2014 Nisan Anneleri

MINIK BEBEKLERIMIZIN CINSIYETLERI ?

• KIZ

OY: 250 45,4%
  • ERKEK

OY: 283 51,4%
  • IKIZ ERKEK-ERKEK

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-KIZ

OY: 4 0,7%
  • IKIZ KIZ-ERKEK

OY: 10 1,8%

• Ankete Katılan
    551
ben 12'yi geçtim bile.Ama ilaçla o baştaki şişliğim indi,ona rağmen böyleyim.Ama kasmıyorum da yiyorum ben gayet.Yuvarlanarak doğuma gidicem

anladım cnm. benim 8. haftamda tsh yüksek çıkmıştı bence ben o sıralar birden kilo aldım. benim de iştahım gayet açık:) veririz sonra kiloları bebişlerle uğraşırken.

canım bende hipotiroid hastasıyım. her ay kan veriyorum. endokrin doktoru her ay gelmen gerekiyor dedi. ve kendi hastanesinden takibini yapacağını söyledi

benim de başta öyleydi,her ay gel dedi,sonra ben sordum gelmesem olmaz mı değerler iyiyse diyince kadın yazdı bana olması gereken değerleri,o zmn değerler kötüyse gel dedi.

bu arada ben levotiron 100 mg hergün 1 tane alıyorum.

ama benim ilaç daha düşük,düşükle başlattı,sonra değerler iyi olunca,yükseltmedi,belki ondan sıkı takip ediyodur.Gerçi ben yine de sorardım,bakarsın sen de takip edebilirsin,en azından 2 ayda bir gel dese bile iyi.

Son düzenleme:
benim göbeğimde aynı senin gibi ... benim ki Aşağıda biraz sivri..
Neden öyle söylüyorsun...ben göbeğimi seviyorum...:)

bende seviyorum ama ne bileyim işte canım yaa..

Google gir, 23 weeks pregnant belly yaz, incele gülüm. Herkes bir değişik Beni de kardeşlerim önden arkadan görünce abla birşey yok kilo almamışsın diyorlar, bir yan dönüyorum; sivri füze gibi bir göbek. Oooooo maşallah abla hepsi bebek mi diyorlar bu sefer

Geçmiş olsun arkadaşlar, inşallah hamleliği sıkıntısız atlatırsınız.

Doğumdan hemen sonra sünnet konusunda bilgisi-fikri olan arkadaşlar paylaşabilir misiniz lütfen?:107:
benim 2 yeğenimde doğumdan sonra sünnet oldular çünkü idrar yapmalarında problem vardı.
ilk yeğenimde eve sünnetçi geldi ve eski yöntemle dikişli yaptı...şimdi gayet iyi....diğer yeğenime sünnetten önce sünnet derisini aşağı doğru sıyırdılar çekiştirerek sünnete gerek kalmadan çözüm olabilir diye...fakat çok acı çekti yavrum sonrasında keşke direk sünnet yaptırsaydık dedik ama yavrum sürekli enfeksiyon kaptı ...sonra sünnet oldu hastanede fakat aparat takılarak yapıldı pipisine iki taraflı aparatla sünnet derisi arada kalacak şekilde geçirdiler sıkıştırarak (lazer diyorlar)kesiliyor...dikişli olandan daha geç iyileşti ve çocuk o aparatla dolaşmak zorunda kaldı.
en iyisi dikişli olan...şimdi genel anestezi bile yapıyorlar isteğe bağlı...uyandığında herşey bitmiş oluyor...küçücük yeğenimi 3 kişi tutmuştuk...sonra idrarla ilgili bir sıkıntıları kalmadı şükür...

Son düzenleme:

zaten devamlı google dan bakıyorum :)
benim popo büyüdü birazcık :)

Eki Görüntüle 894671
kızlar benm göbüşüm bi tuhaf duruyo yaa
Tuhaflıkla alakası yok çok şirin gözüküyorsunuz
Yanaklarında tombullaşmış =)
Uzat bacım öpeyim

maşallah kızlar göbişleriniz pek güzel çıkmış. benim göbiş hemen göğüslerimin altından başlıyo yukarda duruyo:)
bu arada tiroid tahlilim normal çıktı sevindim:)
Senin yerine şu son zamanda aldığın iyi haberler için bir maşallah deyip...
OHHH BEEEEE ! demek istiyorum =)
İnşallah hep böyle güzel sonuçlar alırsın...

maşallah sana,benimki 2 katı
Sağol bacım =)
Eminim çok güzel duruyordur göbişin...

Evet çok güzel oluyorlar =)
Paylaşır mısın o resmi anne-kız olan merak ettim.

Sağol canım. Ben de düşünüyordum hemen doğumdan sonra yaptırmayı. Acı hissetmez, kolay olur 1 haftada iyileşir vs. gibi bilgiler kaldı aklımda. İlk bebek te olunca bilemedim, doğumdan hemen sonra göbek kısmı da sorunlu olacak, yeme-içme sorunu vs acaba sünnet ağır mı gelir diye endişeleniyorum. Sizlerin yorumları ile netleşecek kararım:107:

2,5 senedir hipotiroid hastasıyım ve başlarda çok yüksekti. dr.um hamile kalmayı sakın düşünme dedi. hamile kaldığımda neyseki tsh bayağı düşmüştü. hamileliğin başından beri aynı dozla devam ediyorum

Son düzenleme:

çok tatlıyımdır dikkat et şekerin çıkmasın
zaten çıtı pıtı biri olamadm hiç bi zaman yanaklarda göbeğe uyum sağlamaya çalışıyo

saol cnm ya gerçekten herşey yoluna girmeye başladı:)

canım ben 4 kilo aldım.

az almışsın güzel. ben levotironu günde 150 mg kullanıyorum. dediğim gibi ilk haftalarda ilacım yetersiz gelmişti o zaman aniden kilo aldım.

doğumdan sonra hemen yaptırma yani eğer yapılmasını gereken bir durum olumazsa eğer ki inşallah olmaz...
çünkü çok zor oluyor. hem göbek bağı hem pipisi ay zaten su gibiler minnacık pipileri yavrum çok ağlar yaaaa....
yine de sen bilirsin ama en az bir 6 aylık olsun kuzucuk..yani çok ağlayacak zaten kendinden geçiyorlar inan
göbeği dışarı çıkacak diye korktuk morardı yavrum...

Şunların tatlılığına bakar mısın ya =))
Bayıldım resmen...

Çok sağol gülüm, seni dinleyeceğim o zaman. Biraz toparlansın, dediğin gibi 6 ay-1 yaş arası düşünelim biz de:107:

4 aylık olunca yaptırılıyor genelde cancazım...
Doktorum da kendi oğlunun o aylarda yaptırmış.
Sorunsuz geçmiş.
Seninde dediğin gibi göbeği, pipisi zor geçer yeğenimin =)

Canım bende senin gibi oğluşum doğsun sünnet yaptırmayı düşünüyorum allahtan bir mani çıkmaz ise ...
Ama ben memkete gidince bebek doğsun çocuk doktoruna ne zaman yaptırayım diye soracam...
memleketten dönüş yapmadan yaptırmayı düşünüyorum annem felan hem bebek büyür, hem sünnet ağrısı o bu aradan çıkar toparlanırız evimize döneriz diye düşünüyorum...
doktorda onay verirse doğumdan 10-15 gün sonra olsun diyorum ama tabi kısmet bakalım uygun görecekler mi?
Bebek büyüdüğü zaman ona ayrı bir acı yaşatmak istemiyorum, gerçi o zamanda acıyacak ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…