misafir konuşulmuş,,
bazen nefret ediyorum herşeyden..
cuma müthiş bi baş ağrım vardı.. üstüne bi gittimki kayınvalidem ve kayınpedeerim bizde.. kalmaya geliyorlar birde ya
varmı böle bişey.. bide mümkünatı yok bi işe elini atmaz kaynanam..
mahvoldum..
bide laf .. kışya geliriz artık her haftasonu.. yüreğim daralıyor.. düşününce eltimle beraber oturuyorlar oda çalışıyor.. haftasonları o dinlensin diye bize geliyorlarmış.. içim daralıyor..ya anlayış yok.. insaf yok yok yok yok.. işte naparsın..
Canlarım aranızda böyle bir ilaç kullanan var mı?
gyno tardyferon..
Günaydın hanımlar
Bebeğinin iyi olmasına sevindim canım, inşallah tahlil sonuçların da temiz çıkar. İyi haberlerini bekliyorum:107:
Bende de oluyor arada, sanırım idrar torbamızı tam boşaltamıyoruz, baskı ile beraber kontrolsüz olarak akıyor. Ama elbette kontrol ettirmende fayda var canım:107:
Günaydınn Herkesee
Sakin, huzurlu, mutlu, sağlıklı ve çabuk biten hafta olsun inşallahhh
Iyi dileklerini için teşekkür ederim kızlar.
Alttan muayene etti doktor şükürler olsun ki bebeğim iyi yine idrar enfeksiyonu çıktı
Bi kurtulamadım şundan zaten.
Kan ve idrar verdim sonuçları bekliyorum hastanedeyim hala.
Sonuçları doktora gösterip eve gideceğim.[/QUOTc
cnm geçmiş olsun bnm de en ufak bir üşümemde sancım tutuyor panik oluyor. zaten tuttum aptal gibi erken doğan bebek videoları izledim 25de falan off psikolojim çok bozuk sürekli karnımı dinliyorum, bebişim maşşallah kıpır kıpır brz aşadan vursun aşaya mı indi diye panik oluyorum, inş. düzelir piskolojim...
Ya niye oyle seyler yapiyosun guzel anne :) kendini en kotusune hazirla ama kotusunu dusunerek psikolojinin bozulmasina izim verme. İyi dusun iyi olsun, sonra bebegimi strese soktum bosuna diye uzulursun.
Gunaydin canim. Ben de gecmise bakarken gozlerimgünaydın kızlar nasılsınız iyi haftalar.
Esmer den haber varmı? İnşallah sorun yoktur.
Esmeri aradi ama goremedim. Henuz butun sayfalari da okumadim, insallah ilerki sayfalarda guzel haberler vardir.
günaydın hatunlar..
bizim bugün ayrıntılı usg randevumuz var..ama çok korkuyorum..
doppler usg odasına kürtajdan önce girmiştim geceden beri kötü bişey duyarsam naparım sorusundan kendimi alamıyorum çıldırıcam yaa
Canim gecmis gecmiste kalmiyo, etkisi cogu zaman uzun yillar suruyo ama boyle iskence etme kendine. Ultrason oncesi bebegini de gereceksin, sonra size hic gulmeyecek bakcok sukur gebeligin problemsiz geciyo diye biliyorum. Korkmak icin sebebin yok, bosuna uzme kendini :)
kızlar bu gece hiç rahat yatamadım. bi sağa döndüm bi sola. karnımda yüklü ağırlık var rahatsız ediyo sanki...yarı uyudum yarı uyumadım gibi neden böyle oldu anlamadım:44:
Ya, ben de uyuyamiyorum bi kac gecedir. Uykusuzluktan oluyorum ama yataga gidip uyumak fikri beni boguyo. Sanki uyuyamayacakmisim Da dinlenemeyeckmisim gibi hissedip geriliyorum, kalbim carpiyo, nefes duzenim bozuluyo :S sonra bu kadar stres yaptigim icin de uyuyamiyorum ve sabah da ayilamiyorum. Butun gunum sarhos gibi gecio. Umarim gecici bi surectir, neden boyle oldum anlamadim. Uyuyamadin diye uzulme beterin beteri var diye anlattiminsallah dun geceyle sinirli kalir uykusuzlugun :)
Bende de öyle oluyordu eskiden. Çözümü akşam yemeğini daha erken yemekte buldum. Yatağa yatmadan hazmetmiş oluyorum midem boş oluyor. Bir de ben yatmadan önce 2. defa büyük tuvaletimi yapıyorum; bağırsaklar da boşalıyor. Karında şişlik-doluluk hissi kalmıyor:107:
iyiyim bende canım sağol ben hala kasığımın üstünde göbeğimin altında hissediyorum bebişimi bazen korkuyorum off detaylı var perşembe günü hayırlısıyla inşallah sorunsuz görürüm yavrumu. Aklım perşembe gününde.
Günaydın,
Benimde cumartesi günü doktor randevum var şeker yüklemesi için çağırmıştı büyük ihtimal detaylıyıda yapacak ogün öyle söylüyordu.Bende çok heyecanlıyım cumartesi gününü sağ sağlim hayırlısıyla bir atlatabilsem dünyalar benim olacak.İnsan tedirgin oluyır gerçekten.En son gittiğimde kalbi böbrekleri ve midesiyle ilgili bilgi vermişti çok şükür iyiydi ama bakılması gereken o kadar çok şey var ki inşallah hiçbirimizde bir sorun çıkmaz hayırlı haberlerle döneriz...
benim bi sonraki randevum 13 ocakta 26.haftamda olucam şeker yüklemesi için geç mi oluyo :26:
gerçi öyle olsa doktor derdi heralde tarihi kendisi söyledi
canım seninki hem detaylı hem de 4d olmasın ozaman sana hem cd hem foto verirler benimkinde onlar yok sadece iç dış organlarına bakacaklar o kadar 10-15 dk en sürer benim
Benim de cumartesiiiiheyecanl bekliyorum bebisimi gormeyii:) hadi hayirli haberlerle donelim
İnsallah
Canim ben de bebegimi hep gobegimin uzerinde hissediyordum. Hatta son zamanlarda artik kaburgalarimi ittigine bile sahit oldum. Ama su 4-5 gundur hep kasigimda hareketler var. Ben de korktum, hemen esimin calistigi hastanenin aciline gidip bebegimize baktik. Ne gorelim, bebis ters donmus. Artik kafa yukarda ayaklar asagidabelki senin de ayaklar asagida oldugundan oyle hissediosundur. Stres yapma
sizler şekeri yaptıracaksınız onun endişesini yaşıyorsunuz ben daha ayrıntılıyı bile yaptırmadımm
Gelmediki bir cumartesi geçmiyor zaman ciddenn
Canim ben de bebegimi hep gobegimin uzerinde hissediyordum. Hatta son zamanlarda artik kaburgalarimi ittigine bile sahit oldum. Ama su 4-5 gundur hep kasigimda hareketler var. Ben de korktum, hemen esimin calistigi hastanenin aciline gidip bebegimize baktik. Ne gorelim, bebis ters donmus. Artik kafa yukarda ayaklar asagidabelki senin de ayaklar asagida oldugundan oyle hissediosundur. Stres yapma
Kızlar dün gece geç geldiğim için giremedim, telinde şarjı bitmişti.
Merak etmişsiniz, şükürler olsun ki bebeğim iyi bir sıkıntısı yok.
Bende idrar yolu enfeksiyonu varmış ağrılarım ondan dolayımış.
Onun için de ilaç verdi doktorum.
Dışkı örneği veremedim 1 buçuk saat bekledim olmadı
Akıntı ve idrar yolu enfeksiyonu ve gaz sancısıyla birlikte o kadar ağrım olmuş.
Daha dikkatli olmam lazımmış.
Durum bu şekil.
İyi ki gitmişim ama içim rahatladı.
Takrar gecmis olsun. Sukur kelebegin iyi :) sen de en kisa zamanda iyiles annesi insallah :)
geçmiş olsun canım...neyseki sen ve bebeğin iyisiniz
CANIM ben kullandım fitilini iltihap yani enfeksiyon için ama işe yaramadı.. şimdi kremini kullanıyorum o daha iyi geldi sanki ..
geçmiş olsun canım ,ben de enfeksiyondan şüpheleniyorum ,bugün tahlil yaptırmaya gidecektim ,bacağıma kramp girdi gidemedim ,bakalım yarına nasip olursa gidicem ,
benim de wc ye gittiğimde karnımın alt kısmında baskılı ağrı oluyor ,hatta BÖBREKLERİME BİLE VURUYOR ,korkuyorum ,umarım ciddi bişey çıkmaz,antibiyotik verdi mi dr sana ?
:)))) doğru söylüyorsun da işte ...ben biraz pasifim bu konu da söyleyemiyorum...
mesela geçen ay eşimin tarafından çok sevdikleri büyükleri gelecekmiş.
şu gün gelcem de demiyorlar ,yarın gelebiliriz diye diye 1 hafta bekledik ...ilk defa gelecek diye her akşam hazırlık yaptım...
birde onlar gelmeden huyları geldi...şunu yemezler bunu içmezler dediler ...
karşındaki düşüncesiz olunca söylesen yine anlamaz sadece kötü olursun onun gözünde o kadar...
ben de kendime madem söyleyemiyorsun şikayet etme o zaman diyorum...haklısın...