2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551

ee o çalışıyorsa sende çalışıyorsun...senin dinlenmeye hakkın yokmu?...ya varya hiç anlayış yok herkeste bir bencillik almış başını gidiyor olmazki ama

Son düzenleme:
Canlarım aranızda böyle bir ilaç kullanan var mı?
gyno tardyferon..

geçmiş olsun canım ,ben de enfeksiyondan şüpheleniyorum ,bugün tahlil yaptırmaya gidecektim ,bacağıma kramp girdi gidemedim ,bakalım yarına nasip olursa gidicem ,
benim de wc ye gittiğimde karnımın alt kısmında baskılı ağrı oluyor ,hatta BÖBREKLERİME BİLE VURUYOR ,korkuyorum ,umarım ciddi bişey çıkmaz,antibiyotik verdi mi dr sana ?

Günaydınn Herkesee
Sakin, huzurlu, mutlu, sağlıklı ve çabuk biten hafta olsun inşallahhh

Gunaydin :) saat iki, gunaydin mi kaldi demeyin, anca firsat buldum bennn

Süpersinnn Snowyy
Nasıl beceriyorsun günde iki defa tuvalete çıkmayı maşallahhhh
Ben iki günde bir çıksam ohh dünyalar benim oldu diyorum,,,
bazen bu süreç uzayabiliyorda işte o zaman işkence dolu saatler beni bekliyor oluyor
Aman nazar değmesinnnn

Canim ben de bebegimi hep gobegimin uzerinde hissediyordum. Hatta son zamanlarda artik kaburgalarimi ittigine bile sahit oldum. Ama su 4-5 gundur hep kasigimda hareketler var. Ben de korktum, hemen esimin calistigi hastanenin aciline gidip bebegimize baktik. Ne gorelim, bebis ters donmus. Artik kafa yukarda ayaklar asagida belki senin de ayaklar asagida oldugundan oyle hissediosundur. Stres yapma

Benim de cumartesiiii heyecanl bekliyorum bebisimi gormeyii:) hadi hayirli haberlerle donelim
İnsallah

benim bi sonraki randevum 13 ocakta 26.haftamda olucam şeker yüklemesi için geç mi oluyo :26:
gerçi öyle olsa doktor derdi heralde tarihi kendisi söyledi

Ben de cuma yaptircam. Benim de cok gecmis oluyo, problem olmaz diye dusunup rahatim ben doktorum kizarsa gec kaldin diye, sana haber ederim

sizler şekeri yaptıracaksınız onun endişesini yaşıyorsunuz ben daha ayrıntılıyı bile yaptırmadımm
Gelmediki bir cumartesi geçmiyor zaman ciddenn

canım seninki hem detaylı hem de 4d olmasın ozaman sana hem cd hem foto verirler benimkinde onlar yok sadece iç dış organlarına bakacaklar o kadar 10-15 dk en sürer benim

Valla canım tam bilmiyorum şahsen.Doktorum detaylı yapılacak önümüzdeki ay deyince bi sorayım dedim hastaneye sigorta karşılamıyormuş o yüzden 210 TL dediler tabi bu sadece ultrason fiyatı birde muayene ücreti var.Şeker yüklemesini sormuştum o 25 TL demişti.Bedava geldi diğerini duyunca

Benim de cumartesiiii heyecanl bekliyorum bebisimi gormeyii:) hadi hayirli haberlerle donelim
İnsallah

İnşallah canım.Her muayene öncesi korkuyorum ama o kalp atışını duyunca o haraketleri görünce içim içime sığmıyor.İnşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz

sorun yoktu ama değil mi canım sanırım benimki hep dönüyor:)

kesinlikle tatlım sana katılıyorumm benim bebek biraz tembel çok hareketli değil, ama nedense ne zamandır hareketlerini hep aşağılarda kasıklarımda hissediyorum, hatta bende gittiğimde doktora soracaktım gerçi ben tahmin etmiştim, başının yukarda ayaklarının aşağıda olduğunu
Birde acaba erkek bebekler daha mı az hareket ediyor dersiniz yoksa benimkine özel bişe mi :)
Rahatına düşkün galiba babası gibi

geçmiş olsun canım...neyseki sen ve bebeğin iyisiniz

Allah razı olsun canım
Şükür bebeğim iyi o iyiyse bende iyiyim.

CANIM ben kullandım fitilini iltihap yani enfeksiyon için ama işe yaramadı.. şimdi kremini kullanıyorum o daha iyi geldi sanki ..

Balım o demir hapı değil mi?

Yok canım antibiyotik vermedi.
İlaç verme taraftarı değiller.
Bol su içeceksin, cinsel ilişkide dikkat edeceksin, temiz tutacaksın, çok sıkı giymeyeceksin içliklerini hava alması lazımmış.
Ama herşeyin başı bol su tüketmekmiş.
Çok geçmiş olsun sana da tatlım inşallah çıkmaz enfeksiyon falan.

arkadaşlar Konyada ayrıntılı ultrasona giren anne adayımız var mı. Ben işimden dolayı sürekli giremiyorum buraya . Ayrıntılı ultrasonda 3d-4d de bakılıyor mu yoksa onun için ayrı bir ücret mi alınıyor. Ayrıntılı ultrfasondan önce gideceğimiz hastanedeki doktora da görünmek gerekiyor mu ? cevaplarsanız sevinirim

Canim yaaa dusuncesiz insan her yerde. Onlar dusunmeyince bizim
Yapabilecegimiz bisey olmuo. Bi de piskin olanlari var " sen hamilesin aslinda cok da yormak istemezdik ama..." diye baslayip kendini agirlatanlar. Yapcak bisey yok. Aslinda en iyisi reddedebilmek ama sahsen ben hayir diyebilen insanlara hayranim. Cok takdir ediyorum ama maalesef olamiyorum

Tatlım geçmiş olsun, çok şükür kızımızda bişe yok, çok dikkat et bundan sonra korkutma bizide :)

nisan anneleri bişiy sorcam ben bebeğimin yatağını, yorganını, kıyafetlerini falan aldım. birazda sabırsızım. hemen kıyafetleri yıkayıp odasını hazırlamak istiyorum. çok mu erkeeeen bide süt olmazsa korkum var. acaba şimdiden süt artıran bişeyler mi içsem mesela şu ecz süt arttırıcılar gibi. bi tavsiyede bulunun lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…