Süpersinnn Snowyy
Nasıl beceriyorsun günde iki defa tuvalete çıkmayı maşallahhhh
Ben iki günde bir çıksam ohh dünyalar benim oldu diyorum,,,
bazen bu süreç uzayabiliyorda işte o zaman işkence dolu saatler beni bekliyor oluyor
Aman nazar değmesinnnn
merhaba güzel anneler nasılsınız? ben oğlumla uğraşıyorum doğurana kadar bana rahat yok inş. doğunca uslu bir bebek olup annesini üzmez.
kesinlikle tatlım sana katılıyorumm benim bebek biraz tembel çok hareketli değil, ama nedense ne zamandır hareketlerini hep aşağılarda kasıklarımda hissediyorum, hatta bende gittiğimde doktora soracaktım gerçi ben tahmin etmiştim, başının yukarda ayaklarının aşağıda olduğunu
Birde acaba erkek bebekler daha mı az hareket ediyor dersiniz yoksa benimkine özel bişe mi :)
Rahatına düşkün galiba babası gibi
nisan anneleri bişiy sorcam ben bebeğimin yatağını, yorganını, kıyafetlerini falan aldım. birazda sabırsızım. hemen kıyafetleri yıkayıp odasını hazırlamak istiyorum. çok mu erkeeeenbide süt olmazsa korkum var. acaba şimdiden süt artıran bişeyler mi içsem mesela şu ecz süt arttırıcılar gibi. bi tavsiyede bulunun lütfen
Herşeyi hazır ise, neden erken olsun canım. Yerleştir bebeğinin odasını&eşyalarını, güzel günlerde kullansın inşallah. Doğumdan önce birşey yapmana gerek yok, dengeli beslen yeter. Doğum sonrası olmazsa başlarsın desteğe ama bebeğin emdikçe gelir zaten; şimdiden endişe etme:107:
Sancı için nts ye bağladılar birde dışkı örneği vermem istendi anlaşılan daha buradayım
Kızlarr çokk sıkılıyorumm bugün iş yerinde o kadar üşüdüm kiii ayaklarımı hissetmedim m şimdide hiç halimmm yok başım ağrıyo(( ama biraz oyalanmak için almış olduğum giysileri paylaşim dedimmm yalnız cinsiyeti belli değilken aldığım zıbınlarda var o yüzden kız işide var içinde kızım olacak die havalara girmiştim de ilk aylardaaa ama olsun şimdi de yakışıklımmm olacak :) Eki Görüntüle 895174 Eki Görüntüle 895173 Eki Görüntüle 895172 Eki Görüntüle 895175 Eki Görüntüle 895176 Eki Görüntüle 895178 Eki Görüntüle 895180
sorun yoktu ama değil mi canım sanırım benimki hep dönüyor:)
kesinlikle tatlım sana katılıyorumm benim bebek biraz tembel çok hareketli değil, ama nedense ne zamandır hareketlerini hep aşağılarda kasıklarımda hissediyorum, hatta bende gittiğimde doktora soracaktım gerçi ben tahmin etmiştim, başının yukarda ayaklarının aşağıda olduğunu
Birde acaba erkek bebekler daha mı az hareket ediyor dersiniz yoksa benimkine özel bişe mi :)
nisan anneleri bişiy sorcam ben bebeğimin yatağını, yorganını, kıyafetlerini falan aldım. birazda sabırsızım. hemen kıyafetleri yıkayıp odasını hazırlamak istiyorum. çok mu erkeeeenbide süt olmazsa korkum var. acaba şimdiden süt artıran bişeyler mi içsem mesela şu ecz süt arttırıcılar gibi. bi tavsiyede bulunun lütfen
Takmayacaksınnn canımm takmayacaksınnnnn iki doktorda aynı şeyi demiş ayrıntılıda risk görmemişler demekki ciddi boyutta bişe değill ama sn yinede dikkat edeceksin doktorların en ufak bişeyi söylemesi bir bakımdan iyi bir bakımdan kötüü kötü olması biizi korkutuyor telaşa düşürüyorriyi olmasıda en azından daha çok dikkat ederiz daha sık kontrole giderizz sürekli gözetim altında olurr canını sıkma ne kaldı şunun surasında bebişlerimizi kucagımaz almamıza sağlıklı sağlıklı bebekler dünyaya getireceğiz çok güzel doğum hikayelerimizi paylaşağızz
Amin balım çok sağol
Gittiğin filmden sonra böyle birşey yaşaman eşini korkutmuş ki izin vermiyor.
Haklıda sayılır, bizler de endişeliyiz onlarda.
Hem bende okudum fazla gürültü iyi değilmiş şu an bebişlerimiz için.
Mide sorunuyla şu an gavisconla çare bulmaya çalışıyorum fakat dediğin gibi doktoruma sormam lazım haftaya randevum var o zaman inşallah aklımdan çıkmazsa sorarım..
oh hamarat arkadaşım benim...ben örgü biliyorum desem mi acaba.düz falan örebiliyorum ama hiç bişe örmedim bir iki arkı dışındakeşke bilsemde patik örsem oğluşuma...
İnan ben nakış v.s o işlerde iyiyimdir.
Çabuk kapabiliyorum gördüğümü =)
Ama örgüyü hiç bilmiyordum, açıp açıp videoları öğrendim dün =)
Şu an gayet iyi gidiyoruz.
Benim niyetimde...
Şu figürlü atkı,bere,patikler de uzmanlaşmak =)
Canım çok geçmiş olsun. Şu an nasılsın?
Canım içini ferah tut..
Bak paşanda iyiymiş.
O kadar şey atlattın,başından beri.
Moralini yüksek tutman lazım..
İnşallah şu erken doğum riski ihtimali ortadan kalkar iyi bir nefes alırsın.
Oh maşallah sana =)
Keyfinde yerinde.
Ben daha yeni yeni öğreniyorum örgüyü =)
Bilen insan 1 haftada örür benim 1 ayımı alır artık
Bitirdikten sonra paylaş çok merak ettim.
Maşallah paşana
O yanaklar tam ısırmalık duruyor =))
Ya nedense ben hala kendimi erkek annesi gibi hissediyorum :26:
Kızım olacak o benim herşeyim ama içimde bir erkek annesi yatıyor.
saol cnm. yanakları çok tatlı evet:) inş bebeişlerimize vaktinde kavuşuruz.
ooooyyy maşşallaaah maşallah allah bağışlasın .çok tatlı duruyor yanakları ağzı .çok güzel :)
İnşallah doktorundan güzel haberler alırsın canım. "Az" kalmış iznine, rabbim güç kuvvet versin, bebeğin vaktinde zamanında sağlıkla gelsin inşallah:107:
Maşallah paşana canım, tosun olmuşİnşallah senin tahlillerin de güzel çıkar, kafan rahat eder:107:
Maşallah, maşallah&maşallah, o nasıl bir poz öyle
Masallahh, o yanaklari isirmak icin daha 3 ay bekliycek olmak cok acı
saolun kızlar! doğunca inş ilk iş yanaklara bakmak ve ısırmak olucak:)
Evet, devlette ogretmenim ben. gerci 33. Haftadan itibaren izne ayrilmis oluyorum ama 4 ay dogum izniyle subat 10 dan haziran 10 a kadar dogum izni kullanip, son 20 gunu de raporla kapatmayi dusunuyorum. Bu arada aklinizda olsun dogum izni sinirlari icinde yani 32. Haftadan itibaren ile dogumdan sonraki izin suresi icinde rapor kullanirsaniz dogum izni yerine sayiliyormus. Yani son haftalarda rapor kullanip, dogum iznimi dogum sonrasina aktarayim diye dusunen varsa bunu bir arastirsin.
evet cnm ben de duydum onu doğumdan sonraya vakit kalsın biraz daha düşülüyorsa çok mantıklı.
Maşallah,oyy yerim ben onu...çok tatlı...yerimde çok rahatım der gibi duruyor
saol cnm! yerini hiç değiştirmiyo zaten hep aynı sadece yandan görebildik:)
snowy nin bebeği de erkek ama topicteki en hareketli bebek sanırım...benim bebeğim kız ama pek hareketli değil hareket edince de acısını çıkartıyor.cinsiyete göre değişmiyor olsa gerekvalla canim bilmiyorum erkek benekler daha mi az hareket ediyo ama ben de duymustum. Cinsiytimizi ogrenmeden once ultrasonda hep uyuyo hic hareket etmiyo diyodum bn, annem de o zaman erkektir o, kiz kimil kimil hareket edermis derdi. Ama bence o keyifci bi bebek annesi. Oooohh, dogunca rahatsin o zaman sen
snowy nin bebeği de erkek ama topicteki en hareketli bebek sanırım...benim bebeğim kız ama pek hareketli değil hareket edince de acısını çıkartıyor.cinsiyete göre değişmiyor olsa gerek
Okudum arkadaşların yorumlarını da, doktorum ve çevrem de bana tam tersini söyledi hep. Erken hissetmeye başladım ben (16. hafta sanırım). Doktorum şimdiden hissediyorsan erkektir demişti. Kayınvalidem de (ilk zamanlar doktor kız demişti), doktor ne derse desin kıpır kıpır bu çocuk kız olamaz erkek bak gör demişti:107: Ne bileyim galiba genelleme yok ama, bir makalede okumuştum, erkeklerde serotonin (mutluluk) hormonu daha az salgılandığından daha huysuz ve bu nedenle daha hareketli oluyorlar diye. Bence pozisyon çok önemli. Ayakları dışarı dönükse ben çok hissediyorum hareketlerini mesela; içeri dönükse daha hafif derinden geliyor:107:
Takrar gecmis olsun. Sukur kelebegin iyi :) sen de en kisa zamanda iyiles annesi insallah :)
Tatlım geçmiş olsun, çok şükür kızımızda bişe yok, çok dikkat et bundan sonra korkutma bizide :)
cnım 2 gundur gıremıyorum goremdım gecmıs olsun ınsallh bıseyın yoktur cnm benım
Ne çabuk akşam oldu
biraz önce bizim muhasebeci geldi...eşi 2 hafta önce doğum yapmış...adamın gözleri doldu anlatırken...
Bende bu gün hep doğum hikayeleri dinledim :)
megapol de yapmış doğumu 1600 tl...42 haftalıkmış suni sancı vermişler ama sancılanmamı sezaryen almışlar...iyi ki de öyle yapmışlar meğerse bebeğin boynuna kordon dolanmış ...bir oğlu olmuş...hiç doymuyor diyor.. Hem annesini emiyormuş hemde hazır mama veriyorlarmış...
şeker yüklemesini anlattıda...aç gidilecek dedi.. Ilk kan alıyorlarmış eğer onda yüksek çıkarsa şekerli su veriyorlar dedi...ama belki kendi anlamamıştır..ben herkese şekerli su içiriyorlar diye biliyordum.
canım genelde 20.haftada vuruyolar ama değişiyoda tabi benim ebeye kalsa doğumda vuracak nerdeyse 28. haftaya gün vermişti aramış 30. haftaya alalım dio oldu dedim doğuma girerken vurursun artık 26. haftaya çektim herkes vurunmak istemez sen vurunmaya can atıyosun dedi zamanında olsun dedim...