek dedi genetik yatkınlık da önemliymiş, lierac pahalı biliyorum canım mustelanın 2 kutu kremini aldım 150 tl verdim bende, yatıyo öyle, vaseline krem 11 liraydı sanırım bolca sürüyosun $vaseline350ml-300x300.jpg bak benimki bundan içine 1 kapak kadar bebe yağı bio oilinde yarısını döküyorum yani 1 tane bio oil 2 kutu vaselinede kullanılmış oluyo

Sunny Baby Paradise Oyun Parkı Pembe - ebebek.com arkadslar onerırım cok gzl duruyo ve şık bunu ıstanbulda cok aradım ama nette buldum.bnde nısanda dgum ypıcm kızımıza bunu aldık.bz memuruz ve brda kıracı ılerde zatn cocklr kndılerıne oda ısteyecekler 4 yasına glnce erkkler arabalı kızlrda barbılı ısteyck onun ıcn prk ytk kullnıslı :) 25 kıloya kdr tasıyo yaklşık 5 ysna kdr kullnılır

linkine baktım güzel tatlı duruyor. biz de kiracıyız. sabit bi evimiz olsaydı ahşap beşiklerden alınabilirdi.

slm arkadaslar ben 26+4 haftalık hamıleyım.suan ıçin 6 kılo aldım ve görunurde catlagım yok.doktorum lıerac çatlak kremını önerdı 1 haftadır kullanıyorum ama ek olarak nemlendrıcı kullanayım dıyorum sızler neler kullanıyorsunuz?yardımcı olurmusunuz:nazar:

arkonun susam yağı var pamuk özlü 200 ml fiyatı 8 tl ben onu kullanıyorum iyide nemlendiriyor...her yerine kullanabilirsin
kakao yağınada iyi diyorlar..ilk aylar kayısı yağı ile kakao yağını karıştırmıştım...
istersen sen susam yağıyla kakao yağını karıştır...100 ml lik doldurma parfüm şişeleri varya ,bitmiş kullanmadığın onun içine karıştır. hem kullanımıda kolay olur...sıkarsın vücuduna sonra yedirirsin

Son düzenleme:
Ürün KategorileriPort Bebe Taşıma Setleri Nenny Baby0396800040SS0396800040SS040 Nenny Baby Ekose 2 Li Set

çok mu ucuz dolayısıyla dandik bi ürün müdür sizce, bizde araba yok bi 2-3 sene daha olmıcak o yüzden oto koltuğu olarakta kullanılan o zımbırtıdan almıcam, zaten kaç ay kullanılabilir ki bi dünya para yani, ilk bebek diye heves edpte para saçmak istemiyorum bebek arabası puset ana kucağı valla kafam karıştı

Valla bana sorarsan eger bebek arabasi alcaksan bunu hic alma derim. Zaten bebislerimizin 40 i cikmadan dogru durust disari cikmayiz diye dusunuyorum. 40indan sonra da havalar guzel olcak, atariz bebek arabasina, daha kolay tasiriz. Bunu tasimak da zor. Tabi son karar senin :KK66: icinde yatirip besik niyetine kullanirim dersen olabilir, oyle kullananlari da duydum :KK66:

Valla bana sorarsan eger bebek arabasi alcaksan bunu hic alma derim. Zaten bebislerimizin 40 i cikmadan dogru durust disari cikmayiz diye dusunuyorum. 40indan sonra da havalar guzel olcak, atariz bebek arabasina, daha kolay tasiriz. Bunu tasimak da zor. Tabi son karar senin :KK66: icinde yatirip besik niyetine kullanirim dersen olabilir, oyle kullananlari da duydum :KK66:

du bakalım belki bunu anneme ya da kayınvalideme kitlerim :KK1:

bende katlanıp kaldırılabilmesini sevmiştim,2.çocuğa kadar kolay saklayabiliriz.
Dediğin gibi şimdi oda yapsam boşuna olucak,sonra zevkine göre istiycek vs.. ben de bakiyim park yatak:KK49:

ben park beşik için yatak aldım yorgan aldım uyku seti aldım birde nevresim takımı, hepsini yolladım Ankaraya beşiğide netten sipariş vericem zaten

Benimde aklıma yatan bu şekil kızlar.
Kırılma derdi yok, katla koy bebek büyüyünce 2. bebişte kullan :KK1:

X