2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

Canım sabah açılışı bol su ve elma ile yapıyorum. Gün içinde de suyu çok içiyorum. Ekmek-hamur yok (haftada bir yapılan kaçamaklar hariç); bu tarz yiyecekler dışkıyı katılaştırıyor. Akşamda mutlaka havuç ve yoğurdum var. Benim çözüm posalı gıda+su sanırım:107:

anar benim yaşadıklarımı yaşamışsın. bi ara hareket etmiyomu acaba diyede düşünmüştüm. bu keratalar bizi dokuz doğurtur sonra kendileri doğar herhalde. hiç beni tekmeleyen birine ohhhh şükür dememiştim. o tekmeledikçe ben yaşadığını hissediyorum ve mutlu oluyorum :)

Herşeyi hazır ise, neden erken olsun canım. Yerleştir bebeğinin odasını&eşyalarını, güzel günlerde kullansın inşallah. Doğumdan önce birşey yapmana gerek yok, dengeli beslen yeter. Doğum sonrası olmazsa başlarsın desteğe ama bebeğin emdikçe gelir zaten; şimdiden endişe etme:107:

teşekkürler. keşke buradakilerde neler yaptıklarından bahsetsede bizde fikir edinsek.ne yerler ne içerler. ne yemeliyiz. bebek hazırlıkları ...vs vs

süpersin ya ben daha bir şey almadım zaten hala hamile gibi değilim sanırım kendimde inanmıyorum 7 kilo aldım ama göbek çok az :)

canım benimde aynı erkek bebeğim sanırım erkek bebekler öyle bende sizlerden durunca rahatlıyorum

Valla canim bilmiyorum erkek benekler daha mi az hareket ediyo ama ben de duymustum. Cinsiytimizi ogrenmeden once ultrasonda hep uyuyo hic hareket etmiyo diyodum bn, annem de o zaman erkektir o, kiz kimil kimil hareket edermis derdi. Ama bence o keyifci bi bebek annesi. Oooohh, dogunca rahatsin o zaman sen

Ayyyy, ne guzell :) sen de benim gibi acelecisin. Bizim de herseyimiz hazir, sadece yikanip yerlescek, annanemizi bekliyoruz onun icin de ama beklemeyi hic sevmiyorum. Ben de cok aceleciyim ;D Benim bildigim gebelik doneminde bol sivi tuketmek, dogum sonrasinda bol sut olarak geri donuyomus. Sanirim o sut arttiran icecekler de dogum sonrasi icin, oncesinde kullanilani var mi bilmiyorum. Ama dogumdan sonra bol sut olsun istiyorsan dengeli beslen, bol sivi tuket, bol taze yesillik ye

doğru diyosun cnm! rahatladım valla. ben hep böyleyim işte ilk etapta hep panik oluyorum.

snowy nin bebeği de erkek ama topicteki en hareketli bebek sanırım...benim bebeğim kız ama pek hareketli değil hareket edince de acısını çıkartıyor.cinsiyete göre değişmiyor olsa gerek

Son düzenleme:
Ne çabuk akşam oldu
biraz önce bizim muhasebeci geldi...eşi 2 hafta önce doğum yapmış...adamın gözleri doldu anlatırken...
Bende bu gün hep doğum hikayeleri dinledim :)
megapol de yapmış doğumu 1600 tl...42 haftalıkmış suni sancı vermişler ama sancılanmamı sezaryen almışlar...iyi ki de öyle yapmışlar meğerse bebeğin boynuna kordon dolanmış ...bir oğlu olmuş...hiç doymuyor diyor.. Hem annesini emiyormuş hemde hazır mama veriyorlarmış...
şeker yüklemesini anlattıda...aç gidilecek dedi.. Ilk kan alıyorlarmış eğer onda yüksek çıkarsa şekerli su veriyorlar dedi...ama belki kendi anlamamıştır..ben herkese şekerli su içiriyorlar diye biliyordum.

snowy nin bebeği de erkek ama topicteki en hareketli bebek sanırım...benim bebeğim kız ama pek hareketli değil hareket edince de acısını çıkartıyor.cinsiyete göre değişmiyor olsa gerek

Okudum arkadaşların yorumlarını da, doktorum ve çevrem de bana tam tersini söyledi hep. Erken hissetmeye başladım ben (16. hafta sanırım). Doktorum şimdiden hissediyorsan erkektir demişti. Kayınvalidem de (ilk zamanlar doktor kız demişti), doktor ne derse desin kıpır kıpır bu çocuk kız olamaz erkek bak gör demişti:107: Ne bileyim galiba genelleme yok ama, bir makalede okumuştum, erkeklerde serotonin (mutluluk) hormonu daha az salgılandığından daha huysuz ve bu nedenle daha hareketli oluyorlar diye. Bence pozisyon çok önemli. Ayakları dışarı dönükse ben çok hissediyorum hareketlerini mesela; içeri dönükse daha hafif derinden geliyor:107:

canım benim iki kızım var bu üçüncü bebeğim ve erkek. iki kızımda bu kadar hareketli değildi karnımda

Takrar gecmis olsun. Sukur kelebegin iyi :) sen de en kisa zamanda iyiles annesi insallah :)

Tatlım geçmiş olsun, çok şükür kızımızda bişe yok, çok dikkat et bundan sonra korkutma bizide :)

cnım 2 gundur gıremıyorum goremdım gecmıs olsun ınsallh bıseyın yoktur cnm benım

Çok sağolsun kızlar şükürler olsun ki kelebeğim iyi =)
Bende iyiyim biraz dikkat etmem lazımmış sadece bu kadar.
Ama sizlerde su içmeyi ihmal etmeyin sakın.

Maşallah o tosuncuğa.
Bir erkeğin gözleri dolu böyle şeyler anlatması ne kadar güzel =)
Eşim sağolsun hiç belli etmez kolay kolay sevgisini...
Kucağına alsın da görecem ben onu =)

yani bana erken geldi gitmedim bir daha da aramadı beni ebe hanım, sanırım canın isterse demek oluyor bu sessizlik cevap yazıp yardımcı olduğun için teşekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…